- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #23.781
günaydın minnoşlar.
ay bu gece rüyamda kızımı doğuruyordum,bir kere emzirdikten sonra hemşire bir sağlık sorunu olduğunu söyleyerek gelip alıyordu,ve bu onu son görüşüm oluyordu. hiç bir yerde bulamadım. deli gibi koşuyordum ortalıktameğerse bebeğimi bir aileye satmışlar
Tanrıııımrüyam sanki müge anlıyla serap ezgünün programlarından bir kesitti. keşke sonu flaş tvdeki gibi halayla bitseydi ama ben ağlayarak uyandım
yine de toparlanıcam; herkese iyi haftasonları
günaydın minnoşlar.
ay bu gece rüyamda kızımı doğuruyordum,bir kere emzirdikten sonra hemşire bir sağlık sorunu olduğunu söyleyerek gelip alıyordu,ve bu onu son görüşüm oluyordu. hiç bir yerde bulamadım. deli gibi koşuyordum ortalıktameğerse bebeğimi bir aileye satmışlar
Tanrıııımrüyam sanki müge anlıyla serap ezgünün programlarından bir kesitti. keşke sonu flaş tvdeki gibi halayla bitseydi ama ben ağlayarak uyandım
yine de toparlanıcam; herkese iyi haftasonları
Herkese günaydınlar. Kahvaltımı etmeden buraya damlıyım dedim. Birazdan güzel bir hafta sonu kahvaltısı hazırlıycam balkona. Hava harika. Eşimle tadını çıkarmak istiyorum bu havanın. Herkese de güzel bir hafta sonu diliyorum:)
günaydın hamişer dün benim doğum günümdü :) ve ayrıntılı ultrasona girdim prensesim 534 grammış boyuda 26 santimçok şükür herşey yolunda bı sıkıntı yok şimdilik
Herkese günaydınlar. Kahvaltımı etmeden buraya damlıyım dedim. Birazdan güzel bir hafta sonu kahvaltısı hazırlıycam balkona. Hava harika. Eşimle tadını çıkarmak istiyorum bu havanın. Herkese de güzel bir hafta sonu diliyorum:)
Tünaydın annelerrrrr..İstanbul da hava çok güzel ama bu ısınması beni bunaltıyor, evde ince ve kısa ne varsa onunla dolaşıyorum, yüzümde ateş gibi maşallah. Normalde çok üşüyen biriyim ama bu hamilelik beni ters tepti
Boya seçiminde çok zorlandım, toz pembesi diye bir sürü renk adları var sonunda şeker pembesini seçtim.
Yarın bir aksilik çıkmazsa ikea'ya gidiyoruz ve kesin alıp geliriz. Çok büyük heyecan var ya
Bunlar alınacak olanlar..
Tünaydın annelerrrrr..İstanbul da hava çok güzel ama bu ısınması beni bunaltıyor, evde ince ve kısa ne varsa onunla dolaşıyorum, yüzümde ateş gibi maşallah. Normalde çok üşüyen biriyim ama bu hamilelik beni ters tepti
Boya seçiminde çok zorlandım, toz pembesi diye bir sürü renk adları var sonunda şeker pembesini seçtim.
Yarın bir aksilik çıkmazsa ikea'ya gidiyoruz ve kesin alıp geliriz. Çok büyük heyecan var ya
Afiyet olsun sana ve bebisine yarasin
bende bu beşiği almak istiyorum ama nedense karasızım bi tarafı açılmıyor açılan daha kullanışlı olur gibi geliyor
Red iyi örtünmek lazım azizim o rüyaları ben de görüyorum hepHayır olsun.
Hepsi birbirinden güzel. Ne tatlı bir heyecan di mi :) Yalnız sana tavsiyem şeker pembeye dikkat et burda göründüğü gibi çıkmayabilir. Şeker pembe daha çok fuşyaya yakın bir renk diye biliyorum. Belki de adını yanlış yazmışlardır.
Bende onu düşündüm ama zaten 2 yaşını bitirene kadar yatırıcam, sonrasında kenarları korkuluklu yatağa geçircem.
ilk zamanlar yatagımın kenarına bı tarafını açıp koymayı planlıyorum alıp emzirme kolaylıgı olur diye ama bakalım almadan önce soracagım monte edilirken bi tarafı takmasak ne olur diye
kızlar size bişey sorcam ablam bana bir tane sallanan beşik veriyor hasır olanlardan ben süsleticem yeniden,birde görümcem park yatak veriyor oda beşik gibi sallanıyor zaten,sizce ikisini almasam birini mi alsam yada beşiği yatak odama park yatağıda bebek odasına mı yerleştireyim yada sil baştan yeni bir karyola mı alayım :26:
Aynen dediğin gibi yap canım, sonuçta veren birileri varsa ekstradan masrafa lüzum yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?