2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar odama beşik almak istiyorum ama okuduğum bütün yorumlarda park yatak önerilmiş, ben ve eşim sevmedik;/ sepet tarzı beşiklerden istiyorum çok yüksek olmayan mobilya beşik ama .. Telden yazıyorum ben hep oyüzden resim yükleyemiyorum sanırım , takvim de oluşturamadım notbuktan bağlanıp yapayım bari :)

slm kızlar bugün çok yoruldum kızımı gördüm büyümüş maşallah bugün eksiklerini aldık ama bi park yatakla uyku seti yorganmz kapı süsümüz ateş ölçerimiz ufak tefek şeylerimiz kaldı.1 park yatak 2 pamuk uyku seti veya yorgan yastık 3 kapı süsü bunları internetten alanlardan adres bekliyorum teyzoşları:) fazla gezdim sanırım kasığıma bıcak saplandı sanki çok kötü oldum hmen eve geldik bu arada 1 haftada rapor aldınm sanırım 32. haftada da ayrılacam çünkü oturmaya dayanamıorum ayaklarım çok şişio ve sıkıntılanıorum şimdiki amacım evimde yatıp kızımı 40. haftaya kadar beklemek olacak stres beni mahvedio

Sorumu da sormadım :) o sepetlerden alan veya kullanan var mı fikirlerinizi bekliyorum

Sorumu da sormadım :) o sepetlerden alan veya kullanan var mı fikirlerinizi bekliyorum

Canım kullanmadım ama kullanıcam inşaallah. Kullananlar memnun ama böyle kımıldamaları olduğu zaman pek yatırılmıyormuş. Ben oda hazırlıyorum birde sepet koyucam odama. Geceleri yanımda gündüz beşiğinde uyutucam inşaallah.

Herkese merhaba,

Bugün bebek arabası baktık... chicco ve graco arasında kaldık... bu markaları kullanan var mı?
Cnm bnm kizimin graco travel sistem kirmizi renk. Cok memnunuz surus keyfi super. Sadece birz agr ve fazla yer kapliyr. Ama zaten bizim araba cogunlukla otomobilde duruyr cikaracagmz zamn da esim cikaryr. Bn cok zorlanmiyrm yaniii. Simdi kismetse yeni bebegm binecek, kizima da baston tarzi bisey dusunuyrm. Artk buyudu sayilirrrr

ilk aylarda guzel kullaniliyr
Sekli faln da estetik
Ancak
Bebeginiz buyuyunce yani 8 aydan sonra o besikte yatmak istemiyrrrr
Kullann arkadslarm daha sonra normal besik yada park yatak aldilarrr
Bilgilerinizeee

ben de oda hazırlıyorum büyüyen yatak olcak zaten odasında , yanıma da o beşiklerden istedim ama tepkiler hep kullanışsız diye kafam karıştı zaten 8 aydan sonra gece de odasında uyumalı değilmi hem sabitleniyor beşikler sallanmasın diye. netten bakıyorum sepet için karar werremedim

uyuşturucu krem mii nasıl bişeymiş o cnm bende alıp kullanayım yaa çok tırsıyorum ağdadan fln :)

maşallah size bende ateş ölçer almadım henüz kesin onuda verecek biri çıkar eminim hatta park yatakta vericekler ama ben onlara ısınamadım yaa :44:

ben sepetlerden kullanıcam yatak odama 5 6 aya kadar yatsın sonrada odasına

canım sen yoktun bayadır yanlış hatırlamıyorsam bebeğinin eşyalarını ıkea dan almıştın dimi hangi dolap modelini almıştın cnm birde onlar getirip kuruyorlarmı önceden öyle değildide

yaaa içki yasağı 1 gecede çıkyor nasıl oluyosa doğum izni sündükçe sündüüüü

aynen yaaa

İçkiden nefret ederim ama akşam 10dan sonra deli gibi sokaklarda içesim, metrolarda öpüşesim var

Günaydın koca göbüşlü arkadaşlarım :)
Dün çok yakın bir arkadaşımın 2 aylık bebişini görmeye gittik eşimle
Daha önce de çoooooooook kere bebek ziyareti yapmıştık ama hamilelikten dolayı bu çok değişik oldu... Eşim de çok duygulandı ben de bi acaiptim :)
Eşim kucağına bile aldı çok tatlıydılar 2 aylık olmasına rağmen bu kadar minicikse doğunca kimbilir nasıl ufacık olacaklar yavrucaklar
Arkadaşım hamileyken de görüşüyorduk, o karnındaki bu mu şimdiii deyip durdum o kadar güzel ki

Heyecan bastı :) Doğum çantası yapmam lazım artık, onu tekrar anladım

Bir arkadaş ben 2012 ağustos annesiyim, ben eklettim demişti umutlanmıştım ammmmaaaaaaaaa

mevzuat . gov . tr de şunu okudum :

Mazeret izni:
Madde 104 – (Değişik: 13/2/2011-6111/106 md.)
A) Kadın memura; doğumdan önce sekiz, doğumdan sonra sekiz hafta olmak üzere toplam onaltı hafta süreyle analık
izni verilir. Çoğul gebelik durumunda, doğum öncesi sekiz haftalık analık izni süresine iki hafta eklenir. Ancak beklenen
doğum tarihinden sekiz hafta öncesine kadar sağlık durumunun çalışmaya uygun olduğunu tabip raporuyla belgeleyen kadın
memur, isteği hâlinde doğumdan önceki üç haftaya kadar kurumunda çalışabilir. Bu durumda, doğum öncesinde bu rapora
dayanarak fiilen çalıştığı süreler doğum sonrası analık izni süresine eklenir. Doğumun erken gerçekleşmesi sebebiyle, doğum
öncesi analık izninin kullanılamayan bölümü de doğum sonrası analık izni süresine ilave edilir. Doğumda veya doğum
sonrasında analık izni kullanılırken annenin ölümü hâlinde, isteği üzerine memur olan babaya anne için öngörülen süre kadar
izin verilir.
B) Memura, eşinin doğum yapması hâlinde, isteği üzerine on gün babalık izni; kendisinin veya çocuğunun evlenmesi
ya da eşinin, çocuğunun, kendisinin veya eşinin ana, baba ve kardeşinin ölümü hâllerinde isteği üzerine yedi gün izin verilir.
C) (A) ve (B) fıkralarında belirtilen hâller dışında, merkezde atamaya yetkili amir, ilde vali, ilçede kaymakam ve yurt
dışında diplomatik misyon şefi tarafından, birim amirinin muvafakati ile bir yıl içinde toptan veya bölümler hâlinde,
mazeretleri sebebiyle memurlara on gün izin verilebilir. Zaruret hâlinde öğretmenler hariç olmak üzere, aynı usûlle on gün
daha mazeret izni verilebilir. Bu takdirde, ikinci kez verilen bu izin, yıllık izinden düşülür.
D) Kadın memura, çocuğunu emzirmesi için doğum sonrası analık izni süresinin bitim tarihinden itibaren ilk altı ayda
günde üç saat, ikinci altı ayda günde birbuçuk saat süt izni verilir. Süt izninin hangi saatler arasında ve günde kaç kez
kullanılacağı hususunda, kadın memurun tercihi esastır.
E) Yıllık izin ve mazeret izinleri sırasında fiili çalışmaya bağlı her türlü ödemeler hariç malî haklar ile sosyal
yardımlara dokunulmaz.(1)

(1) 11/10/2011 tarihli ve 666 sayılı KHK’nın 5 inci maddesiyle bu fıkrada yer alan “sırasında” ibaresinden sonra gelmek
üzere “fiili çalışmaya bağlı her türlü ödemeler hariç” ibaresi eklenmiş ve metne işlenmiştir.

Yani, biz devlet memuru olsak da fiilen çalışma içinde değiliz, yani yanıyor sanki

bazen inanılmaz derecede seker tatlı istiyor vucudum böyle durumlarda siz neler yapıyorsunuz özelden mesaj atarsanız arada kaynayıp gitmez bu arada gunaydın guzel tepikli saglıklı mutlu huzurlu gunler diliyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…