2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarr anneler gunumuz kutlu olsun...seneye bugun ıns mınık sıpalarımzla oluczz...bn her anneler gununde oldugu gbı annemle olucmm...dunyann en kutsal seyını bzede nasıp ettıgı ıcn allaha hergun sukredıyrmm szıde cok sevıyrmm anneckler optmmm

günaydın benim gibi ilk annelik heyecanı ve mutluluğu taşıyan güzel anneler ve tüm diğer anneler....hepimizin günü kutlu olsun.benim miniğim daha doğmadan bana hediyesini verdi bile :)

ben bu perdelere bayıldım çok şekerler arkadaşlar. ben daha almadım ama stor ya da zebra yerine tül almayı düşünüyorum.benim konseptim tül olacak odasındada inş.yatağıda bambu yataklardan oğlumun.böyle bembeyaz tüller içinde olcak inş.tamamlanınca size gösteririm .ama perdesi desenli tül olcak mümkünse civcivli :) ben bebeğimi ilk günden itibaren hep civcivim die seviyom da. pike takımı falan hep civciv aldık

anne değiliz olur muuuuu bizz artık anneyizz we bebeğimizle ilk anneler günümüss bu :)))

çook mutluyummm bidahaki yılda kucağımızda olurlar inş .sağlıkla..

hepinizin anneler gününü kutluyorummmm.....

kızlar bu yastıklardan kullanan var mı.varsa nasıl alalım mı önerir misiniz.bişrde hepsinin şekli farklı sanki.benim en kafama yatan bu C şeklinde olanlar.sizinki nasıl

günaydın annişlerr ve minik pıtırckları hepinizin annler günü kutlu olsuuunn benim minişim bugün annişini tepikleriyle uyandırdı en güzel hediyeyi aldımmm hepinizi öptüm

Biz artık Anneyiz.. dünyanın en kutsal, en güzel vasfına erişmemize çok az kaldı.. kucağımıza henüz almamış olsak da meleklerimizi içimizde hissetmemiz bile yaşadığımız en büyük mutluluk.. bu mucizeye sahip olduğumuz için ne kadar şükretsek az...
MUCİZELERİN ANNELERİ..HEPİMİZİN GÜNÜ KUTLU OLSUN..

Anneler gunünüz kutlu olsun kızlar size bisey sorudan süt kesiği gibi akıntı ve iç çamaşırımın yarısının islanmasi normalmidir ne dersiniz bu durumda olan varmi

ben de bir kaç gece uyuyamadım bacak agrısından
kalçamdan topuğuma kadar kemiğim ağrıyordu sankii(((
şimdi de sağ bacak yok yanii........

cuma günü kontrolde bebeğimin 1 kilo olduğunu gördükk maşallah kızımıza

allahım hepimize hayırlısıyla şu günleri atlatmamızı nasip etsin.kucağımıza aldığımız günleri göstersin..

hepinizin anneler günü kutlu olsun çiçeği burnunda annelerr

Anneler gunünüz kutlu olsun kızlar size bisey sorudan süt kesiği gibi akıntı ve iç çamaşırımın yarısının islanmasi normalmidir ne dersiniz bu durumda olan varmi

yaklaşık 15 gündür aynı durumdan muzdaribim. doktorum normal olduğunu bunun doğuma hazırlık olduğunu söyledi. kokusuz olduğu müddetçe sıkıntı yok.

yaklaşık 15 gündür aynı durumdan muzdaribim. doktorum normal olduğunu bunun doğuma hazırlık olduğunu söyledi. kokusuz olduğu müddetçe sıkıntı yok.

Evet kökü yok sadece iç çamaşırımda islaklik ve süt kesiği akıntı anlamadım gitti eğer normalse sevindim alttan muayene korkum icin gitmekten kaçıyorum

ilk gebeliğimiz olsa bile bir çoğumuzun yavrularımızı içimizde hissettiğimiz andan itibaren hepimiz anneyiz:49: , anneliği kucaklarına evlatlarına alarak taçlandırmış ve ilk bebeğine sahip olacak arkadaşlarım;
Hepimizin Anneler Günü kutlu olsun, bir ömür boyu hatta uzun uzuuuunn ömürler evlatlarımızla , anne babalarımızla ,eşlerimizle nice mutlu ve güzel anneler günü yaşamayı görmeyi nasip etsin rabbim hepimize inşallah...

bende de aynı durum söz konusu...sanki altıma kaçırmışım gibi ıslanıyor bazen...akıntı süt kesiği gibi değil pek ama bi ara koku da oldu ben de,fitil kullandım düzeldi...şu an sadece ıslaklık oluyor benim doktorum da normal diyor...hatta ben amniyon sıvısı mı sızıyor ki dedim bir ara ,sordum o öyle olmaz akar akar biter sonra da sancılanırsın doğum başlar dedi...zaten amniyon sıvısı da normal çıkıyor her kontrolde...

Bu durumun normal olmasına sevindim doğru diyorsun bende bir an bebeğin suyundanmi geliyor acaba diye düşünmedim değil çünkü baya bi islaklik oluyor özellikle dışarda cok yürüdüğün zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…