- 24 Şubat 2013
- 5.001
- 5.053
- 398
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #24.341
ahh arkadaşım nasıl anlatsam ki annem evlat ayrımıyla hakaretle büyüttü bizi kardeşimle. bir kere daha ben sevdiğini okula kahvaltımıu hazırlayıp yolladığını bilmem 12ye kadar uyurdu ben okula giderken babam yapardı herşeyi. birde üzerine kalkar o halde hakaret eder öyle yollardı okula ona kahvaltı bırakmadık diye.tek derdi insanlarla uğraşmak. anne oldu diye melek olmuyorlar maaalesef ve bende evlat gibi davranmıyorum ona bu yüzden. kayınvalidem arar mesela annem bana aramıyor sormuyor der sonra görürüm telefonunda bilerek sürekli meşgule attığını.çok yalan söyledi kayınvalidem konusunda bize meğerse kendi neler yapmış. eşimle gurbetten geliriz karşılmaz bir tabak yemek koymaz köpek gibi davranır. durumu vardır ama bir lira verse sana yüreği daralır.kendi bildiğinden şaşmaz azıcık ondna farklı düşünsen duyacağın tek şey hakarettir daha sayayım mı. torunu olacak kayınvalidem hediyeler almış hoş ben kimsenin çöpünü bile istemiyorum eşimle şükür herşeyi hallediyoruz. annemin hediyesinden Allah korusun zaten. annemin dediği şey şu çocuk onların tarafının bana ne elalemin çocuğund a birde ona para mı harcayacağım diyormuş herkese. nefret ediyorum yani ondan. evini pislik götürür gider temizlersin birde üzerine hakaret yersin adam gibi yapamadın diye. herkes ne yaşadığını kendi biliyor. burada bazen annedir yapılmaz denilmez kırma falan diyorlar ama anne gibi hissetmiyorum ki ben onu mecbur da değilim emek vermeyen tek güzel lafını duymadığım bir insanı sevmeye. şükür eşimle çoooook mutluyum nazar değmesin.annem bebeğimin kız olduğunu öğrenince bile kız çocukda ne yaaa ne hayrı olacak onun sanki çocuk mu doğurdum sayacaksın kendini dedi. inana yanımda olsa boğazlardım herhalde hakaret etmek mecburiyetinde bırakıp günaha sokuyor insanı. sevmiyorum sevmeyeceğim o kadını anne demek istemiyorum bile.
Günaydın kızlar oğlumun tekmeleri ile uyandım. Anne kalk yemek ye demek istiyor galiba :) kızlar ben sabah uyandığımda mîdem açlıktan kazınıyor sizinde öyle oluor mu cuma şeker yüklememiz var nasıl dayanacağım o kadar aç kalmaya hiç bilmiyorum
Geçmiş olsun tatlım ...Ben alfoxil alıyorum doktor 5 gün 12 saatte bir iç geçmezse paketi bitir dedi. Bir de mazejik gargara verdi ama halen boğazım kızarmış ağrısı da çok hafifledi antibiyotiği bıraksam mı bitirsem mi karar veremedim
banada rovamıcıyne dıye bı antıbıyotk verdı...5 gunu tamamladysan brakabılrsn cnmmm
Canım largopen diye icinde sadece penisilin olan antibiyotik var , hamileliğimin basında onu içmiştim bende, başka katkı yok icinde .
Cocuklar gibi bembeyaz olmuştu bademciklerim , mecbur kaldım icmeye, Allah'a şükür hiçbir zararını görmedim , önceki gebeliklerimde de içmiştim
Bu akşam bitiyor 5. günüm ama kızarıklığı geçmedi(
Bu akşam bitiyor 5. günüm ama kızarıklığı geçmedi(
Canım ben de öyle hayatım boyunca toplasan 4 - 5 kez boğaz enfeksiyonu geçirmişimdir... Ama bu gebelikte 2. oldu doktora sordum normal dedi çünkü bu dönemde çok hassas oluyormuşuz ondan kaynaklıymış...tam hastalık mevsımındeyzz cnm...bn butun kısss meyvelerle hc hasta olmadm sımdı oldmmm...grıpte degıl zaten bı garıpp
canım ben kışın çok kötü grip oldum boğazlarım hiç olmadığı kadar yara oldu her sabah ve akşam 1 çay kaşığı toz sencefil 1 tatlı kaşığı bal birde limon sıktım onu sabah akşam yaptım inanırmısın 3 günde kurtuldum doktorada gitmedim ilaç falanda almadım çok şükür ailecek boğazlarımızdan rahatsılanınca bunu yapıyoruz tavsiye ederim canım ama çok kullanma zencefili
canım benim yaa[sıze=3]ahh arkadaşım nasıl anlatsam ki annem evlat ayrımıyla hakaretle büyüttü bizi kardeşimle. Bir kere daha ben sevdiğini okula kahvaltımıu hazırlayıp yolladığını bilmem 12ye kadar uyurdu ben okula giderken babam yapardı herşeyi. Birde üzerine kalkar o halde hakaret eder öyle yollardı okula ona kahvaltı bırakmadık diye.tek derdi insanlarla uğraşmak. Anne oldu diye melek olmuyorlar maaalesef ve bende evlat gibi davranmıyorum ona bu yüzden. Kayınvalidem arar mesela annem bana aramıyor sormuyor der sonra görürüm telefonunda bilerek sürekli meşgule attığını.çok yalan söyledi kayınvalidem konusunda bize meğerse kendi neler yapmış. Eşimle gurbetten geliriz karşılmaz bir tabak yemek koymaz köpek gibi davranır. Durumu vardır ama bir lira verse sana yüreği daralır.kendi bildiğinden şaşmaz azıcık ondna farklı düşünsen duyacağın tek şey hakarettir daha sayayım mı. Torunu olacak kayınvalidem hediyeler almış hoş ben kimsenin çöpünü bile istemiyorum eşimle şükür herşeyi hallediyoruz. Annemin hediyesinden allah korusun zaten. Annemin dediği şey şu çocuk onların tarafının bana ne elalemin çocuğund a birde ona para mı harcayacağım diyormuş herkese. Nefret ediyorum yani ondan. Evini pislik götürür gider temizlersin birde üzerine hakaret yersin adam gibi yapamadın diye. Herkes ne yaşadığını kendi biliyor. Burada bazen annedir yapılmaz denilmez kırma falan diyorlar ama anne gibi hissetmiyorum ki ben onu mecbur da değilim emek vermeyen tek güzel lafını duymadığım bir insanı sevmeye. şükür eşimle çoooook mutluyum nazar değmesin.annem bebeğimin kız olduğunu öğrenince bile kız çocukda ne yaaa ne hayrı olacak onun sanki çocuk mu doğurdum sayacaksın kendini dedi. Inana yanımda olsa boğazlardım herhalde hakaret etmek mecburiyetinde bırakıp günaha sokuyor insanı. Sevmiyorum sevmeyeceğim o kadını anne demek istemiyorum bile.[/sıze]
Canım ben de öyle hayatım boyunca toplasan 4 - 5 kez boğaz enfeksiyonu geçirmişimdir... Ama bu gebelikte 2. oldu doktora sordum normal dedi çünkü bu dönemde çok hassas oluyormuşuz ondan kaynaklıymış...
Canım reçete için teşekkürler eve gidince denerim inşallah geçer de kurtulurum artık :)) Bunu içiyor muyuz yoksa gargara mı yapıyoruz bal yasak da bana
Yaşamayıseviyorum ve Red keşke sizin yaralarınızı sarabilecek durumda olsam bunları okudukça içim parçalanıyor ama eminim sizin çocuklarınız çok şanslı olacak çünkü onlara çok çok iyi annelik yapacaksınız size yapılan haksızlıkları siz onlara yapmayacaksınız ikinizi de kocaman öpüyorum
cansın sağol ; annelerimizden nasıl annelik yapıldığını öğrenemedik ama neler yapılmayacağını öğrendik. 6 yaşındaki kızımla aramdaki bağ sanırım bana en güzel ödül.
bu arada haziran anneleri topiğinde ilk doğum bu sabah gerçekleşmiş :26: bizde de olacak mı acaba böyle şeyler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?