2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Son düzenleme:

Günaydınnn
Mutlu pazarlar teyzoşlar

Biz dün düğümüzü atlattık çok şükür.Çok güzel olmuştum herkes çok yakıştırdı hamişliği :))
Tabiki sonrasında bel ve bacak ağrısı çektim.Şuan bel ağrım geçti ama bacaklarım hala ağırıyor.
Birde kızlar dün 2.olmak üzere bacağıma kramp girdi.Çok acayip birşey sağa veya sola dönerken birden dizden aşağıya kramp giriyor tutuluyorum uyku arasında oluyor.Nedir sebebi çok yorulduğum içinmi acaba?

Red geçmiş olsun canım.
O bahsettiğin ıslaklık bende de oluyor günlük ped çıkıyor ama benimki dışarıya çıktığımda terden oluyor diye düşünüyorum doğumdaki su olsa şimdiye çoktan bitmişti içeride tanker olmaydı ak ak bitmiyor :))))))

magnezyum eksikliğinden oluyor o kramplar canım doktor ilaç vermedi mi sana. hadi hayırlısıyla bitti düğünde

magnezyum eksikliğinden oluyor o kramplar canım doktor ilaç vermedi mi sana. hadi hayırlısıyla bitti düğünde

Geçen haftaki kontrolde verdi canım suda eriyen bir ilaç.
Ama öncesinde hiç olmamıştı ilaçtan sonra 1 hafta içinde iki kez oldu.
Şimdi uzman tv den dinledim.Mineral eksikliğinden,hareket azlığından,sırt üstü yatmaktan vs.olurmuş.

Merhaba güzel annişler
Kızlar bişii soracam..biraz utanıyorum ama merak ettim sizlerde de oluyor mu? Benim oğlan çok hareketli,maşallah!Karnımın tepik atmadığı noktası kalmadı diyebilirim Bazen aşağıya tepik atıyor sanki ordan çıkacakmış gibi Öyle olunca çok iğrençle karışık garip bir his oluyor Kızıyorum' yapma oğlum' diye..sanki hoşuna gidiyor, daha çok tepikliyor orayı

bende de kramp değil ama kasılmalar var canımcım banada onun için verdi bugün mesela adet olacakmışım gibi nasıl ağrım vardı sabah şimdi biraz azaldı eşim yine araziye gittiği için zar zor çıktım dışarıya alıp geldim biraz önce içtim bakalım inş birşey olmaz yarın da zaten doktora gitmem lazım 9.30a inş güzel şeyler söyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…