- 13 Eylül 2012
- 3.517
- 1.009
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #29.101
Arkadaslarim su anda 2 gundur hastanedeyim buyuk ihtimalle yatis yapicam..sanci sandiklarim erken dogum kasilmalarim mis.yazip yazmamayi cok dusundum sizleri uzmemek icon...moraliniz hic bozulmasin sadece dualariniza ihtiyacimiz var..minigim daha cok kucuk; ( sizi uzdumse affedin..kendinize cok iyi bakin Allaha emanet olun...
Arkadaslarim su anda 2 gundur hastanedeyim buyuk ihtimalle yatis yapicam..sanci sandiklarim erken dogum kasilmalarim mis.yazip yazmamayi cok dusundum sizleri uzmemek icon...moraliniz hic bozulmasin sadece dualariniza ihtiyacimiz var..minigim daha cok kucuk; ( sizi uzdumse affedin..kendinize cok iyi bakin Allaha emanet olun...
Geçmiş olsun sana da cnm :/ ikinci yüklemeyi yaptırdın mı? O düşük çıkarsa gene diyet yapmak gerekiyorum merak ediyorum.. Diyet listesi vermedi Dr um sadece yememem gerekenleri söyledi ama kafam çok karıştı hala konduramıuorum kendime , iğnelerle geçen bi hamilelik yıprattı zaten ama bebiş iyi olsun da napalım...
Eki Görüntüle 718364
bugün takvimimizde doğuma 99 gün kaldı yazıyor
Sonunda bizde çift haneli sayılara düştük
Anlamı kötü ise düşünecek birşey yok bence, ben asla koymam...
Ama sen biraz daha araştırıp emin ol istersen anlamından. İnternette yazan her bilgi doğru değil sonuçta.
Bakın birde bunu buldum : Samet koymayın diyor diyor mesala, şaşırdım, daha önce hiç duymamıştım.
O zaman şu sonuca varabilirim bende; Allahın isimlerini koymak ta doğru değil. :26:
MEKRUH İSİMLER
Dinen mekruh sayılan isimler de olduğunu vurgulayan Öztürk, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Resul, Nebi, Cebrail, Azrail, Mikail, İsrafil isimleri konulmamalı, hoş değil. Samet ismi, hiç kimseye muhtaç olmayan demektir. Bu sadece Allah'a mahsus bir durumdur, isim olarak kullanılamaz. Gülsüm gariban, zavallı kimsesiz anlamındadır. Julide Farsça'da dağınık, perişan demektir. Cennet bahçesi olarak bilinen İrem ise Allah'ın gazabına uğrayan sahte cennettir. Bade ismi içki demektir. Hannas ismi şeytanın ismi. Alara, Rosa, İleyda bunlar İslam isimleri değil gayrimüslim isimleridir ve çocuklara konulmamalıdır. Anlamı kötü olan, anlamsız şeyler de çocuklara isim olarak konulmamalıdır."
'İSİM HER DİLDEN OLABİLİR'
Yrd. Doç. Dr. Öztürk, "İsim her dilden olabilir. Yeter ki anlamı güzel olsun, yaşadığı toplum ve kültüre yabancı olmasın" dedi.
Barış, Mert, Özgür, Sevgi gibi isimlerin kullanılabileceğini, aynı şekilde Kerim, Macit, Zeynep, Hasan, Abdullah, Kevser, Abdurrahman gibi isimlerin çocuklara verilmesinde bir sakınca olmadığını aktaran Öztürk, isimlerde Allah'a kulluğun ifade edilmesi gerektiğini vurgulayarak, İslam büyüklerinden hatıra kalan isimlerin kullanılabileceğini, halk arasında yaygın olan Fatma, Ayşe, Ahmet, Mehmet, Muhammet, Mustafa, Zeynep gibi isimlerin de benimsendiğini söyledi.
kıslar ya bizde hala ismi sabitleyemedik ben ayşe ismine çok ısındım peygamber efendimizin en sevdiklerinden birisinin adı belki benim kızımıda eşimin adı diye çok sever :) ama eşim mihrimah diyor. buarada ayşe de olsa mihrimah da olsa sultan eki olacak sanırım. k.babanın ısrarı üzerine. bana da yardımcı olun ayşe sultan mı mihrimah sultan mı? bana kalsa sultansız tek isim istiyorum ama kaynbabm 3. kız toruna da verilmezse iyice can sıkacak. yüz göz olmasam mı diyorum. isterse kızım 18ine girince sultan kısmını değiştirsin
Merhaba kızlar biz geldik doktordan bebiş iyi ama sezaryen olacakmış büyük ihtimalle 14 ağustos gibi doğum olabilirmiş fazla ayrıntı yazıp şekerli anneleri tedirgin etmek istemiyorum ama kızlar çok dikkatli olun şeker konusunda benim en fazla 170 oluyor ama yükselince hemen spor yapıp düşürüyorum kesinlikle o değerlerde bırakmıyorum. Boyumuz yaklaşık 37 cm olmuş kilo da 1300 olmuş tosuncuk yine yüzünü gösterdi popoyu pipiyi heryerini gösterdi teşhirci yaramaz
Kızlar sizce Mete ismi nasıl?
evt asıl adı cihandabir biricik birtane soyadı birleşik eşinin soyadı da meltem miş:26:
bnde daha esımle tanısmadan masal yada duru ıstıyodmm..esımde daha nısanlıyken öykü olsun dıyodu..o masal ve duruyu ıstemedı bnde öyküyü snra cınsıyetı ogrennce annem eylül guzel ısım dedı o gunn aksamı esım eylül olsunmu dedı bnde ıkı kısı bırbırnden haberszz aynı ısmı soyluyosa bunda bı hayır vardr dedım eylül olduu :)
Ben yurt disindayim canim, o nedenle burada herkes kendisi aliyor olabilir ki banada listeme yazdirmislardi. Hatta biz ultrason jel imizide kendimiz goturuyoruz :))))
geçmiş olsun canım
iyi olmana sevindim
Canım şu diş olayını atlatmana sevindim. Çok şükür canım önünde daha uzun zaman var o ağrı çekilmezdi. Her ne kadar stresli olsan da sonucu güzel olmuş Rabbim Salihinizi korusun canım
Benim fındıkta tam aksi nasıl tekmeler atıyo kardım sanki deniz gibi dalgalanıyo karnıma baktıkça gülüyorum eşimin bakışı aynen böle
İsmini de çok güzel canım. Adı gibi Salihlerden olsun inşaAllah
çookk teşekkürler tatlım yaa sizinde beğenmenie sevindim
çokk inanıyorum ben bunaa .... dün dişçideyken önce rahattım çok güzel anlattı adam anestziyide yaptı bi güzel :) sonra başka odadan çağırdılar girdim içeriye bir bayan( işlemi yapacak olan doktormuş) bana bir bakışı vardı inanılmazdı neden öyle baktınız dedim sen neden anestezi aldın ben olsam o riski almazdım o vebalie giremem ben fln dedi ben Yusuf Yusuf tabiişaştım kaldım az önce meslektaşınız aksini söyledi dedim bir zararı olmayacağını dedi siz böyle dediniz dedim sonra diğer doktor içeri girdi hemen kadın sustu ve siz bilirsiniz dedi ... ee ben huylandım tabi kalbim çarpıyor içim daraldı bebekte ben kasıldıkça kasıldı berbattı dün yarım saat düşündüm kafamın karışıklığını gidermeye çalıştım sonra anestei yapan doktor tekrar gelip konuştu benle eşimde içerde bekliyor yapacaksan yap yoksa hemen gidelim dedi destek vereceğine.. sonra orda bi hasta vardı beni çok rahatlattı ayetel kürsü oku hiçbişey olmaz anestezini olmuşsun artık geriye ne kaldı yaptır gitsin dedi bişey olacaksa zaten olur dedi .. sonra derin nefes alarak oturdum koltuğa vee o kadar kolay geçtiki işlem 10 dk sürmedi zaten .. tabii o beni korkutan kadın dişçi beni kabul etmedi meğer hamileyim diye sorumluluk almak istemediği için beni vazgeçirmeye çalışmış.. çok stres yaptırdı bana uyuz oldum o kadına
çok sinir oluyorum kendini düşünüp kolayca yalan söyleyenlere. ben implant yaptırdım be hamileyken gelip o kadına ne diyon sen bacım diyesim var burdaki pazarcı sinirlnediğine öyle diyordasaçmalamış resmen siz doktor olarak benim acıdan kıvranıp daha çok kasılmamın vebaline nasıl giriyorsunuz deseydin ya manyak kadınmış cidden o. ben. implantı yaptırdım dikişlerim alındı bir hafta sonra sonra onlarla 2 ay gezdim dolaştım 3.5aylıkken üst kaplamasını taktı implantın doktor düşün yani bnei acılar içinde bıraksa asıl erken doğururdum yani
implant mıııhayret birşsey nasılda kadın beni korkuttu öyle ama diğer gittiğim hastanelerde aynısını yaptı geri çevirdiler kimse sorumluluk almak istemiyor hani simdi doktorlar yanlıs yaptığında mesleklerinden bile olabiliyorlar bir sürü ıvır zıvır bundan korkuyorlarmıs kendilerinide düsünüyorlar iste.. karısık isler :) evet bazen onuda düsündüm peki ya ben,m çektiğim bu ğrı ne olacak ki doktor çürüğü görünce çok haklıymışssın anlattığın ağrı normal bu kadar büyük çürüğe dedi
Abimin huyunu suyunu anlatırım ama yanlı bir anlatım olurBiz çok bağlıyız abimle çünkü onu çok seviyorum. Genel anlamda sakin bir yapısı vardır. Haksızlığa gelemez çok yardımsever eliaçıktır. Çevresi tarafından da hep sevilir saygı görür. Dişinin geçmesine sevindim bu arada canım çok hafiflemişsindir eminim :)
Sağol canım benim inşallah
ne güzel huyu varmıs öylee çok ısındım ben bu isme :) sağol cnm
tondora,
Salih ismi harika. Adı gibi olsun yavrun inşallah...
çokk tesekkürler canımm hepimizinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?