- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #24.281
Canım park yataklar da o ölçülerde benim yeğenim 4 yaşına kadar yattı park yatakta daha da yatardı ama kardeşi oldu kardeşine kaldı park yatak ben araştırdım o yüzden bu büyümeyen asansörlü sallanan ve istenildiğinde sabitlenebiliyor 70x130 olanı 300 tl 60 x120 olanı 255 tl ikea ya da baktım ama onların beşikleri sallanmıyor die istemedim. Beyaz mobilya istiyor isen her türlü uyacaktır beyaz mobilya beşik içine yatak Alman gerekiyor zaten park yatakların içinde ki yatakta pek kullanışlı olmuyor canım bildiğin sünger ablam park yatak almıştı ama içine ayrı yatak aldı çok terletti çünkü
hımm sağol cnm önerin için...aslında ben normal odasını yapıyor olsaydık o büyüyen beşiklerden düşünüyordum sonrada kullanabilsin diye...senin dediğin normal yatak odasında yatırmak için ve onlarda 5 yaşına kadar yatabiliyor mu diyorsun?
ben de beyaz istiyorum herşeyini...ama yatağı ayrı alıp diğerlerini sonra alınca takım gibi olamayack:44:
puff gerçekten karar veremiyorum...
oh oh ne güzel ya :)) demek sen istisnalardansın..keşke hepimiz bütün hamileler öyle olsa :)
ben de hep o yüzden erkek çocuk istemiştim :) ama nasip kısmet böyleymiş..kızımı da çok seviyorum şimdi...
bu arada ben bugün sabah kahvaltıdan sonra uyuduğumda rüyamda doğuma gittiğimi gördüm..hem de şimdi yani 6 aylıkken :/ daha da vardı diyorum..doktorumu gördüm sezeryana götürecekmiş,damar yolu açıyor bir de göbek deliğimden bi iğne yapıyor :)
eşimi soruyorum nerde diye o da girecekti doğuma diyorum tel.ediyorum hastanedeymiş ama benim olduğum katı bulamıyor tarif ediyorum falan saçma sapan...
canım yemeyin diyorlar ama ben de sabahları bir kaç kez yedim.benim drum sadece çiğ et az pişmiş et yemeyeceksin etlerin iyi pişmişm olacak demişti onun için ben de iyi pişiriyorum.inl bişey olmaz
Canım 4. ayımda 2 kilo almıştım doktor 5. ay bitene kadar kilo alma dedi.(70 ile amile kaldım) ben 5. ayı 4 kilo alarak bitirdim.
Şimdi 6 kilo almışım 2 haftadır çok şükür artış yok.
Sen kaç ile hamile kaldın
merhabalar herkese doktora gittik doktordan izin kağıdı aldık uçağa binmek için yarın anneme trabzona uçuyorum kızlar inşallah güzel bir hafta geçer dua edin :)
kızlar bsey sorucamm..gecen gunn pıknık yptık...ateste sucuk pısırdı esım yedk..bn smdı korkuyorm bsey olurmu kske yemeseydm dıye...bı akıl verın nolurrrr
bende 70 le hamile kaldım şuan 74 oldum inşallah bundan sonra çok almayız :26:
Güle güle gidin bende yeni geldim Rize'den :)
bişey olmaz cnm korkma sucuğun bebeğe bi faydası yok sadece ama her zaman yeme yeter
kızlar bsey sorucamm..gecen gunn pıknık yptık...ateste sucuk pısırdı esım yedk..bn smdı korkuyorm bsey olurmu kske yemeseydm dıye...bı akıl verın nolurrrr
kızlaarrr bi yemek önerisinde bulunun bana yaaa sinir oluyorum her gün ne yicez diye düşünmektenn :S yarım saate evde olcam çabucak yapabileceğim bişeyler var mı aklınızdaaa :)
ben ilk doğumumda emzirme sütyeni aldım,hayatımda bu kadar gereksiz bişey hatırlamıyorum. göğsü direk dışarı çıkarmak çok daha mantıklı. aldığım ürün NBB markaydı. göğüs ucunda bir pencere var,göğüs pedi düzgün durmuyor. yine de sen bilirsin dene istersenkızlar emzirme sütyeni hakkında fikri olan var mı?
hangi marka iyidir. ben organik pamuk, göğüs ucunu belli etmeyecek bir sütyen istiyorum.
göğüsler asıl 7.aydan sonra büyüyormuş, benim şimdiden 80 C oldular, hatta C cup sıkıyor D mi alsam falan diye düşünüyorum,
nasıl küçültcez bunları sonra, bebiş emdikçe küçülceklermi ki
ahhh canım yaaaa o zaman ben yandım desene haftada iki kere yumurtalı sucuk yapıp yiyorum bir tava olmaz bence birşey korkma
saol tatlım ıcımınn rahatlattn vla...onu yeme bunu yeme ne yıceksekk
Söylemesi ayıp hamile kaldığından beri sucuklu yumurta çekiyor canım ne yaptimsa esim ikna olmuyor yedirmiyor pişiriyoruz sonuçta diyorum ama nafileyarın tekrar denesem mı şansımı acaba bak aklıma getirdin şimdi :)
Canım park yataklar da o ölçülerde benim yeğenim 4 yaşına kadar yattı park yatakta daha da yatardı ama kardeşi oldu kardeşine kaldı park yatak ben araştırdım o yüzden bu büyümeyen asansörlü sallanan ve istenildiğinde sabitlenebiliyor 70x130 olanı 300 tl 60 x120 olanı 255 tl ikea ya da baktım ama onların beşikleri sallanmıyor die istemedim. Beyaz mobilya istiyor isen her türlü uyacaktır beyaz mobilya beşik içine yatak Alman gerekiyor zaten park yatakların içinde ki yatakta pek kullanışlı olmuyor canım bildiğin sünger ablam park yatak almıştı ama içine ayrı yatak aldı çok terletti çünkü
Allahım ben bu duygusallıktan olcem galiba. Dün linensten ayirttigim yorgan, yastık , Alezi esim bugün isten gelirken almış getirdi kapıyı açınca al bakalım kızının cicilerini diyince başladım ağlamaya. Ah babası kızının yorganını getirmiş bugunudemi görecektim ben diye . Ama görseniz o kadar güzel ki minnacik yastık sarılıyorum şimdi dogunda kizimla yaticam ben buna diyerek :)
Canım çok teşekkürler yeniden.Eki Görüntüle 699303 Canım istediğini kullanırsın ikisi de 10 cm boyunda.
Tünaydın annelerrrrrr
Dün ikea'ya gittik herşeyimizi aldık, planladığımın dışında dolap ve komidin seçtim ama içime çok sindi. % 20 indirim vardı, boyamızda gelmiş tabi boyada başka gelmiş ama onunda rengi iyi sıkıntı olmadı. Bir tek yatak ve baş koruyucusu almadım. Yatakları resmen sünger, 1 yaşında bastığı yer çöker diye başka yere sipariş verdik. Çok şirin şeker pembesi kuş tüyü yastığım bile olduYerleşince sade ama ferah bir oda istiyorum. Kargoya mobilyalar verildi, yarın elimizde olacak inşaallah. 6 parça ürün 45 TL tuttu gayet uyguna getiriyorlar, yani arabam yok nasıl getircez diyenler için sıkıntı ortadan kalkmış durumda. Bunlarda aldıklarımın bir kısmı, artık yerleşince tamamını gösterebilicem
ben fazla rahatım sanırım yaaa ben ilk zamandan beri rafadan yumurtamı yerim sucuğumu vs kısıtlayınca daha çok istiyor canım bak benim bile canım istedi vallahi yarın bir sucuk alayım evdekini daha geçen bitirdim yapıp yiyeyim kahvaltıda
benim minnoş da aynı yemediği yemek kalmadı sıpanınSigara ve alkol dışında canım ne çekerse yiyip içiyorum ben de. Bence hiç bir sakıncası yok. Annelerimiz neler yedi kim bilir. Herşeyden tadıyor benim kızım :)
benim minnoş da aynı yemediği yemek kalmadı sıpanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?