2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende oyleyım cnm..gzlı saklı bseyler cevrdıgm kesn anlasılırr bellı ederm yanı...bnde bı bakım bakalımmmm

Bu arada uyuyamamaktan şikayetçisiniz ya.. Benim kanamalarımdan dolayı Progestan 200 mg. kullanıyorum. akşamları alıyorum, uykuya bir dalıyorum ki uyandırabilene aşk olsun :)

Dün akşam ilk defa vajinamda baskı hissettim.Aklıma hep erken doğum geldi.Ve rüyamda erken doğum yapıyormuşum gördüm.Gerçin nedense ben bunu hep düşünüyorum.Sonra eşimin başının etini yiyorum.Ya erken doğum yaparsam.Bebeğin hiçbirşeyi hazır değil diyorum.Yüzüm asılıyor.Üzülüyorum.O da tamam ne zaman istersen gidip herşeyini tamamlayalım diyor.Benim üzülmeme kıyamıyor.Canım kocam.

Canım Allah'ın izni ile bebeğini sağlıkla dünyaya getireceksin.Emin ol burdaki herkes senin için dua edecek.Ayrıca hiçbiryere gitmek yok.Biz burda hem sevinçlerimizi hem üzüntülerimizi paylaşıyoruz.Birbirimize destek veriyoruz.Benim bebişimde tüp bebek.8 yıllık evliyiz ve 3 yıldır bebeğimiz için uğraşıyoruz.Ve inşallah hepimiz sağlıklı,sıhhatli kucağımıza alacağız.Sen herşeyin iyisini düşün.Biliyorum söylemek kolay ama bebeğinide kendinide üzme.Biz destek için hep burdayız.

Biz bugün şeker yüklememizi yaptırdık ama doktorumuza pazartesi günü göstereceğiz.Dönüşte bebek mağazasına kızıma çorap alayım diye eşimle girdik.Battaniye,çorap,tırnak makası ve biberon aldık.Haftayada gardrobunu alırız.

merhaba canım,bende kan sulandırıcı ve aspirin kullanıyorum.bebeği nasıl etkiliyor?riskleri nelerdir?28. hafta?ne olur bana bilgi verin,çok merak ediyorum.

gelişimi nasıl luboyf haftasıyla uyumlu gidiyor mu ?

inşallah atlatıcaz bugunleri...

Ben de uykusuzluktan çok çektim hergün 1-2 saat uyku olur mu? Ben de oluyordu.Allah sabırını mı veriyordu neydi gündüz de kendimi dinç hissediyordum. Şuan kısmen daha iyi. Ama yine kesintisiz bir uykum yok. 1-2 saatlik uykum 3-4 saate çıktı. Ama Allaha şükür bu da yeter.

Şekerden bende çok korkuyorum. Ailem seker hastası ve hamile kalmadan once bende prediabet çıktı ilaç kullandım 20 kilo verdim. Normal seviyeye indi . Su an açlık testlerinde sorun görünmedi . Ama benim bebeğimde 8 gun onden gidiyor suyum tam sınırda doktor çok diyemem dedi. 13 kilo aldım birde. Ama doktora yüklemeyi erken yapsak mı dediğinde gerek yok bunlar normal dedi telaş etme falan dedi. Bakalım 11 Mayıs'ta yüklemem ne cikacak

Ben de sizler gibiyim kızlar. Çok abartı bebek tepikleri olmuyor. Ozellikle yatarken oluyor ama rahatsız edecek boyutta değil.

merhaba canım,bende kan sulandırıcı ve aspirin kullanıyorum.bebeği nasıl etkiliyor?riskleri nelerdir?28. hafta?ne olur bana bilgi verin,çok merak ediyorum.

kan sulandırıcıyı hangi sebeple kullanıyorsun acaba? basından beri mi kullanıyorsun..
bebeğe olumlu yonde etkilemesini umdukları için veriyorlar. eğer pıhtılaşmayla ilgili problemin olduğundan dolayı kullanıyorsan kullanmadığın takdirde bebeğinin beslenmesi ciddi anlamda sıkıntılar yaratır ve kötü sonuçları var....

plesantadan yeterli miktarda kan akışı olsun diye kullandırılıyor. bende mesela bütün pıhtılaşma faktörlerine bakılmıştı sadece mthfr heterozigotlugum cıkmıstı.

olumsuz bir etkisi yok diye bılıyorum. kesın konusmamak adına boyle yazıyorm yoksa olumsuz bır etkısı yok. onlar ıcın ıyı bırsey

herseye ragmen kan akısının yetmedıgı durumlarda olabılıyor ıste bu yuzden sıkı ve alanında uzman kısılerce takıp cok onemlı!!!!

28. hafta bebegın dısarıyla uyumu ıcın ongorulen ılk hafta yanı yasama sansı dogduktan sonra onceye gore oldukca artıyor. tabıkı beraberınde bırcok sıkıntı gelebılır ama gelmeyebılrıde. ciğer geliştirici vuruldumu kılosuda 2 kılo oldumu bır sıkıntı olmaz allahın ıznıyle...

inşallah hepimiz mutluluk huzur içinde bebeklerimize kavuşuruz...

Ayyy canim yaa inan yuregim agzima geldi vedalasiyorum derken... bence gitmemelisin burda hepimiz herseyimizi paylasiyoruz,rahatliyoruz. Iyi dusun dua et,rabbim herseyin en iyisini bilir. Elinden geleni yap ama negatif dusunme. Burda hepimiz dua edicez.Bak yalniz degilsin ustelik doktorlar bazen felaket tellali olabilio. Lutfen dikkat et kendine o konusmayi olmamis say. Sen iyiysen bedenen ve zihnen bebeginde iyi bunu dusun. Kendini ve bebisini uzme annesi. Karnini sev bol bol konus.HER SEY COK GUZEL OLACAK.bak gor

Allah yardımcın olsun canım.. Sen ozamana kadar da çok tatlı şeyler yememeye, karbonhidratı çok almayaya dikkat et. Şekerim bana kazandırdığı en büyük güzellik kilo konusu oldu. Mecburen çok dikkat ediyor ve az az yiyorum, 22 haftalıkken toplam 1 kilo almıştım, şimdi 24 haftalığım toplam 2.5 kilo aldım.

Selamlar herkeseee :))

Akşam ben de zor uyudum maç heyecanı sardı. Bi de Barça Nou Campta 3-0 yenilince daha da inancım arttı bu geceki galibiyet için. Allah kanaryamın yardımcısı olsun Durduğum yerde duramıyorum

mulberry; neden bir rüzgarla yıkılıyorsun canım? Bu veda neden? Senin bebeğine hiç bişey olmayacak erken doğacak sadece o kadar. Daha burada bebeklerimizin gaz sancılarından bahsedicez, gecelerce bizi uyutmadıklarından, yürümeye başlamalarından. Daha sayfa kapanmadan bu gidiş nereye? Duymıyım bi daha

Seyyah aman yarebbim Aren'in kostümüne bayıldım. O tulumu giydirince nazar boncuğunu eksik etme üstünden daha içinde bebek yokken ısırasım geldi

arkadaşlar aranızdqa lierac krem alanlar vardı. hangi siteden almıştınız memnun kaldınız mı bende sipariş vermeyi düşünüyorum

mulberry lütfen biryere gitme. beraber sevinicez ve beraber üzülücez. en kötüsünü düşünüp kendini üzme lütfen. sonuçta erken de olsa Allah tan, geçte olsa Allahtan yapabileceğimiz hiçbirşey yok. içini ferah tut lütfen. ve buradan ayrılma.

arkadaşlar aranızdqa lierac krem alanlar vardı. hangi siteden almıştınız memnun kaldınız mı bende sipariş vermeyi düşünüyorum

dermoeczaenm den almıştım memnunm kaldım 24 saatte elimde oldu.

Ben düzenli olarak kullanıyorum canım. henüz bir çatlağım yok. ilerde ne olur bilemiyorum ama. Hepsiburada.com'dan 3 şişe almıştım biri henüz bitti.

Dün geceden beri kabus yaşıyor gibiyim . Sinirlerim iyice bozuldu. Once abimlerin ani gidişi sonra ev sahibinin sacmalamasi.

Esimle çok fena kavga ettik 5 yıldır ilk kez . Melek gibi adamı cildirttim dayanamadı o da artık . Sürekli ağlıyorum bizim su ara sorunlar var ( is konusunda) fazla abarttım bu sefer sonra esimi üzdün diye üzülüp daha çok ağladım o da bu sefer biraz güçlü ol diye çok bağırdı bana sonra bağırdığı icin üzülüp o da başladı ağlamaya . Bu sefer sustum ama icime saplandı bı kere acı.

Sonra bu ustalar calisiyor dis kapı açık sürekli bademi arıyorum yok aklım çıktı hic yaptıgı şey değil 4. Kattayiz aşağı inmiş deli kiz apartmanın kapısı açık olda gidecek istanbulun ortasında ara bulasın aklım çıktı merdivenleri yalın ayak bir inişim vardı az kalsın düşüyordum . Sakal ödü patlamış bana bir sarilisi var şimdi .

Neyse anlayacağınız hiçbiri büyük olay değil belki ama ben biraz fazla etkilendim . Düzelerim bir an once inşallah

gelişimi nasıl luboyf haftasıyla uyumlu gidiyor mu ?

inşallah atlatıcaz bugunleri...

evet canım uyumlu çok şükür gelişimi tam haftasına göre dedi doktor,
ben de iğne kullanmak için baya ısrar ettim son muayene olduğum doktora, heparin türevi iğneler kullanılıyormuş bizim durumlarda,
ama şimdilik vermedi iğneyi,
bir de doktordan doktora değişiyor, alanında uzman bir doktorla konuşmuştum telefonda ayrıntılı ultrason sonuçlarımı ve direnç değerlerimi okumuştum,
o hemen iğneye başlamalısın demişti, diğer iki doktor da şimdilik kullanma diyince onları dinledim, umarım yanlış yapmıyorumdur.
inşallah atlatıcaz ve sağlıkla, normal haftasında, normal kilosunda kavuşucaz yavrularımıza
çok dua edelim birbirimize ben duanın gücüne çok inanıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…