- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #24.201
dikkat etmeye çalışıyorum canım fakat aksilikler peşimizi bırakmadı. eşim 2 ay işsiz kaldı 3 gün önce çalışmaya başladı. annemle babam geçen hafta boşandı aile bana yüklendi annenle babanı barıştır diye. kaynanam malum hergün bizde.. her sabah onun kapı çalışıyla uyanıyorum bıdı bıdı bütün gün. taşınma stresim var şimdide.. ben stres yapmim de kim yapsın
Kızlar 5 dakika içinde sinir küpü oldum sakinleşmem lazımKocacığım aradı babasının nakliye aracı motoru yakmış o araba eskiydi zaten hurdaya vereyimmi demiş bizimkine. Yeni model kamyon alacak işi için. Bende ilk başta çakamadım mevzuyu tabi dedim versin ya motoru yaptırsa arabanın parası kadar para verecek boşuna yaptırmasın alır dedim kredileri de bitti. Kredi çekmesemmi diyor dedi kocam. Hıı dedim binek arabaları da var onu mu satcak dedim. Neyse bi eve gidelim de akşam konuşuruz dedi. Sanırım bizden para istiyor yeni kamyon almak için:18: Bizim biraz birikimimiz var ben doğum izninden dönünce ev almayı düşünüyoruz. Kredi çekip üstünü tamamlayacaktık. Ne yapıcam ben ya eşim verelim derse O kadar sinir oluyorum ki offf
kızlar cok acıl bı sorum var...bnm dıs etlerım ıltıhap yapmıss zaten sısıyodu...o yuzden gargara yapıyodmm smdı baktm sısmıs her yerı ve kızarmıs...cenemın altına kadar sısmıs dıscıye gdıcem antıbıyotk verıcek buyuk ıhtımal...kendı doktorumu arayıo sorucam ama aranızda antıboytık kullanan varmıs..bebege zarar verıyomu
Merhaba annecikler!!!!
benim eşim bugün Antalya'ya gitti. Eşim'e oradan bir iş teklifi gelmişti. bizde ikimiz oturduk düşündük taşındık,karar verdik.
Galiba ist'dan Antalya'ya taşınıcaz. Doğum üstü olduğu için çok korkuyorum nasıl başa çıkarım bukadar şeyle diye.
benim ailemde,eşimin aileside ist'da Antalya 'da kimsemiz yok. bütün aile kıyamet kopardı taşınma kararı aldık diye.
ama biz hepsinden kaçmak istiyoruz. sorunlardan bıktım artık ist'dan da bıktım.
eşim oğlum ve ben yepyeni bir sayfa açıp yeni bir hayat kurucaz kendimize.
doğru mu yanlış mı bir karar verdik bilemiyorum. eşim önceden gitti.işe başlayıp evi falan ayarlayacak. ben doğuma kadar oraya yerleşmeyi planlıyorum.
ist 'da doğup büyüdük ikimizde tüm çevremiz akrabamız herkes ist 'da , ya sonra pişman olursam diye çok korkuyorum. napcam bilmiyorum :18:
yok canım onlar yanıyor malesef
Canim esin sana sormadan yanit vermemis belli, zaten verecek olsaydi lagi kem kum etmezdi, o da birsyelerin yanlis oldugu un farkinda gibi. Sinirlenlenmeden mantikli nedenlerini siralayarak su durumda ailesine maalesef destek olamayacaginizi soylersin sanirim sana hak vecektir.
Kizlar simdi dr dan geliyoruz allaha sukur hersey yolunda bebisimede kilo aldirmisim sonunda 27. Hafta 1 kilo olmus bebegim zayif diye uzuluyodum seker testide yapildi bir kac gun sonra belli olacakmis birde elimdeki ozellikle ilk uc parmagimdaki uyusma agri hamilelikten mis dr oyle dedi cogu gebelerde de olurmus bizden bu kadar annislerr
Kizlar simdi dr dan geliyoruz allaha sukur hersey yolunda bebisimede kilo aldirmisim sonunda 27. Hafta 1 kilo olmus bebegim zayif diye uzuluyodum seker testide yapildi bir kac gun sonra belli olacakmis birde elimdeki ozellikle ilk uc parmagimdaki uyusma agri hamilelikten mis dr oyle dedi cogu gebelerde de olurmus bizden bu kadar annislerr
Canım ikeada korkuluklu yataklar mevcut, emin ol ki gidince fikirler tamamen değişiyor. Bebek odası yerine böyle birşey istedim, sadece beşiği kalkacak yerine yatağı gelecek yaşı ilerleyince. Ben çok araştırdım 2000 TL den aşağıya oda yok, ben herşeyini kargo parasıyla 1200 TL verdim ve çok memnunum.
Sandalye sallanmayan modelinden, aynısının sallananı da mevcut. Ama yaslanınca acayip esniyor ve çok rahat. Fiyatı 199 TL.
ama bu devletin verdiği bi izin bize.. ve diğerleri de devletten olan ekstra izinler.. nasıl yanar yaa1-2 gün de değil, 9,5 iş günü (
Canım malesef yanıyor. Çünki izin 16 hafta olarak belli. İş günü olarak belirtilmiyor. Ben de baya takılmıştım buna ama yapacak bişi yok
Hosgeldin bekle :) yediğin içtiğin senin olsun tatil nasıldı onu anlat ama giderken soz verdigin gibi çok kıskandırmadan :)
geçmişe bakmadım çok konuyu bilmiyorum ama bizim şirketteki personeller senelik izne çıktıgında eger senelik izin içerisinde resmi tatil varsa o resmi tatilleri yanmıyor 1 gün fazladan daha tatil yapıyorlar haklarıymış çünkü diye öyle hesaplanıyor ama dogum izninde rapor sözkonusu oldugu için böyle bir hak iddaa edilemiyormuş dogum raporu ve tüm raporlarda uygulama buymuş
merhabalar herkese doktora gittik doktordan izin kağıdı aldık uçağa binmek için yarın anneme trabzona uçuyorum kızlar inşallah güzel bir hafta geçer dua edin :)
hoşbulduuuk! Tatil fena değildi, bu zamana kadar yaşamadığım bişey oldu, ilişki sonrası kanama yaşadım.. o yüzden 1 günüm gitti, yatmak zorunda kaldım. Ama kızım bana güç verdi tekmeleye tekmeleye anne merak etme bana bişey olmadı dedi. Dün de doktora gittik zaten, büyütmüşüm kızımı:)
Oralara gelince.. Ayrılmadan önce tek söylediğim " utanmasam ağlayacağım! ". İnsanın gelesi hiç gelmiyor, orada kalmak istiyor hep.. Cennet gibi çünkü. Ben o kanamanın üzerine akvaryum gibi sularda şnorkel bile yaptım, köpekbalıklarından gördüm 2 metrelik:) Ama etcil değillerdi o yüzden korkmadık. Keşke oraya ulaşım ve otel fiyatları daha uygun olsa da herkes Antalya'ya tatile gider gibi gidebilse. Bir de dikkatimi çeken çok fazla hamile vardı, hepimiz de anlaşmışız gibi yemeklere saldırıyorduk:))
Çok fazla da küçük çocuklu aile var, sular çok sığ olduğu için tehlikesiz çünkü. 23 haftalık giderken sadece 1 kilo almıştım, dün gördüm ki bu 10 günde 1.5 kilo daha almışım, doktorum uyarıyı çekti bana bu hafta sıkı diyetteyiz kızımla:)
Gecmis olsun kanamaya dikkat ben gecen hafta kanama yüzünden 10 gun yatmak zorunda kaldım.
Seni çok zorlamamış anlaşılan yolculuk falan sevindim
kızlar sızlanmak istemiyorum ama ben son 1 haftadır hiç rahat değilim geceleri yattıgımda rahat nefes alamıyorum arada burnum kanıyor diş etlerim sürekli sızlıyor ayaklarım ve ellerim şişiyor ayaklarımın üzerine basınca ağrılar oluyor ve 2 gündür sıcak beni daha da mahvetti duygusallık deseniz had safhada Allah hepimizin yardımcısı olsun son aylar biraz sıkıntılı geçecek sanırım inşallah saglıcakla bebişlerimizi kucağımıza alırız
İzin kağıdı 28. haftada alınıyor, sen 23 haftada olduğunu gösterir bir izin kağııdı mı aldın?
bu aldığım kağıt on gün geçerliymiş uçağa binmek için bilmem bana 28. hafta meselesinden bahsetmedi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?