2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınn herkesee....

red benm bebişte biras önde gidio doğum tarihi gerileşti bende erkenmi doğcak dedim dr a....yok dedi bekleriz zmnını dedi

Akşam denedim giriyomuş içeri ya Duruş önemli püf noktası dizleri hafif kırmak sanırım :) Öncesi sonrası diye fotoğraf çekcem çok komik oluyo

Kızlar bizde oğluma Salih ismini düşündük ama daha tam karar veremedik nasıl sizce

Abimin ismi olduğu için tabiki çok güzel :)

Canım detaylı usg için mi gittiniz yoksa benim gibi yüzünü göreyim sevdasına mı? 130 lira çok pahalı değilmiş hangi şehirde nereye gitmiştin?
Kedicikler canım detaylıya gitmiştik. Bu sefer bildiğin yüzünü gözünü görelim sevdasıydı. Burda arkadaşlar fotoğrafları koyunca heveslendim bende. Muğla merkez özel hastane canım. İnşallah haftaya olur. Azıcık da olsa yüzünü gözünü görelim. Eli kolu nasıl oynuyor bakalım istiyorum.

Günaydın kızlar;

Yaşamcım tayininiz amasyaya çıkmış. Çok güzel bir şehir bildiğim kadarıyla. Küçük yerlerde dostluklar güzel olur hem yaşaması da kolaydır. Çok sevindim. Umarım orda çok mutlu olursunuz. Hayırlı olsun

Umarım başka kaçırdığım haberler olmamıştır

günaydın güzel anneler ve minnoşları :) herkese mutlu huzurlu bol tekmeli günler diliyorum.. bakalım benim kızım için takvim ne diyor :)

doktorun kim peki memnunmusun ücretler nasıl söylermisin?
demin alıntı yapmadan cvplamışım

canım ben ümit hocaya gidiyorum ve gerçekten memnunum. güleryüzlü ve ilgili bi doktor. 87 lira muayene ücreti veriyorum. onun dışında da geçen hafta şeker yüklemesi yapıldı 8 lira fark ödedim. benim sağlık güvencem emekli sandığı. doğum da 2500 lira tabii normali.

günaydın herkese sıcak bi günden bugün elim şişmiş alyansımı evde bıraktım Allahtan tek taşım oluo

Bebeklerimizle sağlıklı ve huzurlu bir gün daha yaşamak dileğiyle....Umarım herkes iyidir.... bişey soracam... Dün benim sağ kasıkda ağrım vardı arada bi oluyordu normaldir diye düşündüm. ama dün akşam hem ağrı hemde şişlik vardı sizce normalmi hiç yaşamadım böyle bişey çok sasırdım.... sizlerde olan var mı bugün acele randevu alıp göstersem mi doktora acaba..... ben bi geçmişide okuyayım bakim..... Kolay gelsin herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…