2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar size bişey sorucam... ben 59 kilo ile başladım hamileliğe ve 24. haftadayım 69 kilo çıktım tartıda çok mu kilo almışım acaba? sizler kaç kilo aldınız?

canım ya hakkınızda hayırlısı olsun, ne güzel antalya hem sakin hem deniz kenarı , oh mis gibi
inşallah düzeninizi de kurarsınız ,bence doğru karar vermişsiniz

ben bugun pert oldum resmen kostrmktan.saglık ocagına gttm ordan doktoruma gttm ılacı gosterdm...kasılmaları sordum gayet normal...zaten ıgnede oluyosn dedı....cok yoruldmm.bnden gecmıss yurumek ıs gormek....1 ay snra hepten eve cıvılenıcem galıba...geldm yattmm dırek offf offf

meraba güzeller
dün kızımı gördük minişim benim ya uyuyodu eli cenesinde doktorumuz burnuna bayıldı kızımın bunu nasıl güzel bi burun diyip diyip durdu kalkık burunluuminiş bişiyy
kızcem 905 gram olmuş
herşey yolunda cok sükür seker yüklememiz yapıldı sonuclar icin henüz aramadılar inş. iidir
magnezyum yazdı elevit ve kan ilacının dısında 3. ilacım ...
elevit ve kan ilacını hergün atmak zorunda diilsin dediii yediklerine bağlı kullan dedii ama magnezyumu kesinlikle aksatma dedii...
bundan sonra kendine cok ii bakıcaksın öle gereksiz işler yapmak yok ii hissetsende hamile taklidi yapıcaksın dedii ayaklarını hep yukarda tutarak uzan dinlenirken dediii...
gereksiz tatlı dondurma ekmek yeme dediii...tuzu azalt dediiibol su 3litre...ayak el sismelerine karsı bunları yapmamız lazım kızlar ...
suan senden cok memnunum kilon cok iyi dedii böle devam et falan filan durumlar bu yönde 59 kiloyla hamile kaldım suan 64 kiloyum boyda 1.70...
doğum seklini konusucakmıyız dedim hayır henüz cok erken dedii sen bunlara takılma doğum moduna girip kendini strese sokma dediii onları 35-36 hftalarda konuscaz cd vericem izliceksin dediii artık nasıl bişiy görcesss
cok olumlu gectiii ama sanırım asıl hamişlik bundan sonra baslıyooo bundan sonra uyku sorunu cok yasıcakmısız cünkü güclendikce tekmeleri dahada kuvetlenicekmişş dahada hareketli olucaklar ...
sıcaklarda bi yandan:18:
sağlıkla alırız hepimiz zamanında kucaklarız inş.. meleklerimiziii ALLAHIM HEPİMİZİ Bİ AVAZDA KURTARSIN KOLAY DOĞUMLAR OLSUN

Selam kızlar :)

Bugün saat 1 e kadar uyudum. Sonra kahvaltı ettim ve daha sonra aşkoşuma güzel güzel yemekler pişirdim. Bi bakayım dedim kızlar napıyor acaba :=) Umarım gününüz iyi geçmiştir.

Ev sahibi gitti. Giderken ben bu bademi çok ozluycem dedi. Bizim cadı birinin daha gönlünü çaldı anlaşılan. Adam özledim diyip durmadan eve damlamasin :)

Bugün saat 1 e kadar uyudum. Sonra kahvaltı ettim ve daha sonra aşkoşuma güzel güzel yemekler pişirdim. Bi bakayım dedim kızlar napıyor acaba :=) Umarım gününüz iyi geçmiştir.

Ne guzel uyuyabiliyorsun arasta . Ben de uykuya çok düşkünümdur normalde şimdi saat en geç 8 de gözlerim faltasi gibi açılıyor .geceleri de uyuyabiliyor musun bari?

Topiğimizin ilk 1 kiloluk bebeği O kadar büyüdüler mi ya yerim yerimm [/QUOTE]

Ayy evtt bende ilk inanamadim ama gliba mutlu sona yaklasiyoruz kizlar cok az kldi kuzumu kollarima almaya insallah

Ne güzel bebeğin de gezmiş oldu seninle inşallah onunla da gidersiniz tekrar :)

Maşallah nazar değmesin minik kızına ve sana da :) Hepimiz güzel güzel doğumlarımızı paylaşırız burda inşallah

amin canım hicbirimize nazar değmesin Allahım bizide minik mucizelerimizide korusun

Ben hafta sonu bile 8 de kurt gibi acıkmış olarak kalkıyorum :) Sonra çizgi film izliyoruz kızımla babası uyanana kadar

canım ne güzel uyuyabiliyorsun valla nazar değmesin.. geceleri dalamıyorum sabah iş var diye erken kalkıyorum. vücudum hepten sersem gibi oldu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…