- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #28.941
canım buglem bence de zor bir isim gibi ilerde sorun yaşayablir kızın.. ben daha çok kısa isimleri severim mesela duru,ada,ela,rüya..gibi. kısmet olursa böceğimin ismini de ARDA koymayı düşünüyoruz. bakalımkızlar sanki beynim durdu isim bulamıyorum illakuranda gecsin diye ısrarımız yok onemli olan anlamı bide klasik de istemiyrum fatma vs gibi ama modern olsun diye soylemnesi zor isimde istemyrom esim de hilal diyor sizce nasıllllllllllll ben buglem diyodum ama zamanla telaffuzu zor gibi geldi
Canım hilal islamiyetin en belirgin simgesidir. İlla dini anlamda da güzel olsun istiyorsanız hilal şıkmış bence :) Yine nerde okudum hatırlamıyorum ama buğlem ismi de sakıncalı isimler arasındaydı :)
canım buglem bence de zor bir isim gibi ilerde sorun yaşayablir kızın.. ben daha çok kısa isimleri severim mesela duru,ada,ela,rüya..gibi. kısmet olursa böceğimin ismini de ARDA koymayı düşünüyoruz. bakalım
canım buglem bence de zor bir isim gibi ilerde sorun yaşayablir kızın.. ben daha çok kısa isimleri severim mesela duru,ada,ela,rüya..gibi. kısmet olursa böceğimin ismini de ARDA koymayı düşünüyoruz. bakalım
evet canım özeliikle osmanlıdan sonra sige olmus cami minarelrn tepesinde de hilal resmi var bakara suresinde de geciyormus babamız milliyetcidr ozellikle onada uygun bana da garip gelmedi telaffuzu nasıl sence bide a da sapka olması lazım normalde nufusda istersen koyuyomusn ama sapkalıda zor olur
evet canım özeliikle osmanlıdan sonra sige olmus cami minarelrn tepesinde de hilal resmi var bakara suresinde de geciyormus babamız milliyetcidr ozellikle onada uygun bana da garip gelmedi telaffuzu nasıl sence bide a da sapka olması lazım normalde nufusda istersen koyuyomusn ama sapkalıda zor olur
Canım ben yazana kadar çok kişi açıklamış, benimde düşüncelerim aynı yönde. Ecrin kulağa hoş geliyor, ama anlamı hoş olmadıktan sonra koymamak gerekir bence. Çünkü bizler aile olarak çocuklarımıza koyduğumuz isimlerle ilgili hesap vereceğiz allahın huzurunda....kızlar kızıma ecrin ismini koymayı karar verdik sizce nasıl bana kulağa hoş geldi anlamıda araştırdığım kadarıyla allahın hediyesi demekmiş çevrenizde bu ismi koyan varmı
benim kardeşimin adı YAĞMUR.. yani kardeşimi severim yermek gibi olmasın çok çok dik kafalıdır. ailemizde küfreden kimse yokken ağzından kötü laf eksik olmaz. he kalbi temizdir. kendini çok çok beğenir. bişeye hayır diyosa o asla evet olmaz. illa onun istediği olur. küçükken istediğini yapmadığımızda yolun ortasına arabaların önüne yatardı hayır o alınacak diye. merhametide vardır tabi bu huylar aslan burcu olmasından da kaynaklanıyor. gerçi çoğumuzun bebeği aslan olacak :) şahsen kardeşimi tanıyan biri olarak bebeğimin aslan olmasını asla istemezdim
eşimin sülalesi ve kendi sülalem hepimiz milliyetciyiz hatta amcam hilal koyun demişti olabilir deyip geçiştirmiştim ama şimdi hoşuma gitmeye başladı olabilir
evet bana da oyle geldi ela guzel ama esimle pek anlasamyz sanırım isim konusunda allahtn tek isim konusunda ikna ettm arda ismide cok guzel kısa ve net istediğin gibi hadi bakalım yakısıklı bi arda gelsin demi annesi:)
tunca da güzelmiş canımArda benim memleketimin nehri ve çok severim o ismi. Edirne'de çok sık konulan bir isimdir. Bir de Tunca ve Meriç nehirleri var aslında bu isimler de güzel ama tunca ismini pek koymuyorlar nedense. İlerde bir de oğlum olursa Tunca düşünebilirim :))
ayy inşallah teyzesi :) anası güzel babası yakışıklı ee sanırım bizim böcek de bize çekerse tadından yenmezevet bana da oyle geldi ela guzel ama esimle pek anlasamyz sanırım isim konusunda allahtn tek isim konusunda ikna ettm arda ismide cok guzel kısa ve net istediğin gibi hadi bakalım yakısıklı bi arda gelsin demi annesi:)
Şapka koydurmayın yaa. Hem Türkçeden şapka kalktı. Kimse kalın a ile okumuyor zaten , şapkalıymış gibi okuyor herkesHayırlı olsun güzel Hilal'in ismi :))
Kızlarrr biz de kızımızın ismini Rumeysa koymak istiyoruz. Sahabe ismi olduğu için ve hayatını oluduğum çok etkilendiğim için.
Her yerde anlamına gözü çapaklı kadın yazıyor sinir oluyorum. :44:
Oysa Rumeysa(Ümmü Süleym) çok mübarek bir sahabe. Sırf o yüzden koymak istiyoruz. Ve hamileliğimden beri kızımıza hep ismiyle hitap ediyoruz. :26:
Eşimde çok seviyor napalım sizce...
tunca da güzelmiş canımilginç ama benim bir diğer favori ismim de MERİÇ tir.. şimdi farkediyorum sanırım nehir isimlerine bir meyilim varmış
kızlar sanki beynim durdu isim bulamıyorum illakuranda gecsin diye ısrarımız yok onemli olan anlamı bide klasik de istemiyrum fatma vs gibi ama modern olsun diye soylemnesi zor isimde istemyrom esim de hilal diyor sizce nasıllllllllllll ben buglem diyodum ama zamanla telaffuzu zor gibi geldi
eee bu arada kızlar da tadından yenmez derse kıskanma bakalım o zaman böcegınıtunca da güzelmiş canımilginç ama benim bir diğer favori ismim de MERİÇ tir.. şimdi farkediyorum sanırım nehir isimlerine bir meyilim varmış
ayy inşallah teyzesi :) anası güzel babası yakışıklı ee sanırım bizim böcek de bize çekerse tadından yenmez
Ama neden kimse yorum yapmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?