- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #24.301
Sigara ve alkol dışında canım ne çekerse yiyip içiyorum ben de. Bence hiç bir sakıncası yok. Annelerimiz neler yedi kim bilir. Herşeyden tadıyor benim kızım :)
öyle 1-2 seferle bişey olmaz canım takma o kadar...ama ben mümkün mertebe yememeğe çalışıyorum zararlı olabilecek şeyleri..geçen benim de cnm istedi sucuk mesela,2 tane kızarttım iyice yedim....ben dışarda yemek te yememeğe çalışıyorum ama arada canım lahmacun,pide fln çok istedi yedim napıyım :)
bak şimdi de bu dediklerin mantıklı gelmeye başladı..nerden aldın sen peki? ben de öyle şık bişey istiyorum çünkü hem şık dursun hem kullanılışlı olsun..cibinlikli vs :)
ne güzelll
ben o eziyeti sıkıntıyı kendi annemden çekeceğim kızlar Allahım kimseye beni muhtaç etme diye dua ediyorum hep.yine akşam akşam arayıp sıktı canımı taaa uzaklardan burnumdan getiriyor hep bıktım kızlar ya kendi annemden bıktım laflarından yalanlarından dedikodularından iftiralarından anlayışsızlıklarından nefret ediyorum artık ondan sesini duyunca bile sinirim bozuluyor artık. offf bir doğum yapsam hemen ayaklansamda kurtulsam yanından tayin ev taşım adoğum hepsi aynı aya gelmesi mahvetti beninisan annelerinin doğumdan sonraki hallerini, bebişleriyle geçimlerini okuyordum kızlar, çoğu sıkıntılı bebişlerinden , kv lerden...
acaba biz de mi öyle olacağız ?kafayı yemesek, depresyona girmesek bari...
okuyup okuyup eşime uygun bir dille anlatıyorum ki aynı sıkıntıları biz de yaşamayalım
ben o eziyeti sıkıntıyı kendi annemden çekeceğim kızlar Allahım kimseye beni muhtaç etme diye dua ediyorum hep.yine akşam akşam arayıp sıktı canımı taaa uzaklardan burnumdan getiriyor hep bıktım kızlar ya kendi annemden bıktım laflarından yalanlarından dedikodularından iftiralarından anlayışsızlıklarından nefret ediyorum artık ondan sesini duyunca bile sinirim bozuluyor artık. offf bir doğum yapsam hemen ayaklansamda kurtulsam yanından tayin ev taşım adoğum hepsi aynı aya gelmesi mahvetti beni
ben o eziyeti sıkıntıyı kendi annemden çekeceğim kızlar Allahım kimseye beni muhtaç etme diye dua ediyorum hep.yine akşam akşam arayıp sıktı canımı taaa uzaklardan burnumdan getiriyor hep bıktım kızlar ya kendi annemden bıktım laflarından yalanlarından dedikodularından iftiralarından anlayışsızlıklarından nefret ediyorum artık ondan sesini duyunca bile sinirim bozuluyor artık. offf bir doğum yapsam hemen ayaklansamda kurtulsam yanından tayin ev taşım adoğum hepsi aynı aya gelmesi mahvetti beni
Cnm sen herkese herseye karsi sabrini koru.sen iyi olucksn bebisnde iyi oluck hckmse icn canini skma...allah yardmcn olur cnm sen icini rahat tut
Eki Görüntüle 699716
senin dediğin böyle bişey mi canım? peki bunların dönencesi,cibinliği vs oluyor mu ki?
bir de küçük gibi görünüyor,4-5 yaşına kadar yatılır mı ki bunda
Kendi annen nasıl sıkıyor canını? nasıl yani iftira, dedikodu?
ahh arkadaşım nasıl anlatsam ki annem evlat ayrımıyla hakaretle büyüttü bizi kardeşimle. bir kere daha ben sevdiğini okula kahvaltımıu hazırlayıp yolladığını bilmem 12ye kadar uyurdu ben okula giderken babam yapardı herşeyi. birde üzerine kalkar o halde hakaret eder öyle yollardı okula ona kahvaltı bırakmadık diye.tek derdi insanlarla uğraşmak. anne oldu diye melek olmuyorlar maaalesef ve bende evlat gibi davranmıyorum ona bu yüzden. kayınvalidem arar mesela annem bana aramıyor sormuyor der sonra görürüm telefonunda bilerek sürekli meşgule attığını.çok yalan söyledi kayınvalidem konusunda bize meğerse kendi neler yapmış. eşimle gurbetten geliriz karşılmaz bir tabak yemek koymaz köpek gibi davranır. durumu vardır ama bir lira verse sana yüreği daralır.kendi bildiğinden şaşmaz azıcık ondna farklı düşünsen duyacağın tek şey hakarettir daha sayayım mı. torunu olacak kayınvalidem hediyeler almış hoş ben kimsenin çöpünü bile istemiyorum eşimle şükür herşeyi hallediyoruz. annemin hediyesinden Allah korusun zaten. annemin dediği şey şu çocuk onların tarafının bana ne elalemin çocuğund a birde ona para mı harcayacağım diyormuş herkese. nefret ediyorum yani ondan. evini pislik götürür gider temizlersin birde üzerine hakaret yersin adam gibi yapamadın diye. herkes ne yaşadığını kendi biliyor. burada bazen annedir yapılmaz denilmez kırma falan diyorlar ama anne gibi hissetmiyorum ki ben onu mecbur da değilim emek vermeyen tek güzel lafını duymadığım bir insanı sevmeye. şükür eşimle çoooook mutluyum nazar değmesin.annem bebeğimin kız olduğunu öğrenince bile kız çocukda ne yaaa ne hayrı olacak onun sanki çocuk mu doğurdum sayacaksın kendini dedi. inana yanımda olsa boğazlardım herhalde hakaret etmek mecburiyetinde bırakıp günaha sokuyor insanı. sevmiyorum sevmeyeceğim o kadını anne demek istemiyorum bile.
ahh arkadaşım nasıl anlatsam ki annem evlat ayrımıyla hakaretle büyüttü bizi kardeşimle. bir kere daha ben sevdiğini okula kahvaltımıu hazırlayıp yolladığını bilmem 12ye kadar uyurdu ben okula giderken babam yapardı herşeyi. birde üzerine kalkar o halde hakaret eder öyle yollardı okula ona kahvaltı bırakmadık diye.tek derdi insanlarla uğraşmak. anne oldu diye melek olmuyorlar maaalesef ve bende evlat gibi davranmıyorum ona bu yüzden. kayınvalidem arar mesela annem bana aramıyor sormuyor der sonra görürüm telefonunda bilerek sürekli meşgule attığını.çok yalan söyledi kayınvalidem konusunda bize meğerse kendi neler yapmış. eşimle gurbetten geliriz karşılmaz bir tabak yemek koymaz köpek gibi davranır. durumu vardır ama bir lira verse sana yüreği daralır.kendi bildiğinden şaşmaz azıcık ondna farklı düşünsen duyacağın tek şey hakarettir daha sayayım mı. torunu olacak kayınvalidem hediyeler almış hoş ben kimsenin çöpünü bile istemiyorum eşimle şükür herşeyi hallediyoruz. annemin hediyesinden Allah korusun zaten. annemin dediği şey şu çocuk onların tarafının bana ne elalemin çocuğund a birde ona para mı harcayacağım diyormuş herkese. nefret ediyorum yani ondan. evini pislik götürür gider temizlersin birde üzerine hakaret yersin adam gibi yapamadın diye. herkes ne yaşadığını kendi biliyor. burada bazen annedir yapılmaz denilmez kırma falan diyorlar ama anne gibi hissetmiyorum ki ben onu mecbur da değilim emek vermeyen tek güzel lafını duymadığım bir insanı sevmeye. şükür eşimle çoooook mutluyum nazar değmesin.annem bebeğimin kız olduğunu öğrenince bile kız çocukda ne yaaa ne hayrı olacak onun sanki çocuk mu doğurdum sayacaksın kendini dedi. inana yanımda olsa boğazlardım herhalde hakaret etmek mecburiyetinde bırakıp günaha sokuyor insanı. sevmiyorum sevmeyeceğim o kadını anne demek istemiyorum bile.
umutsuz değilim canım benim umutszuluğu ergenlik döneminde bıraktım zaten o zamnalr çok etkilemişti şimdi mutluyum şükür evime çok gelmesin gştmesin isterdim hep Allah gönlüme göre verdi sürekli tayin oluyoruz :) tek sorunum ondan utanıyorum o yüzden görmeye tahammül edemiyorum çünkü beni kırmaya üzmeye yönelik cümleleri çok seviyor o yüzden 5 dakika yanında oturmaya tahammülüm yok. şimdi tayin olacağımız için aynı aya denk gelşyor ev taşıma yerleşme doğum babaannem ben bakarım gel memlekete eşinle toparlayıp dönersin dedi 10 günlüğüne gideceğim ama şimdiden içime dert eşime sürekli hemen ayaklanınca kendi evimize gidelim söz mü deyip duruyorum eşimde merak etme hemen götüreceğim diyorda içim rahatİnsanın annesinden nefret etmesi gerçekten çok kötü yaaaa...maalesef anne olmak insandaki bazı şeyleri değiştiremeyebiliyor.Haklısın. İnsanın en yakınıdır yaa annesi! Ena azından öyle olmalı.
Kaldı ki kız çocuğu özellikle günümüzde erkeklerden çok daha hayırlı oluyo anne babaya karşı... Ne demek kız da ne! Ben de çok kızdım şimdi annene ne yalan söyliiim... Ama işte anne! Ne yaparsak yapalım bu gerçek değişmeyecek... İnşallah Allah islah eyler diyelim anneni. Sen de ne olursa olsun nefret kelimesini kullanmamaya çalış, duygularında haklı da olan, böyle düşünüp kendini buna inandırmak senin ruh halini bozar çünkü, bak doğum tarihlerimiz de muhtemelen aynı olucak :) Belki tutar duamızinşallah bebişinin doğumuyla herşey çok daha güzel olur, ümidini kaybetmemeye çalış olur mu
Önde gitmesi doğum tarihini etkilemiyo canım sadece bebek daha iri doğuyor. Şöyle düşün 2 yaşındaki bir bebeğin boyu ve kilosu 3 yaşındakilerle aynı diye, 2 yaşındaki bebeğe 3 yaşında diyemiyoruz. Bu da öyle bir durum haftası aynı ama yaşıtlarına göre daha iri sadece. Organ gelişimi sata göre oluyor, haftaya göre değil. Eğer erken doğum olursa bu kesinlikle önde gitmesiyle alakalı değil. Başka sebeplerden olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?