2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun değerler konusunda yorum yapamam bilgim yok ama diyetle birlikte düşer inş.

İnşallah kızlar çok sagolsun desteginiz icin su meleklerimizi bir kucağımıza alabilseydik hayirlisiyla ...

canım benimde yüksek çıkmıştı ,sonra diyet verdi doktor,1 hafta sonra 3 lü tarama yani daha ayrıntılısı yapıldı,diyet yaptım,ekmek cok az yerim zaten,şekerli tatlı yemedim çikolata reçel bal yemedim ,pirinç pilavı ve patates te yeme çok şeker var.diyetten sonra tekrar 3 lü taramada normal çıktı.normal çıkmasa bile çaresi var,sakın kafana takma,bak bendede kasılma varmış,suyum azalmış,napalım elden bişey gelmiyor,bende sürekli su içmeye çalışıyorum.

kızlar biz şimdi doktordan geldik tam 1207 gr olmuş miniğimo kadar büyümüşki ultrason ekranına sığmıyor artık.bide başını aşağıya dönmüş doktor daha değişir pozisyonu ama şuan doğru olanı yapmış olması gereken bu dedibide tam kafasını gösterirken bi anda yüzünü bize cevirip ağzını açtı el salladı o kadar tatlıydıkı onu çook seviyorum

203 ve 193 cıkmısta hamile oldugumz için ilac vermiyolar zararı olacagını dusunuyrlar ama 5 gunluk diyet yaptm cok sukur dusurdm biray sonra kontrole gidecm tekrar evet baya uzulmüstum ama alıstm duruma hersey bebegm ve kendm için rabbm yardmcmz olsn

selamm koca göbekli annelerrrr

Azcık geçmişi okumaya çalıştım da kasılmalardan ve şişliklerden bahsetmişsiniz kızlar benim her hafta takip ettiğim site var hafta hafta gebelik diye orada bu durumları çok güzel açıklamış 26. hafta bölümünde. Ben genelde bir iki hafta önceden okuyorum, başıma gelecekleri iyi oluyor.

Bir kaç gün önce annem geldi,birazdan işten çıkınca onunla buluşçam, çarşı pazar minnoşa bişiler bakçaz çok eğlenceliiiii Yarında bizim için bol anneli bir gün olacak, annem, kaynanam ve beeeeeeen artık allah eşime sabır versin yarın napçak mecbuuuuur

canım ben de 27. haftanın içindeyim. geçen iki gün bebeğimin tekmeleri çok hafif ve seyrekti.ben de endişelendim ama çok stres yapmadan beklemeye başladım. sonraki iki gün o kadar güçlü olmaya başladı ki bu sefer hareketlerinden korktum noluyor diye. karnımın her yeri birden hopluyordu. :) yani sıkma canını olabiliyor demek ki. pozisyon değiştiriyor muhtemelen tekmeleri içerde oluyor bazen de dışa doğru.biz daha çok onları hissediyoruz. için rahat olsun canım..

Tesekkur ederim canm allahima binlerce sukurler olsun hersey yolunda bu korkular dogurunca gececek zannediyorum ama seninde dedigin gibi daha cook yol var onumuzde allahim sagliklisiyla evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip etsinde bizleri yari yolda birakmasin insallah bu kadar yolun sonuna gelmisken...

tünaydın yavrulaarr!
dün 2. doz şeker yüklemem vardı. biraz meşakkatli oldu tabi aç karna 4 kere kan alımı falan :/ son saatte artık kendimden geçecektim nerdeyseee amaaaa çok şükür değerlerim düşük çıktı çook mutlu oldum Allah hepimize ve meleklerimize sağlık versin inşallahh

tünaydın kızlar bugün bebeğim pek hareket etmedi dünde aksine çok hareketliydi iş yapıorum biraz ondan mı acaba yada uyuyordum umarımkorkudan bıraktım işi:44::44:

İnşallah kızlar çok sagolsun desteginiz icin su meleklerimizi bir kucağımıza alabilseydik hayirlisiyla ...

Bende de 50lik yüklememde çıktı çok üzgünüm ve şok oldum çünkü sadece 5 kg aldım spor yapıyorum ve sağlıklı besleniyorum ikinciye bakalım umarım çıkmaz

Canım ben onlu aldım bi takım 5 tane de küçük tulumu var ilk zamanları için iki takım alıcaktım ama kıyafet işini biraz abartmışım bu sebepten ikinciyi almaktan vazgeçtim.

5 li takımın içinde neler var acaba benim ilk bebeğim hiç bilmiyorum bi kaç tane body aldım çıtçıtlı farklı aylardan ama neler alacağım konusunda kafam karışık :S

Dün moralim bozuldu bir ay boyunca doktor randevumu bekledim Perşembe akşamı uyuyamadım heyecandan neysecuma sabah gittik eşimle doktor trafiğe takılmış 40 dakika geç geldi insanlık hâli olur ama muayene sırasında acele etti hastaları biriktiği için muayenede içime sinmedi birçok şeyi sormayı unuttum üstelik şeker testim yüksek çıktı ve bebeğim zayıf kalmış 790 gr 26+1 de sizce kötümü kızlar

her gün aynı şiddette tepiklemiyorlar canım endişelenme bunun için benim her gün farklı bazen coşuyo bezense çok yavaş sadece hareket ediyo

hepinizin anneler gününü şimdiden kutluyorum...

Allah sağlıkla sağ salim meleklerimize kavuştursun inşallah....

bu arada ben kızıma günlük tutuyorum...ona bişeyler yazıyorum büyüdüğünde vermek üzere
çok keyifli oluyor,şimdiden onunla bişeyler paylaşmış oluyorum...size de tavsiye ederim...
her gün yazmak gerekmez ama zaman zaman yazıyorum onunla konuşur gibi....

Çok güzel olmuş seyyahcım bitmiş halini merakla bekliyorum :)

Bugün doktor randevumuz vardı. Kızım kocaman olmuş yaa. Elleriyle yüzünü kapadığı için yüzünü göremedim ama olsun. 2 hafta sonra doppler ultrason var o zaman görürüm umarım. Herkesin anneler gününü kutluyorum bu arada.

ya canım o kadar sıkkın ki bugun işin garibi bugun olanlar sıkmadı da canımı baska seylere takıldm allah allah gerceekten garip bi ruh halindeym normalde sinir krizi sekilde aglamam gerekrken sakin sakin oturuyrm sanırm mink bebişim sabretmeyi sakin olmayı öğretiyo bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…