2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Allah sabir versin canim, allah saglik derdi vermesin, sabir dile su aylar gecene kadar, yavruna birsey olmasinda gerisi onemli degil

Canim esin sana sormadan yanit vermemis belli, zaten verecek olsaydi lagi kem kum etmezdi, o da birsyelerin yanlis oldugu un farkinda gibi. Sinirlenlenmeden mantikli nedenlerini siralayarak su durumda ailesine maalesef destek olamayacaginizi soylersin sanirim sana hak vecektir.

Canim doktorlarin karar verir kullanip kullanmayacagina, bence gercekten gerekliliginden emin olmadan hemen telas yapma.

Uzaklik her zaman cekirdek aileye daha iyi gelir canim... Aman evi i kucuk tut yoksa misfairden basini alamssin :))) insallah yeni sehir size ugur getirir...

Kizlar simdi dr dan geliyoruz allaha sukur hersey yolunda bebisimede kilo aldirmisim sonunda 27. Hafta 1 kilo olmus bebegim zayif diye uzuluyodum seker testide yapildi bir kac gun sonra belli olacakmis birde elimdeki ozellikle ilk uc parmagimdaki uyusma agri hamilelikten mis dr oyle dedi cogu gebelerde de olurmus bizden bu kadar annislerr

İnşallah canım akşamı merakla bekliyorum bakalım eşim ne diyecek o da düşünüyor sanırım bu süre zarfında :)

Topiğimizin ilk 1 kiloluk bebeği O kadar büyüdüler mi ya yerim yerimm

Ooo maşallah ele avuca bile gelir o :)

canım ikeada mammut serisi var görmüşsündür. ben de ondan almayı düşünüyorum. toplamda o da 1.000 TL'ye falan geliyor. yanıma da zaten beşik alacağım.bir yaşında odasına geçse bu odayı rahatlıkla kullanabilir. rengi de burda göründüğü kadar koyu değil.. çok tatlı bir renk tonu var.

Eklentiler

• $ikea-cocuk-odasi-tasarim-fikirleri_5.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 32
herkese merhaba kızlar haftasonu çok yorgun geçmişti.kızımıda bahar havası çarptı sanırım dün okulda rahatsızlanmış öğretmenide haber vermemiş akşam almaya gittim çocugun ateşi çıkmış neyse doktor ilaç falan şuan biraz iyi gibi çok şükür işyerinede bikaç saatliğine uğradım birazdan çıkıcam ama sanırım yorgunluktan ve yogunluktan dün akşamdan beri bebeğimin hareketlerini tam anlamıyla hissedemedim biraz önce zayıf bikaç tekme attı halbuki 1 haftadır çok güçlü tekmeleri vardı eve gidip yatıp dinleyeceğim inşallah herşey yolundadır.

Canım malesef yanıyor. Çünki izin 16 hafta olarak belli. İş günü olarak belirtilmiyor. Ben de baya takılmıştım buna ama yapacak bişi yok

geçmişe bakmadım çok konuyu bilmiyorum ama bizim şirketteki personeller senelik izne çıktıgında eger senelik izin içerisinde resmi tatil varsa o resmi tatilleri yanmıyor 1 gün fazladan daha tatil yapıyorlar haklarıymış çünkü diye öyle hesaplanıyor ama dogum izninde rapor sözkonusu oldugu için böyle bir hak iddaa edilemiyormuş dogum raporu ve tüm raporlarda uygulama buymuş

kızlar sızlanmak istemiyorum ama ben son 1 haftadır hiç rahat değilim geceleri yattıgımda rahat nefes alamıyorum arada burnum kanıyor diş etlerim sürekli sızlıyor ayaklarım ve ellerim şişiyor ayaklarımın üzerine basınca ağrılar oluyor ve 2 gündür sıcak beni daha da mahvetti duygusallık deseniz had safhada Allah hepimizin yardımcısı olsun son aylar biraz sıkıntılı geçecek sanırım inşallah saglıcakla bebişlerimizi kucağımıza alırız

Hosgeldin bekle :) yediğin içtiğin senin olsun tatil nasıldı onu anlat ama giderken soz verdigin gibi çok kıskandırmadan :)

hoşbulduuuk! Tatil fena değildi, bu zamana kadar yaşamadığım bişey oldu, ilişki sonrası kanama yaşadım.. o yüzden 1 günüm gitti, yatmak zorunda kaldım. Ama kızım bana güç verdi tekmeleye tekmeleye anne merak etme bana bişey olmadı dedi. Dün de doktora gittik zaten, büyütmüşüm kızımı:)

Oralara gelince.. Ayrılmadan önce tek söylediğim " utanmasam ağlayacağım! ". İnsanın gelesi hiç gelmiyor, orada kalmak istiyor hep.. Cennet gibi çünkü. Ben o kanamanın üzerine akvaryum gibi sularda şnorkel bile yaptım, köpekbalıklarından gördüm 2 metrelik:) Ama etcil değillerdi o yüzden korkmadık. Keşke oraya ulaşım ve otel fiyatları daha uygun olsa da herkes Antalya'ya tatile gider gibi gidebilse. Bir de dikkatimi çeken çok fazla hamile vardı, hepimiz de anlaşmışız gibi yemeklere saldırıyorduk:))

Çok fazla da küçük çocuklu aile var, sular çok sığ olduğu için tehlikesiz çünkü. 23 haftalık giderken sadece 1 kilo almıştım, dün gördüm ki bu 10 günde 1.5 kilo daha almışım, doktorum uyarıyı çekti bana bu hafta sıkı diyetteyiz kızımla:)

Evet normal yıllık izinde öyle olabilir herhalde. Ama 16 haftamızın 2 haftası boş tatille geçecek içim yandı yaa

merhabalar herkese doktora gittik doktordan izin kağıdı aldık uçağa binmek için yarın anneme trabzona uçuyorum kızlar inşallah güzel bir hafta geçer dua edin :)

Gecmis olsun kanamaya dikkat ben gecen hafta kanama yüzünden 10 gun yatmak zorunda kaldım.

Seni çok zorlamamış anlaşılan yolculuk falan sevindim

Gecmis olsun kanamaya dikkat ben gecen hafta kanama yüzünden 10 gun yatmak zorunda kaldım.

Seni çok zorlamamış anlaşılan yolculuk falan sevindim

Valla biraz zorladı, dün de havaalanından direk işe geldik, akşama kadar çalıştım, bana sırt ağrısı şeklinde miras bıraktı yolculuk. Ayaklarım hayatımda hiç görmediğim kadar da şişti, 8 saat hareket etmeyince fena oluyormuş..

Kanama da çok korkuttu beni evet, ama tek güç aldığım kızımın tekmeleriydi dediğim gibi. Dün kızımızı görünce de iyice rahatladık.

canım yaaa bende de bi halsizlik sanki gebeliğimin ilk haftalarındayım. kolumu kıpırdatmaya gücüm yok ve çok yoruluyorum. eşim hiç dinlenmiyorsun hamileleiğinden beri bikere uzatmadn bacağını diye şikayet ediyor. geceleri bende yatamıyorum burnum çok tıkanıyor. gece tuvaletten cok burnumun tıkanıklığına kalkıyorum siliyorum kan geliyor. bu normalmiş doktorum demişti ama o tıkanıklık. bide bazen dişlerimi skmışım bi uyanıyorum çenem kitlenmiş. havalar ısındıkça yürüyüşlerim bile salına salına boş boş oldu bi hoş oldum hepten.. bu hamilelik bizi ne yaptı böyle son aylarımız nası lolur ki aminn inşallah canım aminn tek isteğimiz o. karnım kasıldıkça aklım çıkıyor. ilk zamanalrı düşükten korkardım şimdide bu korkum oldu hep kendimi dinliyorum pöffff

kızlar nisan annelerinin doğum hikayelerini okumak gibi bir gaflete düştüm o topikten geliyorum şimdi. kimi yerde gözlerim doldu,kimi yerde güldüm, bazen de dehşete düştüm bazı şeyleri okurken :18: doğum listesine baktım bir çoğu nisanda değil martta doğum yapmış. bu da beni düşüncelere sevketti..gerildim azcık :) telefonda eşime söyledim okuduklarımı kızdı bana niye kendini geriyosun durduk yere diye :) haklı galiba ama bilmek de lazım bazı şeyleri ona göre davranmak için diil mi amaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…