2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gulnaydınlar kızlarrr..butun emekcılern ıscılerınnn ulkesı ıcın canla basla calısan herkesn bayramı kutlu olsunn.....bnm agz full yara bogazmda fena....ufff yanı....herkese guzel bı gun olsn ınsss

sekerim yuksek cıktı yarın 100 gr lı yapılacak doktor yemene dikkat et dedi on dört kilo almısım tuzu ekmegi kes dedi ekmeksiz kkarnım doymuyo hem bebegim beslenemezse ben yemeyince yaaaaaaaaaa siz ne yiyip içiyonuz yaaa hamileliğim boyunca iki kere tatlı yedim seker hiç sevmem nasıl seker cıktı ya

herkese merhaba dünden beri resmen bunalıma girdim inşallah bir daha böyle bir gün yaşamam bebeğim dogru düzgün hiç hareket etmedi bi yandan diş etlerimin sızlaması beni mahvetti o durumdayken tekrar mobilyacı çagırdı koltuklar için son kararımızı vermek için eşimle fikir ayrılıgı zaten beni deli etti ama onunla mücadele etcek halim bile yoktu illa tekliler ne olursa olsun çiçekli olacak diye tutturdu .koltugun kendi rengini istedi neymiş katalogtaki renk süpriz olacakmış herneyse ne bebeğimin hareketlerini hissedebilmek için okadar çok kendimi dinliyordumki koltuklar falan umrumda olmadı.evde yatıyorum çikolata yiyorum yok hareket bide eşime çaktırmamaya çalışıyorum çünkü paniğimden etkileniyor en son gittim yatagıma aglıyarak uyumuşum çok şükür gece tuvalete kalkınca bikaç kere minik hareketleri oldu.yoksa sabah erkenden doktoruma gidecektim hala da tam anlamıyla güçlü tekmeleri olmadı minik minik hareketler hissediyorum sebebi son zamanlarda kendimi yormuş olmam olabilir mi acaba

canım şekerin çok fazla şekerli şeylerle alakalı oldugunu sanmıyorum tamamen pankreasla ilgili bi durum sanırım panik yapma canım diyetisyene yönlendireceklerdir diyetisyen senin ve bebeğin için hem besleyici hemde saglıklı bi yemek düzeni oluşturacaktır.14 kilo biraz fazla olmuş bende 11 kilo aldım biraz hızlı gittik ama bu aydan sonra dikkatli ve saglıklı beslenerek durumu kurtarırız inşallah

cnm bn bı kere ebeye gttm 12 saattr hareket hıssetmıyrm dıye.kendını cokmu yordun dedı..dun mesela cok kostrdmm doktor derdıne....hıssetmedm bya...bn dnlennce bsladı o da...bde cnm sureklı guclu tekmeler atamzz...hareket hıssetmn onemlı...ıyı mınnosunn korkmaa

Günaydın kızlar biz geldik dün kontrolümüz vardı insüline gerek görmedi doktor diyete devam ... Henüz geçmişi okumadım çok yoğunum bugün hepinizi öpüyorum bayramımız kutlu olsun

Canım tatlıya falan bağlı değil gebelikte olabiliyor... Ben diyete başladım ekmeği çok çok az yiyorum o da günde 3 - 4 dilim gibi ara öğünlerde meyve ceviz ve en önemli besin kaynağım ve tek serbest olan gıda domates salatalıkla besleniyorum istediğim kadar domates salatalık yiyebiliyorum... Bebeğin için korkma ben de korktum doktorumla konuştum içini ferah tut diyetini uygula dedi sen de tedirgin olma canım ...

kızlar dün izinliydimmmm eminönü havuzlu hana gittim annemle ve kızkardeşimle oğluşuma ne güzel ciciler aldık yaa ne güzel şeyler var piyasayla aynı bence fiyatlar ama sadece çeşit var kendime lohusa geceliği ve pijama takımıda aldım sanırım eksikler yavaş yavaş bitiyor ama oğlumun odasına hala karar vermiş değilim bi de onu halletsem herşey güzel olacak

çok şükür benim mutluluğum eşimle karnımdaki bıdık Allahtan herkestende uzağızda kafamız rahat eskiden üzülürdüm şimdi sinir oluyorum ama o da geçiyor sanırım eskiyle kıyaslayınca

Geçiyor canım , sinir oluyorsun bir süre , sonra sallamamaya başlıyorsun , tecrubeyle sabit ,
ilk bebekte burnumdan getirdi annem , simdi 3. Bebeğim Canım , mesafemi koruyorum , bende daha alıştım heralde, söyledikleri bir kulağımdan giriyo öbüründen çıkıyor , hiçbir dediğine de güvenmiyorum

cnm sende bogaz enfeksıyonu gecrmstn gecen hfta dmı....hangı antıbıyotıgı ıctn..bde ıse yaradımı..nası gecrdgn hstalıgı...yardıma ıhtycm var

İnsallah bişeyi yoktur canım , biraz dinlen , insallah güçlü tepiklerini hissedersin , yorulduğun içindir heralde

kızlar selamm... bugun eşim evde cok sukur mutlyuum bu hafta hızlı gecer artık ...bu arada şimdi uyandımm, gece bı ara uyandıgımda su gibi olmuştum cok terlemıstı sırtımmm saclarımın araları ne oldu anlamadımm hasta olcam bunun belırtısımı acaba daha yenı atlatıom oysa grıbıı:44::44:

cnm sende bogaz enfeksıyonu gecrmstn gecen hfta dmı....hangı antıbıyotıgı ıctn..bde ıse yaradımı..nası gecrdgn hstalıgı...yardıma ıhtycm var

Canım largopen diye icinde sadece penisilin olan antibiyotik var , hamileliğimin basında onu içmiştim bende, başka katkı yok icinde .
Cocuklar gibi bembeyaz olmuştu bademciklerim , mecbur kaldım icmeye, Allah'a şükür hiçbir zararını görmedim , önceki gebeliklerimde de içmiştim

Günaydın kızlar oğlumun tekmeleri ile uyandım. Anne kalk yemek ye demek istiyor galiba :) kızlar ben sabah uyandığımda mîdem açlıktan kazınıyor sizinde öyle oluor mu cuma şeker yüklememiz var nasıl dayanacağım o kadar aç kalmaya hiç bilmiyorum

Geçmiş olsun tatlım ...Ben alfoxil alıyorum doktor 5 gün 12 saatte bir iç geçmezse paketi bitir dedi. Bir de mazejik gargara verdi ama halen boğazım kızarmış ağrısı da çok hafifledi antibiyotiği bıraksam mı bitirsem mi karar veremedim

Ailende seker hastasi var mi? Genelde o yuzden cikiyor. Benim babam ve babmin tarafi genelde seker hastasi. Hatta babam insulin kullaniyor. Seker testinde bende de cikacak diye bekliyorum. Bakalim umarim tersi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…