- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #24.541
arkadaşlar aranızdqa lierac krem alanlar vardı. hangi siteden almıştınız memnun kaldınız mı bende sipariş vermeyi düşünüyorum
kan sulandırıcıyı hangi sebeple kullanıyorsun acaba? basından beri mi kullanıyorsun..
bebeğe olumlu yonde etkilemesini umdukları için veriyorlar. eğer pıhtılaşmayla ilgili problemin olduğundan dolayı kullanıyorsan kullanmadığın takdirde bebeğinin beslenmesi ciddi anlamda sıkıntılar yaratır ve kötü sonuçları var....
plesantadan yeterli miktarda kan akışı olsun diye kullandırılıyor. bende mesela bütün pıhtılaşma faktörlerine bakılmıştı sadece mthfr heterozigotlugum cıkmıstı.
olumsuz bir etkisi yok diye bılıyorum. kesın konusmamak adına boyle yazıyorm yoksa olumsuz bır etkısı yok. onlar ıcın ıyı bırsey
herseye ragmen kan akısının yetmedıgı durumlarda olabılıyor ıste bu yuzden sıkı ve alanında uzman kısılerce takıp cok onemlı!!!!
28. hafta bebegın dısarıyla uyumu ıcın ongorulen ılk hafta yanı yasama sansı dogduktan sonra onceye gore oldukca artıyor. tabıkı beraberınde bırcok sıkıntı gelebılır ama gelmeyebılrıde. ciğer geliştirici vuruldumu kılosuda 2 kılo oldumu bır sıkıntı olmaz allahın ıznıyle...
inşallah hepimiz mutluluk huzur içinde bebeklerimize kavuşuruz...
Dün geceden beri kabus yaşıyor gibiyim . Sinirlerim iyice bozuldu. Once abimlerin ani gidişi sonra ev sahibinin sacmalamasi.
Esimle çok fena kavga ettik 5 yıldır ilk kez . Melek gibi adamı cildirttim dayanamadı o da artık . Sürekli ağlıyorum bizim su ara sorunlar var ( is konusunda) fazla abarttım bu sefer sonra esimi üzdün diye üzülüp daha çok ağladım o da bu sefer biraz güçlü ol diye çok bağırdı bana sonra bağırdığı icin üzülüp o da başladı ağlamaya . Bu sefer sustum ama icime saplandı bı kere acı.
Sonra bu ustalar calisiyor dis kapı açık sürekli bademi arıyorum yok aklım çıktı hic yaptıgı şey değil 4. Kattayiz aşağı inmiş deli kiz apartmanın kapısı açık olda gidecek istanbulun ortasında ara bulasın aklım çıktı merdivenleri yalın ayak bir inişim vardı az kalsın düşüyordum . Sakal ödü patlamış bana bir sarilisi var şimdi .
Neyse anlayacağınız hiçbiri büyük olay değil belki ama ben biraz fazla etkilendim . Düzelerim bir an once inşallah
arkadaşlar aranızdqa lierac krem alanlar vardı. hangi siteden almıştınız memnun kaldınız mı bende sipariş vermeyi düşünüyorum
Ben düzenli olarak kullanıyorum canım. henüz bir çatlağım yok. ilerde ne olur bilemiyorum ama. Hepsiburada.com'dan 3 şişe almıştım biri henüz bitti.
ben tüp bebek yöntemi ile gebe kaldığım için transferden beri günde 1 adet coraspin 100 kullanıyorum..şu an 26+2 deyim,13 mayısta kontrolüm var,soracağım bakalım....herhANgi bir pıhtılaşma testi..vs yapmadan tüp bebekte direk veriyorlar coraspıini ne olur ne olmaz diye...son haftalarda bıraktırırlar sanırım pıhtılaşmayı geciktirmesin diye...doktor kontrolünde kullanıp bırakmak lazım tabi...
Dün geceden beri kabus yaşıyor gibiyim . Sinirlerim iyice bozuldu. Once abimlerin ani gidişi sonra ev sahibinin sacmalamasi.
Esimle çok fena kavga ettik 5 yıldır ilk kez . Melek gibi adamı cildirttim dayanamadı o da artık . Sürekli ağlıyorum bizim su ara sorunlar var ( is konusunda) fazla abarttım bu sefer sonra esimi üzdün diye üzülüp daha çok ağladım o da bu sefer biraz güçlü ol diye çok bağırdı bana sonra bağırdığı icin üzülüp o da başladı ağlamaya . Bu sefer sustum ama icime saplandı bı kere acı.
Sonra bu ustalar calisiyor dis kapı açık sürekli bademi arıyorum yok aklım çıktı hic yaptıgı şey değil 4. Kattayiz aşağı inmiş deli kiz apartmanın kapısı açık olda gidecek istanbulun ortasında ara bulasın aklım çıktı merdivenleri yalın ayak bir inişim vardı az kalsın düşüyordum . Sakal ödü patlamış bana bir sarilisi var şimdi .
Neyse anlayacağınız hiçbiri büyük olay değil belki ama ben biraz fazla etkilendim . Düzelerim bir an once inşallah
Kızlar selam herkese... Çalıştığım şirketin yan tarafında unlu mamüller fabrikası var gaz kaçağı varmış sabahtan beri etrafta koku berbat sokağı kapattı polisler. Kontrollü bi şekilde havadaki gazı yakıyorlar sabahtan beri bitmedi hala yanıyor. Nasıl patlamamışız inanılmaz bişey. İtfaiye falan hazır bekliyor anlamadığım şey neden tahliye etmiyorlar hala tehlikeli sonuçta birisi sigara yaksa gümleriz. Ben gazdan kötü oldum kalktım gittim dolandım biraz sonra mecbur geri geldim acil işim vardıKorkuyorum ya offf
Canım çok hassas bir dönemden geçiyoruz. Sinirlendiğinde sakinleşene kadar başka odaya geç. Sakinleşmeden de ordan çıkma ve eşinle konuşma. Aksi halde her ikiniz de üzülürsünüz. Bademe de dikkat et bi daha kaçmasın annesi. Koca şehirde bulmak zor olur gerçekten. Kafayı yer insan. Geçmiş olsun bu arada bulmana çok sevindim.
kızlar şeker yüklemesini sonunda bugün yaptırabildim, sonuçlar yarın cıkcak.özele gitmiyim devlet hastanesin de yaptırıveriyim dedim,ama yorgunluktan öldüm resmen insanı süründürüyorlar.
kimsenin işini doğru düzgün yaptığı yok.
Allah yardımcımız olsun.
cnm ben hıc sut ıcemıyordum. bebegımın bole durumu oldugunu ogrenınce ıcmeye basladım mecburen gunde yrm lıtre ıcıyorum. 3.5- 4 lıtre su ıcmeye basladım. meyvelerın bırı gelıyor bırı gıdıyor ozellıkle elma yenmesının ıyı oldugunu okudum. şekerım var bıde 2 saatte bır yemeye ozen gosterıyorum. beyazlar yasak artık bana. tam tahıllı ekmege gectım. durumu ogrendım bu sısteme gectım. 10 gun sonra bebegım cok guzel kılo almıstı.... sütü şiddetle tavsıye edıyorum!!!!
allahım nasıp edıcek ıns. sıkma canını. kan sulandırıcı bende kullandım. baktık olmuyor hergun ıgne vurunmaya basladım karnımdam. kendım yapıyorum. clexan. bır sor dr una ıstersen. sık sık kontrol sart zaten oledır de aklında olsun. 28 ılk etabımız cok az kaldı baksana
hiiiçç bir yere gitmek yok arkadaşımbiz burada sadece iyi zamanlar için bulunmuyoruz, sıkıntılarımızı dertlerimizi de paylaşıyoruz.. sen de paylaştıkça rahatlayacaksın emin ol. dualarımız seninle olacak merak etme
dokuzaycım çok saol, evet yeni döndüm Türkiye'den, kızımla 2 hafta gezdik:):)istanbul, izmir, kayseri yaptık,
bol bol özlediğimiz şeylerden yedik,
benimde bu damarlar nedeniyle bebeğe giden kanın az olması durumu düzelmemiş malesef,
doktorlar felaket tellalı gerçekten çok olumsuz konuşuyoırlar, yok alırız 32 de küveze koyarız falan,
düzelmezse gebelik zehirlenmesi olur, bebek ölür, rahim içi gelişim geriliği olur gibi laflar,
annem bile boşver 32 de doğarsa küçük bebekler daha hızlı toparlanıyor, sen sağlıklı olsun diye dua et diyor,
ben de anlamıyorum insanları, duayı neden kısalımki, hepsini birlikte istesek allahtan veremeyecek mi, onun rahmeti çok geniş,
hem vaktinde, hem sağlıklı, hem de normal kilosunda doğmasını diliyorum ben de,
bu yüzden annemle bile tartıştık, olumsuz bir şey duymaya dayanamıyorum,
birileri küçük olsun boşver toparlar dediğinde çıldırıyorum,
inşallah hepimiz için herşey yolunda gider ve sağlıkla, normal haftasında, normal kilosunda alırız kuzucuklarımızı kucağımıza.
canımmm Allah yar ve yardımcın olsun sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin inşallah.:128: iyi düşün iyi olsun . bence gitmeburda destek oluruz birbirimize hem gelişmelerden haberdar edersin kafanın karıştığı yerde çözüm buluruz.
5N1Ke ve Mulbberrycim,
sanırım durumlarımız çok paralel, ben 13.haftamdan beridir kan sulandırıcı kullanıyorum ve hiç bir düzelme olmadı durumumda,
5 farklı doktorla görüştüm hepsinin söylediği ortak şeyler,
senin erken haftanda başladığı ve her iki damardada sorun olduğu için sen de düzelme olmaz ve bebeğini erken almak zorunda kalabiliriz gibi şeyler söylediler,
hatta bi tanesi direk yüzüme bebeğin anne karınında ölebilir bile dedi,
en son 23.haftamda girdim durum yine aynıydı,
artık doktorlara kulak asmıyorum, ben hiç de onalrın dediği gibi olmayacağını düşünüyorum,
sadece dediklerini yapıp verdikleri ilaçları kullanıyorum, bir de beslenmeme dikkat ediyorum gerisi de Allaha emanet,
sonuçta bizim gibi olup normal haftasında ve sağlıklı doğum yapan da çok insan var,
ben hepimiz adına çok inanıyorum inşallah güzel olacak...
Dün akşam ilk defa vajinamda baskı hissettim.Aklıma hep erken doğum geldi.Ve rüyamda erken doğum yapıyormuşum gördüm.Gerçin nedense ben bunu hep düşünüyorum.Sonra eşimin başının etini yiyorum.Ya erken doğum yaparsam.Bebeğin hiçbirşeyi hazır değil diyorum.Yüzüm asılıyor.Üzülüyorum.O da tamam ne zaman istersen gidip herşeyini tamamlayalım diyor.Benim üzülmeme kıyamıyor.Canım kocam.
Canım Allah'ın izni ile bebeğini sağlıkla dünyaya getireceksin.Emin ol burdaki herkes senin için dua edecek.Ayrıca hiçbiryere gitmek yok.Biz burda hem sevinçlerimizi hem üzüntülerimizi paylaşıyoruz.Birbirimize destek veriyoruz.Benim bebişimde tüp bebek.8 yıllık evliyiz ve 3 yıldır bebeğimiz için uğraşıyoruz.Ve inşallah hepimiz sağlıklı,sıhhatli kucağımıza alacağız.Sen herşeyin iyisini düşün.Biliyorum söylemek kolay ama bebeğinide kendinide üzme.Biz destek için hep burdayız.
Biz bugün şeker yüklememizi yaptırdık ama doktorumuza pazartesi günü göstereceğiz.Dönüşte bebek mağazasına kızıma çorap alayım diye eşimle girdik.Battaniye,çorap,tırnak makası ve biberon aldık.Haftayada gardrobunu alırız.
Ayyy canim yaa inan yuregim agzima geldi vedalasiyorum derken... bence gitmemelisin burda hepimiz herseyimizi paylasiyoruz,rahatliyoruz. Iyi dusun dua et,rabbim herseyin en iyisini bilir. Elinden geleni yap ama negatif dusunme. Burda hepimiz dua edicez.Bak yalniz degilsin ustelik doktorlar bazen felaket tellali olabilio. Lutfen dikkat et kendine o konusmayi olmamis say. Sen iyiysen bedenen ve zihnen bebeginde iyi bunu dusun. Kendini ve bebisini uzme annesi. Karnini sev bol bol konus.HER SEY COK GUZEL OLACAK.bak gor
Selamlar herkeseee :))
Akşam ben de zor uyudum maç heyecanı sardı. Bi de Barça Nou Campta 3-0 yenilince daha da inancım arttı bu geceki galibiyet için. Allah kanaryamın yardımcısı olsunDurduğum yerde duramıyorum
mulberry; neden bir rüzgarla yıkılıyorsun canım? Bu veda neden? Senin bebeğine hiç bişey olmayacak erken doğacak sadece o kadar. Daha burada bebeklerimizin gaz sancılarından bahsedicez, gecelerce bizi uyutmadıklarından, yürümeye başlamalarından. Daha sayfa kapanmadan bu gidiş nereye? Duymıyım bi daha
Seyyah aman yarebbim Aren'in kostümüne bayıldım. O tulumu giydirince nazar boncuğunu eksik etme üstünden daha içinde bebek yokken ısırasım geldi
mulberry lütfen biryere gitme. beraber sevinicez ve beraber üzülücez. en kötüsünü düşünüp kendini üzme lütfen. sonuçta erken de olsa Allah tan, geçte olsa Allahtan yapabileceğimiz hiçbirşey yok. içini ferah tut lütfen. ve buradan ayrılma.
dermoeczaenm den almıştım memnunm kaldım 24 saatte elimde oldu.
ben tüp bebek yöntemi ile gebe kaldığım için transferden beri günde 1 adet coraspin 100 kullanıyorum..şu an 26+2 deyim,13 mayısta kontrolüm var,soracağım bakalım....herhANgi bir pıhtılaşma testi..vs yapmadan tüp bebekte direk veriyorlar coraspıini ne olur ne olmaz diye...son haftalarda bıraktırırlar sanırım pıhtılaşmayı geciktirmesin diye...doktor kontrolünde kullanıp bırakmak lazım tabi...
Bence çık ordan ve uzaklaş. Boşver işi gücü o gaz seni de bebeğini de etkileyebilir. Allah korusun yaa. Biz ki gaz kaçağını çakmakla kontrol eden insalarız. Herşey beklenir yani bizden. Kaç canını kurtar bence.
Çok sagol canım hala aklıma geldikçe titriyorum badem gitse napardim bilmiyorum. Neyse sonu iyi biten hersey iyidir dımı.
Diğer odaya geçmeye gelince ben deniyorum bu sefer esim peşimi bırakmıyor ne zaman tartışsak Ufak bişey de olsa beni yalnız bırak diyorum o geliyor yanıma peşimi bırakmıyor anlayacağın :)
canım benim normalde çıkmazdı ergenlikte bile yaşamadım ama şunu farkettim kendimde ne zaman suyu azaltıyorum farkında olmadan o zaman çıkıyor .birde gariptir normalde olmam gereken adet zamnaım yaklaşınca çıkıyor o da ayrı birşey. şu anda yine çıktı alnımda geçen ayda yine böyle alnımda çıktı 2-3 gün sonr geçmişti şimdi yine geçecer diye bekliyorum düne göre kızarıklığı gitti şükür
Kızlar selam herkese... Çalıştığım şirketin yan tarafında unlu mamüller fabrikası var gaz kaçağı varmış sabahtan beri etrafta koku berbat sokağı kapattı polisler. Kontrollü bi şekilde havadaki gazı yakıyorlar sabahtan beri bitmedi hala yanıyor. Nasıl patlamamışız inanılmaz bişey. İtfaiye falan hazır bekliyor anlamadığım şey neden tahliye etmiyorlar hala tehlikeli sonuçta birisi sigara yaksa gümleriz. Ben gazdan kötü oldum kalktım gittim dolandım biraz sonra mecbur geri geldim acil işim vardıKorkuyorum ya offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?