2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar sabah sabah millet işe gelir çay içer ben soda içiyorum 4 gündür sabahları midem çok yanıyo

Arkadaslarim su anda 2 gundur hastanedeyim buyuk ihtimalle yatis yapicam..sanci sandiklarim erken dogum kasilmalarim mis.yazip yazmamayi cok dusundum sizleri uzmemek icon...moraliniz hic bozulmasin sadece dualariniza ihtiyacimiz var..minigim daha cok kucuk; ( sizi uzdumse affedin..kendinize cok iyi bakin Allaha emanet olun...

Günaydın hanımlar;
Herkese stressiz bir gün diliyorum.

Çok geçmiş olsun canım. Üzdüm affedin ne demek. Burda hepimiz birbirimize destek olacağız. Hiç böyle düşünme. Yazabiliyorsan hastanede de yaz bize. Durumdan haberdar et. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ne zaman sağlıklı doğacaksa o zaman doğsun inşallah. Gönlünü ferah tut.

herkese günaydın kızlar ne sıcak var yaa bugün sağlık ocağına gidecem dün bana ulaşamamışlar eşimi arayıpta ben ebe diyince nasıl korkmuş eşim,eşim işede araba ile gittiki yürümeyim diye gelip alacak öğleden sonra beni,herkese kolay bi gün olur inşallah

ayy cnm ne desem bilemedim Allah yardımcın olsun inşallah yatınca geçer,bide serumla doğumu erteleyebiliyorlar müdahale şansları var die biliyorum dualarımız seninle ne demek üzmek burda dertlerimizi birbirimizle paylaşıoz tabii yazacaksın moralini yüksek tut tamam bizide habersiz bırakma

geçmiş olsun canım üzülmekten çok kaygılandım senin için ve hemen dua etmeye başladım. inşallah atlatıcaksın. sen de moralini hiiiiiç bozma. hastanede gereken her şey yapılır. bizi de haberdar et. merak ederiz seni. sakın üzme kendini. iyi düşün iyi olsun. dualarımız seninle...

canım çok geçmiş olsun sana da bebeğine de acil şifalar diliyorum

canm 50lik yapıldı yuksek cıktı sonra 100luk yapıldı oda yuksek cıktı 5 gunluk diyet verdi onunla dusurdk diyete devam dusmeseydi hem iğne hem diyet olacaktı bu arada kilonuda kontrol ediyorum hergun

canım birsey olmaz insallah erken dogum deyip vaktinde dogan cok duydum sıkma canını

günaydınnn
kızlar hava çok sıcak daha bu saatte bunalmış durumdayım ve geceleri inanılmaz terliyorum daha 2 ay var napcaz yaaa :2:

pencerecim geçmiş olsun hayırlı haberlerle dönersin inşallah
üzülme sakın hakkında hayırlısını verir Rabbim

Günaydın güzel anneler... Dün erken çıktım işyerinden aşımın 2. dozunu yaptılar. Baya kaynatmışsınız isim konusunda

Evet müslümanlıkta Allahın isimleri "Abd" yani kul takısıyla kullanılır. Ama kimse kullanmıyor o ayrı :) Mesela tanıdıklarım var nüfusta abdulvahap ama herkes vahap bilir. Abdüssamed de var onu da samed biliyorlar. Yalnız ben ismin dini olacağına inanmıyorum. Gayrimüslim ismidir koyulmaz gibi bir mantık saçma geliyor.

Sultana niye bu kadar takık kayıpederin canım ya :26: Eski aşkı falan mı yoksa kayınvalidenin ismi mi?

Uuuuu maşallah nazar değmesin tombiğine

Kızlar sizce Mete ismi nasıl?

Harika bir isim bayılırım

evt asıl adı cihandabir biricik birtane soyadı birleşik eşinin soyadı da meltem miş:26:

Babasına görmemişin kızı olmuş demek istiyorum Anladık yani kızın bi tane

İyi ki olmuş eylül ismine de bayılıyorum. Ama arkadaşıma bağışladım o ismi :) Çok ısrar etti ben koyucam diye

Canım çok geçmiş olsun moral bozmak ne demek iyi ki yazdın dua ederiz senin için. İnşallah doğum geciktirilir canım en iyisi hastanede kalman daha iyi bakılırsın.

BEBEKKAFA
ben dün kendim yaptım ağdaa oraya :))
acı olarak hamilelik öncesindeki kadar aynı yani çok acımıyor ama yapması zor oldu tabi bu karınla :))

ben kuaföre yaptıramam çok düşündüm yaptırsam mı diye ama ııh cıkss

kız nasıl gördün orayı da aldın ,bırak eğilip almayı ben şeklini unuttum nasıldıı ben gittim dün 15 dk sürdü evde 2 saat uğraşırdım heralde.

Ben yurt disindayim canim, o nedenle burada herkes kendisi aliyor olabilir ki banada listeme yazdirmislardi. Hatta biz ultrason jel imizide kendimiz goturuyoruz :))))

aa ne cimrilermiş ayoll bi jel alamıyolarmıymışş yuhhhh

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım
iyi olmana sevindim

tesekkürler cnm :)

sağol cnm tabiki rahatladım çok sükür.. masallah fındığınaa
yaa ben anlamıyorum tekme geliyor ama asırı sidettli seğil normal gidince sorarım bi doktora :44:

kızlar herkese güzel bir gün olsun... sanırım yağmur yağıyor istanbuldaa

dün sağlık ocağına kaydımı yaptırdım neredeyse doğurucam ancaa doktorda beni hatırladı sen bi geldin tedavi görüyodun dedi sok oldu 27 haftalık deyince :))

ben tetanoz asısı fln yaptırmadım gebeliğimde ama bekarken yaptırmıstım ama kaç doz onu hatırlamıyorum .. simdi hemsire yapalımmı dedi ben kararsız kaldım :44: yaptırayım mı kızlarr :26:

Herkese günaydın :)

Pencere dualarım seninle moralini yüksek tutmaya çalış bak bu kadar insan dua ederken sanada bebeginede birşey olmaz merak etme

Kızlar bugün benim dogum gunüm. Hep merak ederdim kac yasında anne olcam diye nasipse 32 imiş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…