2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ne guzel uyuyabiliyorsun arasta . Ben de uykuya çok düşkünümdur normalde şimdi saat en geç 8 de gözlerim faltasi gibi açılıyor .geceleri de uyuyabiliyor musun bari?

Hem de nasıl. Eşimle film izlerken uyuyakalıyorum dürtüp uyandırıyo beni filmi kaçırıyosun diye Her an uyuyabilme potansiyeline sahibim canım. Uyuyunca da top atsalar duymam Gündüz kızımın hareketlerini o kadar güçlü hissediyorum ama gece uyurken hiç bişey duymuyorum

Ben hafta sonu bile 8 de kurt gibi acıkmış olarak kalkıyorum :) Sonra çizgi film izliyoruz kızımla babası uyanana kadar

Ben bu aralar pek iştahlı değilim canım yaa. Uykuya daha çok düşkünüm. Günde 2 öğün yiyorum. Onda da 1 er dilim ekmek yetiyor. Çikolata düşkünlüğüm olmasa kilo filan almazdım bu iştahla

canım ne güzel uyuyabiliyorsun valla nazar değmesin.. geceleri dalamıyorum sabah iş var diye erken kalkıyorum. vücudum hepten sersem gibi oldu..

Zormuş senin işin de canım yaa İş yerinde iyi dayanıyosun o zaman. Ben uykusuzluğa hiç dayanamıyorum. Bakalım bebiş doğunca napıcaz .

Son düzenleme:
kızlar bu bebeğin gece harketlenmesi ve uyutmaması konusunda bir arkadaşımın dediğini yapıyorum ben de işe yaradı,
benim kuzucuk da gece ben yatmaya yakın çok hareketleniyordu, ona hadi annecim şimdi uyuycaz uyku vakti geldi diyorum, ve elimle karnımı okşuyorum, ninni söylüyorum ona 5 dakika falan,
sonra sakinleşiyor, sabaha kadar tıkı çıkmıyor, uykuya daldığını hissediyorum, sonra sabah 7 gibi tepikleriyle uynadırıyor kuzucum, saat bile kurmuyorum o rahatsız olmasın diye,
arkadaşım da bu şekilde yaptığını ve bebek doğmadan ona gece uykusu alışkanlığını kazandırdığını doğduktan sonra da çok rahat ettiğini söylemişti,
ben de şimdilik işe yaradı, inşallah doğduktan sonra da gece uykusu iyi olan bir bebek olur.

cok sükür simdi aradılar sekerim normalmişş ...
ama idrarımda hafif iltahap varmış bunun içinde bi ilaç söledi doktorum onu kullanmam lazımmış tek kullanımlık gece yatmadan mesane bosken içicekmişim :44:monurol şase ilacın ismi toz seklindeymiş

Zormuş senin işin de canım yaa İş yerinde iyi dayanıyosun o zaman. Ben uykusuzluğa hiç dayanamıyorum. Bakalım bebiş doğunca napıcaz .

valla bazen gözlerim kayıyor ama napcan canım.. vasviye teyze gibi diyorum ne çektim be şu uykusuzluktan ben dayanırım işe hiç uyumadan geldiğimi 48 saat kadar uyumadığımı biliyorum.. ama gebelikte vücudun çok yorgun oluyor yaaa o benim dayanma gücümü elimden aldı

Canım ben başakşehirdeyim bayrampaşaya ne kadar ters sen düşün istanbulun geneli için fiyatlar
1 Parça 20 TL
2 " 25 TL
3 " 30 TL
4 " 35 TL
5 " 40 TL

5 parçadan sonra her parça için 4,25 TL ödüyorsun.
Başakşehirin neresindesnz bende başakşehrdym. Bebişlermzn dogumu da bir gün arayla

Kıyamam ben sana Gece yattığın yerden kitap okursan belki faydası olur. Kitap okumak insanın uykusunu getiriyor çabucak. Dalma sorunun geçer belki:26:

Benim midem fena sürekli kazınma halinde hatta birkaç gündür de saat tam 5'te tekmelerle uyanıyorum kalkıp süt içiyorum geri yatıp 1 saat daha uyuyorum sonra iş zaten Bu gece sütleri bana çok kilo aldıracak sanırım

Kıyamam ben sana Gece yattığın yerden kitap okursan belki faydası olur. Kitap okumak insanın uykusunu getiriyor çabucak. Dalma sorunun geçer belki:26:

ben kitap okusam eşim uyuyamıcak ışıktan doğuma kadar böyle devam edicek galiba canım ama doğumdan sonrası daha uykusuzluk aslında

Ben çoğu zaman tuvalete bile uyanamıyorum, bir kalkıyorum sabah tuvalete zor yetişiyorum. Gece yatağa filan bişeyler yapmasam bari Uykum çok ağır. Süt uyku yapar aslında, 1 saat sonra uyanabilmen başarı

merhaba kızlar size bişey sorucam... ben 59 kilo ile başladım hamileliğe ve 24. haftadayım 69 kilo çıktım tartıda çok mu kilo almışım acaba? sizler kaç kilo aldınız?

6 kilo bence gayet iyi ben de 55,5 ile hamile kaldım şu anda 59,5 kilodayım yüzme yürüyüş hareket etme bunlar çok iyi geliyor sağlıklı beslenmek de önemli çok yemek değil çeşitli yemek gerekiyor böyle olunca kilo olmuyor

Ben konuşuyorum hadi annecim uyuyalım artık iş var diyorum ama nafile :) ninniyi hiç denemedim bu akşam deneyeyim gündüz de durmaz oldu bu kız büyük ihtimal uykudayken de hareket ediyor

sorma canım ya bu mide kazınmaları bendede var ne kadar dikkat etsemde olmuyoo midem bağrıyor açımmm açımm diyee
doktor dondurmayıda az ye dedi bende en hafif tatlı diye kendimi kandırıyodumben cok süt içemiyorum içsemde gündüz içiyorum gece cok gaz yapıyoo bende

merhaba kızlar size bişey sorucam... ben 59 kilo ile başladım hamileliğe ve 24. haftadayım 69 kilo çıktım tartıda çok mu kilo almışım acaba? sizler kaç kilo aldınız?

valla dikkat etmek lazım canım yaa.. bende 50 ile hamile kaldım 56,5 oldum bundan sonra daha da hızlı kilo alıcaz o yüzden kendimize dikkat etmeliyiz bol bol su ve yürüyüşşş

kızlar benim bu kayınvalidem erken doğurmama neden olacak. 1 ay sonra ev taşıyın diyor. kendi annem çalışıyor ç.kalede. kayınvalidem hiç bişi ellemez oturur önüne çay bekler. hala bana 1 ay sonra taşının diyor kafayı yicem. tutmak istediğim ev iptal olmuş. az önce bitane daha buldum. aradım buldum dedim bende emlakçılara sordum ben bulcam haber bekliyorum diyor.. ne yapayım ben daya taşa atcam kendimiiiiiiiii

Ben çoğu zaman tuvalete bile uyanamıyorum, bir kalkıyorum sabah tuvalete zor yetişiyorum. Gece yatağa filan bişeyler yapmasam bari Uykum çok ağır. Süt uyku yapar aslında, 1 saat sonra uyanabilmen başarı

Alışığım canım ya süt ayran rakı bile içip yatsam vız gelir bana hadi ben çıktım iyi tatiller öptüm herkesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…