- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #29.121
Herkese günaydın :)
Pencere dualarım seninle moralini yüksek tutmaya çalış bak bu kadar insan dua ederken sanada bebeginede birşey olmaz merak etme
Kızlar bugün benim dogum gunüm. Hep merak ederdim kac yasında anne olcam diye nasipse 32 imiş :)
kızlar herkese güzel bir gün olsun... sanırım yağmur yağıyor istanbuldaa
dün sağlık ocağına kaydımı yaptırdım neredeyse doğurucam ancaadoktorda beni hatırladı sen bi geldin tedavi görüyodun dedi sok oldu 27 haftalık deyince :))
ben tetanoz asısı fln yaptırmadım gebeliğimde ama bekarken yaptırmıstım ama kaç doz onu hatırlamıyorum .. simdi hemsire yapalımmı dedi ben kararsız kaldım :44: yaptırayım mı kızlarr :26:
Arkadaslarim su anda 2 gundur hastanedeyim buyuk ihtimalle yatis yapicam..sanci sandiklarim erken dogum kasilmalarim mis.yazip yazmamayi cok dusundum sizleri uzmemek icon...moraliniz hic bozulmasin sadece dualariniza ihtiyacimiz var..minigim daha cok kucuk; ( sizi uzdumse affedin..kendinize cok iyi bakin Allaha emanet olun...
Pencere dualarım seninle moralini yüksek tutmaya çalış bak bu kadar insan dua ederken sanada bebeginede birşey olmaz merak etme
Kızlar bugün benim dogum gunüm. Hep merak ederdim kac yasında anne olcam diye nasipse 32 imiş :)
Arkadaslarim su anda 2 gundur hastanedeyim buyuk ihtimalle yatis yapicam..sanci sandiklarim erken dogum kasilmalarim mis.yazip yazmamayi cok dusundum sizleri uzmemek icon...moraliniz hic bozulmasin sadece dualariniza ihtiyacimiz var..minigim daha cok kucuk; ( sizi uzdumse affedin..kendinize cok iyi bakin Allaha emanet olun...
Canım yeni yaşıda tüm mutluluklar seninle olsun. Meleğini sağlıcakla kucağına alıp hep mutlu olunHerkese günaydın :)
Gunaydin kizlarrr.seker yuklemesi icin bekliyorum. Ins degerler iyi cikar :) zaman varken gecmisi bi okuyayim
herkese günaydın :)
pencere dualarım seninle moralini yüksek tutmaya çalış bak bu kadar insan dua ederken sanada bebeginede birşey olmaz merak etme
kızlar bugün benim dogum gunüm. Hep merak ederdim kac yasında anne olcam diye nasipse 32 imiş :)
iyi ki doğdun parmeparme. nice uzzuuuun sağlıklı yıllar canım sevdiklerinle ve miniğinle
iyiki doğdun parme mutlu yıllar bebişinle inşallah
pencere yazını okur okuma dua etmeye başladım canım allah yardımcın olsun rahat olmaya çalış bebeğin vaktinde gelir inşallah
Nice mutlu senelere birdahaki sene bebişinle kutlayacaksın inşallah
Günaydın melek anneler ve bebişleriiii
Canım Rabbim yardımcın olsun. Tabiki iyi yaptın buraya yazmakla dualarımız seninle. İnşaAllah toparlanıp evine döner ve zamanı geldiğinde meleğini kucağına alırsın
Canım yeni yaşıda tüm mutluluklar seninle olsun. Meleğini sağlıcakla kucağına alıp hep mutlu olun
Günaydın canım umarım yüksek çıkmaz. Sonuçlarından haberdar et
Merhabalarrrrrrrrr herkese
nerdeyse bir aydir uzaktim ama siz dokturmussunuz sayfalarca
Bnmm hamileligim iyi gidyr cok sukur
Ama birbucuk yasindaki kizim cook yoruyr artkkk
Surekli pesindeyim kosuyrm durmadan
Bn toplam 5 kilo aldm ama bebegimin kilosu iyi cok sukur
Kizlar sie ekmez yemenizi oneririm, su zile pekmezi varya ondan
Alabilenler alsnn derim bebege faydasi coookkkk
Bn bebegime hic bisey almdm
Cunku minik kizimdan kalan bir suru sey var
Sadece yatak alicam birde bi kac parca kiyafettt
Biberon soran arkadaslar bn cam da kullandm pilastik de
Kaucuk tercih etmedm
Cam biberonlar surekli kirilinca pilastk aldm en sonunda
Suluk olarak da nukk cook iyi
Sut pompasi olarak da medela kullandm memnun kaldm arkdslar
Herzan lazim olmasada arada bi gerekiyr pompa, cocuk hasta olunca emmiyr veya sutun cok fazla geliyr, boyle durumlara sagip buzluga kaldirabilirsinizz
Bnde mide yanmasi cook oluyr aksamlari
Erik ve leblebi ile bastrmaya calisyrm
Tavsye edilir
Simdilik aklima gelnler bunlarr
Kendinize iyi bakiiinn
Geçmiş olsun canım, kuzucuğuna da maşallahSimdi doktordan geldik karnimdaki acayip agri nedeniyle gittik
Pazar gunu gobek deligimin sag tarafinda acayip bir agri oldu gun icinde hafifledi paxartesi gunu saga sola donsem aciyordu neyse sali gunu gecti bugun de 3 ten sonra yine oldu yattigim yerden kalkarken aiyor dokunamiyorum bile oyle bi agri artik dayanamadik dr gittik psikolojikmi bilmiyorum dr giderken aci gecti ne diyecem doktra diye endise ettim ama napim
Allaha cok sukur bebegin esinde problem vardi rahim agzina cok yakin erken doguma sebep olabilir demisti drum simdi yukariya cikmis 1 haziranda kendi druma muayene oacagim ozamna kadar bi nebze. Olsada rahatlaim
Minik kizim 1200 gr omus 36 cm boyu olmus hamdolsun
geçmiş olsun canım. ben aranıza yeni katıldım.
İyiki, doğdun canım :)Herkese günaydın :)
Mutlu yıllaaaar sanaaaDoğum günün kutlu olsun canım
doğum günün kutlu olsuuuuuuuun bebişinle uzun huzurlu mutlu yıllar yaşa şeker
iyiki doğdunn parmee iyiki doğdun parmee iyiki doğdun iyiki doğdun mutlu yıllaaarr saaaaanaaaaa:24:Eki Görüntüle 718415
Günaydın güzel anneler
Asu cum hoşgeldin canım, bende geçenlerde düşündüm seni ama Amerikaya gittin sandım. Özlettin kendini.Bebişin ve senin iyi olmanıza sevindim.
Geçmiş olsun canım, kuzucuğuna da maşallah
Hoşgeldin aramıza
Canım ne demek bizi üzmek, herşeyimizi paylaşmak için burda değilmiyiz? Dualarımız seninle.... Allah yardımcın olsun,
İyiki, doğdun canım :)
canım birsey olmaz insallah erken dogum deyip vaktinde dogan cok duydum sıkma canını
Öpüyorum hepinizi muck muck oh Hamis öpmekte çok zevkliymis. Polii çok tatlısin biliyormuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?