2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

iki isim kullanan biri olarak 2 isme sonuna kadar karşıyım ki eşimde 2 isim olsun istio ilkokulda çok ağladım satıra sığdıramadım die o yüzden hiç istemem 2 isimli koymak

iki isim kullanan biri olarak 2 isme sonuna kadar karşıyım ki eşimde 2 isim olsun istio ilkokulda çok ağladım satıra sığdıramadım die o yüzden hiç istemem 2 isimli koymak

Canım ya Kıyamam. Benim eşimde senin gibi düşünüyor iki isime kesinlikle karşı mesela ailesi ilk ismi ile hitap ediyor ben ikinci ismi ile ilk ismini söylediklerinde sanki kocamdan bahsetmiolarda başka birinden bahsediyorlar gibi geliyor bende o yüzden ısrar etmedim tek ismi olucak bu zamana kadar Kaan dı ama şimdi Tuna mı olsa diyorum daha eşime bişi demedim tabi ama bu hormonlardan sanırım normalde çok çabuk karar veren ve çok kararlı olan ben çok kararsızım

o büyüyene kadar aygaz maygaz kalmaz..o nesil çocukları bilmez aygazın ne olduğunu:)

:)) eşim de öyle diyor ama ne bileyim zamane cocukları anacımm fırlamalıkta sınır tanımıyorlar :)) doğru aslında ya takılmayayım ben bu aygaza sagol sekerim..

Süper mantık yürütmüşsün harbiden de kalmaz aygaz filan Aman buluncak olduktan sonra gerçi herşeye bir şey buluyorlar isimde yoksa vücudunda buluyolarlar kusuru çocuklar çok incelememek lazım

evet yaa bir de hazır cevaplar görsenn benim oğluş 2,5 yaşında şimdiden bana laf yetiştiriyor şaşırıp kalıyorum cogu konuşmasında resmen hazır cevap mesela dün akşam hadi annecim sütümüzü içelim kitap okuyalım dedim amann annee boşverr dedi gözlerini devirerek bana da kal geldi:44: fenalarrrrrr fenaaaa :)

ikisinden biri olcaksa bence Ayşe Sultan. Diğeri çok ağır geldi bana ama yine de sen bilirsin hangisine için ısınırsa onu koy bence Nur Sultan ismi de güzel

bnm gorumcemde buğlem koyucakmısss.kuranda gctıgını sanıyo alakası yok....vla bnde neye gore moda neye gore demode oldugunu anlamıyrm kım neyı uygun gorurse o guzeldr...bnm ablamn adı zeynepp bende zeynosumu cok sevıyrmm :) ayrıcaa ehra guzel bı ısımmm mıleete neysee

ikisinden biri olcaksa bence Ayşe Sultan. Diğeri çok ağır geldi bana ama yine de sen bilirsin hangisine için ısınırsa onu koy bence Nur Sultan ismi de güzel

cnm 2 ısım bnmde derdmm.2 ısmım var ve hayatm boyunca zorlndm..esım eylül istedi bnmde ıcm ısndıı bnde buse ısmını sevıyrm..eylül net ama esım busede olsun eylül buse olsun dıyo...kararsızmm ama 2 ısm ıstemıyorm eylül yterlı sanırmm

kızlar bebedordan tırnak makası kulak çubuğu vs alan varmı nasıl acaba acil yardım bekliyorum:26:

Kızlar hiç düşündünüz mü Mevlana o zamana göre kızına oldukça farklı ve modern bir isim vermiş "Kimya". İlk duyduğumda çok şaşırmıştım bu Kimya sonra şemsi tebrizi'nin eşi olmuş biliyorsunuzdur. Söz konusu Mevlana olunca insan daha farklı bir isim koymasını bekliyor sanki ama o bile modern isim koymuş. Aklıma geldi de sizle de paylaşayım dedim :)

oo çok iyi kızınla adaş olucam

cnm ısmımler konusnda muhafzakar mıllıyetcı bılmem ne dıye ayrmak cok sacma yanı bde...bnm aılem son derece mıllıyetcı ama ablamnda bnm bı ısmım kuranda gecıyo dıger ısmım farsca ..ablamn 2 ısmıde kuranda gecıyo...sana aynen katılıyrmm kuranda gecıyo dıye bı dunya ısım cıkardılar babannem kuran okur sordum hc alakası yokmus..onemlı olan net anlasılırr yakısan bı ısım koymakk

Merhaba kızlar biz geldik doktordan bebiş iyi ama sezaryen olacakmış büyük ihtimalle 14 ağustos gibi doğum olabilirmiş fazla ayrıntı yazıp şekerli anneleri tedirgin etmek istemiyorum ama kızlar çok dikkatli olun şeker konusunda benim en fazla 170 oluyor ama yükselince hemen spor yapıp düşürüyorum kesinlikle o değerlerde bırakmıyorum. Boyumuz yaklaşık 37 cm olmuş kilo da 1300 olmuş tosuncuk yine yüzünü gösterdi popoyu pipiyi heryerini gösterdi teşhirci yaramaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…