- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #23.141
benimde ayaklarımda bileklerimde oluo malesef masabaşı çalıştığım için akşama doğru ayaklar iflas edio suyuda bol içiyorum ama yapcak bişe yok yürüyüş yap dedi doktorum elimden geldiğince hareket etmeye çalışıyorumayakkabı ayağıma oturuo en çok ona üzülüyorum
offff cidden mibende doktora sordum şuan aldıgım kilo nasıl diye.. iyi dedi normalde 12 kilo istiyorum en fazla ama senle zayıf başladık 15 e kadar yolu var. ama 15 dedim diye kendini salma sakın mümkünse daha az kilo almaya bak. dikkat et pilav makarna hamur işi fastfood tarzı yeme genede dedi... şişliklerim bazen ayaklarımda oluyor canım. ellerimde sabah kalkınca oluyor 1 saat içinde normale dönüyor. yüzüğümün sıkıp sıkmadığından anlıyorum onuda.. ödem içinde su dışında tuzu daha az kullanmalısın sanırım..
Evet birde böyle bişey var canım anneleri teyzeleri dinlememek lazım bu konudaO süt yapar bu süt yapar derken şişiriyorlar. Bol bol su ve süt içicez süt yapması için. Pekmeze tatlıya abanmak yok Ayyy doğumdan sonra da paylaşırız burda sütümüzün artması için ne yapalım diye
Evet birde böyle bişey var canım anneleri teyzeleri dinlememek lazım bu konudaO süt yapar bu süt yapar derken şişiriyorlar. Bol bol su ve süt içicez süt yapması için. Pekmeze tatlıya abanmak yok Ayyy doğumdan sonra da paylaşırız burda sütümüzün artması için ne yapalım diye
bende masa başı çalışıyorum canım ve bugüne kadar havalardan düzenli bi yürüyüş yapamadım inşallah bundan sonra yapabilirim.benimde ayakkabı ayagımı sıkıyorama şimilik yeni bir ayakkabı almamı gerektirecek kadar rahatsız etmedi
sabah bol gelio ayakkabım ayağıma, akşama doğru sıkıo ,bende yeni almadıminşallah yeni alacak kadar şişmez
evet canım doktorlar 12-13 kiloyu ideal kabul ediyorlar ama sen iyi gidiyorsun maşallah zannetmem fazla alacagını ben çok tuza düşkün değilim zaten heleki bu hamileliğimde aşırı tatlıya düşkün oldum zaten beni mahveden yediğim tatlılar oldu
canım şimdi şekerli suların limonlusu ve hazırlanmışı var. doktorum bana bunla hiç uğraşma hem sadesi mideyi daha kötü yapıyor. çoğu hastalarım kustu tekrar içmek zorunda kalmışlar dedi. eczanelerde şişe içinde sulandırılmışı satılıyor.. kan vermek için gittim doktorum aç karnına istememiş. kız ilacı iç 1 saat sonra alıcaz dedi birkerelik kan aldılar.. geçen sormuştun şeker yükleme fiyatı nekadar aldılar diye cvp yazdım ama sanırım görmedin. senden çok fazla almışlar benden sadece 4 tl aldılar narincim.. oda kayıt parası heralde..
47 den 53 oldum ..6 kılo almısım...ama dusunuyrm 6 ayda 6 kılo ıyımı kı dıye:) yda kendımı avutuyorum....cnm zaten 4 kılo flan dogumda gdıyo...ama ınsann moralını bozan dogumdan cıkınca bebek yok ama karın duruyo:)ablamn oyleydı bebıs yok ama sankı hala hamıle....onun gıtmesıde bya zman alıyo rahım eskı boyutuna gelene kdr 1 ay flan gecıyo...smdı 48 kılo yıne....
bende onun için doğumdan sonra karnımı sarmayı düşünüyorum doktorlar kızıyor ama baya etkisi var kuşak gibi bişeyle sarıcam tabi terletmeyen bişeyle,arkadaşımın karnı öleydi sarkıyodu sallanıyodu,sarıodu hastanede doktor kızıodu ama şimdi duvar gibi dümdüz oldu karnı
şeker yüklemesi yaptırmayan arkadaşlar için yazayım aç karnına gidince önce kan alıyorlar sonra şekerli karışımı içmeni istiyorlar bende çok korkmuştum midem bulandı falan diye yazılanları okuyunca ama içilemiyecek bişiy değil bildiğimiz şerbet hatta poşet büyüktü bana 2 ye bölüp 2 seferde ardarda için dediler bende tozu 2 pet bardağa bölüp sulandırıp içtim içimi daha kolay oldu o şekerli suyu içince süre başlatıyorlar 1 saat sonra 1 tüp kan alıyorlar sonra 1 saat sonra 1 tüp daha hepsi bukadar sabah erken gitmeye bakın eger açlıga dayanamıyorsanız benim 10:00 da başladı yükleme işlemim 12:20 falandı bitti.
annem dio dut kaynadırım komposto yaparım sana bol bol dio olduuu dedimmm ben lohusa olurum gergin olurum üstüme çok ye die sakın gelmeyin dedim
canım şimdi şekerli suların limonlusu ve hazırlanmışı var. doktorum bana bunla hiç uğraşma hem sadesi mideyi daha kötü yapıyor. çoğu hastalarım kustu tekrar içmek zorunda kalmışlar dedi. eczanelerde şişe içinde sulandırılmışı satılıyor.. kan vermek için gittim doktorum aç karnına istememiş. kız ilacı iç 1 saat sonra alıcaz dedi birkerelik kan aldılar.. geçen sormuştun şeker yükleme fiyatı nekadar aldılar diye cvp yazdım ama sanırım görmedin. senden çok fazla almışlar benden sadece 4 tl aldılar narincim.. oda kayıt parası heralde..
ben bu konuda anneme guvenıyorm o ne derse yparmm cunku bogmaz annem bnı..ama kaynanam bılmıslık taslarsa hc gelemm verırım cvbını zaten sınır oluyorumm bahanem olur:)
Allahtan 1.71 boyum varda anlaşılmıyo görenler gayet iyisin diyo aldığım rakamı söyleyince inanmıyolar sadece göbek sivri birazda kalçalarım büyüdü gibi ama tartı yalan söylemezki,benide mafeden tatlı çikolata oldu galiba bide ben sabahları uykuya kıyıp kahvaltı yapmıyorum burda açma poğaça oda yapıo galiba akşamları tatlı o olmazsa dondurmasöylediğiniz yöntemi eskiler hep söylüo kızlar karnınızı sarın diye dediğiniz gibi bende yaparım sarkan bi göbekten iyidir heralde bu arada bişey sorucam şeker yüklemesi ne zamana kadar olması gerekiyo
ayy bende hiç tuz yemem yemekleride hep tuzsuz yaparım bilmem bile tuzsuz olduğunutatlı die ölüyorum akşam tatlı almıştım 3 tane götürdüm birinide yarım bıraktım eşim dio sevmedin mi 3 tane yediğimi anlayınca nasıl gülüo
dut çok ii geliomuş hem gaza hem süte kaynanam pek bilmez öle şeyleri ama annem çok bilgilidir ot çöp bulur kaynatır hastayı bile ii eder
bende onun için doğumdan sonra karnımı sarmayı düşünüyorum doktorlar kızıyor ama baya etkisi var kuşak gibi bişeyle sarıcam tabi terletmeyen bişeyle,arkadaşımın karnı öleydi sarkıyodu sallanıyodu,sarıodu hastanede doktor kızıodu ama şimdi duvar gibi dümdüz oldu karnı
hamilelikten önce tuzlu çerez falan severdim ama yemeklerim az tuzlu yaparım hamileliğimde resmen tatlı canavarına dönüştüm geçen bi yazı okudum ayran süt yogurt falan yersek beynimizdeki tatlı isteği azalıyormuş kendi kendime diyorumki kim azalmasını istiyor kisanırım ye tatlıyı dogur hakkı yı dogruymuş senin bebişinin cinsiyeti neydi canım
cnm boyun uzun bnce sen o kıloyu hc dert etme...bn 1.55 ım . basket topuna donmek ıstemıyrm:)bnmde karnım sıvrı ve baya buyuk:) kım demıs kız bebek bekleyenlerın karnı sıvrı olmaz dıye :) bnde ekmeksz doymuyormm sabh kalhvltıda 1 ekmek yıyıorm nerdeyse ufff ya :)bn gecen gıttgımde sker yuklemesını sordum erken dedı...mayısn 14 unde gıdıcem tekrar o zman yapıcak galıba
Bende onu merak ediyorum daha oncede burda sormuştum ama yanıt veren olmadı sanırım dogum sonrası korse takılıyor mü zararlı mı
hamilelikten önce tuzlu çerez falan severdim ama yemeklerim az tuzlu yaparım hamileliğimde resmen tatlı canavarına dönüştüm geçen bi yazı okudum ayran süt yogurt falan yersek beynimizdeki tatlı isteği azalıyormuş kendi kendime diyorumki kim azalmasını istiyor kisanırım ye tatlıyı dogur hakkı yı dogruymuş senin bebişinin cinsiyeti neydi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?