- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #24.241
Ne guzel uyuyabiliyorsun arasta . Ben de uykuya çok düşkünümdur normalde şimdi saat en geç 8 de gözlerim faltasi gibi açılıyor .geceleri de uyuyabiliyor musun bari?
Ben hafta sonu bile 8 de kurt gibi acıkmış olarak kalkıyorum :) Sonra çizgi film izliyoruz kızımla babası uyanana kadar
bende 59 kilo ile hamile kaldım.. şuan 65.5 - 66 arası gidiorum
ne güzel valla inşallah hep böyle devam eder! valla bünye meselesi mi anlamadım zaten ilk başlarda bulantım olmadı hızlı kilo aldım sanırım o yüzden... birde işe gelirken her sabah 40 dk. yürüyüş yapıyorum, 3 lt su içiyorum, öyle ekmekle falanda aram pek iyi değil zaten ama daha ne yapayım anlamadım :) tabi hayatıma daha önce girmeyen gıdalar girince (ceviz, badem,süt,meyve gibi) vücut bunlara alışamadı tabi ondan böyle:)
canım dediğin gibi bünye meselesi olabilir.. bende hayatımda ekmek yemezdim. babam ne kızardı sen nasıl doyuyorsun diye. hamileleiğimde bi ara ekmeğe dadanmıştım. hep tost midemin bulantısında sadece tost yiyebiliyordum. şimdide ekmek yememeğe çalışıyorum.. aslında bizim sülale tombiktir :) inşallah bundan sonram onlara benzemezben sütü çok zorladım ama içim almadıı oyüzden içmiyorum.
canım ne güzel uyuyabiliyorsun vallanazar değmesin.. geceleri dalamıyorum sabah iş var diye erken kalkıyorum. vücudum hepten sersem gibi oldu..
canım benim 25.08 beklenen sat'a göre. Ultrasona göre 2 hafta ileriyiz bi de sezeryan olcak bilmiom doktor hangisini baz alacak :)) çok karışık geldi. Sen nerdensin?
Zormuş senin işin de canım yaaİş yerinde iyi dayanıyosun o zaman. Ben uykusuzluğa hiç dayanamıyorum. Bakalım bebiş doğunca napıcaz .
Başakşehirin neresindesnz bende başakşehrdym. Bebişlermzn dogumu da bir gün araylaCanım ben başakşehirdeyim bayrampaşaya ne kadar ters sen düşünistanbulun geneli için fiyatlar
1 Parça 20 TL
2 " 25 TL
3 " 30 TL
4 " 35 TL
5 " 40 TL
5 parçadan sonra her parça için 4,25 TL ödüyorsun.
valla bazen gözlerim kayıyor ama napcan canım.. vasviye teyze gibi diyorum ne çektim be şu uykusuzluktanben dayanırım işe hiç uyumadan geldiğimi 48 saat kadar uyumadığımı biliyorum.. ama gebelikte vücudun çok yorgun oluyor yaaa o benim dayanma gücümü elimden aldı
Hem de nasıl. Eşimle film izlerken uyuyakalıyorum dürtüp uyandırıyo beni filmi kaçırıyosun diyeHer an uyuyabilme potansiyeline sahibim canım. Uyuyunca da top atsalar duymam Gündüz kızımın hareketlerini o kadar güçlü hissediyorum ama gece uyurken hiç bişey duymuyorum
Ben bu aralar pek iştahlı değilim canım yaa. Uykuya daha çok düşkünüm. Günde 2 öğün yiyorum. Onda da 1 er dilim ekmek yetiyor. Çikolata düşkünlüğüm olmasa kilo filan almazdım bu iştahla
Kıyamam ben sanaGece yattığın yerden kitap okursan belki faydası olur. Kitap okumak insanın uykusunu getiriyor çabucak. Dalma sorunun geçer belki:26:
Göbiş arkadaşlarım kendinize meleklerinize iyi bakın.. bugünü cuma sanıyorum hep yarın tatill ohhhh
Benim midem fena sürekli kazınma halinde hatta birkaç gündür de saat tam 5'te tekmelerle uyanıyorum kalkıp süt içiyorum geri yatıp 1 saat daha uyuyorum sonra iş zatenBu gece sütleri bana çok kilo aldıracak sanırım
merhaba kızlar size bişey sorucam... ben 59 kilo ile başladım hamileliğe ve 24. haftadayım 69 kilo çıktım tartıdaçok mu kilo almışım acaba? sizler kaç kilo aldınız?
kızlar bu bebeğin gece harketlenmesi ve uyutmaması konusunda bir arkadaşımın dediğini yapıyorum ben de işe yaradı,
benim kuzucuk da gece ben yatmaya yakın çok hareketleniyordu, ona hadi annecim şimdi uyuycaz uyku vakti geldi diyorum, ve elimle karnımı okşuyorum, ninni söylüyorum ona 5 dakika falan,
sonra sakinleşiyor, sabaha kadar tıkı çıkmıyor, uykuya daldığını hissediyorum, sonra sabah 7 gibi tepikleriyle uynadırıyor kuzucum, saat bile kurmuyorum o rahatsız olmasın diye,
arkadaşım da bu şekilde yaptığını ve bebek doğmadan ona gece uykusu alışkanlığını kazandırdığını doğduktan sonra da çok rahat ettiğini söylemişti,
ben de şimdilik işe yaradı, inşallah doğduktan sonra da gece uykusu iyi olan bir bebek olur.
Benim midem fena sürekli kazınma halinde hatta birkaç gündür de saat tam 5'te tekmelerle uyanıyorum kalkıp süt içiyorum geri yatıp 1 saat daha uyuyorum sonra iş zatenBu gece sütleri bana çok kilo aldıracak sanırım
merhaba kızlar size bişey sorucam... ben 59 kilo ile başladım hamileliğe ve 24. haftadayım 69 kilo çıktım tartıdaçok mu kilo almışım acaba? sizler kaç kilo aldınız?
Ben çoğu zaman tuvalete bile uyanamıyorum, bir kalkıyorum sabah tuvalete zor yetişiyorum. Gece yatağa filan bişeyler yapmasam bariUykum çok ağır. Süt uyku yapar aslında, 1 saat sonra uyanabilmen başarı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?