2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydıınn günaydın sizee günaaydıııınnn bugün oğlumla azcık miskinlik yaptık gözümü açtığımda saat 11 di uyandığımda benimki maşallah hareketliydi baya "aanneeee artık uyansan diyoruuum acıktıııımmmm" diye isyalardaydı heralde babamız da işe gitmiş ruhum bile duymadı :))

redcim rüyan hayra çıksın inşallah fazla takılma canım bu aralarda rüyalarımız çok baskın olurmuş. saçma ve çok gerçekçi rüyalar görürmüşüz ki ben de çok muzdaribim rüyalarımdan bu araaa :))

herkesin haftasonu çook güzel geçsin hatta geçmek bilmesin

oyyy kuzum kıyamam hamilelikte oluyor böyle rüyalar hiç etkilenme ben neler görüyordum bir bilsen kan ter içinde kaldım bir kere

sanada günaydın minnoşunla hadi afiyet olsun arastacım

Selam herkese, Diger sehirdeki arkadaslarimi bilmiyorum ama istanbul da muhtesem bir hava var. Yazin geldigini hissettiriyor. Bu guzel havayi firsat bilip annemle bogaza inelim istiyoruz. Hem biraz yururuz hem temiz hava almis oluruz.

Mozart'in muziklerinin bebegin zihin gelisimine katkisi oldugu bilimsel olarak kanitlanmis. Henuz anne karnindaki bebekler icin ise bir grup doktor da 2 ye ayrilmis. Bir grubu 20. haftadan itibaren Mozart muziklerinin anne karnindaki bebegin beyin gelisimine katkisi oldugunu belirtirken bir grup da anne karnindayken beyin gelisimine katkisi bulunmadigini savunmakta.

Esim Mozart muzikleri diye bir cd almis. Suan anne karnindayken yarari olur mu bilemiyorum ama zarari olmayacagi kesin. Dunden beri dinlemeye basladim.

Ancak dogduktan sonra duzenli olarak bebege muhakkak dinletmeyi planliyorum.

Tünaydın annelerrrrr.. İstanbul da hava çok güzel ama bu ısınması beni bunaltıyor, evde ince ve kısa ne varsa onunla dolaşıyorum, yüzümde ateş gibi maşallah. Normalde çok üşüyen biriyim ama bu hamilelik beni ters tepti

Boya seçiminde çok zorlandım, toz pembesi diye bir sürü renk adları var sonunda şeker pembesini seçtim.
Yarın bir aksilik çıkmazsa ikea'ya gidiyoruz ve kesin alıp geliriz. Çok büyük heyecan var ya

Bunlar alınacak olanlar..

Son düzenleyen: Moderatör:

Hepsi birbirinen guzel. Saglikli gunlerde kullanmaniz dilegiyle

Kızlar o söylediğiniz marka bebifix değilde "bebefix" olmasın çünkü öyle bir marka bulamadım ben herkes bebifix yazınca acaba bendemi bir anormallik var diye düşünmeye başladım:26: bebefix değilmi o?

bende bu beşiği almak istiyorum ama nedense karasızım bi tarafı açılmıyor açılan daha kullanışlı olur gibi geliyor

Red iyi örtünmek lazım azizim o rüyaları ben de görüyorum hep Hayır olsun.

Hepsi birbirinden güzel. Ne tatlı bir heyecan di mi :) Yalnız sana tavsiyem şeker pembeye dikkat et burda göründüğü gibi çıkmayabilir. Şeker pembe daha çok fuşyaya yakın bir renk diye biliyorum. Belki de adını yanlış yazmışlardır.

Yok canım dikkat ettim buna, dyo'nun boyası katalogda ki gibi çıkıyor. Bir aksilik olmaz diye düşünüyorum :))

Bende onu düşündüm ama zaten 2 yaşını bitirene kadar yatırıcam, sonrasında kenarları korkuluklu yatağa geçircem.

ilk zamanlar yatagımın kenarına bı tarafını açıp koymayı planlıyorum alıp emzirme kolaylıgı olur diye ama bakalım almadan önce soracagım monte edilirken bi tarafı takmasak ne olur diye

selam kızlarr

hava süper gezmek istiyorum ama çokta halsizim .. eşimde gece çalışıyor şimdi uyuyor

bakim sizler neler yapıyorsunuz??

ilk zamanlar yatagımın kenarına bı tarafını açıp koymayı planlıyorum alıp emzirme kolaylıgı olur diye ama bakalım almadan önce soracagım monte edilirken bi tarafı takmasak ne olur diye

Ben yanıma beşik alıcam ondan dolayı pek dert etmiyorum. Gündüzleri yatağında akşamları yanımda tutucam.

kızlar size bişey sorcam ablam bana bir tane sallanan beşik veriyor hasır olanlardan ben süsleticem yeniden,birde görümcem park yatak veriyor oda beşik gibi sallanıyor zaten,sizce ikisini almasam birini mi alsam yada beşiği yatak odama park yatağıda bebek odasına mı yerleştireyim yada sil baştan yeni bir karyola mı alayım :26:

Aynen dediğin gibi yap canım, sonuçta veren birileri varsa ekstradan masrafa lüzum yok.

Aynen dediğin gibi yap canım, sonuçta veren birileri varsa ekstradan masrafa lüzum yok.

evet yaa bana ne kadar şanslısın diyolar :) yoksa ben heves ediyordum yeni bişeyler almaya ama mantıklı hareket etmek istiyorum bu yüzden elimdekilerle idare edicem .. bebek odası telsizi vs.. bir sürü şey vericekler bana :)
o halde bende bi şifonyer alırım giysilerinide ona yerleştiririm diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…