2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sigara ve alkol dışında canım ne çekerse yiyip içiyorum ben de. Bence hiç bir sakıncası yok. Annelerimiz neler yedi kim bilir. Herşeyden tadıyor benim kızım :)

Bnm anneme cok asiri pismems ciger yedirirlerms kan yapsn diye..ben smdi bu yenmez su yenmez diyince kiziyo

Cnm insanin cani istiyo..engellemenn anlami yok..faydali seyler yicez bebislere..ama kendimizide odullendiricez

ben o eziyeti sıkıntıyı kendi annemden çekeceğim kızlar Allahım kimseye beni muhtaç etme diye dua ediyorum hep.yine akşam akşam arayıp sıktı canımı taaa uzaklardan burnumdan getiriyor hep bıktım kızlar ya kendi annemden bıktım laflarından yalanlarından dedikodularından iftiralarından anlayışsızlıklarından nefret ediyorum artık ondan sesini duyunca bile sinirim bozuluyor artık. offf bir doğum yapsam hemen ayaklansamda kurtulsam yanından tayin ev taşım adoğum hepsi aynı aya gelmesi mahvetti beni

Cnm sen herkese herseye karsi sabrini koru.sen iyi olucksn bebisnde iyi oluck hckmse icn canini skma...allah yardmcn olur cnm sen icini rahat tut

Kendi annen nasıl sıkıyor canını? nasıl yani iftira, dedikodu?

Cnm sen herkese herseye karsi sabrini koru.sen iyi olucksn bebisnde iyi oluck hckmse icn canini skma...allah yardmcn olur cnm sen icini rahat tut

çok şükür benim mutluluğum eşimle karnımdaki bıdık Allahtan herkestende uzağızda kafamız rahat eskiden üzülürdüm şimdi sinir oluyorum ama o da geçiyor sanırım eskiyle kıyaslayınca

Eki Görüntüle 699716

senin dediğin böyle bişey mi canım? peki bunların dönencesi,cibinliği vs oluyor mu ki?

bir de küçük gibi görünüyor,4-5 yaşına kadar yatılır mı ki bunda

Evet canım bunlar 70x130luğunu alacağım ben gittim gördüm rahat yatar benim baktığım yerde cibinliği dönencesi uyku seti yanlıkları yatağı hepsi beraber 700 tl idi sadece beşik 300 tl ben uyku setlerinin yorganlarını pek beğenmedim annem yün yorgan diktirecek bende nervresimi ve yanlıkları da kumaş alıp evde dikme taraftarıyım annemin makinasında cibinlik heryerde bulabilrsin ama diyorsan ki ben büyüyen beşik istiyorum 200 lira daha ver sade beyaz büyüyen beşik al onlarda büyümeden 70x130 oluo sonra üstünü v çekmecesini çıkarıp büyük yatak haline gelioyor ama bana çok biçimsiz gelio büyümüş hali 4-5 yaşından sonra takım almayı düşünüyorum çilekte korsanı bi takım gördüm aklımda o var :) he birde büyüyen beşik aldığında beşiği büyüttüğünde tekrar yatak Alman gerekecek ölçüleri farklı çünkü beni. Şahsi düşüncem şimdi 200 lira fazladan verip ilerde bide yatak alacağıma beşikte yatamayacak kadar büyüdüğünde bi yataklı baza alırım ömürlük kullan :))

Kendi annen nasıl sıkıyor canını? nasıl yani iftira, dedikodu?

ahh arkadaşım nasıl anlatsam ki annem evlat ayrımıyla hakaretle büyüttü bizi kardeşimle. bir kere daha ben sevdiğini okula kahvaltımıu hazırlayıp yolladığını bilmem 12ye kadar uyurdu ben okula giderken babam yapardı herşeyi. birde üzerine kalkar o halde hakaret eder öyle yollardı okula ona kahvaltı bırakmadık diye.tek derdi insanlarla uğraşmak. anne oldu diye melek olmuyorlar maaalesef ve bende evlat gibi davranmıyorum ona bu yüzden. kayınvalidem arar mesela annem bana aramıyor sormuyor der sonra görürüm telefonunda bilerek sürekli meşgule attığını.çok yalan söyledi kayınvalidem konusunda bize meğerse kendi neler yapmış. eşimle gurbetten geliriz karşılmaz bir tabak yemek koymaz köpek gibi davranır. durumu vardır ama bir lira verse sana yüreği daralır.kendi bildiğinden şaşmaz azıcık ondna farklı düşünsen duyacağın tek şey hakarettir daha sayayım mı. torunu olacak kayınvalidem hediyeler almış hoş ben kimsenin çöpünü bile istemiyorum eşimle şükür herşeyi hallediyoruz. annemin hediyesinden Allah korusun zaten. annemin dediği şey şu çocuk onların tarafının bana ne elalemin çocuğund a birde ona para mı harcayacağım diyormuş herkese. nefret ediyorum yani ondan. evini pislik götürür gider temizlersin birde üzerine hakaret yersin adam gibi yapamadın diye. herkes ne yaşadığını kendi biliyor. burada bazen annedir yapılmaz denilmez kırma falan diyorlar ama anne gibi hissetmiyorum ki ben onu mecbur da değilim emek vermeyen tek güzel lafını duymadığım bir insanı sevmeye. şükür eşimle çoooook mutluyum nazar değmesin.annem bebeğimin kız olduğunu öğrenince bile kız çocukda ne yaaa ne hayrı olacak onun sanki çocuk mu doğurdum sayacaksın kendini dedi. inana yanımda olsa boğazlardım herhalde hakaret etmek mecburiyetinde bırakıp günaha sokuyor insanı. sevmiyorum sevmeyeceğim o kadını anne demek istemiyorum bile.

Kizlar mayis anneleri dogum yapmaya baslamis..bzde temmuzda baslicaz bklemeye demkki allahn izniyle.allahm hepimize sorunsz bu 9 ayi tamamlamayi nasip etsn...bz kizmla yatiyrz bogazmda sis :-(dinlenelm birz hepinizi optk

Allah sana sabır versin

İnsanın annesinden nefret etmesi gerçekten çok kötü yaaaa...maalesef anne olmak insandaki bazı şeyleri değiştiremeyebiliyor.Haklısın. İnsanın en yakınıdır yaa annesi! Ena azından öyle olmalı.
Kaldı ki kız çocuğu özellikle günümüzde erkeklerden çok daha hayırlı oluyo anne babaya karşı... Ne demek kız da ne! Ben de çok kızdım şimdi annene ne yalan söyliiim... Ama işte anne! Ne yaparsak yapalım bu gerçek değişmeyecek... İnşallah Allah islah eyler diyelim anneni. Sen de ne olursa olsun nefret kelimesini kullanmamaya çalış, duygularında haklı da olan, böyle düşünüp kendini buna inandırmak senin ruh halini bozar çünkü, bak doğum tarihlerimiz de muhtemelen aynı olucak :) Belki tutar duamız inşallah bebişinin doğumuyla herşey çok daha güzel olur, ümidini kaybetmemeye çalış olur mu

umutsuz değilim canım benim umutszuluğu ergenlik döneminde bıraktım zaten o zamnalr çok etkilemişti şimdi mutluyum şükür evime çok gelmesin gştmesin isterdim hep Allah gönlüme göre verdi sürekli tayin oluyoruz :) tek sorunum ondan utanıyorum o yüzden görmeye tahammül edemiyorum çünkü beni kırmaya üzmeye yönelik cümleleri çok seviyor o yüzden 5 dakika yanında oturmaya tahammülüm yok. şimdi tayin olacağımız için aynı aya denk gelşyor ev taşıma yerleşme doğum babaannem ben bakarım gel memlekete eşinle toparlayıp dönersin dedi 10 günlüğüne gideceğim ama şimdiden içime dert eşime sürekli hemen ayaklanınca kendi evimize gidelim söz mü deyip duruyorum eşimde merak etme hemen götüreceğim diyorda içim rahat

kızlar kilodan şikayet edenler olmuş geçmiş sayfalarda kilo almak istemiyorsanız öğün atlamayın metabolizma yavaşlayınca insn kilo alıyor insanlar öğün azaltınca kilo alınmaz sanıyor ama yanlış aslında az öğün yediğinizde kilo alırsınız. metabolizma hızlı olursa kilo almazsınız bu da 6 öğün yemek yemek demek oluyor. 3 ara 3 ana.ara öğünlerde meyve yoğurt ana öğünlerde hamur işsiz yemek yeyin bence kılzar aman öğün atlamayın

Canım nasıl bir çocukluk geçirmişsin sen.Ben olsam arayıp sormam bile.Çok şükürki şimdi eşinle mutlusun.Yavrunuzla birlikte Allah mutluluğunuzu daim etsin.

Sucukları okuya okuya CANIM çekti bu saatte neyse ekmek arası bisiler atıştırdım.tatli yiyorum CANIM tuzlu cekio tuzlu yiyorum tatli çekiyor. Erken yatmak lazım oturdukça mutfağa giriyorum

canım benim inan dehşete düşerek okudum yazdıklarını bir anne bunları yapamaz söyleyemez ya dedim konduramadım hiç sen bilirsin yaşadıklarını.. allah sana gerçekten sabır vermiş büyük olgunluk göstermişsin.. mutluluğu eşinle yakalamış olman hayattaki en güzel hediyen olmuş bir de şimdi karnındaki mucizeyle katlanacak mutluluğunuz inşallah..dilerim Allah bozmasın canım kimsenin de bozmasına izin vermesin..

Günaydınlar 1 mayıs işçi bayramı ben bir anne adayı olarak işe çağrıldım çalışıyorum vicdansız patronum

kızlar benim akşamları vajinamda ağrı oluyor az bacağım yanlışlıklı açılsa canım çıkıcak sanıyorum :S gündüz birşeyim yok ama akşam :S

Günaydın kızlar ve meleklerimiz,

İşçi ve emekçi bayramımız kutlu mutlu olsun. İnşallah sorunsuz geçer her ne kadar öyle gözükmese de...

Sağol Arasta'm aydınlattın beni

Bu arada İzmir'de Ege Sağlık hastanesi'nin fiyatlarını bilen var mı aranızdaaaaaa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…