2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim danonenin katki maddelerinden dolayi cok saglikli olmadigini soylemisti gida muehndisi bir arkadasim...Ben ilk ogluma bile hic vermemistim...Sonucta saglikli kilo almalari onemli olan...

Öncelikle herkese günaydın güzel bi gün olsun inşallah bugün çok uyumuşuz oğlumda uyumuş uyandırmadı.

Parmecim doğum günün kutlu olsun canım Allah sevdiklerinle ve bebişinle uzun sağlıklı huzurlu ömürler nasip etsin

Pencerecim canım geçmiş olsun kendini sakın üzme içini ferah tut ve bebeğinin vaktinde sağlıkla geleceğine İnan ben erken doğumla burun burunayım her daim ama içimi ferah tutuyorum pozitif olmak çok etkili İnan ayrıca serumla kasılmaları ve sancıyı önleyebiliyorlar dualarım seninle sen üzülürsen bebeğinde üzülür öpüyoruz seni kocaman

Kızlar emzik avent aldım ben üzerinde parlayan yıldız olanalr gece karanlıkta parlıyor emziği şıp diye buluyorsunuz beşikte almayan varsa onlarda alsın.

canım hepimizin duası senınle inşallah herşey güzel olucak sizin için....

cnm ben hergün kahvaltıda bi-iki çatal ekmekle yiyorum pekmezi,danone yoğurt bence kilo aldırsada katkı maddesi çok ben yemem,ceviz yine hergün tüketmeye çalışıorum,sütte hergün 1 bardak ve hergün mutlaka yoğurt yiyorumcumartesi görecem inşallah bebişimi büyümüştür

Sagol canım . Bebeğimin kucağımda olacağı fikri acayip heyecanlandiriyor beni :) bu arada bizim sipalardan biri acele etmez ise bırak anneleri gibi yaşıt olmayı gündas olacaklar :)

mutlu yıllar canımm bebişinle eşinle beraber nice nice yıllaaraaa

Çok sagolsun kızlar iyi niyetli arkadaslarım benim :)

Sagol canım . Bebeğimin kucağımda olacağı fikri acayip heyecanlandiriyor beni :) bu arada bizim sipalardan biri acele etmez ise bırak anneleri gibi yaşıt olmayı gündas olacaklar :)

Aaaaa doğru senin de 5 Ağustostu Ne tesadüf yaa hadi bakalım

Benimkide maşallah haftasıyla uyumlu ama yinede ne yararlıysa yiyeyim daha çok büyüsün diyorum :)
Ceviz bende hergün olmasada yiyorum,süt hergün bir bardak,yoğurt çok değil ama ayran çok içiyorum.Peynir ve meyve çok yiyorum.

Birde bende yeni birşey duyunca geçmi kaldım acaba diye üzülüyorum ama öyle birşey yok değilmi?
Sonuçta 9 ay boyunca gelişmeye devam ediyorlar,mutlaka faydası olur.

herkese merhaba kızlar umarım herkesin keyfi yerindedir burada acayip bunaltıcı bi hava var nemli yapış yapış klimayı açmak istemedim heryerim tutulmuş ama sıcaktan delirecek gibi olunca mecburen açtım Allahım sen dışarda çalışan insanlara yardım et

kızlar dün doktorum gün içinde 10 kere falan oynuyor mu takip etmeni istiyorum dedi sabah 6 gibi tepikleriyle uyandım ondan beridir ses seda yok sizlerinde doktorları hareketlerini saymanızı istedi mi

Günaydın arkadaşlar. 1 haftadır burnumun damarları çatlamış kanayıp kuruyor nefes aldırmıyor ya Bugünlerde aklıma takılan birşeyler var, kayınvalidem yakın bana 15 dk mesafe annem ise 1 saat. Doğumdan sonra annem 10 gün yanımda kalacak, sonra gidecek. Ondan sonra kayınvalidem daha çok sık gelip gitmek ister, çalışıyor ama akşamları gelir. Ben bana akıl verilmesinden nefret ederim, şimdi kayınvalidem bakabilecek mi edebilecek mi diye düşünmeye başlamıştır. Tamam gelsin akşam yıkanması gerektiğinde vs ama sürekli gelmesi beni boğacak. Birde kızı var ünv okuyor, ee tabi o zaman tatil olacak bizden çıkmayacak ki kendisini pek sevmem çok samimiyetsiz. Demek istediğim ben bebeği alıpta 10 gün anneme mi gitsem 20 günüm çıkana kadar, yoksa evde kalayım. Ben evimde kalmak istiyorum ama gelip gitmeleri değil ama yatılı kalmaları beni boğuyor. İstiyorum eşimle birlikte kalayım çocuğumla kendim ilgileneyim. Şimdi ilk çocuğum kayınvalidemin de ilk torunu. Hevesli, hevesini de kırmak istemiyorum. Ama eşimin kız kardeşinden çok bunalıyorum. Ne yapıcam ben ya Çok takmaya başladım sinir oluyorum bu durumaaaa :\

parme canım yeni yaşın ugurlu gelsin sana inşallah gönlünden geçen tüm isteklerinin olması dileğiyle

pencere sizi üzmemek falan ne demek canım yaaa olurmu hiç öyle şey.çok geçmiş olsun stres yapmamaya çalış canım herşey olacagına varırmış inşallah Rabbim saglıcakla vakti vaktine yavrucugunu kucagına almanı nasip eder

pencerecim Allah yardımcın olsun, çok dua edicem senin için, inşallah bebeğin biraz daha bekler ve vaktinde sağlıkla doğar,
hep iyi düşünelim iyi olsun, güzel haberlerini bekleriz

kızlar doğum izni onaylandı dedi burda bizim çaycıı duyan bilen var mı ?
ben bi haber görmedimm:26:

poli dün ben doktorun odasında muayeneden sonra toparlanırken doktor eşime 32.haftada rapor demiş 6 ayla ilgili bi yazı geldi ama tam olarak ne bilmiyorum diye agzında gevelemiş eşimde bana eve gelirken söylüyor eger orada ben duysaydım sorardım doktoruma

günaydın böceğimin güzel teyzeleri onca işim var ama soluğu yine burda aldım bildiğiniz tutuklu kalmışım buraya sizlere neyse ki memlekette de netimiz var oradan da yetişcem yani :))) sabahın köründe oturma odasından gelen güümm diye bir sesle sıçrayarak uyandım kalbim ağzıma geldi resmen :18: hava sıcak diye pencereyi açık bırakmıştık ama sabah resmen fırtına çıkmış ve sevgili perde içi su dolu vazomu devirmiş batmıştı her yer tabi..manzara şahaneydi gerçekten nazar çıkmıştır inşallah diye düşündüm yine en iyimser halimle ama baya uğraştırdı ya sabah sabah..

YAŞAMCIMM teşekkür ederim canımcm inşallah iyi yolculuklar olur :1 azcık korkuyorum tek başıma binmemiştim uçağa daha önce :18: hep birileri vardı yanımda..şimdi biraz tırsıyorum açıkçasııı :)

canım dualarımız seninle inşallah hayırlısıyla çıkacaksın hastaneden çok geçmiş olsun...

mutlu yıllar parmecm eşinle bebeğinle sevdiklerinle nice mutlu senelere

canım bizi haberdar et dualarımız seninle:)

Canım avent ve dr brown's en iyisi diye duymuştum. Ben 2 tane aldım biri 120 ml diğeri 240 ml biri cam biri ppa sız plastik Dr brown's.

Canım, dualarımız seninle.. Oradaki tedaviyle erken doğumu önlerler canım sen merak etme. bol bol dua et. Fırsat buldukça bize durumunu bildir.

Doğum günün kutlu olsun canım. bebişin ve tüm sevdiklerinle nice güzel yaşlara..

Ben her sabah aç karnına bi tatlı kaşığı keçiboynuzu pekmezi içiyorum, doktorum kanım yükselsin diye iç demişti.
Ben hazır yoğurt tüketmiyorum içinde koruyucu katkı maddesi var sonuçta. Çiftlikten her hafta 5 kg süt geliyor bana onu mayalıyorum. Öğlen 1 kase akşam 1 kase tüketiyorum. günde 2 ceviz yiyorum. Maşallah oğlumun gelişimi yerinde.

Günaydınlar olsun hepimize. Hava ne kadar kapalı ve sıcak. Hiç haz etmem bu havalardan, gece bile uyuyamadım sıcaktan üstelik daha mayıstayız. Allah yardımcımız olsun :)

Pazartesi doktora gidince bu hareket sayisini bende soriyim..benim 2 gundur sabah hareketli gun icinde sanki cok azaliyor aksam artiyor hareketleri..sabah doktoea gidicektim ama esim bosuna panik yapip bebegide strese sokma dedi gitmedim ama rahat miyim diye sor hic degil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…