2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Dikkat et canım, bu son aylar da hasta olmamamız daha sağlıklı. Rüzgarlı havalarda hırkayla çık dışarı. Dün lodos vardı ben eşofmanları çektim valla
Sagol canim ama benim halim hal degil. Insallah hafif gecer..

SUmhallebisi
Cok gecmis olsun canim benim,, iyice yat dinlen.. Bebekler asaguya cokbaski yapiyor artik. Buyudu keretalar. Ben de sali gunu pazarda baya gezdim cok cok agrim oldu. Korktum ama iki gun yattim sonra gecti cok sukur..

ben eskiden beri kendim yapıyorum ağda işini...hiç alışmadım kuaföre o yüzden şimdi de zor geliyor haliyle...

bu arada dediğin doğru hastane çıkış vs en azından acil şeyleri alsak bir an önce rahatlıycam epey...

pztsi yaşadığım şey kasılmaydı. kasılmada ağrı ya da acı çekmiyorsun. karnımın tam altında vajinamın üstündeydi. hani bazen bebeğin dönerken başını ya da ayağını dayıyor ya, dolgunluk hissi gibi. benim gün boyunca düzenli bir şekilde olmuştu ve 10 dk. da bir. yani bebeğin o kadar sık yer değiştirmesi söz konusu değil. perşembe günü yaşadığım ise göbek deliğimin hizasında ve sancı şeklinde. yani ağrı ve acı hissediyorsun. bir de dediğin gibi adet sancısı gibi, sanki kanaman olacak gibi hissediyorsun. ben lekeyi görünce bir de 4 gündür kasılma yaşayınca bebeğin eşinden ayrılıp geldiğini düşündüm. yatmama rağmen 3 saat aralıksız devam etmesi beni korkuttu. iki gündür istirahat etmeye çalışıyorum. arada kasılma oluyor ama günde 3-5 keredir. o da bebeğin hareketlerinden kaynaklanabilir diye düşünüyorum. inşallah anlatabilmişimdir. senin de muhtemelen yorgunluktan. artık temkinli olmamız lazım anlaşılan. eskiden yemeğimi ayakta yapardım şimdi oturarak yapıyorum. ocağa koyunca eşime emanet edip yatıyorum. iş yapınca sonrasında biraz yatıp dinleniyorum.

Son düzenleme:

hastane çıkışı, bebek bezi, hasta bezi, ped, çamaşır, pijama gibi şeylerini hazır et cnm. yani hastanede lazım olacak şeyleri artık alın, bekletmeyin derim ben. doğum erken olur diye demiyorum, sen gittikçe ağırlaşacaksın ve havalar daha da ısınacak. alışveriş daha zor hale gelecek.

Yahu kızlar bu hasta bezi nedir, ped tamam da onu ilk kez burda sizlerden duyuyorum

SUMUHALLEBİSİ,
canım çok geçmiş olsun,bunları zamanımız gelince hepimiz çekeceğiz yeter ki erken gelmesin bebeklerimiz,gelişimlerini tamamlayıp öyle gelsinler inş.
tarif ettiğin sancı şeklini ben de 2 haftadır yaşıyorum dr a sorduğumda hissettiğin ağrıdır ,sancı tarif ettiğin şekilde değil dedi. sancıda karnın bir tarafı toplanıyormuş,sertleşiyormuş,dıaşarıdan eşin bile farkeder dedi bir de sancı aşağıda olmaz yukarıdan başlar yavaş yavaş aşağıya iner bebeği itmek için dedi.ben de öyle dedi diye rahatlamıştım.şimdi senin tarifinden sonra yine endişelendim napcaz yavvvvvvvvv????

iyi düşünelim iyi olsun inşallah benimde karnım küçük görünüyor ama doktor her gittiğimde suyun fazla suyun fazla diyip duruyor en sonunda dayanmadım fazla mal göz çıkarmaz az olmasında fazla olsun dedim doktor güldü tamam fazla olsunda kokrktuğumuz suda fazla hareket eden bebek boynuna kordon dolanma riski fazla olur dedi kalakaldım kafam karıştı herkeste var bi sıkıntı rabbim beterinden esirgesin önceden bebeğim hareket etsin diye çabalardım şimdi her hareketinden endişeleniyorum

Bakırköy banada cok yakın sen bı gez bakalım gobuslu annelere gore neler var bende Gidiyim banada lazım bı seyler

Valla canım ben kendine göre bulamadım bir şey pek yok yani daha doğrusu tuniklere bluzlere baktım ama hepsi kol kısmından dar geldi. benim omuzlar geniş biraz kollarımı öne doğru getirince dar geldi yani alamadım bişi :)

sağlık olsun bulursun inşallah güngörende kınalı caddesindede güzel mağazalar var tavsiyem orayada gidebilirsin :)

Bence de çok güzelmiş bebek arabasındaki.Bursa'da olan arkadaşlar siz bu tarz bebek şekerlerini nerden aldınız?ayrıca arkadaşlar bebek şekerlerinden kaç tane almak gerekir acaba?

Ben kisa giyecegi pantolonu badisine varana kadar aldim kisin soguklarda cikip bakamam.ilk 6aylik herseyimiz var. sadece hastane cantami hazirlamak kaldi.gecen bebek arabasinida aldim yazin sicakta cikip alisveris yapmak cok zor olur...alisverisinizi ertelemeyin annisler :)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…