2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

iyi ki doğdun parmeparme. nice uzzuuuun sağlıklı yıllar canım sevdiklerinle ve miniğinle

Benim doktorum tek dozun yeterli olduğunu söylemişti canım..

Allah yardımcın olsun şifa versin üzmek ne demek sen bilerek olsun istemedin ya deme lütfen böyle şeyler inş hiç sıkıntısız geleceksin evine

iyiki doğdun parme mutlu yıllar bebişinle inşallah
pencere yazını okur okuma dua etmeye başladım canım allah yardımcın olsun rahat olmaya çalış bebeğin vaktinde gelir inşallah

Nice mutlu senelere birdahaki sene bebişinle kutlayacaksın inşallah

Günaydın melek anneler ve bebişleriiii

Canım Rabbim yardımcın olsun. Tabiki iyi yaptın buraya yazmakla dualarımız seninle. İnşaAllah toparlanıp evine döner ve zamanı geldiğinde meleğini kucağına alırsın

Canım yeni yaşıda tüm mutluluklar seninle olsun. Meleğini sağlıcakla kucağına alıp hep mutlu olun
Gunaydin kizlarrr.seker yuklemesi icin bekliyorum. Ins degerler iyi cikar :) zaman varken gecmisi bi okuyayim

Günaydın canım umarım yüksek çıkmaz. Sonuçlarından haberdar et

Mutlu yıllaaaar sanaaa Doğum günün kutlu olsun canım

iyiki doğdunn parmee iyiki doğdun parmee iyiki doğdun iyiki doğdun mutlu yıllaaarr saaaaanaaaaa:24:

Son düzenleme:
iyi ki doğdun parmeparme. nice uzzuuuun sağlıklı yıllar canım sevdiklerinle ve miniğinle

iyiki doğdun parme mutlu yıllar bebişinle inşallah
pencere yazını okur okuma dua etmeye başladım canım allah yardımcın olsun rahat olmaya çalış bebeğin vaktinde gelir inşallah

Nice mutlu senelere birdahaki sene bebişinle kutlayacaksın inşallah

Sagolsun kızlar Harikasıniz hepimizin bugüne kadar yaşadığı en guzel yasımız olur ins

Günaydın güzel anneler

Asu cum hoşgeldin canım, bende geçenlerde düşündüm seni ama Amerikaya gittin sandım. Özlettin kendini.Bebişin ve senin iyi olmanıza sevindim.

Geçmiş olsun canım, kuzucuğuna da maşallah
geçmiş olsun canım. ben aranıza yeni katıldım.

Hoşgeldin aramıza

Canım ne demek bizi üzmek, herşeyimizi paylaşmak için burda değilmiyiz? Dualarımız seninle.... Allah yardımcın olsun,
İyiki, doğdun canım :)

Mutlu yıllaaaar sanaaa Doğum günün kutlu olsun canım

doğum günün kutlu olsuuuuuuuun bebişinle uzun huzurlu mutlu yıllar yaşa şeker

iyiki doğdunn parmee iyiki doğdun parmee iyiki doğdun iyiki doğdun mutlu yıllaaarr saaaaanaaaaa:24:Eki Görüntüle 718415

Öpüyorum hepinizi muck muck oh Hamis öpmekte çok zevkliymis. Polii çok tatlısin biliyormuşum

eyy bilgisini sevdiğim takvim haftada 200-400 gram alacaksın demekde ne haftada Allahıııım duydum ya açda dursam alırım ben o k,loyu psikolojik artık. yagu zaten tartıdan korkar oldum kızlaaaaaar

Son düzenleme:
canım birsey olmaz insallah erken dogum deyip vaktinde dogan cok duydum sıkma canını

Canim uzme kendini aklina kotu seyler getirme sadece dinlen tatilde oldugunu dusun erken dogumu hic aklina getirme.bebisin ins zamaninda dogar ayrica bizi uzmedin biz birbirmize destek olmak icin burdayizz... Dualarimiz seninle

Gunaydinnn ....Hayirli ve guzeeeel bir gun olsun insallah...Ben birazdan doktora gidecegim...12:45 te randevum var...2mm kadar acilmam vardi gecen ay...Umarim ilerlememistir..yoksa erkenden Turkiyenin yolunu tutmam gerekebilir Bu durumdada tum planlar degisir...cunku buyuk oglum okula gidiyor burda ( dua edin benim icin...

Günaydın güzellikler :) Herkese huzurlu bir gün diliyorum. Ağrısız, sızısız, mide yanmasız.....,.....,......

Canım rahatsız etmek de ne demek hiç olur mu öyle şey Umarın doğumu erteleyebilirler. Dualarımız seninle bizi haberdar et canım.

Doğum günün kutlu olsun parmecim. Bebeğinle nice mutlu yıllara. Düşünsene bir sonraki doğum gününde o karnında değil kucağında olacak Bu arada yaşıtmışız

Selam güzel annişler :)

Pencere canım dualarım seninle,moralini yüksek tut canım.
Parmeparme iyiki doğdun nice mutlu senelerin olsun inş.

Asu pekmezin bebeğe çok faydalı olduğunu yazmış bende bunu soracaktım kızlar size tüketiyormusunuz diye?
Hangi pekmezi tercih etmeli ve nasıl tüketmeli?
Sabahları aç karına 2 kaşık diye okumuştum doğrumu acaba?

Birde ceviz,süt,danone yoğurt bebeğe çok kilo aldırımış diye duydum varmı aslı bilginiz varmı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…