2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet canım, istediğin katlı şifonyer işini görür. Valla şanslısın maşaallah :)

Merhaba kızlar biz kızımla doktordan geldik suymuzun iraz fazla olduğunu öğrendik kızım bugün elini yüzüne koydu çekmedi açmedı yüzünü oyun yaptı bize 650 gr olmuşuz 23cn boyumuz var

Tamam canım sağol bugün denerim limonu umarım çabuk geçer acısına katlanırım ama bugün hafiften öksürük de başladı o yüzden korktum doktora gittim...
haklısın canım özellikle öksürük hamilelikte çok zararlı... bununla ilgili belgesel izlemiştim..... bu sebepten hemen önlemini alman iyi olmuş...,

İlk verdiğim kanda 79 1 saat sonra verdiğimde 73 çıktı canım.

aaa canım ya pek düşmüş şekerin ama yüksek olmasından iyidir bence... benim yükseliyor... sen bayılma riskine karşın yanında hep dışarıya çıkarken kesme şeker olsun tamam mı?

bebek doğduktan sonra avatarımdaki kadın gibi olacağım heralde, biri kucağımda ikisi eteğimde Allah yardımcım olsun
canları sağolsunda
Allah sabır ve kolaylık versin :))

hayır olsun malum kabuslar başladı demekki bende arada görüyorum ter içinde uyanıyorum (

günaydın hamişer dün benim doğum günümdü :) ve ayrıntılı ultrasona girdim prensesim 534 grammış boyuda 26 santim çok şükür herşey yolunda bı sıkıntı yok şimdilik

maşallah çok iyi boyu kilosu canım doğum günün kutlu olsun.... bahar ayında doğmuşsun güzel mevsimde :)

bence sallanan yatağa bir bak canım sağlamsa sorun yoksa kullan derim ben çünkü zaten onda da çok uzun yatmıyor 2 - 2.5 yaşına kadar kullanacak onu en fazla... odanda da sepet yani beşik dursun biraz büyüdü mü yatağı odana alırsın

günaydın hanımlar bizde cumartesi cumartesi ufak bir yürüyüşten sonra işimize geldik kızımla. bir hafta daha geçti bakalım bugün bir arkadaşımız gelecek misafirliğe bu hafta sonumuzda onunla geçecek her hafta sonu bir telaşemiz oluyor bakalım hayırlısı

bir de takvimimde bugün yazdığı gibi ayaklarımda şişmeler başladı tabi işte masa başında oturabildiğim saatlerde ayaklarım hep aşağıda kalıyor ya o yüzden sanırım bir de hala tuzdan vazgeçemedim:26:

sanırım öyle olacak madem elde var değerlendireyim napim yok yok ikiside sağlam çok eski değiller zaten
kızlar teşekkürler fikirleriniz için

canım bence de en güzeli masraf yapmadan verilenleri kabul etmen.onlara masraf yapacağına başka ihtiyaçlarını giderirsin bebişin.

kızlar ben de bir şey soracağım size bugün bebişimize bir nevresim takımı bir de uyku seti aldık,kendime de doğumdan sonra kullanmak üzere 2 nevresim takımı aldık.bunların hepsini yıkayıp ütüleyeceğim ama uyku setinin yorganını da yıkamalı mıyım yoksa yorganına geçirilmiş olan koruma çarşafı yıkamam yeterli mi?

Son düzenleme:

bence koruma çarşafını yıkaman yeterli olur canım.
Bu arada kızlar bebişimize 0-3 aylık dönemde kısa kollu çıtçıtlı çok giydirebilirmiyiz sizce? sizler kaç tane aldınız bugün annem 3 tane daha almış ama 3-6 ayla değiştirsemmi bilemedim. uzun kollumuz 6-7 tane var kısa kollu ise 2 tane var hastane çıkışının içindede vardı sanki ama onlar en küçüğü olduğu için uzun süre giydirilmez sanırım

çok çabuk büyüyorlarmış herkes öyle diyor,hele göbeği düşene kadar hemşireler zıbını tavsiye ediyorlar 1 haftada göbek düşse o hafta da hep zıbınlardan giyse sonra herhalde çıtçıtlılara geçeriz kısa kollu yada kolsuzlar da doğumuzun ağustos başında mı sonunda mı olduğuna bağlı olarak kullanılır sanırım.mesela senin sezaryen olacaksa ağustos başı olur ki senin ihtiyacın olur kolsuz ve kısa kollulara bence boy boy olan yani 3-6 aylık olanlardan alırsan daha iyi olur gibi.zaten soğuk oldu giydiremedin diyelim zaten badyler büyük olduğundan atlet niyetiyle de sonra tulum içine falan giydirirsin gibi...

bende teysemden bambu beşik aldm ama sallanmayan cinsten onu oturma odasına koyuyum diyorumm park yatağıda yeni aldm onuda yatak odama alıyım diyorum gece sallanmak isterse diee bebişimm....

böyle mantıklı geldi bakalmm...

kızımın cicilerini yıkadım ütüledim çekmecesine yerleştirdim :) çok zevkli birşey tek tek bakıyo insan bidaha bidaha :) 0-3 ay giyim tamam 3-6 ay badilerinide aldım şimdi tırnak makası vs bakım eşşyaları ve beşiği kaldı :) aldıklarım yeterlidir sanırm

hastne çıkşı 10lu 1
uzun kol cıtcıtlı 5
kısa kol cıtcıtlı 3
sıfır kol cıtcıtlı 5
kolsuz badi 2
iç zıbın 3
dış zıbın 2
ayaklı alt 4
ayaksız alt 3
ayaklı tulum 3
ayaksız tulum 1
yelek 3
şapka 4
eldıven 6
patik 4
çorap 13
battaniye 3
banyo havlusu 1
nevresim takımı 1
sıvı geçirmez alez
yun battaniye 1
agız mendili
yenidoğan bebek bezi 44lü molfix
freshn soft alt açma
uni yenidoğan şampuan
bebek arabası

Son düzenleme:

Güle güle giydir canım

Merhaba kizlar,

Herkese iyi haftasonlari... Burasi cok yagisliydi ama yinede sporumu ihmal etmemeyi basardim:) simdi yemek hazirliklarinda sira...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…