2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

haber ver canım bize de merak ederiz.

Kizlar dr dan geldik simdi. ..tabi kendi dr um bu kasilmalar onemli nst ye baglanman lazim demisti ama gidemedik..eve yakin bi hastaneye gittik ultrasonla bakti dr bebek kafasini tam kaburgalar arasina itiyo bu da sanci yspar dedi ama nst ye baglamadi...hala agrim hafif hafif dvm ediyo
Dualarinizi esirgemeyin lutfen, canim cok sikkin ...neden bebegim kendini bu kadar kasiyo, topluyo bilmiyirum ki o toplandikca sancilar artiyo..basina boyle bisey gelen var mi?
Rabbime emanet kuzularimiz...hepimizin ki

Gecmis olsun canim Rabbim korusun kuzunu beraberinde bizim kuzucuklarimizida
Bu aksam bi kac kere oldu bendede toplaninca alt tarafimda sanci oldu ama gecti bakalim tekrar edecek mi

Bencede abartilmis gibi geldi tabi dikkat etmek lazim ama benim arkadasim otuz abimin esi yirmi kilo aldi hem saglikli bebekler dogurdular hemde simdi eski hallerinden daha zayiflar..

Seni cok iyi anliyorum cunku bu hafta bu yuzden oturup agladim esim yardim ediyo sagolsun ama olmuyo tabiki istedigim gibi mecbur kadin gelicek duzenli olmuyo yoksa..

Ben soyle bisey duydum.eger raporu 32.ci hafta alip 40 haftadan sonra.dogum yaprsan para falan alamiyomussun bi bilgin varmi acaba

kızlar yaa bu belimin ağrısı bacağıma wuruo sağ bacağıma we resmen acı çekiyorumm yürüyemiyorum basamıyorumm normal mi bu ? süt içtm kalsiyum magnezyum içtim geçmio (( cnm çok sıkılıo

Canım aynı ağrı bende de var hatta üzerine basmasam bile ağrıyor . Magnezyumu 2 aydır kullanıyorum ben bilmiyorum faydası varmı ama ara ara hortluyor bu bacak ağrım 3-4 gün minoset kullanıyorum öle rahatlıyorum

130 lira çok pahalı değil mi? ben 4 boyutlu görüyorum kuzumu üstelik doktorumun muayene ücreti 50 lira..

oyyyy okurken çok heyecanlandım benn ne güzel bir liste hevesleniyorum çok yaa
canım bende deterjanı dalin düşünüyordum ama dalinde paraben içerdiğini söylediler omonun varmış o daha iyiymiş yada dalan alıcaz toz olanını

bi yerde okudum bebegnz her teptıgınde salavat getirin diye

ben hep okuyorum sanki iyi geldiğini düşünüyorum ama böyle bir şeyin gerçekten yapılması gerektiği bilincinde değildim öyle içimden geçirip yapıyordum sadece :)

Kesin bir fiyat söylemedi canım bir sonraki randevuda netleştiricez... Haber veririm burdan. 15 Hazira'da gidicez tekrar.

hımm öğrendiğinde haber verirsin tatlım sağol
ben burdaki 29 mayıs hastanesine sordum normal:1.350 seeryan : 1.850 dedi

çok güzel yazmışsın arastacım haklısın dengeli beslenmek her zaman bizim ve bebeğimiz için en sağlıklı olanı.. dikkat edelim kızlar az kaldı demii :) yalnız bende peynir yiyorum ama bunun için belli bir marka alıyormusun diyet peynir mi yoksa normal mi yemeliyiz :26:

redcim doğum tarihimiz aynıydı noldu da böyle hızlanmaya karar verdiniz :)hayırlısı bakalım.ben bu video daki kadın kadar içime çekebiiyorm karnımı bi deneyimimde yok öyle yani.yapsammı ki acaba bu hareketleri...ben dün doğuruyorum sandım valla kızlar zira ben 5. ayımdan beri sürekli kasılan biri olarak dün gece tavan yaptım kasılmalarda.daha hastane çantası falan hak getire bişiy yok meydanda ama öyle sancılanıyorum ki aklıma bile gelmiyo onlar sancı anında.bence aranızda ilk ben doğururum bu sancılarla bakın görün.bilmi,ş teyzeler bebek aşağıda diyo sorcaz bakalım dr a.zaten 1 aydır heyetliyim çalışamıyorum.offf ne çok derdim vr mış ... ne çektim beeee :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…