2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben tüp bebek yöntemi ile gebe kaldığım için transferden beri günde 1 adet coraspin 100 kullanıyorum..şu an 26+2 deyim,13 mayısta kontrolüm var,soracağım bakalım....herhANgi bir pıhtılaşma testi..vs yapmadan tüp bebekte direk veriyorlar coraspıini ne olur ne olmaz diye...son haftalarda bıraktırırlar sanırım pıhtılaşmayı geciktirmesin diye...doktor kontrolünde kullanıp bırakmak lazım tabi...

Fazla hassasız.. Ben de herşeye ağlar oldum..

arkadaşlar aranızdqa lierac krem alanlar vardı. hangi siteden almıştınız memnun kaldınız mı bende sipariş vermeyi düşünüyorum

ben burada bir bebek mağazası var ordan almıştım 59TL ye ama internette daha ucuza bulanlar olmuş.
Ben düzenli olarak kullanıyorum canım. henüz bir çatlağım yok. ilerde ne olur bilemiyorum ama. Hepsiburada.com'dan 3 şişe almıştım biri henüz bitti.

benimde henüz çatlağım yok inşallah da hiç olmaz. sabahları bebek yağı akşam lierac sürüyorum. ama sabah akşam lierac mı sürsem bilemedim

Kızlar selam herkese... Çalıştığım şirketin yan tarafında unlu mamüller fabrikası var gaz kaçağı varmış sabahtan beri etrafta koku berbat sokağı kapattı polisler. Kontrollü bi şekilde havadaki gazı yakıyorlar sabahtan beri bitmedi hala yanıyor. Nasıl patlamamışız inanılmaz bişey. İtfaiye falan hazır bekliyor anlamadığım şey neden tahliye etmiyorlar hala tehlikeli sonuçta birisi sigara yaksa gümleriz. Ben gazdan kötü oldum kalktım gittim dolandım biraz sonra mecbur geri geldim acil işim vardı Korkuyorum ya offf

pavese benim doktorum 32 den sonra kesinlikle kulanmamlısın kan sulandırıcıyı dedi, bebeğin kalbine zarar verebiliyomuş,
bu konuyu sor istersen doktoruna bazıları sonuna kadar kullandırıyor

Canım çok hassas bir dönemden geçiyoruz. Sinirlendiğinde sakinleşene kadar başka odaya geç. Sakinleşmeden de ordan çıkma ve eşinle konuşma. Aksi halde her ikiniz de üzülürsünüz. Bademe de dikkat et bi daha kaçmasın annesi. Koca şehirde bulmak zor olur gerçekten. Kafayı yer insan. Geçmiş olsun bu arada bulmana çok sevindim.

kıyamam Allah beterinden korusun canım dikkat et kendine.

Bence çık ordan ve uzaklaş. Boşver işi gücü o gaz seni de bebeğini de etkileyebilir. Allah korusun yaa. Biz ki gaz kaçağını çakmakla kontrol eden insalarız. Herşey beklenir yani bizden. Kaç canını kurtar bence.

Selamlar hanımlarrr

Bizim gene misafir yoğundu gelemedim.
Umarım herkesler ve bebişler iyidir, marifetler sergilenmeye devam ediyordur :)
Hızlıca geçmişe bir göz atmaya çalışıcam şimdi :)
Selamlar...

kızlar şeker yüklemesini sonunda bugün yaptırabildim, sonuçlar yarın cıkcak.özele gitmiyim devlet hastanesin de yaptırıveriyim dedim,ama yorgunluktan öldüm resmen insanı süründürüyorlar.
kimsenin işini doğru düzgün yaptığı yok.
Allah yardımcımız olsun.

Çok sagol canım hala aklıma geldikçe titriyorum badem gitse napardim bilmiyorum. Neyse sonu iyi biten hersey iyidir dımı.

Diğer odaya geçmeye gelince ben deniyorum bu sefer esim peşimi bırakmıyor ne zaman tartışsak Ufak bişey de olsa beni yalnız bırak diyorum o geliyor yanıma peşimi bırakmıyor anlayacağın :)

cnm devlet hastanelerınde durum ıcler acısı ne yazıkkı....ınsanlar bu yuzden ozele yonlenıyo...nyse yaptrmıssn kurtuldn..darısı bnm basımaaa

günde 1 bardak süt, 1 bardak kefir içiyorum.
genelde bir kase yoğurt yiyorum
badem,kayısı,incir,ceviz yiyorum
muz, kivi ve o gün ne aklıma gelirse bir yaz meyvesi daha yiyorum.
ekmek pek yemem zaten
suyu azalttım sanırım bu aralar
ona dikkat etmeye çalışıcam
şekerim 28. haftada ölçülecek o yüzden var mı yok mu bilmiyorum henüz
bu hafta 620 gr çıktı. şimdilik sorun yok sanırım ileriki haftalarda ortaya çıkabilir dedi

clexan ne işe yarıyor peki tam olarak
bana şimdilik birşey vermedi
2 hafta sonra tekrar kontrole çağırdı
belki o günkü duruma göre verecektir

arkadaşlar hepinizden Allah binlerce kez razı olsun
çok mutlu ettiniz beni
ben sıkıntımla sizi de üzersem diye korktum
o yüzden bir süre gelmesem iyi olur diye düşündüm
ama sorun olmaz diyorsunuz Allah razı olsun
inşallah hepimize sorunsuzca yavrularımızı kucaklarımıza almak nasip olur

Evet ya hangi is senden bebeğinden önemli söyle yoneticine ben gazdan etkilendim çok iyi hissetmiyorum eve gidip dinlenmeliyim

cnm bzm sınırlerımzz cok gergın..bnde herseye alınıyrm suratım dusuyo...ıyı cekıyo adam benı...ama bazen o da patalayabılıyo kavga cıkıyo...bnde ılk zamanlar bagırıyodmm ortalık karısıyodu..smdı ıcerı odaya gecıyrm sakınlıyrm o sırada esımde sakınlesıyo...bu donemlerı bu sekılde atlatıcz

Ne guzel geciyomus benim adet zamani degil iki haftadirda azalmadi aksine cogaldi napsam bilemedim

cnm o koku senı daha cok etkıleyebılır allah korusn bebısınıde...kndını ıyı hssetmedgnı soyle eve gıt ve dınlennnn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…