2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende masa başı çalışıyorum canım ve bugüne kadar havalardan düzenli bi yürüyüş yapamadım inşallah bundan sonra yapabilirim.benimde ayakkabı ayagımı sıkıyor ama şimilik yeni bir ayakkabı almamı gerektirecek kadar rahatsız etmedi

evet canım doktorlar 12-13 kiloyu ideal kabul ediyorlar ama sen iyi gidiyorsun maşallah zannetmem fazla alacagını ben çok tuza düşkün değilim zaten heleki bu hamileliğimde aşırı tatlıya düşkün oldum zaten beni mahveden yediğim tatlılar oldu

annem dio dut kaynadırım komposto yaparım sana bol bol dio olduuu dedimmm ben lohusa olurum gergin olurum üstüme çok ye die sakın gelmeyin dedim

cnm zaten hersey yenmıomus gaz yapıcı seyler mesela..sutten dırek cocuga gecıyo.....bde humana cayı var bnm ablam bol bol ondan ıcer...acayıp sut yapıyo....kompostolar bde

ayy bende hiç tuz yemem yemekleride hep tuzsuz yaparım bilmem bile tuzsuz olduğunutatlı die ölüyorum akşam tatlı almıştım 3 tane götürdüm birinide yarım bıraktım eşim dio sevmedin mi 3 tane yediğimi anlayınca nasıl gülüo

benden bu şekilde aldılar gider gitmez hemen 1 tüp aldılar sonrakilerde şekerli suyu içtikten sonra 1 er saat arayla bide bana 50 mg lık değil 75 mg lık yapıldıgını söylediler sadece çok su içme arkasından ozaman miden bulanır dediler karnım aç oldugu için neyseki çok şükür atlattık darısı diger hamiş arkadaşların başına sadece bi damarımı patlatmışlar halbuki hiç acımamıştı alırken kolum pazartesiden beri mosmor.oda nazarlıgım canım ben o hastahanenin hastası değilim doktorum dışardan belkide buyüzden bukadar tuttu bide sadece şekerime bakılmadı idrarda verdim ben aç karnına kanda mikroba bakılmış bide kan degerlerime çok şükür mikrop çıkmadı kan degerlerimde çok iyiymiş elhamdülillah.bu arada asistanı dediki bide 37.haftada kan idrar bakacagız başka yok dedi bende neden dedim dogumdan önce son bi kontrol olsun diye bakıyorlarmış

Allahtan 1.71 boyum varda anlaşılmıyo görenler gayet iyisin diyo aldığım rakamı söyleyince inanmıyolar sadece göbek sivri birazda kalçalarım büyüdü gibi ama tartı yalan söylemezki,benide mafeden tatlı çikolata oldu galiba bide ben sabahları uykuya kıyıp kahvaltı yapmıyorum burda açma poğaça oda yapıo galiba akşamları tatlı o olmazsa dondurma söylediğiniz yöntemi eskiler hep söylüo kızlar karnınızı sarın diye dediğiniz gibi bende yaparım sarkan bi göbekten iyidir heralde bu arada bişey sorucam şeker yüklemesi ne zamana kadar olması gerekiyo

Doktorum bana 8.30 randevusunu verdi :) Kimse gelmeden orda olucam sabahın köründe

annem dio dut kaynadırım komposto yaparım sana bol bol dio olduuu dedimmm ben lohusa olurum gergin olurum üstüme çok ye die sakın gelmeyin dedim

ben bu konuda anneme guvenıyorm o ne derse yparmm cunku bogmaz annem bnı..ama kaynanam bılmıslık taslarsa hc gelemm verırım cvbını zaten sınır oluyorumm bahanem olur:)

banada hastanede ondan verdiler limonlu yeşil şişede aynı fruko gibiydi ama aç karnına yinede bulandırdı midemi,benden de 25-30 lira bişe aldılar ama ben özel sigortalı olduğumdan geri kurumumumdan geri alıyorum

ben bu konuda anneme guvenıyorm o ne derse yparmm cunku bogmaz annem bnı..ama kaynanam bılmıslık taslarsa hc gelemm verırım cvbını zaten sınır oluyorumm bahanem olur:)

dut çok ii geliomuş hem gaza hem süte kaynanam pek bilmez öle şeyleri ama annem çok bilgilidir ot çöp bulur kaynatır hastayı bile ii eder

cnm boyun uzun bnce sen o kıloyu hc dert etme...bn 1.55 ım . basket topuna donmek ıstemıyrm:)bnmde karnım sıvrı ve baya buyuk:) kım demıs kız bebek bekleyenlerın karnı sıvrı olmaz dıye :) bnde ekmeksz doymuyormm sabh kalhvltıda 1 ekmek yıyıorm nerdeyse ufff ya :)bn gecen gıttgımde sker yuklemesını sordum erken dedı...mayısn 14 unde gıdıcem tekrar o zman yapıcak galıba

hamilelikten önce tuzlu çerez falan severdim ama yemeklerim az tuzlu yaparım hamileliğimde resmen tatlı canavarına dönüştüm geçen bi yazı okudum ayran süt yogurt falan yersek beynimizdeki tatlı isteği azalıyormuş kendi kendime diyorumki kim azalmasını istiyor ki sanırım ye tatlıyı dogur hakkı yı dogruymuş senin bebişinin cinsiyeti neydi canım

dut çok ii geliomuş hem gaza hem süte kaynanam pek bilmez öle şeyleri ama annem çok bilgilidir ot çöp bulur kaynatır hastayı bile ii eder

cnm bnm kaynanmda bılmez ama bılır gecınır ...her konuda soylıcek bı lafı var cnku kadının:) annemde bılır bnm annanemden ogrenmıs o cok bılırmıs boyle seylerı....sut olsunda ıcerım vla sorun degıl..yterkı mınısım doysun:)

Bende onu merak ediyorum daha oncede burda sormuştum ama yanıt veren olmadı sanırım dogum sonrası korse takılıyor mü zararlı mı

işte benimki tam ters cnm kız bebeğim basen büyür karın yayvan olur dediler karnım dimdik,basen küçüldü,ve ekşi 1 tane bişe yemedim ilk günden beri tatlı yiyorum ve süt yoğurtta aşırı yiyorum ama isteğimi törpülemio

Sen benden daha öndesin canım ben nisanın 6nda gittiğimde açmısın dedi saat 8 buçukdu yoo yaptım kahvaltı dedim doktorumda şaşırdı sabah sabah ne ara yaptın diye dedim açlığa dayanamıyorum birdahaki gelişinde aç gel dedi birdahada mayıs 13 de gideerim geç olmuyo o zaman

Bende onu merak ediyorum daha oncede burda sormuştum ama yanıt veren olmadı sanırım dogum sonrası korse takılıyor mü zararlı mı

korse olmasa da sarmak ii gelio ama doktorlar sarmayın diolar sanırım ama ben sararım saranında rahatsız olduğunu hiç görmedim

ben normalde tuzluyu ve tatlıyı cok severdim. yemeklere bakmadan tuz atar sürekli tatlı çikolata yerdim hatta tatlı krizine girip ağladığımı bilirim gecenin bi saati babam açık pastane arardı .. tuzu maalesef zorluktan azaltıyorum ödem yapmasın diye ama tatlıdan soğudum diyebilirim. ara ara tadımlık yapıyorum biteremiyorum içim bulanıyor.. benimde ye ekşiyi al ayşeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…