2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

selamlar annişlerr

bugün annemle yürüyerek çarşıya gittik geldik dönüşte eve kendimi nası attım bilmiom ayak tabanlarım çok acıo, oysa daha 5 kg falan aldım ama sanki kilom ayaklarıma ağır gelio gibi

beşiğimizin kenarları için kumaş aldık annem oralara ince yan minderleri yapacak artanlıyla da nevresim

perdecileri gezdik biraz da, ilk etapta aklıma zebra perde almak vardı aslında ama tüllerde de gözüm kaldı çok güzel cicili bicili modeller var.desenli tül ve güneşlik olarak da düz renk fon çok şık durdu :26:ama zebraların da tek parça ve dümdüz kağıt gibi duruo olmaları şık gelio gözüme karar veremedim, anneme kalsa tül eşime kalsa zebra

siz ne düşünüosunuz bu konuda, nasıl aldınız ya da alacaksınız perdesni?

bu konuyu hallettikten sonra da halı işine girmek lazım, nette çok güzel modeller var ama mağazalarda bunları hiç bulaıyorum, düz renk bi halı mı almalıyım yoksa die düşünmeye başladım:26:

Prima'nın kampanyasına bakıyodum da aklıma takıldı. "premium care" mi yoksa "yeni bebek"ten mi almalıyız ilk olarak :26: alan oldu mu bebek bezi kızlarr?

ben 2 gün evvel yenidoğan adlım 54lü paketten. onun içinde özel kremi var yapısı da yeni doğan cildine göre. ilk kızımda da öyle yapmıştım. 3 -5 kilo arası

Son düzenleme:
ben tül perde aldım Disney Cutie Winnie The Pooh Baby kiracı olunca zebra perde almak işime gelmedi işin aslı. çok şık duruyor. deseni aynı linkteki perdenin ancak benimki stor değil klasik.

canım sen bilirsin ama bence bebek odası için tül daha tatlı olur bulunduğun yerde englısh home varsa orayada bı uğra tülleri çok şeker fiyatlarıda çok çok uygun halı içinse ben nedense ayıcıklı falan olan halılar yerıne düz olanları daha bı hoş buluyorum hem göz yormuyo hemde daha kullanışlı

evet var burda oraya da bi bakayım, çocuk odası için perdeler olabileceğini düşünmemiştim orda

canım ben de RED in beğendiği perdenin tül olanını düşünüyorum bir de düz mavi fon alacağım storların ışığı çok geçirmemesi nedeniyle taçtaki satıcı tülü tavsiye etti bize,zaaten storların temizliği bana göre değil halı olarak da düz renk almayı düşünüyorum çünkü oda zaten çok renkli cıvıl cıvıl olacak gibime geliyor bir de halı desenli olursa çok karışık renkli olup oda göz yorar gibime geliyor.tercih senin arkadaşım...

evet halıyı mümkünse düz seçmekte yarar var dediğin gibi, beni de aklımda perdedeki bi tondan düz renk halı almak

eşim böle çiçekli böcekli ayıcıklı şeylerden pek hoşlanmıo bakalım bugün baktığım desenleri beğenecek mi

kızlar herkes dünden bugnden kutlamış ben de eksik kalmayayım giremem belki yarın

bütün annelerin anneler günü kutlu olsun nice nice anneler günleri görürüz umarım

güzel anneler hepinizin annenler gününü kutluyorum Rabbim evlatlarımızla torunlarımızla torunlarımızın çocuklarıyla eşimizle ve tüm sevdiklerimizle nice nice güzel saglıklı mutlu anneler günü kutlamayı nasip etsin bizlere inşallah

Günaydın güzel anneler............................................ Bütün annelerin anneler günü kutlu olsun .................................saglıkla bebeğinizi kucağınıza alın inşallah

hayat boyunca bize hiç sırt cevirmeyen kac yasında olursak olalım ilk zorda yanlarına kostugumuz annelerin anneler gunu kutlu olsun ve biz hamişlerinde anneler gunu kutlu olsun inşallah seneye ve bundan sonraki yılları da yavrularrımızla kutlrız rabbim sag saglim miniklerimizi kucamıza almayı nasip etsin insallah

günaydın annecikler;
bu çoğunuzun yalnız geçirdiğiniz son anneler günü,bi dahaki sefere minik yavrularınızı koklayacaksınız. Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. böyle bir güne sıkıştırmalara karşı olsam da ANNELER GÜNÜMÜZ MUTLU OLSUN VE HER GÜN OLSUN.

Günaydın kızlar. Bir çoğumuz henüz anne değiliz ama anneler günümüz kutlu olsun. İnşallah hayırlısıyla bir dahaki anneler gününü evlatlarımızla geçiririz. Herkese öpücükleeer :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…