- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #26.681
Kizlar karnim ve belim agriyordu az once tuvalete gittim cok az igne ucu kadar kan vardi pesete de sizce normal mi su an karnimda belimde daha halen agriyor esim hastaneye gidelim dedi ama bebegimin kimildiyor bisey olsa kimildamaz di ne yapmaliyim su anda yattim dinlenmeye calisiyorum ama adet sancisi gibi arada yokluyo hemen hastaneyede gitmek istemiyorum ya alttan muane ediyorlar kan diyince korkuyorum offfff
arkadaşlar merhaba,dün doktora gittim.buarada 27. haftanın içindeyim bende,suyu azalmış su içmiyomusun dedi,2 buçuk litre içiyorum enaz dedim,acaba azmı?kasılma var dedi,magnezyum yazdı,ben kaldım tabi bişey soramadım,korktum,daha erkennn..3 gündürde bebeğimin o sert vuruşları yerine daha hafif vuruşlar hissediyorum.sizin bebeklerinizdede oluyormu?hergün aynı şiddettemi hissediyorsunuz hareketleri?inanın çok stresliyim,pazartesi başka bi doktora daha gidicem ama fikirlerinize ihtiyacım var kızlar..
Canım suyunun azaldığı ve kasılmanın olduğu normal muaynedemi görülüyor yoksa nst denilen o cihaza girincemi belli oluyor?
Bebişin hareketleri herzaman aynı olmuyor sıkma canını.Ben bazen çok az hissederken bazen göbişimden dışarı fırlayacak şimdi diyorum. :)
arkadaşlar merhaba,dün doktora gittim.buarada 27. haftanın içindeyim bende,suyu azalmış su içmiyomusun dedi,2 buçuk litre içiyorum enaz dedim,acaba azmı?kasılma var dedi,magnezyum yazdı,ben kaldım tabi bişey soramadım,korktum,daha erkennn..3 gündürde bebeğimin o sert vuruşları yerine daha hafif vuruşlar hissediyorum.sizin bebeklerinizdede oluyormu?hergün aynı şiddettemi hissediyorsunuz hareketleri?inanın çok stresliyim,pazartesi başka bi doktora daha gidicem ama fikirlerinize ihtiyacım var kızlar..
bu aralar herkese kasılman var diyorlar hayırlısı inşallah birşey olmaz. ben 23 nisandan beri gidemedim doktora pazartesi gidicem bakalım bana ne diyecek.benim minnoşda her gün aynı değil ki bazen çok hareketli bazen minink minik hareket ediyor yemeği yeyince cozutuyor bizim zilli kız.korkma pazarteside bir git için ancak öyle raqhatlayacak biz ne desek doktorun dediği gibi etkili olmuyor çünkü
Kizlar seker sonucum çıktı tam tamına 210. Doktorlar saat 3 te goruscem bakalım ne diyecek. Of ya çıkacağını biliyordum ama bu kadar yüksek çıkacağını düşünmemiştim. Bu civarda başka şekeri çıkan arkadas varmiydi aranizda?
Kizlar seker sonucum çıktı tam tamına 210. Doktorlar saat 3 te goruscem bakalım ne diyecek. Of ya çıkacağını biliyordum ama bu kadar yüksek çıkacağını düşünmemiştim. Bu civarda başka şekeri çıkan arkadas varmiydi aranizda?
bu aralar herkese kasılman var diyorlar hayırlısı inşallah birşey olmaz. ben 23 nisandan beri gidemedim doktora pazartesi gidicem bakalım bana ne diyecek.benim minnoşda her gün aynı değil ki bazen çok hareketli bazen minink minik hareket ediyor yemeği yeyince cozutuyor bizim zilli kız.korkma pazarteside bir git için ancak öyle raqhatlayacak biz ne desek doktorun dediği gibi etkili olmuyor çünkü
malesef bende de cıktı bunada sukur en azından ne oldugunu ve tedavisi var ilk duydugmda sok olmustm kac gun agladm ama simdi duruma alıştım ilk once diyet veriyurlar eger diyetle düşmezse insülün + diyet veriyorlar rabbim yardmcmz olsun insallah bebişlerimzi alırz sag salim kucamıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?