- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #26.721
Prima'nın kampanyasına bakıyodum da aklıma takıldı. "premium care" mi yoksa "yeni bebek"ten mi almalıyız ilk olarak :26: alan oldu mu bebek bezi kızlarr?
ben tül perde aldım Disney Cutie Winnie The Pooh Baby kiracı olunca zebra perde almak işime gelmedi işin aslı. çok şık duruyor. deseni aynı linkteki perdenin ancak benimki stor değil klasik.selamlar annişlerr
bugün annemle yürüyerek çarşıya gittik geldik dönüşte eve kendimi nası attım bilmiom ayak tabanlarım çok acıo, oysa daha 5 kg falan aldım ama sanki kilom ayaklarıma ağır gelio gibi
beşiğimizin kenarları için kumaş aldık annem oralara ince yan minderleri yapacak artanlıyla da nevresim
perdecileri gezdik biraz da, ilk etapta aklıma zebra perde almak vardı aslında ama tüllerde de gözüm kaldı çok güzel cicili bicili modeller var.desenli tül ve güneşlik olarak da düz renk fon çok şık durdu :26:ama zebraların da tek parça ve dümdüz kağıt gibi duruo olmaları şık gelio gözüme karar veremedim, anneme kalsa tül eşime kalsa zebra
siz ne düşünüosunuz bu konuda, nasıl aldınız ya da alacaksınız perdesni?
bu konuyu hallettikten sonra da halı işine girmek lazım, nette çok güzel modeller var ama mağazalarda bunları hiç bulaıyorum, düz renk bi halı mı almalıyım yoksa die düşünmeye başladım:26:
selamlar annişlerr
bugün annemle yürüyerek çarşıya gittik geldik dönüşte eve kendimi nası attım bilmiom ayak tabanlarım çok acıo, oysa daha 5 kg falan aldım ama sanki kilom ayaklarıma ağır gelio gibi
beşiğimizin kenarları için kumaş aldık annem oralara ince yan minderleri yapacak artanlıyla da nevresim
perdecileri gezdik biraz da, ilk etapta aklıma zebra perde almak vardı aslında ama tüllerde de gözüm kaldı çok güzel cicili bicili modeller var.desenli tül ve güneşlik olarak da düz renk fon çok şık durdu :26:ama zebraların da tek parça ve dümdüz kağıt gibi duruo olmaları şık gelio gözüme karar veremedim, anneme kalsa tül eşime kalsa zebra
bu konuyu hallettikten sonra da halı işine girmek lazım, nette çok güzel modeller var ama mağazalarda bunları hiç bulaıyorum, düz renk bi halı mı almalıyım yoksa die düşünmeye başladım:26:
ben tül perde aldım Disney Cutie Winnie The Pooh Baby kiracı olunca zebra perde almak işime gelmedi işin aslı. çok şık duruyor. deseni aynı linkteki perdenin ancak benimki stor değil klasik.
canım sen bilirsin ama bence bebek odası için tül daha tatlı olur bulunduğun yerde englısh home varsa orayada bı uğra tülleri çok şeker fiyatlarıda çok çok uygun halı içinse ben nedense ayıcıklı falan olan halılar yerıne düz olanları daha bı hoş buluyorum hem göz yormuyo hemde daha kullanışlı
bu da güzelmiş kız bebek sanırım dimi
ben de zebrada şu ayıcıklıya baktım
https://www.storperdeciniz.com/urunler/ayicik-baskili-zebra-perde.html
bi de zürafalı var ama onu bulamadım
selamlar annişlerr
canım ben de RED in beğendiği perdenin tül olanını düşünüyorum bir de düz mavi fon alacağım storların ışığı çok geçirmemesi nedeniyle taçtaki satıcı tülü tavsiye etti bize,zaaten storların temizliği bana göre değil halı olarak da düz renk almayı düşünüyorum çünkü oda zaten çok renkli cıvıl cıvıl olacak gibime geliyor bir de halı desenli olursa çok karışık renkli olup oda göz yorar gibime geliyor.tercih senin arkadaşım...
Prima'nın kampanyasına bakıyodum da aklıma takıldı. "premium care" mi yoksa "yeni bebek"ten mi almalıyız ilk olarak :26: alan oldu mu bebek bezi kızlarr?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?