- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #24.221
bende tam böyle düşünüyodum canım bir fırsatım olsa da kaçsam gitsem diyodum. şimdi fırsat çıktı cesaret yok
bebeğim ilk torun olacak. benim taraftada eşimin tarafta da o yüzden herkes heyecanla bekliyor. gitmemiz hepsini hayal kırıklığına uğrattı. ama biz eşimle çok mutlu ve heyecanlıyız yeni bir hayat için.
üstelik ist'da kalırsam çalışmak zorundayım .bebeğimi kendim büyütemicem .
Ama Antalya 'ya gidersem çalışmıcam
Evet normal yıllık izinde öyle olabilir herhalde. Ama 16 haftamızın 2 haftası boş tatille geçecek içim yandı yaa
inşallah doğum izni 6 aya çıkar yaa , inşallah bize yetişir
merhaba kızlar size bişey sorucam... ben 59 kilo ile başladım hamileliğe ve 24. haftadayım 69 kilo çıktım tartıdaçok mu kilo almışım acaba? sizler kaç kilo aldınız?
merhaba kızlar size bişey sorucam... ben 59 kilo ile başladım hamileliğe ve 24. haftadayım 69 kilo çıktım tartıdaçok mu kilo almışım acaba? sizler kaç kilo aldınız?
bende 59 kilo ile hamile kaldım.. şuan 65.5 - 66 arası gidiorum canım
Herkese günaydın,
Bizim banyo alt kata dü aktıyormuş. Bugün tamirat var bütün banyoyu yıkıyorlar. Tuvaletsiz kaldım anlayacağınız.neyseko üst komşu anahtarını verdi sıkıştıkca oraya çıkarım artık.
Birde ev sahibinin bizim bademden haberi yoktu yani komşular daha once haber ucurmadiysa tabi. Sabah tanıştılar bad ortalığı yıktı kim bu evdeki yabancılar diye. Şimdi alıştı şükür adam köpekleri seviyormuş galiba okşadı falan . Sonradan sorun cıkarmaz umarım
Selam kızlar :)
Bugün saat 1 e kadar uyudum. Sonra kahvaltı ettim ve daha sonra aşkoşuma güzel güzel yemekler pişirdim. Bi bakayım dedim kızlar napıyor acaba :=) Umarım gününüz iyi geçmiştir.
hoşbulduuuk! Tatil fena değildi, bu zamana kadar yaşamadığım bişey oldu, ilişki sonrası kanama yaşadım.. o yüzden 1 günüm gitti, yatmak zorunda kaldım. Ama kızım bana güç verdi tekmeleye tekmeleye anne merak etme bana bişey olmadı dedi. Dün de doktora gittik zaten, büyütmüşüm kızımı:)
Oralara gelince.. Ayrılmadan önce tek söylediğim " utanmasam ağlayacağım! ". İnsanın gelesi hiç gelmiyor, orada kalmak istiyor hep.. Cennet gibi çünkü. Ben o kanamanın üzerine akvaryum gibi sularda şnorkel bile yaptım, köpekbalıklarından gördüm 2 metrelik:) Ama etcil değillerdi o yüzden korkmadık. Keşke oraya ulaşım ve otel fiyatları daha uygun olsa da herkes Antalya'ya tatile gider gibi gidebilse. Bir de dikkatimi çeken çok fazla hamile vardı, hepimiz de anlaşmışız gibi yemeklere saldırıyorduk:))
Çok fazla da küçük çocuklu aile var, sular çok sığ olduğu için tehlikesiz çünkü. 23 haftalık giderken sadece 1 kilo almıştım, dün gördüm ki bu 10 günde 1.5 kilo daha almışım, doktorum uyarıyı çekti bana bu hafta sıkı diyetteyiz kızımla:)
meraba güzeller
dün kızımı gördük minişim benim ya uyuyodu eli cenesinde doktorumuz burnuna bayıldı kızımın bunu nasıl güzel bi burun diyip diyip durdu kalkık burunluuminiş bişiyy
kızcem 905 gram olmuş
herşey yolunda cok sükür seker yüklememiz yapıldı sonuclar icin henüz aramadılar inş. iidir
magnezyum yazdı elevit ve kan ilacının dısında 3. ilacım ...
elevit ve kan ilacını hergün atmak zorunda diilsin dediii yediklerine bağlı kullan dedii ama magnezyumu kesinlikle aksatma dedii...
bundan sonra kendine cok ii bakıcaksın öle gereksiz işler yapmak yok ii hissetsende hamile taklidi yapıcaksın dedii ayaklarını hep yukarda tutarak uzan dinlenirken dediii...
gereksiz tatlı dondurma ekmek yeme dediii...tuzu azalt dediiibol su 3litre...ayak el sismelerine karsı bunları yapmamız lazım kızlar ...
suan senden cok memnunum kilon cok iyi dedii böle devam et falan filan durumlar bu yönde 59 kiloyla hamile kaldım suan 64 kiloyum boyda 1.70...
doğum seklini konusucakmıyız dedim hayır henüz cok erken dedii sen bunlara takılma doğum moduna girip kendini strese sokma dediii onları 35-36 hftalarda konuscaz cd vericem izliceksin dediii artık nasıl bişiygörcesss
cok olumlu gectiii ama sanırım asıl hamişlik bundan sonra baslıyooo bundan sonra uyku sorunu cok yasıcakmısız cünkü güclendikce tekmeleri dahada kuvetlenicekmişş dahada hareketli olucaklar ...
sıcaklarda bi yandan:18:
sağlıkla alırız hepimiz zamanında kucaklarız inş.. meleklerimiziii ALLAHIM HEPİMİZİ Bİ AVAZDA KURTARSIN KOLAY DOĞUMLAR OLSUN
Ne güzel bebeğin de gezmiş oldu seninle inşallah onunla da gidersiniz tekrar :)
Maşallah nazar değmesin minik kızına ve sana da :)Hepimiz güzel güzel doğumlarımızı paylaşırız burda inşallah
Ooo maşallah ele avuca bile gelir o :)
Bugün saat 1 e kadar uyudum. Sonra kahvaltı ettim ve daha sonra aşkoşuma güzel güzel yemekler pişirdim. Bi bakayım dedim kızlar napıyor acaba :=) Umarım gününüz iyi geçmiştir.
bende 59 kilo ile hamile kaldım.. şuan 65.5 - 66 arası gidiorum
ne güzel valla inşallah hep böyle devam eder! valla bünye meselesi mi anlamadım zaten ilk başlarda bulantım olmadı hızlı kilo aldım sanırım o yüzden... birde işe gelirken her sabah 40 dk. yürüyüş yapıyorum, 3 lt su içiyorum, öyle ekmekle falanda aram pek iyi değil zaten ama daha ne yapayım anlamadım :) tabi hayatıma daha önce girmeyen gıdalar girince (ceviz, badem,süt,meyve gibi) vücut bunlara alışamadı tabi ondan böyle:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?