- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #23.761
Teşekkürler tatlım bal yasak artık bana şeker çıktığı için yiyemiyorum doktorum artık bal pekmez yeme dediğinde üzüldüm bebeğim için yiyordum yoksa sevmem o da üzülme o kullanacağını kullandı dedi :))Canım bitkisel bişeyler uygun olurmu bilemiyorum, ballı süt boğazını yumuşatır. Ama bence ilerlemeden doktora gözük derim. Geçmiş olsun.
Canım sen de hemen sinirlenme adam senin için bir şeyler yapmaya çalışmışYav bende mi bir gariplik var yoksa bütün andavallar beni mi buluyor anlamadım. Sandalyelerimi kaplatacağımı söylemiştim hatırlarsanız. Döşemeci gelmişti, renk sıkalasından beğendiğim rengi seçtim adam işaretledi ve Cuma getiririm yenge dedi. Ben bej seçmiştim ve bugün geleceğine dair umudum yoktu. Hayret adam zamanında getirdi ama gitmiş bütün sandalyeleri krem rengi kaplamış getirmişÇıldırıcam sinirden kan beynime sıçradı resmen. Aradım dedim bu benim istediğim renk değil beğeneceğinizi düşünerekten o rengi yaptım zaten çok benziyo demez mi Rabbim sen sabır ver bana.
Bu meslek gruplarının türlü türlü bahaneleri olur insanın aklı durur valla sen de artık gerilme istediğin rengi yapacak yapmazsa da almaKamera şakası gibi hakikaten canım. Yani bu kadar aksilik bu kadar üst üste gelmez. Vicdan yaptı sanırım aradı, şimdi de diyo ki firma kod numarasına göre yanlış ürünü göndermiş, bu da kaplarken farketmemiş. Hafta içi alayım istediğiniz renk yapayım dedi . Kıvırmaya bak. Bakalım bu kez nasıl bir renk yapacak merak ediyorum
Canım 2 gündür tuzlu su bitki çaylarıyla falan gargara yaptım pek bir faydasını görmedim bu sabah doktora gittim malesef yine antibiyotik verdi bu sefer kavga etmeden aldım 5 günlük alfoxil verdi ve majezik gargara verdi korkma dedi kendi doktorumu da arayıp bilgilendirdim korkma kullan dedi kapatırken de öpüyorum dedi bayılıyorum bu kadınaben ilk 8 ay yanımızda yatıracağım yani sepette aynı odada kalacak sonra odasını ayıracağım... çünkü zaten gecede 3 kere emzirme vs uyanacağız birde ilk zamanlar onu yanımda hissetmek bana iyi gelecektir bebeğimi karnımda hissetmeye alıştım doğumdan sonrada uzun zaman işte 7-8 ay yanımdan ayırmayı düşünmüyorum :)
geçmiş olsun canım limon sık çay bardağına bir limonun suyunu al ve içine normal suda ekle bardak yarıyı az geçsin yarım çay kaş tuz at ve karıştır gargara yap dayanabildiğin kadar boğazında tut gargara yap tükür ben kışın geçirdim ve ilaçsız bu yöntemle atlattım...günde 3-4 kere yapmalısın biraz limon tüketeceksin ama mikropları uzaklaştırıyor limon çok iyi ilaç ayrıca geceleride yarım limonu yedim ben hastayken çok iyi geldi.....
Herkese günaydın,
Bugün keyfim çok yerinde dün doktor kontrolum vardı daha dogrusu kanamam geçtiği halde kan pihtisi gelmişti bizde arasına görmek istedi sevgili doktorum :)
Neyseki sadece akıntı mantar karışımı bizeymiş fitil verdi. Rahim agzini olctu 4,5 cm . Bu da iyi yani.Ve asıl iyi haber bugün artık ayağa kalkabilirmisim. Erken dogum riskin herkes kadar dedi bizde rahat bir nefes aldık.
Dünya güzeli kızımı soracak olursanız o da iyi teyzeleri maşallah güzelce büyüyor .
Bende cok anormal davranmmaya calisiyorum canim aynen, ama bazen sanirim hormonlardan cok cabuk telaslaniyorum, tabii hemen kendimi toparliyorum ama yinede oluyor. Bunun disinda bir sikayetim yok cok sukur. Bebegime cok abarti bir hazirlikda yapmiyorum, anne sutune sicakligina bile muhtac bebekler varken elim varmiyor sasali bir hazirliga... Nolur bana kizmayin bu soyledigime, zaten burada da kimse bilincsiz hazirliklarda degil, alinacak kimse yok ama ben yinede tedbirimi alayim.
Demek istedigim, ben bir kraliceyim, bir prenses doguracagim havalari da degilim yani :)))
Canım 2 gündür tuzlu su bitki çaylarıyla falan gargara yaptım pek bir faydasını görmedim bu sabah doktora gittim malesef yine antibiyotik verdi bu sefer kavga etmeden aldım 5 günlük alfoxil verdi ve majezik gargara verdi korkma dedi kendi doktorumu da arayıp bilgilendirdim korkma kullan dedi kapatırken de öpüyorum dedi bayılıyorum bu kadına
Çok haklısınız ben de her zaman doktorluğun çok kutsal bir meslek olduguna inandım çok saygı duydum. ( belki babamdan dolayı olabilir ) umarım kızım da doktor olur hatta.
İnsanların saçma hareketleri her fırsatta doktoru suçlamalarına hep kizmisimdir. Su an da mümkün olduğunca az telefon Acmaya çalışıyorum.
Her mesleğin kötüleri var ama doktorluk gibi insan saglıgını direkt etkileyen bir konuda özür olacağını düşünmüyorum. Aslında ben daha çok yapılan hatalara değil bu mesleği insanların duygularını kullanarak ticari amac icin kullanan gereksiz milyonlarca test yaptıran sonucuna bile bakmadan ilaç yazanları bogazlamak istiyorum
geçmiş olsun tekrar inşallah geçecek :)
doktorlar ilaç veriyor zaten bu aylarda için rahat olsun bencede...
ama limonda başka yani dene derim...
Kac cikmisti sekerin?
O gereksiz milyonlarca test sadece özel hastanelerde oluyor ve doktoru o testleri yapma konusunda sistem zorluyor. Eşim bi keresinde bir arkadaşının yerine bakmıştı özel hastanede ne tahlil gerekiyorsa onu istemiş o gün. Ve idare çağırmış sen bizi batıracak mısın tarzında konuşmuşEşim tövbe etti özelde çalışmaya o gün. Ben yapamam dedi. Kaç kere teklif geldi hatta ama reddetti hep :)
Kızlar ama bu tür ahlaksızlıklar özel hastaneler çoğaldıkça olmaya başladı farkında mısınız aralarında rekabet oluyor artık ya hastane ve reklamı yapılıyor artık görünce şok oluyorum
kızlar günaydın :) ben sezeryan dan doğumdan filan değil de en çok sonda dan korkyorum.. duyduğuma göre canı çok yakıyormuş.. daha önce sonda takılan var mı aranızda?
O çoğalma siyasi sebeplerden oluyor canım. Neyse uzun mevzular hiç kurcalamayalım bence:)
Ah canım bilmezmiyim . Çok söylenecek soz varda burası yeri değil. Saglık sektörü yakında hepten bitecek devlet hastanelerini bile artık ceo lar yönetecek . Haberleri sizde aliyorsunuzdur zaten
Günaydın minnoşlar.
Ay bu gece rüyamda kızımı doğuruyordum,bir kere emzirdikten sonra hemşire bir sağlık sorunu olduğunu söyleyerek gelip alıyordu,ve bu onu son görüşüm oluyordu. Hiç bir yerde bulamadım. Deli gibi koşuyordum ortalıktaMeğerse bebeğimi bir aileye satmışlar
TanrıııımRüyam sanki müge anlıyla serap ezgünün programlarından bir kesitti. Keşke sonu flaş tvdeki gibi halayla bitseydi ama ben ağlayarak uyandım
Yine de toparlanıcam; herkese iyi haftasonları
yok yok canım ben varım topiğin en beceriksiziayrıca en hevessizi , o kadar yoruluyorum ki gözüm ne bebek odası görüyo ne bişe , ara ara değişiklik olarak sizlere bakıyorum neşeleniyorum, yatagı zor buluyorum valla
günaydın minnoşlar.
ay bu gece rüyamda kızımı doğuruyordum,bir kere emzirdikten sonra hemşire bir sağlık sorunu olduğunu söyleyerek gelip alıyordu,ve bu onu son görüşüm oluyordu. hiç bir yerde bulamadım. deli gibi koşuyordum ortalıktameğerse bebeğimi bir aileye satmışlar
Tanrıııımrüyam sanki müge anlıyla serap ezgünün programlarından bir kesitti. keşke sonu flaş tvdeki gibi halayla bitseydi ama ben ağlayarak uyandım
yine de toparlanıcam; herkese iyi haftasonları
günaydın hamişer dün benim doğum günümdü :) ve ayrıntılı ultrasona girdim prensesim 534 grammış boyuda 26 santimçok şükür herşey yolunda bı sıkıntı yok şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?