2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım park yataklar da o ölçülerde benim yeğenim 4 yaşına kadar yattı park yatakta daha da yatardı ama kardeşi oldu kardeşine kaldı park yatak ben araştırdım o yüzden bu büyümeyen asansörlü sallanan ve istenildiğinde sabitlenebiliyor 70x130 olanı 300 tl 60 x120 olanı 255 tl ikea ya da baktım ama onların beşikleri sallanmıyor die istemedim. Beyaz mobilya istiyor isen her türlü uyacaktır beyaz mobilya beşik içine yatak Alman gerekiyor zaten park yatakların içinde ki yatakta pek kullanışlı olmuyor canım bildiğin sünger ablam park yatak almıştı ama içine ayrı yatak aldı çok terletti çünkü

canım yemeyin diyorlar ama ben de sabahları bir kaç kez yedim.benim drum sadece çiğ et az pişmiş et yemeyeceksin etlerin iyi pişmişm olacak demişti onun için ben de iyi pişiriyorum.inl bişey olmaz

cnm bn bu konuda hassasm zaten...ateste pısırdı pısmıstı oye cıg asla yemem

bende 70 le hamile kaldım şuan 74 oldum inşallah bundan sonra çok almayız :26:

merhabalar herkese doktora gittik doktordan izin kağıdı aldık uçağa binmek için yarın anneme trabzona uçuyorum kızlar inşallah güzel bir hafta geçer dua edin :)

Güle güle gidin bende yeni geldim Rize'den :)

kızlar bsey sorucamm..gecen gunn pıknık yptık...ateste sucuk pısırdı esım yedk..bn smdı korkuyorm bsey olurmu kske yemeseydm dıye...bı akıl verın nolurrrr

bişey olmaz cnm korkma sucuğun bebeğe bi faydası yok sadece ama her zaman yeme yeter

yok cnm yemem zaten herzamn....pıknık yaptık pısırdk oylee..saol cvbn ıcın

kızlaarrr bi yemek önerisinde bulunun bana yaaa sinir oluyorum her gün ne yicez diye düşünmektenn :S yarım saate evde olcam çabucak yapabileceğim bişeyler var mı aklınızdaaa :)
ayy bende aynı derde düştüm ama çözümü şırdan yemekte buldum
adana ;kokusu kebap şırdan,yağmuru şalgam olan memleket.

kilo konusu konuşulmuş; 58 ile hamile kaldım 64 olmuşum ama sağlık ocağındaki hemşire çok almışsın yavaşla biraz dedi. nasıl yavaşlicam hayret bişeyyemek mi yemicem cıx olmadı bu. ben hayatım boyunca diyet yapmadım ki
birde benim bebeğim iri bir bebek kiloyu benle birlikte o da alıyor.:26:
yarın tatil yatışşş

kızlar emzirme sütyeni hakkında fikri olan var mı?
hangi marka iyidir. ben organik pamuk, göğüs ucunu belli etmeyecek bir sütyen istiyorum.
göğüsler asıl 7.aydan sonra büyüyormuş, benim şimdiden 80 C oldular, hatta C cup sıkıyor D mi alsam falan diye düşünüyorum,
nasıl küçültcez bunları sonra, bebiş emdikçe küçülceklermi ki

ben ilk doğumumda emzirme sütyeni aldım,hayatımda bu kadar gereksiz bişey hatırlamıyorum. göğsü direk dışarı çıkarmak çok daha mantıklı. aldığım ürün NBB markaydı. göğüs ucunda bir pencere var,göğüs pedi düzgün durmuyor. yine de sen bilirsin dene istersen

Allahım ben bu duygusallıktan olcem galiba. Dün linensten ayirttigim yorgan, yastık , Alezi esim bugün isten gelirken almış getirdi kapıyı açınca al bakalım kızının cicilerini diyince başladım ağlamaya. Ah babası kızının yorganını getirmiş bugunudemi görecektim ben diye . Ama görseniz o kadar güzel ki minnacik yastık sarılıyorum şimdi dogunda kizimla yaticam ben buna diyerek :)

yerı gelıyo esımle cıkıyorz dısarda yı cnm ınyorz ısann cnı ıstıyo...sonucta yumurtayıda sucuguda pısırıceksn cnm bnm bsey olmaz :)

ben fazla rahatım sanırım yaaa ben ilk zamandan beri rafadan yumurtamı yerim sucuğumu vs kısıtlayınca daha çok istiyor canım bak benim bile canım istedi vallahi yarın bir sucuk alayım evdekini daha geçen bitirdim yapıp yiyeyim kahvaltıda

kızlar bsey sorucamm..gecen gunn pıknık yptık...ateste sucuk pısırdı esım yedk..bn smdı korkuyorm bsey olurmu kske yemeseydm dıye...bı akıl verın nolurrrr

öyle 1-2 seferle bişey olmaz canım takma o kadar...ama ben mümkün mertebe yememeğe çalışıyorum zararlı olabilecek şeyleri..geçen benim de cnm istedi sucuk mesela,2 tane kızarttım iyice yedim....ben dışarda yemek te yememeğe çalışıyorum ama arada canım lahmacun,pide fln çok istedi yedim napıyım :)

bak şimdi de bu dediklerin mantıklı gelmeye başladı..nerden aldın sen peki? ben de öyle şık bişey istiyorum çünkü hem şık dursun hem kullanılışlı olsun..cibinlikli vs :)

ne güzelll

senin dediğin böyle bişey mi canım? peki bunların dönencesi,cibinliği vs oluyor mu ki?

bir de küçük gibi görünüyor,4-5 yaşına kadar yatılır mı ki bunda

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 699303 Canım istediğini kullanırsın ikisi de 10 cm boyunda.
Canım çok teşekkürler yeniden.
Akşam bakabildim. Perşembe çıktısını alıp deneyeceğim. Çok sevindim ya. Kurdelesi bile var

Canım çok güzel valla aldıkların. Çiçeklerine bayıldım ayrıca. O koltuklardan ben de almayı düşünüyorum. Gerçekten esniyor mu? Yoksa sallanan mı almak lazım sence?

Sigara ve alkol dışında canım ne çekerse yiyip içiyorum ben de. Bence hiç bir sakıncası yok. Annelerimiz neler yedi kim bilir. Herşeyden tadıyor benim kızım :)

nisan annelerinin doğumdan sonraki hallerini, bebişleriyle geçimlerini okuyordum kızlar, çoğu sıkıntılı bebişlerinden , kv lerden...
acaba biz de mi öyle olacağız ?kafayı yemesek, depresyona girmesek bari...
okuyup okuyup eşime uygun bir dille anlatıyorum ki aynı sıkıntıları biz de yaşamayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…