2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben çoğu zaman tuvalete bile uyanamıyorum, bir kalkıyorum sabah tuvalete zor yetişiyorum. Gece yatağa filan bişeyler yapmasam bari Uykum çok ağır. Süt uyku yapar aslında, 1 saat sonra uyanabilmen başarı

şimdilik benimde uykularımda bi sorun yok uyuyorum valla tuvalet dışında uyanmıyorum bazen bende bi uyanıyorum nasıl sıkışmışım zor yetişiyorum tuvalete artık nasıl derin uyuduysam aslındaa bizim kızcede hareketlii ama okadar rahatsızlık vermiyo kıpırık kıpırık ama ilerde tekmeleri kuvvetlenince bakalım böle rahat uyuturmuu neyse simdi uyuyalımda depoluyorum sanki, doğunca zor olcak uykusuz gecelerr

Ahahah sen de bendenmişsin. Aynen resmen uyku deposu yapıyorum bir nevi. Bana hamile kaldığımda herkes bol bol uyu demişti. Sonra çok uykusuz kalacaksın dediler ben de etkilendim heralde

Sıcaklar başladı ama henüz geceleri serin oluyor.Bakalım ağırlaşınca, idrar torbasına daha çok baskı yiyince ve o sıcak geceler başlayınca da bu kadar rahat uyuyabilecek miyiz. Şimdilik sıcaklardan hiç yakınmıyorum, ben hamile kaldığımdan beri çok üşüyodum anca ısındım sanki

bendensin aynen
aynen banada derlerdi bol bol uyu keyfini cıkar sonradan uykusuz geceler nöbetler bizi beklermişş:18:bende söz dinliyorum bolca uyuyorum ...
bende henüz etkilenmedim sıcaklardan ama bu yaz cok sıcak gecicekmişş ahh ahh bakalım nasıl gecicek son 3 ay Allahım kolay gecirtsin yardım etsin hepimizeee....

Evet canim.karin cevresini,boyunu kilosunu olcunce ultrason dogum tarihi hesaplio o degerlere gore.. bakalim hangisi tutcak :)

Önde gitmesi doğum tarihini etkilemiyo canım sadece bebek daha iri doğuyor. Şöyle düşün 2 yaşındaki bir bebeğin boyu ve kilosu 3 yaşındakilerle aynı diye, 2 yaşındaki bebeğe 3 yaşında diyemiyoruz. Bu da öyle bir durum haftası aynı ama yaşıtlarına göre daha iri sadece. Organ gelişimi sata göre oluyor, haftaya göre değil. Eğer erken doğum olursa bu kesinlikle önde gitmesiyle alakalı değil. Başka sebeplerden olur.

Amin canım. Ben kendimi bildim bileli her kış daha soğuk, her yaz daha sıcak geçiyo zaten Sürekli böyle diyorlar. Geçen yazdan pek bir farkı olacağını sanmam. Bizim için daha sıcak geçeceği kesin. O göbek o kilolar

aynen haberlere takılırsak her yıl bi öncekinden fenayaşayıp görücez ama gecen yaz bayağı sıcaktı
dediğin gibi o göbişleee sıcak dahada sıcak olucakkkkkkkkkkkkkhayırlısı artık Allahım yardım etsin yaşayıp görücez....
neyse ben mutfağa gidiyorum yemek hazırlıkları kociş gelir birazdann görüşürüs güzel annişler ve melekleriiiiii

kızlaarrr bi yemek önerisinde bulunun bana yaaa sinir oluyorum her gün ne yicez diye düşünmektenn :S yarım saate evde olcam çabucak yapabileceğim bişeyler var mı aklınızdaaa :)

hımm sağol cnm önerin için...aslında ben normal odasını yapıyor olsaydık o büyüyen beşiklerden düşünüyordum sonrada kullanabilsin diye...senin dediğin normal yatak odasında yatırmak için ve onlarda 5 yaşına kadar yatabiliyor mu diyorsun?
ben de beyaz istiyorum herşeyini...ama yatağı ayrı alıp diğerlerini sonra alınca takım gibi olamayack:44:

puff gerçekten karar veremiyorum...

oh oh ne güzel ya :)) demek sen istisnalardansın..keşke hepimiz bütün hamileler öyle olsa :)

Erkek çocukları anneye daha düşkün oluyor bizde bu açıdan şanslıyız :)

ben de hep o yüzden erkek çocuk istemiştim :) ama nasip kısmet böyleymiş..kızımı da çok seviyorum şimdi...

bu arada ben bugün sabah kahvaltıdan sonra uyuduğumda rüyamda doğuma gittiğimi gördüm..hem de şimdi yani 6 aylıkken :/ daha da vardı diyorum..doktorumu gördüm sezeryana götürecekmiş,damar yolu açıyor bir de göbek deliğimden bi iğne yapıyor :)

eşimi soruyorum nerde diye o da girecekti doğuma diyorum tel.ediyorum hastanedeymiş ama benim olduğum katı bulamıyor tarif ediyorum falan saçma sapan...

ben ilk hamileleğimde gözümü açamıyordum hiç bu hormanalmiş senin bedeninde bu zamana kadar uyku eksikliği varsa bedenin onu dolduruyormuş yani daha önceki uyku eksikliklerin gideriliyor şimdiki hamileliğimde normal uykum var

şekr için diyet yapan varmı ben bu diyeti başaramıyacağım galiba dr . doğuma kadar iki kilo daha alabilirsiniz dedi çok zor ama bakalım

Slm canım,bende diyet yapıyorum,çok mu iştahlısın?ben korkudan birşey yiyemiyorum hiç iştahımda kalmadı.700 gr vermişim bende bebek gelişemezmi diye korkuyorum.şimdilik şeker iyi gidiyor ama diyetisyene gitmeyi düşünüyorum.sende öyle yapabilirsin.

kızlar evde tek kalınca yemek yapıp yemeye üşeniyorum yaaane olacak bu sonum tek canımın istediği nesfiti süte koyup yemek birde meyve normal yemek yapmaya üşeniyorum yaa kahvaltıya bile hatta offf

Selam kızlar geçmişi yeni bitirebildim hızınıza yetişemiyorum sabahtan beri ara ara girip okuyorum bu taşınma işi ne kadar zor yarebbim özellikle hamileyken kilo alımı ve uyku sorunlarından bahsedilmiş hamileliğinden önce çok fazla uyuyordum ben günde 15 saat uyuduğumu bilirim işe giderken spatula ile kazımak gerekirdi beni yataktan :) ama hamile kaldıktan sonra az uyumaya başladım 5-6 saat uyuabiliorum daha fazla uyuyamıyorum gece bir kere tuvalete kalkıyorum ama burun tıkanıklığı bazen uyutmuyor kilo alımına gelince ben 2 kilo aldım henüz 55 kilo hamile kalmıştım. Ama ben bulantılardan 5 kilo vermiştim. Şuan iştahım çok açık yedikçe yiyorum bundan sonra alırım bende muhtemelen cuma günü şeker yüklememiz var inşallah iyi çıkar sonuçlarımız diyet yapmak istemiyorum canım zaten sürekli tatlı çekio bir oturuşda bi kavanoz nutella yiyorum kedimi durdurmak çok zor olur

kızlar bsey sorucamm..gecen gunn pıknık yptık...ateste sucuk pısırdı esım yedk..bn smdı korkuyorm bsey olurmu kske yemeseydm dıye...bı akıl verın nolurrrr

kızlar evde tek kalınca yemek yapıp yemeye üşeniyorum yaaane olacak bu sonum tek canımın istediği nesfiti süte koyup yemek birde meyve normal yemek yapmaya üşeniyorum yaa kahvaltıya bile hatta offf

cnm bnde oyleyımmm kndım olunca hcbsey yıyesm bıle gelmıyo....sabh khvltıyı bebısm ıcn yapıyrmm.yalnzlık zor...besleyıcı pratık seyler yıyebılırs cnm.tek kısıye yemek ypmak zor

kızlar bsey sorucamm..gecen gunn pıknık yptık...ateste sucuk pısırdı esım yedk..bn smdı korkuyorm bsey olurmu kske yemeseydm dıye...bı akıl verın nolurrrr

canım yemeyin diyorlar ama ben de sabahları bir kaç kez yedim.benim drum sadece çiğ et az pişmiş et yemeyeceksin etlerin iyi pişmişm olacak demişti onun için ben de iyi pişiriyorum.inl bişey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…