2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Allah yardımcın olsun canım yaa , sabır versin sana . İnsallah esinle ve bebisinle cok mutlu olun , anneni de Allah'a havale et

Bende sürekli açımm

banada rovamıcıyne dıye bı antıbıyotk verdı...5 gunu tamamladysan brakabılrsn cnmmm

rovamıcıyne ıcıyorm cnm bnde....hamıleler gerektıgınde kullanabılırler yazıyo ıcınde..doktorumda korkma guvenlı bı antıbıyotk dedı...aslnda ılac ıcmeyı hc ıstemıyrm..mıgren hstasıyım basım agrıyınca parol bıle ıcmedm aylardr ama smdı mecbur kaldım cnmm.enfeksıyn fena cnku.sıstı hep

Bu akşam bitiyor 5. günüm ama kızarıklığı geçmedi (

canım ben kışın çok kötü grip oldum boğazlarım hiç olmadığı kadar yara oldu her sabah ve akşam 1 çay kaşığı toz zencefil 1 tatlı kaşığı bal birde limon sıktım onu sabah akşam yaptım inanırmısın 3 günde kurtuldum doktorada gitmedim ilaç falanda almadım çok şükür ailecek boğazlarımızdan rahatsılanınca bunu yapıyoruz tavsiye ederim canım ama çok kullanma zencefili

Son düzenleme:
Grip içinde bir karışım tavsiye etti kuzenim onu yapmıştım kendiside gebe oda gripi bu şekilde atlattı.

portakal kabuklarıyla dilimle elmayıda limonda ıhlamur kuşburnu kaynatıp iç canım geçmiş olsun

tam hastalık mevsımındeyzz cnm...bn butun kısss meyvelerle hc hasta olmadm sımdı oldmmm...grıpte degıl zaten bı garıpp
Canım ben de öyle hayatım boyunca toplasan 4 - 5 kez boğaz enfeksiyonu geçirmişimdir... Ama bu gebelikte 2. oldu doktora sordum normal dedi çünkü bu dönemde çok hassas oluyormuşuz ondan kaynaklıymış...

Canım reçete için teşekkürler eve gidince denerim inşallah geçer de kurtulurum artık :)) Bunu içiyor muyuz yoksa gargara mı yapıyoruz bal yasak da bana

günaydınlar güzellikler! erkenden kalktık bugün sağolsun kayınvalidem bahçeye kahvaltı hazırlamış hazır kahvaltıya konduk mis gibi havada şimdi işlere girişme vaktii sözde tatil ama evde olunca tatil olur mu hiç :) bir sürü ütü birikmiş ki hiç sevmem kendilerini ama napalım
bu arada hepimiz artık birer emekçiyiz bebişlerimizin sadık işçileri olarak hepimizin işçi ve emekçi bayramı kutlu olsun!!

canım benim yaa
Ben de dün akşam eşime aynı şeyden dert yanıyordum,annemi aramasam sormasam aramıyor,çocuğu sorduğu yok tek derdi okula gittin mi kariyer daha önemli. Hatta bana sakın kariyerinden vazgeçme çocukta artık allaha emanet düşerse de yapacak bişey yok bile demişti Nasıl bir annelik hamuruyla yoğurulmuş bunlar? Burda bazı arkadaşlar annelerinin eşya gönderdiğinden,yemek yaptığından evi temizlediğinden falan bahsetmiş; evlat ayrımı ne kötü bişey. Kendisi de itiraf ediyor zaten,sen ilk çocuksun diye geride kaldın malesef diye Allah evlatlarımızı eşlerimizi bize bağışlasın. Ilk bebeğimde de gelip bakmamıştı,5. Gün evde bulaşık yıkıyordum. Bunda da gelmesin istemiyorum. Sıkma canını yemin ederim yazdıklarını okuyunca dejavu yaşadım bir anda.

günaydın anneler ve melekleri:) uyandık kahvaltımızı yaptık birazcık dinlendik şimdi temizlik zamanı artık iyice zor gelmeye başladı evişleri son ayları hiç düşünemiyorum sıcaklarda allah yardımcımız olsun

Bu arada hepinize kocaman günaydın
Sabah en sevdiğim şeylerle kahvaltı yaptık bebeğim ve güzel ablasıyla Karpuz vee beyaz peynir

Herkese günaydın

İşçi ve emekçi bayramınız kutlu olsun. Alışverişe çıkacaktık tam bizim evin önünde olaylar oldu sabah çıkamadık. Bakalım belki aksama doğru.

Bu arada dün geceden beri kitaplık kaplamaya çalışıyoruz sticker ile. Sanırım topic in en beceriksiz karı kocası biziz. :)

Yaşamayıseviyorum ve Red keşke sizin yaralarınızı sarabilecek durumda olsam bunları okudukça içim parçalanıyor ama eminim sizin çocuklarınız çok şanslı olacak çünkü onlara çok çok iyi annelik yapacaksınız size yapılan haksızlıkları siz onlara yapmayacaksınız ikinizi de kocaman öpüyorum

yiyoruz canım zencefili ve hemen üzerine su içiyoruz tadı pek hoş değil :)

cansın sağol ; annelerimizden nasıl annelik yapıldığını öğrenemedik ama neler yapılmayacağını öğrendik. 6 yaşındaki kızımla aramdaki bağ sanırım bana en güzel ödül.
bu arada haziran anneleri topiğinde ilk doğum bu sabah gerçekleşmiş :26: bizde de olacak mı acaba böyle şeyler?

Tunaydin kizlar,

Esim bugun calisiyor ben evde tek takiliyorum. Gec bir kahvalti sonrasi bebekle beraber enerji topluyoruz :) Hava yine cok guzel. Full motiveyim :)

Cocugu olan bir kac arkadasim ile gorustum. Sakin kiyafet isini abartma, sagdan soldan cok fazla hediye geliyor, hele hele ilk zamanlar bir body i maksimum 4-5 defa giydiriyorsun, elindeki tum bodyler tulumlar elinde patlar dediler. Zati henuz bisi almamistim bundan sonra da alacagim seyler kisitli olacaktir diye tahmin ediyorum. Hepsinin soyledigi ortak sey ucra kosede yasamiyorsun sagin solun alisveris merkezi cok ihtiyac hissedersen gider alirsin. Bazi arkadaslarimdan suana kadar 10'a yakin body/tulum geldi. Daha da gelir diye tahmin ediyorum. Arkadaslarim tavsiyesine uyup kiyafet almamaya calisacagim. Ancak ortak soyledikleri sey tulbent ya da penye agiz bezi, tirnak makasi gibi hediye gelmesi imkansiz seyleri alabilirsin dediler.

Hazir deneyimli anneleri bulmusken aklimda olan bazi sorulari sordum. Yine ortak soyledikleri sey yaz bebegi olacak sakin kalin giydirme. kolsuz bodyler yeter.Bebeklerde bizim gibi sicakda cok rahat uyuyamazlarmis. Direkt uzerine gelmedigi muddetce klimali odada yatirabilirsin dediler.

Gelen arkadaslarimin cocuklari 3 ile 7 yas aralarinda. Hicbiri kisin yorgan kullanmamis. Uyku tulumu kullanmislar.

Mumkun oldugu kadar bebegini emzir mamaya gecme dediler. Erkek bebekler icin doktorlar cok uzun sureli emzirmenin saglikli olmadigini soyluyorlarmis. Artik cocuk doktoruna soracagiz bu durumu.

Bebekken kiyafet giyimine nasil alistirirsan o sekilde devam eder dediler. Sozun ozu kalin giydirmeye alistirma dediler.

Aklima geldikce paylasirim sizinle yine. Aklimda baska sorular da vardi ama unutttum sormayi. Mesela emzirme ile lgili ne almam gerekiyor? Aramizdaki deneyimli arkadaslar siz soyleyin benim bildigim gogus kalkani, gogus pedi almaliyim. Bunlar kacar tane olmali? Ve de baska ne lazim olacak?

Sevgiler

:)) Canım böyle korkup tedirgin olma her şey yolunda olacak zamanı gelince bebişleri kucağımıza alıp doya doya koklayacağız o anları düşündükçe kalbim duracak sanıyorum :)) Ne tatlı bir heyecan Allah isteyen herkese versin ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…