2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Philips AVENT Tekli elektronik gs pompas SCF312/60 125 ml biberon ierir - Bebefix.com-Bebeinin Hereyi Burada,bebek arabas,bebek beik

kızlar bebfixden yukarıdaki pompayı alan var mı?,
elektronikmiş, biberonda var içinde, manuelde kullanılabiliyomuş. alıp memenun olan var mı?
bu arada benim arkadaşlarımın tavsiyesi göğüs pompasını hemen almam yönünde oldu, evdede olsan mutlaka al dediler.
bazen süt fazla geliyormuş bebek hepsini ememiyormuş, o nedenle sağmak gerekiyormuş, yoksa göğüslerde ağrı yapıyormuş.

durucuk eflin de neymiş güzel güzel ELİF varken ....
annem gibi oldum annem işimize karışır karışır en son cümlesi
yine de kendiniz bilirsiniz der...
anladın sen onuu

aynen yaa aynı durumdayım sıkıldım artık yarin yalvaracam doktoruma bana rapor yaz die şiştim fil gibi ayaklarım çok yoruluorum oturmaktan((

durucuk eflin de neymiş güzel güzel ELİF varken ....
annem gibi oldum annem işimize karışır karışır en son cümlesi
yine de kendiniz bilirsiniz der...
anladın sen onuu
elif adını bende çok severim kardeşimin adını elif ece koymuştum ama işte onun ismi

policim sen özeldemisin devlet mi?
eğer devlette isen izinlerin boşa yanar. Bende senin gibi düşünüyordum. kamu personeli genel tebliği no:2 yi okuyana kadar.
Sadece FİİLEN çalışılan zaman aktarılır diyor. Yıllık izinlerde boşa yanıyor. Ablamın iş yerinde biri yapmış bu şekilde izinleri ni yakmışlar.
Haberin olsun canım

çok sağol cnm aminn,
banada öyle geliyor daha doğrusu düşündürttürüyolar bazen ... aslında gebe kalmadan önce zaten koca bir göbeğim vardı sanırım onun altında ezilip kaldı yavrucum yaa

Türker,Alpaslan (hiç hoşlanmam ama :) ) İlker,Bozkurthan var bide :)

tamda sormak istediğim soruyu sormuşsun cnm sağol :) kızlar bende renkli usg için uygun bir yer araştırıyordum varsa bildiğiniz yerler haberdar eder misiniz

offf kızlar sizdede bi huzursuzluk varmı içinizdeeee bole herşeye bağrıp çağrıp ağlayasım geliyor ...demin annem aramış bı oncekı gun doktora gıtmıs fıtık cıkmıs boynunda ameliyat demıs..kaç senedrde bılıoz çağresı amelyat.. dun yıne gıdıcktı başka doktora kendı derdimden aramadım ...benı aramış sıtem edio aramıosun sormuosun dıeee ztn bılıyorum olacağı dedim amelıyat demıstı dr..ben kendı ağrılarımdan kendımle ugramanktn arayamadım dedım dıo sen çocuk getırcen dünyaya ıyı bısey ıcın ugrasıon cekıon dıo o bana sıtem edıoo ay cok sınırlendımm bıde buyuklerın nazını cekmekkk hiç çekılmıyorrr bu haldeee bız onlardan ılgı alaka beklerkenn..

ben de hastanede yattım...çok şiddetli bulantı ve kusmadan...aynen su görsem kusuyordum...çok kötü günler geçirdim..aç susuz kalınca da idrarda keton yükseldi vs serum tedavisi görmek zorunda kaldım...işte bunlar psikoloijkmişşşş,bünyedenmişşş :))) afedersiniz de g...le gülüyorum böyle düşünenlere...!

kızzzzz sakınnnn elinle melinle bakayım edeyim demee

Allah korusun bişey olur bidee...zaten korkmuyo musun ellemeye fln ben hayatta yapamam öyle şeyler

Kaan güzel isimdir,severim...onun yanına ben Berk'i yakıştırdım....

aynen ben de eskiden beri erkek çocuklarına sert,güçlü isimleri yakıştırırım..oğlum olursa da öyle erkeksi,güçlü bi isim koymak istemişimdir...Kaan dediğin gibi tek başına bile güçlü...

ben erkekte Eymen ismini de seviyorum...oğlum olursa düşünebileceğim isimlerdendi...

ilk Rüzgar dı isteğim taaa yıllar öncesinde:) o zaman kimse bilmiyordu bile sonra herkes koymaya başladı vazgeçtim gibi oldum ben de
eşimle nişanlıyken Rüzgar diyorduk....baktık arkadaşlardan fln da çok koyan oldu...sonra Kuzey demeye başladık ki çok seviyorum bu ismi de ama o da moda oldu herkes koyuyor :) ben de o an itibariyle herkesin koyduğu isimden soğuyorum ama bu duyulmamış yeni isim istediğimden değil...hiç öyle takıntım yok,çok eski hep bilinen bi isim koymayı tercih ediyorum o an işte...

mesela Yağmur da çok değişik,duyulmamış bi isim değil :) ama benim içime siniyor,önemli olan da bu...

mesela bu ecrinler,aleynalar,asyalar,durular bunlar da son dönemde herkesin koyduğu isimler oldu o yüzden içime sinmediler...

yaaa içki yasağı 1 gecede çıkyor nasıl oluyosa doğum izni sündükçe sündüüüü

aynı şeyi yazıcaktım canım bende 1 gecede yasa çıkarıyorlar istediklerinde hayret bişey olmayacak galiba. çıkmayacak yasa.

Canım inşallah sorunsuzca atlatırsın bebişin de erken gelmekten vazgeçer :) Güzelce yat dinlen iyi gelecek eminim.

Eşim de geçen akşam hissetti ohaaa dedi :) Kaba adam öyle deme kızıma diyorum şok oldu adamcağız

Havadan galiba kuzum ya bu ne bunaltıcı hava böyle ıyyy

yaaa içki yasağı 1 gecede çıkyor nasıl oluyosa doğum izni sündükçe sündüüüü

Hep gündem değiştirmek için yapıyorlar bu abuk subuk yasaları Bu patlama olayının ucu hükümete dokunmaya başlayınca hoooop alkol yasağı çıkıverdi şimdi millet bunu konuşsun. Allahınızdan bulun uleeeyn delirttiler beni

benim özel şerket canım hatta şirkete sordum sorun olmaz dedi sonradan yamuk yapmaz inşallah sağol uyardığın için.

Son düzenleme:

valla cnm bende buna şaşıyorum nasıl oluo arkadaşım öğretmen izne ayrıldı 3 gün sonra erken doğurdu ama 4 aydır izinde birileri bence bu kanunları yanlış yorumluyor çünkü iş kanunu açık 16 haftalık izin ister doğum öncesi ister doğum sonrası kullanırız bende yarı özelim ama aynı poli gibi yapacam yıllık izin ardına ücretli

heee o hakkını kullanmışsın benim de yiğenimin ismi oluca elif bende onu elemek zorunda kaldım...kapanın elinde kalıyooo
bi de bişey sorcam ben şimdi rapor alsam 1 hafta o paramı sgkdan mı alacam maaşımı kesecekler mi ayy benim ayklar da çok fena yaa masa başındayım uyuşuyo resmen filll ayağııı olduu

sen kaçıncı haftanda yıllık izne ayrılacaksın canım
aslında o raporlar ayrııı yıllık izin ayrı çalışır raporu alırım ama yıllık izne ayrılırım o benim yasal hakkım dimi ama

selamlar canlarım biz sağ salim geldik memleketimize..ama yolculuk baya bir yorucu geçti. istanbuldaki lodostan dolayı uçağımız 2 saat rötarla kalktı. ben zaten korkuyordum tek başıma uçak yolculuğu yapmaktan bu durum da iyice tuz biber oldu. neyse hayırlısıyla indik ama eve vardığımda gece 1 di ve ayaklarım artık şişlikten patlamak üzereydi. görünce korktum resmenn :18: geçmişi okumadım henüz. 5 yaşındaki yeğenim başımda bekliyor teyzeee hadii oyun oynicaz dahaa diye umarım herkes iyidir kuzular öpüyorum siziii

başka bi arkadaşımda 8 haftası doldu izinde doğmadı bebek rapor almak zorunda kaldı o da öğretmen iice karışık bi hal aldı bu izinler

cnm bende 32 de falan yıllık izne ardından ücretli izne die düşünüorum ama kafam karıştı insan kaynaklarına soracam öle bişe varmı yani yasal hakkım istediğim zaman kullanırım ha illa yok derlerse 4 ay sonra kullanırım bende

aynı şeyi yazıcaktım canım bende 1 gecede yasa çıkarıyorlar istediklerinde hayret bişey olmayacak galiba. çıkmayacak yasa.

ben bu yasanın A.Q :)

haaa bu arada bu yasa çıktığında biz doğum öncesi izinleri kullanıyor olursak eğer yaralanıyormuşuz doğum sonrasında çıkarsa olmuyomuş muşş üst komşum yeni doğum yaptı ben onun yalancısıyım..eee şurda ne kaldı kiii

Son düzenleme:

poli canım bende eşin gibi düşündüm aslında kızımdan kalma park yatak var ama annemin evine götürceğim düştü mü düşecek mi diye ona gittikçe düşünmek istemiyorum bende ilk 5-6 ay yanımda yatar diye bununla idare edeceğim sonra dogum parası falan gelince güzel bir oda yaparım diye düşündüm enini boyunu ölçeceğim oval şekilde tarif edeceğim yorgancıya çok yüksek olmasınıda istemiyorum düşmesin diye benim yegenim 6 ay kadar sepette yattı gelin yatak bile yaptırmadı peluş battaniye katlamış koymuş ama benim içime sinmez.nevresim olarakta yaz bebekleri canım pike takımı almak istiyorum seneye yazada kullanılır

slm anneler ve melekleri :) bugün sabah doktorumuza gittik kızımı gördüm nihayet yuvarlak yüzlü olacak diyor doktor :) boyu kilosu kalbi böbrekleri herşeyi normalmiş 1245 gr olmuş inanamadım bir ayda resmen iki katına çıkmış kilosu prensesisim boyunu söylemedi ama fl ile bakıp hesaplayacağım şimdi :)

eger şimdi 1 haftalık rapor alırsan ve sonra tekrar çalışırsan keserler canım paranı o ücretini sgkdan alırsın 3 güne kadar işverenin insiyatifine baglı olarak kesilmeyebiliyor ama ben kesiyorum mesala neden dersen personelde bi ara alışkanlık olmuştu ayda mutlaka bikaç gün rapor kullanıyorlardı sonra karar alındı 1 gün dahi olsa sgk ya bildirilecek diye bende mecburen kesiyorum 1 gün dahi olsa sgk ya bildiriyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…