- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #29.141
Selam güzel annişler :)
Pencere canım dualarım seninle,moralini yüksek tut canım.
Parmeparme iyiki doğdun nice mutlu senelerin olsun inş.
Asu pekmezin bebeğe çok faydalı olduğunu yazmış bende bunu soracaktım kızlar size tüketiyormusunuz diye?
Hangi pekmezi tercih etmeli ve nasıl tüketmeli?
Sabahları aç karına 2 kaşık diye okumuştum doğrumu acaba?
Birde ceviz,süt,danone yoğurt bebeğe çok kilo aldırımış diye duydum varmı aslı bilginiz varmı acaba?
arkadaslarim su anda 2 gundur hastanedeyim buyuk ihtimalle yatis yapicam..sanci sandiklarim erken dogum kasilmalarim mis.yazip yazmamayi cok dusundum sizleri uzmemek icon...moraliniz hic bozulmasin sadece dualariniza ihtiyacimiz var..minigim daha cok kucuk; ( sizi uzdumse affedin..kendinize cok iyi bakin allaha emanet olun...
Asu pekmezin bebeğe çok faydalı olduğunu yazmış bende bunu soracaktım kızlar size tüketiyormusunuz diye?
Birde ceviz,süt,danone yoğurt bebeğe çok kilo aldırımış diye duydum varmı aslı bilginiz varmı acaba?
Canim danonenin katki maddelerinden dolayi cok saglikli olmadigini soylemisti gida muehndisi bir arkadasim...Ben ilk ogluma bile hic vermemistim...Sonucta saglikli kilo almalari onemli olan...
Günaydın güzellikler :) Herkese huzurlu bir gün diliyorum. Ağrısız, sızısız, mide yanmasız.....,.....,.....
Canım rahatsız etmek de ne demek hiç olur mu öyle şeyUmarın doğumu erteleyebilirler. Dualarımız seninle bizi haberdar et canım.
Doğum günün kutlu olsun parmecim. Bebeğinle nice mutlu yıllara. Düşünsene bir sonraki doğum gününde o karnında değil kucağında olacakBu arada yaşıtmışız
mutlu yıllar canımm bebişinle eşinle beraber nice nice yıllaaraaa
Sagol canım . Bebeğimin kucağımda olacağı fikri acayip heyecanlandiriyor beni :) bu arada bizim sipalardan biri acele etmez ise bırak anneleri gibi yaşıt olmayı gündas olacaklar :)
cnm ben hergün kahvaltıda bi-iki çatal ekmekle yiyorum pekmezi,danone yoğurt bence kilo aldırsada katkı maddesi çok ben yemem,ceviz yine hergün tüketmeye çalışıorum,sütte hergün 1 bardak ve hergün mutlaka yoğurt yiyorumcumartesi görecem inşallah bebişimi büyümüştür
Arkadaslarim su anda 2 gundur hastanedeyim buyuk ihtimalle yatis yapicam..sanci sandiklarim erken dogum kasilmalarim mis.yazip yazmamayi cok dusundum sizleri uzmemek icon...moraliniz hic bozulmasin sadece dualariniza ihtiyacimiz var..minigim daha cok kucuk; ( sizi uzdumse affedin..kendinize cok iyi bakin Allaha emanet olun...
kızlar doğum izni onaylandı dedi burda bizim çaycıı duyan bilen var mı ?
ben bi haber görmedimm:26:
Arkadaslarim su anda 2 gundur hastanedeyim buyuk ihtimalle yatis yapicam..sanci sandiklarim erken dogum kasilmalarim mis.yazip yazmamayi cok dusundum sizleri uzmemek icon...moraliniz hic bozulmasin sadece dualariniza ihtiyacimiz var..minigim daha cok kucuk; ( sizi uzdumse affedin..kendinize cok iyi bakin Allaha emanet olun...
Herkese günaydın :)
Pencere dualarım seninle moralini yüksek tutmaya çalış bak bu kadar insan dua ederken sanada bebeginede birşey olmaz merak etme
Kızlar bugün benim dogum gunüm. Hep merak ederdim kac yasında anne olcam diye nasipse 32 imiş :)
Gunaydinnn ....Hayirli ve guzeeeel bir gun olsun insallah...Ben birazdan doktora gidecegim...12:45 te randevum var...2mm kadar acilmam vardi gecen ay...Umarim ilerlememistir..yoksa erkenden Turkiyenin yolunu tutmam gerekebilirBu durumdada tum planlar degisir...cunku buyuk oglum okula gidiyor burda ( dua edin benim icin...
Canım bende biberon konusunda çok kararsız kaldım avent çok iyi diyorlar ama plastik olduğu için emin olamıyorum bisfenol a içermiyor yazıyor ama benim içim rahat etmiyor cam daha sağlıklı geliyor gerçi bu plastiklerde kaynatılabiliyor ama net karar vermedim hala aventin anti kolik olması da avantaj ama işte konu meleklerimiz olunca incik boncuk hassas oluyoruz. Ama küçük boy alacağım buna karar verebildim en azından :))))
Herkese günaydın :)
Pencere dualarım seninle moralini yüksek tutmaya çalış bak bu kadar insan dua ederken sanada bebeginede birşey olmaz merak etme
Kızlar bugün benim dogum gunüm. Hep merak ederdim kac yasında anne olcam diye nasipse 32 imiş :)
Pazartesi doktora gidince bu hareket sayisini bende soriyim..benim 2 gundur sabah hareketli gun icinde sanki cok azaliyor aksam artiyor hareketleri..sabah doktoea gidicektim ama esim bosuna panik yapip bebegide strese sokma dedi gitmedim ama rahat miyim diye sor hic degil..herkese merhaba kızlar umarım herkesin keyfi yerindedir burada acayip bunaltıcı bi hava var nemli yapış yapış klimayı açmak istemedim heryerim tutulmuş ama sıcaktan delirecek gibi olunca mecburen açtım Allahım sen dışarda çalışan insanlara yardım et
kızlar dün doktorum gün içinde 10 kere falan oynuyor mu takip etmeni istiyorum dedi sabah 6 gibi tepikleriyle uyandım ondan beridir ses seda yok sizlerinde doktorları hareketlerini saymanızı istedi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?