- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #26.741
hamileliktekiş ilk bacak ağrımla tanışmış bulunmaktayız kopacak birazdan yerinden çok kötü birşey sütü azaltmıştım bu ara ondan oldu diyorum bu sabah başladım yine süt içmeye. sağ ayak bileğim benim değil gibi resmen diz kapağına kadar.
Anneler gunünüz kutlu olsun kızlar size bisey sorudan süt kesiği gibi akıntı ve iç çamaşırımın yarısının islanmasi normalmidir ne dersiniz bu durumda olan varmi
yaklaşık 15 gündür aynı durumdan muzdaribim. doktorum normal olduğunu bunun doğuma hazırlık olduğunu söyledi. kokusuz olduğu müddetçe sıkıntı yok.
Anneler gunünüz kutlu olsun kızlar size bisey sorudan süt kesiği gibi akıntı ve iç çamaşırımın yarısının islanmasi normalmidir ne dersiniz bu durumda olan varmi
bende de aynı durum söz konusu...sanki altıma kaçırmışım gibi ıslanıyor bazen...akıntı süt kesiği gibi değil pek ama bi ara koku da oldu ben de,fitil kullandım düzeldi...şu an sadece ıslaklık oluyor benim doktorum da normal diyor...hatta ben amniyon sıvısı mı sızıyor ki dedim bir ara ,sordum o öyle olmaz akar akar biter sonra da sancılanırsın doğum başlar dedi...zaten amniyon sıvısı da normal çıkıyor her kontrolde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?