2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım bitkisel bişeyler uygun olurmu bilemiyorum, ballı süt boğazını yumuşatır. Ama bence ilerlemeden doktora gözük derim. Geçmiş olsun.
Teşekkürler tatlım bal yasak artık bana şeker çıktığı için yiyemiyorum doktorum artık bal pekmez yeme dediğinde üzüldüm bebeğim için yiyordum yoksa sevmem o da üzülme o kullanacağını kullandı dedi :))
Canım sen de hemen sinirlenme adam senin için bir şeyler yapmaya çalışmış
Bu meslek gruplarının türlü türlü bahaneleri olur insanın aklı durur valla sen de artık gerilme istediğin rengi yapacak yapmazsa da alma
Canım 2 gündür tuzlu su bitki çaylarıyla falan gargara yaptım pek bir faydasını görmedim bu sabah doktora gittim malesef yine antibiyotik verdi bu sefer kavga etmeden aldım 5 günlük alfoxil verdi ve majezik gargara verdi korkma dedi kendi doktorumu da arayıp bilgilendirdim korkma kullan dedi kapatırken de öpüyorum dedi bayılıyorum bu kadına

Canım benim böyle iyi haberleri alınca inan benim de içim rahatlıyor çok mutlu oldum senin adına

elbette elimizden geldikçe eksiklerini tamamlayacağız bebeklerimizin ama katılıyorum sana sadelikten yanayım bende...
gerekli şeylerin alınması yeterli... yani çok gerekli olanlar dışında fazlasına gerek yok zaten çok hızlı büyüyecek bebeklerimiz...
bebek odasına özenmemiz çok güzel bu bizlerin içindeki heyecan ve seviçten kaynaklanıyor... hatta el emeği ile birşeyler yapan üretken arkadaşlara da bayılıyorum... benim yok öyle becerilerim... ama ben de zevkime göre abartıya kaçmayan ama çok renkli sıkılmayacağı bir oda düşünüyorum kızım için...

geçmiş olsun tekrar inşallah geçecek :)
doktorlar ilaç veriyor zaten bu aylarda için rahat olsun bencede...
ama limonda başka yani dene derim...

O gereksiz milyonlarca test sadece özel hastanelerde oluyor ve doktoru o testleri yapma konusunda sistem zorluyor. Eşim bi keresinde bir arkadaşının yerine bakmıştı özel hastanede ne tahlil gerekiyorsa onu istemiş o gün. Ve idare çağırmış sen bizi batıracak mısın tarzında konuşmuş Eşim tövbe etti özelde çalışmaya o gün. Ben yapamam dedi. Kaç kere teklif geldi hatta ama reddetti hep :)

geçmiş olsun tekrar inşallah geçecek :)
doktorlar ilaç veriyor zaten bu aylarda için rahat olsun bencede...
ama limonda başka yani dene derim...

Tamam canım sağol bugün denerim limonu umarım çabuk geçer acısına katlanırım ama bugün hafiften öksürük de başladı o yüzden korktum doktora gittim...

Kızlar ama bu tür ahlaksızlıklar özel hastaneler çoğaldıkça olmaya başladı farkında mısınız aralarında rekabet oluyor artık ya hastane ve reklamı yapılıyor artık görünce şok oluyorum

Son düzenleme:

Ah canım bilmezmiyim . Çok söylenecek soz varda burası yeri değil. Saglık sektörü yakında hepten bitecek devlet hastanelerini bile artık ceo lar yönetecek . Haberleri sizde aliyorsunuzdur zaten

O çoğalma siyasi sebeplerden oluyor canım. Neyse uzun mevzular hiç kurcalamayalım bence:)

kızlar günaydın :) ben sezeryan dan doğumdan filan değil de en çok sonda dan korkyorum.. duyduğuma göre canı çok yakıyormuş.. daha önce sonda takılan var mı aranızda?

sonda can acıtmıyor, zaten sezeryan olacaksan rica edersin anestezi verildikten sonra takarlar canım

bebek doğduktan sonra avatarımdaki kadın gibi olacağım heralde, biri kucağımda ikisi eteğimde Allah yardımcım olsun
canları sağolsunda

Ah canım bilmezmiyim . Çok söylenecek soz varda burası yeri değil. Saglık sektörü yakında hepten bitecek devlet hastanelerini bile artık ceo lar yönetecek . Haberleri sizde aliyorsunuzdur zaten

O sistem başladı ki:) Ceolar atandı. O sistem devlet hastanelerindeki kalitenin artmasına sebep oldu çünkü şuan her hastane kendi yağıyla kavruluyor. Yöneticiler kalite standardına göre dönemlik karne alıyor. Karnesi düşük gelirse görevden alınıyor. Bu da herkesin işini daha iyi yapmasına sebep oluyor. Baya uzun mevzu canım sıkıcı konular boşver

günaydın minnoşlar.
ay bu gece rüyamda kızımı doğuruyordum,bir kere emzirdikten sonra hemşire bir sağlık sorunu olduğunu söyleyerek gelip alıyordu,ve bu onu son görüşüm oluyordu. hiç bir yerde bulamadım. deli gibi koşuyordum ortalıkta meğerse bebeğimi bir aileye satmışlar
Tanrıııım rüyam sanki müge anlıyla serap ezgünün programlarından bir kesitti. keşke sonu flaş tvdeki gibi halayla bitseydi ama ben ağlayarak uyandım
yine de toparlanıcam; herkese iyi haftasonları

allah hayır etsin rüyanızı

Sevgili meltowski sn yorgunluktan yapamadigini soyluyosun ben de yorgunukta yok ama bebege bir sey alma konusunda cok hevessizim. suana kadar daha birsey almadim desem? Birsey yapma konusunda da sifirim. suana kadar baktigim tek sey anne yatagina bitisik bebek yatagi. onu da almadim henuz. Annem senin kadar genis, senin kadar hevessiz anne adayi gormedim diyip bana kiziyor. o yuzden burda senden beteri var :) Allahtan bu topik var da biraz bilgileniyorum

günaydın hamişer dün benim doğum günümdü :) ve ayrıntılı ultrasona girdim prensesim 534 grammış boyuda 26 santim çok şükür herşey yolunda bı sıkıntı yok şimdilik

Hayırdır inşallah canım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…