2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

herkeseee günaydınnn...dün söylemeyi unuttuumm...bel ağrıları için dr bol bol calsiyum önerdi..çok süt için yoğurt yiyin peynir yiyinn ama yeterli alamıosanısda ilacını içinn kıslar....

Günaydın kızlar dün tatil yaptık bebeğimle sözde tatil yine hafif bir ev temizliği çamaşır falan akşama hışım çıktı Bu arada bizim kapı süsümüz de hazır gibi dün yaptım bakalım beğenecek misiniz teyzeleri ???

Ay göndermeyi unutmuşum ne kadar da sarhoş gibiyim son bir kaç gündür böyleyim umarım çabuk geçer ... Tabi henüz tamamlanmadı birazcık daha işi var altındaki beyaz keçeyi güzel bir şekil vererek kesicem birazcık da süs ekleyeceğim

Bu arda dün annem yanıma geldi ve ilk anneler günü hediyelerimi verdi 3 tane elbise almış bana bu mevsimde çok rahat kullanabileceğim türden.. Hediyeyi alınca çok tuhaf oldum

Aksam yazdiktan sonra uyudum daha yeni kalktim su anda hic birseyim yok aksam birsey olmamis gibi bilmiyorumki gitsemiydim doktora ama gitmedim simdi bebegimin hareketlerini bekliyorum bir degisiklk hissedersem giderim bugun hastaneye yazarim size bir degisiklik olursa bebek annenin korktugunu anlarmis ya anladi herhalde aksam kimildiyordu icim en cok onun icin rahatti zaten simdi uyuyo galiba birseyler yedikten sonrada boyle olursa giderim allahim kimseyi boyle bir sinavla sinamasin dusuncesi bile cok kotu

arkadaşlar merhaba,dün doktora gittim.buarada 27. haftanın içindeyim bende,suyu azalmış su içmiyomusun dedi,2 buçuk litre içiyorum enaz dedim,acaba azmı?kasılma var dedi,magnezyum yazdı,ben kaldım tabi bişey soramadım,korktum,daha erkennn..3 gündürde bebeğimin o sert vuruşları yerine daha hafif vuruşlar hissediyorum.sizin bebeklerinizdede oluyormu?hergün aynı şiddettemi hissediyorsunuz hareketleri?inanın çok stresliyim,pazartesi başka bi doktora daha gidicem ama fikirlerinize ihtiyacım var kızlar..

Son düzenleme:

canım geçmiş olsun şimdi iyi olmana sevindim insanı korkutuyor böyle durumlar mazallah. dertleri bitmeyecek ki doğumdu aşıydı emzirmeydi hasta olmasındı derken yine hep bir telaş olacak bazne doğsun da rahat edeyim diyorum uyumka etmek şimdiden sorun. sonra gülüyorum kendime sanki doğunca uyuyabileceğim

Canım suyunun azaldığı ve kasılmanın olduğu normal muaynedemi görülüyor yoksa nst denilen o cihaza girincemi belli oluyor?
Bebişin hareketleri herzaman aynı olmuyor sıkma canını.Ben bazen çok az hissederken bazen göbişimden dışarı fırlayacak şimdi diyorum. :)

hamileliktekiş ilk bacak ağrımla tanışmış bulunmaktayız kopacak birazdan yerinden çok kötü birşey sütü azaltmıştım bu ara ondan oldu diyorum bu sabah başladım yine süt içmeye. sağ ayak bileğim benim değil gibi resmen diz kapağına kadar.

Son düzenleme:

yok canım nst de değil,normal ultrasondan görüyorlar ..umarım bebişim iyidir dediğin gibi,çok stres oluyorum ..

bu aralar herkese kasılman var diyorlar hayırlısı inşallah birşey olmaz. ben 23 nisandan beri gidemedim doktora pazartesi gidicem bakalım bana ne diyecek.benim minnoşda her gün aynı değil ki bazen çok hareketli bazen minink minik hareket ediyor yemeği yeyince cozutuyor bizim zilli kız.korkma pazarteside bir git için ancak öyle raqhatlayacak biz ne desek doktorun dediği gibi etkili olmuyor çünkü

Kizlar seker sonucum çıktı tam tamına 210. Doktorlar saat 3 te goruscem bakalım ne diyecek. Of ya çıkacağını biliyordum ama bu kadar yüksek çıkacağını düşünmemiştim. Bu civarda başka şekeri çıkan arkadas varmiydi aranizda?

günaydın anneler ve melekleri kızımızla uyandık temizlik yapacağız ama azıcık toparlayalım derken yoruluyoruz dinlene dinlene bu temizlik akşama anca biter gibi geliyor son ayları hiç düşünemiyorum şimdiden bukadar yoruluyorsam

inşallah canım,çok sağolun cevap yazdığınız için,bişeyler duymak insanı rahatlatıyor.Kasılmaları ciddiye almak lazım,benim arkadaşıma oldu,hastanede yattı,zor durdurdular,ama arkadaşın yengesi 7 aylık dogum yaptı,yani kısmet kader,Rabbim hayırlısını versin artık hepimize...

malesef bende de cıktı bunada sukur en azından ne oldugunu ve tedavisi var ilk duydugmda sok olmustm kac gun agladm ama simdi duruma alıştım ilk once diyet veriyurlar eger diyetle düşmezse insülün + diyet veriyorlar rabbim yardmcmz olsun insallah bebişlerimzi alırz sag salim kucamıza

Geçmiş olsun değerler konusunda yorum yapamam bilgim yok ama diyetle birlikte düşer inş.

Canım bende de çıktı korkma doktorun verdiği diyeti uygula spor yap stressten uzak dur her şey düzelir... Zaten azıcık bir yol kaldı önümüzde çabucak geçecek biz de bebeğimizi sağlıkla kucağımıza alacağız

Bende enson 23 nisanda gittim 1 ay sonraya çağırdı ama bende haftaya birgün gidicem.1ay çok geliyor özlüyorum. :)

İlaç vermiyorlarmı diyetle düşmez ise hemen iğneye mı başlıyorlar . Seninki de bu kadar yüksek mı çıkmıştı kaçtı hatırlayamadim şimdi çok üzüldüğünü hatırlıyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…