- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #29.541
uff ben bu kızıma isim bulamıcam efline çok içim ısınmıştı koyacaktım onunda anlamının yanlış bilindiğini öğrendim cennetin kapısı diolar ama bi anlamı yokmuş akşam falan demekmiş
aynen yaa aynı durumdayım sıkıldım artık yarin yalvaracam doktoruma bana rapor yaz die şiştim fil gibi ayaklarım çok yoruluorum oturmaktan
artık sabahları uyanmak işkence geliyo yaaa okadar girdim ki bu izin moduna rapor alsam bu seferde uğraş dur parasını alıcam diye kızım hergün soruyo ne zaman tatil olacaksın diye kıyamıyorum onada evimi istiyorum ben yaaa evlendim 1 hafta sonra işe başladım doğurdum 3 ay sonra işe başladım evde olmaya okadar hasretim kii artık yeteeeeeeerrrrrrr
elif adını bende çok severim kardeşimin adını elif ece koymuştum ama işte onun ismidurucuk eflin de neymiş güzel güzel ELİF varken ....
annem gibi oldum annem işimize karışır karışır en son cümlesi
yine de kendiniz bilirsiniz der...
anladın sen onuu
evt canım 32. haftada yıllık izne ayrılıyorum 3 hafta 35. haftada işgöremez raporu alıcam inşallah.
yani 32. haftada bırakıyorum ama doğum iznimden değil yıllık iznimdem yiyorumm
doktoruma söylemedim daha sadece raporlar için ssk ya gidicem .
Merhaba melek anneler hayırlı cumalarrrr...
Hasta ve hastası olan annelere çok geçmiş olsun inş herşey yoluna girer.
YAAa okudukça bi telaşlanıyorum herkes hazır sanırım eksikler tamamlanmış ben napıcammm. Odası henüz gelmedi , elbiselerimiz hazır değil ben hazır değilim beşik almadım ayy saydıkça içim bi tuhaf oluyor:)) yarın çıkıp alabildiğimi alayım ben de.
Bir de kızlar bana karnım büyümüyor gbi geliyor özellikle sabahları küçük bi top ortada , kızıma çok yakın hissediyorum ozaman sanki hemen derinin altında büzüşüp kalmış zavallı kızımbana mı öyle geliyor karnı küçük olan varmı aranızdaaa
Lepistesim,
Berk, berke,berkay güzel ama bunlar sevimli isimler,
Bence Kağan daha güçlü bir isim tek başına bile yeterli...
Erkek anaları oğullarınıza güçlü isimler koyun bence, söyleyince bile karşısındakinin içinde bir güç ifadesi uyandırsın.
Gökhan, Alp, Ata, Göktürk, Mert, Utku, Bahadır, Mete, Kürşat, Buğra, Onur, Harun..... vs.vs daha çok var aklımda
Selam fıstıklarrr
Nerdeyse 40 sayfa gerideyim aheste aheste geliyorum :)
Uyku sorunlarınız başladı mı? Gece uyuyamıyorumm gündüz sürünüyorum
Sıcaklarla nasıl mücadele ediyosunuz? Nefes alamıyorum bazen...
İstanbulda çok pahalı olmayan 4 boyutlu usg yapan yer arıyorum bebişimi görmek için...
Yazan olduysa tekrar sormuş oluyorum kusura bakmayın, daha herşeyi okuyamadım.
Mümkünse mesaj atabilirseniz çok makbule geçer :)))
Canım dualarımız seninle... güzel haberlerle dön inşallah...
Nice senelere :)) Yaşıtmışız :))
Benimki de bişey demedi. Sayalım bari söylediğin iyi olmuş...
Bu iş biz öğretmenlerin abartılı maaş ve zam haberleri işine döndü
Yok malesef canım, çıkmadı, yakın zamanda çıkacak gibi de değil sanki...
aminn kızlar çok saolun bi daha konuştum şükür ii korktuğum olmadı
evet mide çok zor Allah korusun,saol cnm.
cnm herkes doktor aynen öle bizim bi tanıdık hamile kaldı yattı hastaneye kız su içse kusuodu nasıl kötü 5 aya girdi bebeğin suyu kalmamış hiç doğum yaptırıp aldılar herkes bir olur mu sana dokunan bişe bana ii gelir belki
saol cnm ii çok şükür
kızlarrr bir de bu aralar biraz hızlı hareket edip eğilip doğrularak bir şeyler yapsam sanki bacaklarımın arasından su gelmiş gibi oluyor,
ilk olduğunda panik oldum hemen işyerinde lavaboya koştum, kontrol ettim o kısmı kupkuruydu ter bile yoktu,
dün akşam evdede oldu, tamam dedim geliyor benim suyum, hemen kontrol ettim heryerimi herşey yolunda kupkuru,
en son su ne zaman ve nasıl gelir diye araştırmıştım internetten,
sanırım psikolojik olarak çok etkiledi beni sürekli tetikteyim, suyum geldi sanıyorum,
birde açılma var gibi hissediyorum sanki, açılma olduğunda bunu biz anlayabiliyormuyuz,
elimle kontrol edeyim dedim açıklık var mı diye ama korktum dokunamadım, zaten baksamda anlayamam heralde...
berk :sağlam güçlü
berke :kamçı ,hançer
berkay :ay gibi parlak ve güçlü
hangisi daha güsel kızlar ?
ben en çok berkeyi begenıyorum ama onunda anlamı pek güsel değil.
birde yanına kaan koyucaz. berke olsa anlamı için kötü mü olur acaba ?
Lepistesim,
Berk, berke,berkay güzel ama bunlar sevimli isimler,
Bence Kağan daha güçlü bir isim tek başına bile yeterli...
Erkek anaları oğullarınıza güçlü isimler koyun bence, söyleyince bile karşısındakinin içinde bir güç ifadesi uyandırsın.
Gökhan, Alp, Ata, Göktürk, Mert, Utku, Bahadır, Mete, Kürşat, Buğra, Onur, Harun..... vs.vs daha çok var aklımda
yaaa içki yasağı 1 gecede çıkyor nasıl oluyosa doğum izni sündükçe sündüüüü
KiZlar dualariniz icin Allah razi olsun. ..dr bizi taburcu etti, artik dualarla akisina birakicaz kasilmalar bugunde devam etti.fakat dr 28 hafta olmadan dogumu onleyici igneden baska biseyle onlemeye calisirsak bebek zarar görebilir dedi.haftada bir vurulabilen bir igneyi sen 2 kez vurularak idare etmeye calis bi sure dedi.wc disinda surekli yatis verdi..simdi evde yatiyoruz uxun bir surede yaticaz galiba. Haber veryim dedim..bol su icin, iyi beslenin,kendinize ve bebeginize coook iyi bakin..Allah a emanet olun
benimde öyle hiç durmuyor maşallah sürekli hareket ediyor hele gece aynı uyumaya zor dalıyorum süreklş hareket hakşnde aman hareket etsinde aklım onda kalmasıneşime sarıldım gece o bile ben bile hissediyorum oynadığını sarılınca sen nasıl uyuyorsun diyor
Günaydın kızlar, hayırlı cumalar olsun inşallah.
Çarşambadan beri hiiiiç iştahım yok benim. Hiç bişey ne göresim var ne yiyesim var. midem bulana bulana zoraki yiyorum. Sabah 1 yumurta zor bitirdim. Var mı aynı durumda olan. Stoktan mı yiyor acaba bünye :)
yaaa içki yasağı 1 gecede çıkyor nasıl oluyosa doğum izni sündükçe sündüüüü
policim sen özeldemisin devlet mi?
eğer devlette isen izinlerin boşa yanar. Bende senin gibi düşünüyordum. kamu personeli genel tebliği no:2 yi okuyana kadar.
Sadece FİİLEN çalışılan zaman aktarılır diyor. Yıllık izinlerde boşa yanıyor. Ablamın iş yerinde biri yapmış bu şekilde izinleri ni yakmışlar.
Haberin olsun canım
policim sen özeldemisin devlet mi?
eğer devlette isen izinlerin boşa yanar. Bende senin gibi düşünüyordum. kamu personeli genel tebliği no:2 yi okuyana kadar.
Sadece FİİLEN çalışılan zaman aktarılır diyor. Yıllık izinlerde boşa yanıyor. Ablamın iş yerinde biri yapmış bu şekilde izinleri ni yakmışlar.
Haberin olsun canım
aynen yaa aynı durumdayım sıkıldım artık yarin yalvaracam doktoruma bana rapor yaz die şiştim fil gibi ayaklarım çok yoruluorum oturmaktan((
elif adını bende çok severim kardeşimin adını elif ece koymuştum ama işte onun ismi
valla cnm bende buna şaşıyorum nasıl oluo arkadaşım öğretmen izne ayrıldı 3 gün sonra erken doğurdu ama 4 aydır izinde birileri bence bu kanunları yanlış yorumluyor çünkü iş kanunu açık 16 haftalık izin ister doğum öncesi ister doğum sonrası kullanırız bende yarı özelim ama aynı poli gibi yapacam yıllık izin ardına ücretli
valla cnm bende buna şaşıyorum nasıl oluo arkadaşım öğretmen izne ayrıldı 3 gün sonra erken doğurdu ama 4 aydır izinde birileri bence bu kanunları yanlış yorumluyor çünkü iş kanunu açık 16 haftalık izin ister doğum öncesi ister doğum sonrası kullanırız bende yarı özelim ama aynı poli gibi yapacam yıllık izin ardına ücretli
sen kaçıncı haftanda yıllık izne ayrılacaksın canım
aslında o raporlar ayrııı yıllık izin ayrı çalışır raporu alırım ama yıllık izne ayrılırım o benim yasal hakkım dimi ama
aynı şeyi yazıcaktım canım bende 1 gecede yasa çıkarıyorlar istediklerinde hayret bişey olmayacak galiba. çıkmayacak yasa.
sağol canımmmm bundan başka bişey aldınmı beşik veya karyola sadece bundan mı var eşim doğum parasını alınca alırız park yatağını şimdi bu yeter dedi de.
ben de mi öyle yapsam pamuktan oval şekilde döşşek yaparlar içine peki döşşeğin yüzüne ve nevresim olarak ne aldın veya alacaksın canım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?