- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #24.261
Ben çoğu zaman tuvalete bile uyanamıyorum, bir kalkıyorum sabah tuvalete zor yetişiyorum. Gece yatağa filan bişeyler yapmasam bariUykum çok ağır. Süt uyku yapar aslında, 1 saat sonra uyanabilmen başarı
şimdilik benimde uykularımda bi sorun yok uyuyorum valla tuvalet dışında uyanmıyorum bazen bende bi uyanıyorum nasıl sıkışmışım zor yetişiyorum tuvalete artık nasıl derin uyuduysamaslındaa bizim kızcede hareketlii ama okadar rahatsızlık vermiyo kıpırık kıpırık ama ilerde tekmeleri kuvvetlenince bakalım böle rahat uyuturmuu neyse simdi uyuyalımda depoluyorum sanki, doğunca zor olcak uykusuz gecelerr
godofmercy ultrasona göre iki hafta ileri olmasını nasıl anlıyorlar, kilosu ve boyu nedeniyle mi.
Ahahah sen de bendenmişsin. Aynen resmen uyku deposu yapıyorum bir nevi. Bana hamile kaldığımda herkes bol bol uyu demişti. Sonra çok uykusuz kalacaksın dediler ben de etkilendim heralde
Sıcaklar başladı ama henüz geceleri serin oluyor.Bakalım ağırlaşınca, idrar torbasına daha çok baskı yiyince ve o sıcak geceler başlayınca da bu kadar rahat uyuyabilecek miyiz. Şimdilik sıcaklardan hiç yakınmıyorum, ben hamile kaldığımdan beri çok üşüyodum anca ısındım sanki
Evet canim.karin cevresini,boyunu kilosunu olcunce ultrason dogum tarihi hesaplio o degerlere gore.. bakalim hangisi tutcak :)
bendensin aynen
aynen banada derlerdi bol bol uyu keyfini cıkar sonradan uykusuz geceler nöbetler bizi beklermişş:18:bende söz dinliyorum bolca uyuyorum ...
bende henüz etkilenmedim sıcaklardan ama bu yaz cok sıcak gecicekmişş ahh ahh bakalım nasıl gecicek son 3 ay Allahım kolay gecirtsin yardım etsin hepimizeee....
Amin canım. Ben kendimi bildim bileli her kış daha soğuk, her yaz daha sıcak geçiyo zatenSürekli böyle diyorlar. Geçen yazdan pek bir farkı olacağını sanmam. Bizim için daha sıcak geçeceği kesin. O göbek o kilolar
canım Allah yardımcın olsunşekr için diyet yapan varmı ben bu diyeti başaramıyacağım galiba dr . doğuma kadar iki kilo daha alabilirsiniz dedi çok zor ama bakalım
aynı sorun bende de var bıktım her gün ne yapacağım diye düşünmektenkızlaarrr bi yemek önerisinde bulunun bana yaaa sinir oluyorum her gün ne yicez diye düşünmektenn :S yarım saate evde olcam çabucak yapabileceğim bişeyler var mı aklınızdaaa :)
Mobilya beşik alabilirsin bende öyle yapacağım asansörlü 70x130 olanlarından onların bide 60x120 leri oluyor aralarında 40 -50 lira fiyat oynuyor büyümeyen beşik istediğim için 70x130 lük alıcam ben bekarlığımda kullandığım üçlü dolap ile beşli şifonyeri de boyayacağım düz beyaz alabilirsin beşiği ilerde de kendi evine taşınınca dolap ve şifonyeri ni alırsın renkli bişey alırsan da kulplarını falan değiştirip odaya uygun hale getirirsin. Ben büyüyen beşikler ve park yataklardan pek haz etmiyorum beşikler beşikken güzel büyüyünce gözüme hoş gelmiyor 5 yaşına kadar yatabilir o beşiklerde yinede sen bilirsin
canım benım ben de ters etki yarattı hamilelik ondan sevdım bu halimi. sani sakinleştırici almış gibiyım yanı eskıısne ragmen daha az takıntılı ve daha rahatım.
benım hormonlarım tersıne calsıtı. normalde daha ağlak biriyim şimdiyse tam tersı.
mesela hamilelikte tüyler artar dıyorlar hele erkek cocuksa cok artarmıs ben de dahageç uzuyorlar sımdı:)
evde oturmayı severım sımdı tam tersı hep gezesım geliyor .
canım şıkır fıkır mini mini kızcagızın olacak ne güzel sana arkadaş:) kadın egemen bir ev olacağınız siz ne güsel :)
biz de erkek egemenliği söz konusu olacak :) yandım aslında bu sakinliğim ondan herhalde :)
Erkek çocukları anneye daha düşkün oluyor bizde bu açıdan şanslıyız :)
Ahahah sen de bendenmişsin. Aynen resmen uyku deposu yapıyorum bir nevi. Bana hamile kaldığımda herkes bol bol uyu demişti. Sonra çok uykusuz kalacaksın dediler ben de etkilendim heralde
Sıcaklar başladı ama henüz geceleri serin oluyor.Bakalım ağırlaşınca, idrar torbasına daha çok baskı yiyince ve o sıcak geceler başlayınca da bu kadar rahat uyuyabilecek miyiz. Şimdilik sıcaklardan hiç yakınmıyorum, ben hamile kaldığımdan beri çok üşüyodum anca ısındım sanki
şekr için diyet yapan varmı ben bu diyeti başaramıyacağım galiba dr . doğuma kadar iki kilo daha alabilirsiniz dedi çok zor ama bakalım
kızlar evde tek kalınca yemek yapıp yemeye üşeniyorum yaaane olacak bu sonum tek canımın istediği nesfiti süte koyup yemek birde meyve normal yemek yapmaya üşeniyorum yaa kahvaltıya bile hatta offf
kızlar bsey sorucamm..gecen gunn pıknık yptık...ateste sucuk pısırdı esım yedk..bn smdı korkuyorm bsey olurmu kske yemeseydm dıye...bı akıl verın nolurrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?