- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #29.741
Kızlar odama beşik almak istiyorum ama okuduğum bütün yorumlarda park yatak önerilmiş, ben ve eşim sevmedik;/ sepet tarzı beşiklerden istiyorum çok yüksek olmayan mobilya beşik ama .. Telden yazıyorum ben hep oyüzden resim yükleyemiyorum sanırım , takvim de oluşturamadım notbuktan bağlanıp yapayım bari :)
kızlqr boya bakmak için flyle 7yimi çarpıoduk
evet canım 7 ile çarpıyorsun
evet canım 7 ile çarpıyorsun
Sorumu da sormadım :) o sepetlerden alan veya kullanan var mı fikirlerinizi bekliyorum
Cnm bnm kizimin graco travel sistem kirmizi renk. Cok memnunuz surus keyfi super. Sadece birz agr ve fazla yer kapliyr. Ama zaten bizim araba cogunlukla otomobilde duruyr cikaracagmz zamn da esim cikaryr. Bn cok zorlanmiyrm yaniii. Simdi kismetse yeni bebegm binecek, kizima da baston tarzi bisey dusunuyrm. Artk buyudu sayilirrrrHerkese merhaba,
Bugün bebek arabası baktık... chicco ve graco arasında kaldık... bu markaları kullanan var mı?
Canım kullanmadım ama kullanıcam inşaallah. Kullananlar memnun ama böyle kımıldamaları olduğu zaman pek yatırılmıyormuş. Ben oda hazırlıyorum birde sepet koyucam odama. Geceleri yanımda gündüz beşiğinde uyutucam inşaallah.
canım bi güzellik merkezine git,ben ayda bir kere gidiyorum. kasılman olduğunu ve uyuşturucu krem kulanmalarını söyle. ben doktoruma sordum yan etkisi yokmuş rahat edersin.
mayıs annelerinin sayfasına baktım da ne güzel şeyler yazmışlar doğurmuşlar hep. acep bizde de başlar mı haziran da?
slm kızlar bugün çok yoruldum kızımı gördüm büyümüş maşallah bugün eksiklerini aldık ama bi park yatakla uyku seti yorganmz kapı süsümüz ateş ölçerimiz ufak tefek şeylerimiz kaldı.1 park yatak 2 pamuk uyku seti veya yorgan yastık 3 kapı süsü bunları internetten alanlardan adres bekliyorum teyzoşları:) fazla gezdim sanırım kasığıma bıcak saplandı sanki çok kötü oldum hmen eve geldik bu arada 1 haftada rapor aldınm sanırım 32. haftada da ayrılacam çünkü oturmaya dayanamıorum ayaklarım çok şişio ve sıkıntılanıorum şimdiki amacım evimde yatıp kızımı 40. haftaya kadar beklemek olacak stres beni mahvedio
Sorumu da sormadım :) o sepetlerden alan veya kullanan var mı fikirlerinizi bekliyorum
Canım kullanmadım ama kullanıcam inşaallah. Kullananlar memnun ama böyle kımıldamaları olduğu zaman pek yatırılmıyormuş. Ben oda hazırlıyorum birde sepet koyucam odama. Geceleri yanımda gündüz beşiğinde uyutucam inşaallah.
yaaa içki yasağı 1 gecede çıkyor nasıl oluyosa doğum izni sündükçe sündüüüü
uyuşturucu krem miinasıl bişeymiş o cnm bende alıp kullanayım yaa çok tırsıyorum ağdadan fln :)
emla krem canım ismi. biraz pahalı ama haberin olsun
bu arada kızlar dün doktorun verdiği vajinal fitili kullandım ama gece yatakta her döndüğümde altıma kaçırıyormuşum gibi sıvı geldi. akıntı değildi sanırım çünkü kalkıp baktığımda altımdaki günlük ped yapışkanından ayrılmıştı ıslandığı için. akıntı durumunda böyle bişey olmuyor. acaba gebelik suyu mu bu ? netten araştırdım olabilirmiş.:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?