- 26 Eylül 2011
- 2.325
- 528
- 163
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #23.801
evet yaa bana ne kadar şanslısın diyolar :) yoksa ben heves ediyordum yeni bişeyler almaya ama mantıklı hareket etmek istiyorum bu yüzden elimdekilerle idare edicem .. bebek odası telsizi vs.. bir sürü şey vericekler bana :)
o halde bende bi şifonyer alırım giysilerinide ona yerleştiririm diyorum
günaydınlar herkese bende gezmek istiyorum ama kaynanam başımda onunlada gezmek işime gelmiyor
slm kızlar biz kızımla gezmeye gidiyoruz hepinizi öpüyoruz:)
haklısın canım özellikle öksürük hamilelikte çok zararlı... bununla ilgili belgesel izlemiştim..... bu sebepten hemen önlemini alman iyi olmuş...,Tamam canım sağol bugün denerim limonu umarım çabuk geçer acısına katlanırım ama bugün hafiften öksürük de başladı o yüzden korktum doktora gittim...
İlk verdiğim kanda 79 1 saat sonra verdiğimde 73 çıktı canım.
Allah sabır ve kolaylık versin :))bebek doğduktan sonra avatarımdaki kadın gibi olacağım heralde, biri kucağımda ikisi eteğimdeAllah yardımcım olsun
canları sağolsunda
günaydın minnoşlar.
ay bu gece rüyamda kızımı doğuruyordum,bir kere emzirdikten sonra hemşire bir sağlık sorunu olduğunu söyleyerek gelip alıyordu,ve bu onu son görüşüm oluyordu. hiç bir yerde bulamadım. deli gibi koşuyordum ortalıktameğerse bebeğimi bir aileye satmışlar
Tanrıııımrüyam sanki müge anlıyla serap ezgünün programlarından bir kesitti. keşke sonu flaş tvdeki gibi halayla bitseydi ama ben ağlayarak uyandım
yine de toparlanıcam; herkese iyi haftasonları
günaydın hamişer dün benim doğum günümdü :) ve ayrıntılı ultrasona girdim prensesim 534 grammış boyuda 26 santimçok şükür herşey yolunda bı sıkıntı yok şimdilik
bence sallanan yatağa bir bak canım sağlamsa sorun yoksa kullan derim ben çünkü zaten onda da çok uzun yatmıyor 2 - 2.5 yaşına kadar kullanacak onu en fazla... odanda da sepet yani beşik dursun biraz büyüdü mü yatağı odana alırsınkızlar size bişey sorcam ablam bana bir tane sallanan beşik veriyor hasır olanlardan ben süsleticem yeniden,birde görümcem park yatak veriyor oda beşik gibi sallanıyor zaten,sizce ikisini almasam birini mi alsam yada beşiği yatak odama park yatağıda bebek odasına mı yerleştireyim yada sil baştan yeni bir karyola mı alayım :26:
haklısın canım özellikle öksürük hamilelikte çok zararlı... bununla ilgili belgesel izlemiştim..... bu sebepten hemen önlemini alman iyi olmuş...,
aaa canım ya pek düşmüş şekerin ama yüksek olmasından iyidir bence... benim yükseliyor... sen bayılma riskine karşın yanında hep dışarıya çıkarken kesme şeker olsun tamam mı?
Allah sabır ve kolaylık versin :))
hayır olsun malum kabuslar başladı demekki bende arada görüyorum ter içinde uyanıyorum(
maşallah çok iyi boyu kilosu canım doğum günün kutlu olsun.... bahar ayında doğmuşsun güzel mevsimde :)
bence sallanan yatağa bir bak canım sağlamsa sorun yoksa kullan derim ben çünkü zaten onda da çok uzun yatmıyor 2 - 2.5 yaşına kadar kullanacak onu en fazla... odanda da sepet yani beşik dursun biraz büyüdü mü yatağı odana alırsın
Mutlu yıllaaaarrrrBebişe de maşallahhh
Gecmis dogumgunun kutlu olsun :)
kızlar size bişey sorcam ablam bana bir tane sallanan beşik veriyor hasır olanlardan ben süsleticem yeniden,birde görümcem park yatak veriyor oda beşik gibi sallanıyor zaten,sizce ikisini almasam birini mi alsam yada beşiği yatak odama park yatağıda bebek odasına mı yerleştireyim yada sil baştan yeni bir karyola mı alayım :26:
kızlar ben de bir şey soracağım size bugün bebişimize bir nevresim takımı bir de uyku seti aldık,kendime de doğumdan sonra kullanmak üzere 2 nevresim takımı aldık.bunların hepsini yıkayıp ütüleyeceğim ama uyku setinin yorganını da yıkamalıyım yoksa yorganına geçirilmiş olan koruma çarşafı yıkamam yeterli mi?
bence koruma çarşafını yıkaman yeterli olur canım.
Bu arada kızlar bebişimize 0-3 aylık dönemde kısa kollu çıtçıtlı çok giydirebilirmiyiz sizce? sizler kaç tane aldınız bugün annem 3 tane daha almış ama 3-6 ayla değiştirsemmi bilemedim. uzun kollumuz 6-7 tane var kısa kollu ise 2 tane var hastane çıkışının içindede vardı sanki ama onlar en küçüğü olduğu için uzun süre giydirilmez sanırım
kızımın cicilerini yıkadım ütüledim çekmecesine yerleştirdim :) çok zevkli birşey tek tek bakıyo insan bidaha bidaha :) 0-3 ay giyim tamam 3-6 ay badilerinide aldım şimdi tırnak makası vs bakım eşşyaları ve beşiği kaldı :) aldıklarım yeterlidir sanırm
hastne çıkşı 10lu 1
uzun kol cıtcıtlı 5
kısa kol cıtcıtlı 3
sıfır kol cıtcıtlı 5
kolsuz badi 2
iç zıbın 3
dış zıbın 2
ayaklı alt 4
ayaksız alt 3
ayaklı tulum 3
ayaksız tulum 1
yelek 3
şapka 4
eldıven 6
patik 4
çorap 13
battaniye 3
banyo havlusu 1
nevresim takımı 1
sıvı geçirmez alez
yun battaniye 1
agız mendili
yenidoğan bebek bezi 44lü molfix
freshn soft alt açma
uni yenidoğan şampuan
bebek arabası
Merhaba kizlar,
Herkese iyi haftasonlari... Burasi cok yagisliydi ama yinede sporumu ihmal etmemeyi basardim:) simdi yemek hazirliklarinda sira...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?