- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #29.721
Sagol canim ama benim halim hal degil. Insallah hafif gecer..Dikkat et canım, bu son aylar da hasta olmamamız daha sağlıklı. Rüzgarlı havalarda hırkayla çık dışarı. Dün lodos vardı ben eşofmanları çektim valla
Canım çok geçmiş olsun , inş vaktinde gelir bebeğin, bebeklerimiz..
Kasılmaların olduğunu nasıl anladın cnm benim bazen tam adet sancısı gbi alt karın bölgemde ağrı oluyor ama dinlenince genelde geçiyor. Yorgunluktan diyorum ama anlayamam diye de korkuyorum..
ben eskiden beri kendim yapıyorum ağda işini...hiç alışmadım kuaföre o yüzden şimdi de zor geliyor haliyle...
bu arada dediğin doğru hastane çıkış vs en azından acil şeyleri alsak bir an önce rahatlıycam epey...
hastane çıkışı, bebek bezi, hasta bezi, ped, çamaşır, pijama gibi şeylerini hazır et cnm. yani hastanede lazım olacak şeyleri artık alın, bekletmeyin derim ben. doğum erken olur diye demiyorum, sen gittikçe ağırlaşacaksın ve havalar daha da ısınacak. alışveriş daha zor hale gelecek.
SUMUHALLEBİSİ,
canım çok geçmiş olsun,bunları zamanımız gelince hepimiz çekeceğiz yeter ki erken gelmesin bebeklerimiz,gelişimlerini tamamlayıp öyle gelsinler inş.
tarif ettiğin sancı şeklini ben de 2 haftadır yaşıyorum dr a sorduğumda hissettiğin ağrıdır ,sancı tarif ettiğin şekilde değil dedi. sancıda karnın bir tarafı toplanıyormuş,sertleşiyormuş,dıaşarıdan eşin bile farkeder dedi bir de sancı aşağıda olmaz yukarıdan başlar yavaş yavaş aşağıya iner bebeği itmek için dedi.ben de öyle dedi diye rahatlamıştım.şimdi senin tarifinden sonra yine endişelendim napcaz yavvvvvvvvv????
Bisikletli Bebek Şekeri GittiGidiyor'da 85696158
BEBEK ARABASINDA YATAN BEBEK-BEBEK ŞEKERİ GittiGidiyor'da 84390685
ikisi arasında kararsız kaldım :26: sizce?
bisikletliyi beğendim arkadaşım :)
bebek arabalı olanı beğendim canım bende çok sevimli ama ikiside
işte bende ikisini de çok beğendim. artık oy çoğunluğuna bakıcaz
Bakırköy banada cok yakın sen bı gez bakalım gobuslu annelere gore neler var bende Gidiyim banada lazım bı seyler
Valla canım ben kendine göre bulamadım bir şey pek yok yani daha doğrusu tuniklere bluzlere baktım ama hepsi kol kısmından dar geldi. benim omuzlar geniş biraz kollarımı öne doğru getirince dar geldi yani alamadım bişi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?