- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #26.701
Geçmiş olsun değerler konusunda yorum yapamam bilgim yok ama diyetle birlikte düşer inş.
Canım bende de çıktı korkma doktorun verdiği diyeti uygula spor yap stressten uzak dur her şey düzelir... Zaten azıcık bir yol kaldı önümüzde çabucak geçecek biz de bebeğimizi sağlıkla kucağımıza alacağız
İlaç vermiyorlarmı diyetle düşmez ise hemen iğneye mı başlıyorlar . Seninki de bu kadar yüksek mı çıkmıştı kaçtı hatırlayamadim şimdi çok üzüldüğünü hatırlıyorum da
İlaç vermiyorlarmı diyetle düşmez ise hemen iğneye mı başlıyorlar . Seninki de bu kadar yüksek mı çıkmıştı kaçtı hatırlayamadim şimdi çok üzüldüğünü hatırlıyorum da
arkadaşlar merhaba,dün doktora gittim.buarada 27. haftanın içindeyim bende,suyu azalmış su içmiyomusun dedi,2 buçuk litre içiyorum enaz dedim,acaba azmı?kasılma var dedi,magnezyum yazdı,ben kaldım tabi bişey soramadım,korktum,daha erkennn..3 gündürde bebeğimin o sert vuruşları yerine daha hafif vuruşlar hissediyorum.sizin bebeklerinizdede oluyormu?hergün aynı şiddettemi hissediyorsunuz hareketleri?inanın çok stresliyim,pazartesi başka bi doktora daha gidicem ama fikirlerinize ihtiyacım var kızlar..
canım geçmiş olsun şimdi iyi olmana sevindim insanı korkutuyor böyle durumlar mazallah. dertleri bitmeyecek ki doğumdu aşıydı emzirmeydi hasta olmasındı derken yine hep bir telaş olacak bazne doğsun da rahat edeyim diyorum uyumka etmek şimdiden sorun. sonra gülüyorum kendime sanki doğunca uyuyabileceğim
kızlar UNNADO dan bugün yapacağınız tüm alışverişlere kargo ücretsiz
İnşallah kızlar çok sagolsun desteginiz icin su meleklerimizi bir kucağımıza alabilseydik hayirlisiyla ...
Prima'nın kampanyasına bakıyodum da aklıma takıldı. "premium care" mi yoksa "yeni bebek"ten mi almalıyız ilk olarak :26: alan oldu mu bebek bezi kızlarr?
Canım ben onlu aldım bi takım 5 tane de küçük tulumu var ilk zamanları için iki takım alıcaktım ama kıyafet işini biraz abartmışım bu sebepten ikinciyi almaktan vazgeçtim.
arkadaşlar merhaba,dün doktora gittim.buarada 27. haftanın içindeyim bende,suyu azalmış su içmiyomusun dedi,2 buçuk litre içiyorum enaz dedim,acaba azmı?kasılma var dedi,magnezyum yazdı,ben kaldım tabi bişey soramadım,korktum,daha erkennn..3 gündürde bebeğimin o sert vuruşları yerine daha hafif vuruşlar hissediyorum.sizin bebeklerinizdede oluyormu?hergün aynı şiddettemi hissediyorsunuz hareketleri?inanın çok stresliyim,pazartesi başka bi doktora daha gidicem ama fikirlerinize ihtiyacım var kızlar..
Ay göndermeyi unutmuşum ne kadar da sarhoş gibiyim son bir kaç gündür böyleyim umarım çabuk geçer ... Eki Görüntüle 708562 Tabi henüz tamamlanmadı birazcık daha işi var altındaki beyaz keçeyi güzel bir şekil vererek kesicem birazcık da süs ekleyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?