2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İnş.canım güzel haberlerle gel.

İlk Nefes programının ismi değişti biliyorsunuzdur Merhaba Bebek oldu :) onu izledim yine hüngür hüngür ağladım.Çok duygusal bir anne-babaydı benide çok ağlattılar.:)
Ayrıca şifreyi sitelerinden girerek e bebek ten 40tl indirim kazandım bugüne özel.
Ana kucağı istiyorum 120tl lik beğendim bir tane 80tl geliyor bana ama benim cins kocam hayır diyor
Sırf kredi kartıyla alacağımız için istemiyor,kredi kartına kullanma yasağı getirdi.
Gitti 40 tl lik indirimim (

neydi şifre bende giriyim

Herkese iyi pazarlar kızlar.merhaba bebek feci ağlattı valla bu hafta.havada sıcak,evde miskinleniyorum.benim kız bugün göbeğimi bol bol yamultup duruyor.sağ tarafta bi icraatler var ama anlayamıyorum.bi de beyazlar çok çıktı artık ya,bu kadar bekledim boyamadım hadi az daha sabredeyim diyorum ama yaşlı görünüyorum artık.gerçi Pekte genç sayılmam yaş 33 oldu.saç maskaraları da pek iyi kapatmıyor.idare edicez galiba.hepiniz güzel bir pazar geçirin inşallah.öpüyoruz kızımla teyzelerimizi

Tabi canım yazıyorum.Benim facede ekli merhababebek programı oradan açıyorum

www.merhababebek.tv adresine kodu KUCUK HARFLER ve bitisik olarak girin, hediyenizi alin... Sayfayi ve kodu surekli kontrol ediyoruz. Problem aninda mudahale ediyoruz. Yogunluktan anlik sikintilar olabilir. Anlayisiniz ve ilginiz icin tesekkur ederiz...

yazıyor açılan sayfaya uzmanbilgisi yazıp enter diyeceksin çıkan ekrana kendi bilgilerini yazıp göndereceksin kısa süre sonra karşı taraftan msj geliyor.Gelen parola ile ebebek ten alışveriş yapabiliyorsun.

canım bilmiyoruz ki gelen ne sıvısı (
ben kendimden şöyle anlıyorum evdeyken sorun yok mesala sadece şeffaf veya beyaz kokusuz akıntı oluyor onu biliyorum
ama dışarı çıkıp uzun süre kalınca sanırım üzerimdeki kot pantolununda sıcaklığı ile terliyorum eve geldiğimde ıslanmış şeklinde oluyor değiştiriyorum

Yani akıntı arada oluyordu .. ama bu ne acaba o dediğin gibiyse olabilir hani terlersin falan ama evdeyken durup durukende nerden çıktı bilemedim yaa korkuyorumda biraz ama inş normaldir

hahaha...canım o dediğini benim miniğim de yapıyor.gerçekten de çok garip bir his oluyor,ıhhh diyorum zıplıyorum,bazen ben de oğlum napıyosun yapma diyorum istemsiz bir şekilde...çok şükür ki bu duyguları rabbim bize yaşatıyor.allahım tüm isteyenlere versin,isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın...hepimize de evlatlarımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inş

Son düzenleme:
Korkma canım rahat ol.İlk hamişlik olunca ne kadar tedirgin oluyoruz değilmi belkide çok normal birşeydir.
Gün içinde takip et çok olursa ya dr.ara yada yakında bir hast.varsa nöbetçi dr.vardır ona görünebilirsin.
Ama bence korktuğun gibi bişey değildir.

Ayyy hemde nasıl cnm yaa başlarda düşük olurmu diye tedirgindim şimdide erken gelirmi tedirginliği az önce alel acele yatak odamı toparladım biraz dağınıktı :) ne olur ne olmaz diye ama bebeğin kıyafetleri daha ütülenmediki yıkanmış öyle duruyolar :44:
sürekli çamaşırımı değiştiriyorum cnm sağol.. seninde ilk di mi

aynen öyle oluyor benim ilk bebğimde yaza gelmişti müdür yardımcısı aktaramazsın dedi aktarılmadı

sanırım bazı arkadaşlarınki aktarılmış bir kaç yerde duydum hatta bu radadad duydum

galiba yönetmeliği tam bilmeyen idareciler aktarmış olmalılar geçici görevli idareciler aktarmış olmalı

aktatacağımızı sanmıyorum

Endişe etme herşey Allah'tan ona sığın duanı et vakti zamanında,sağlıkla gelsin kuzularımız.Evet benimde ilk 6.yıl hediyemiz olacak bizim kuzumuz :)
Buarade ben kocişi ikna ettim.E bebekten indirimli ev tipi anakucağımı aldım:) çok mutluyum.
Linkini atayım size bakalım beğenecekmisiniz?

Joymaker İcy Ev Tipi Ana Kucağı - e-bebek.com

merhababebek indirimi ile 74tl ye geldi :)

Son düzenleme:
ı
durusel limangodan aldım ben. dün siparişini verdim yani uyku setimizin. yattığım için habire netten alıyorum birşeyleri. 280 lira filan normalde setler limangodan hello kitty desenli bir uyku seti aldım 140 lira. googleda bir arattır bak istersen..

Sorumu da sormadım :) o sepetlerden alan veya kullanan var mı fikirlerinizi bekliyorum

ben de aynı senin gibi yaptım yatak odası + yatak odama ilk 7-8 ay sepet çokta şık bişey ananesi almışş:)) cibinliğini filan kendi dikiyor el emeği göz nuru.....park yatağa ısınamayanlardanım ben de...

ilk aylarda guzel kullaniliyr
Sekli faln da estetik
Ancak
Bebeginiz buyuyunce yani 8 aydan sonra o besikte yatmak istemiyrrrr
Kullann arkadslarm daha sonra normal besik yada park yatak aldilarrr
Bilgilerinizeee

uzmanlar zaten 6 aydan sonra yanınızda yatırmayın diyorlar ben odasına geçirmeyi düşünüyorum.inş huzurlu birbebeğim olur da...

çok geçmiş olsunn.... inş şöyle iki hafta daha dayanırda için rahat eder...32 yi geçtiler mi daha az risk oluyor nispeten ben de dursun diye dua edenlerdenim...

her hafta dr a gıdıyorum. iki ayrı takip eden dr.um var bir hafta bırıne bir hafta diğerine gidiyorum. ve çok sıkıntılı dönemler geçirdim. kanamalar filan.... ağdayla uğraşamadım ve 2 senedir yaptığım uğraşılarım boşa gitti malesef. 2 senedir her ay ağdaya gidyordum okadar incelip azalmıştırlarki... ağda bile acı vermiyordu... şimdi sürekli jilet vuruyorum
yazık emeklerime
ama bu kasılmalarım
filan varken asla ağdayı aklıma bile getirmiyorumm.....getiremem de...

ahhh canım bu sabah benimde adet ağrısı gibi ağrım oldu halada ara ara gelip gidiyor ağrı internette doğuma hazırlık için bu haftalarda olurmuş yazıyor ama yinede tedbirli olmak lazım yarın doktora sorucam

Aynen tatlım yaa zaten bu korkuyla çaresizce Rabbe sığınıyorum elden ne gelirki yapacak en iyi şey bencede..
sizde bizim gibi bizimde 6.yılımız :) ve oğlumuz olacak ..
yaa ben çok beğendim bunuu hayırlı olsun cnm ve fiyatıda iyi geldi bana güle güle uyutun inşallah

bizde öyle yapıcaz nasipse ablamdan kalma bir sepet vardı sapa sağlam zaten ablam içine tül falan aldı şimdi süsleyeceklermiş yeniden yeni bir beşik gibi olacak ablam 6 aya kadar yatırmış yeter zaten :) 6 aya kadar mıymış yanında yatırma süresi bilmiyordum :)
sanada geçmiş olsun bu arada ayy bende çok korkuyorum şu ağdadan yaa

yaa sendede mi oluyor ayy normaldir belkide yaa
netten araştırmadım ağrının sebebini direk size sordum :) bu kadar deneyimli Anneler varken sor bakalım neymiş belinde ağrıyormu o anda ?

selam kızlar hiç bir ağrınızı göz ardı etmeyin özellikle bu aylarda nette yazan herşey doğru değil büyüyor baskı yapıyor yorgunluktan falan aldanmayın muhakkak doktorunuza hemen gidip söyleyin bende netteki yorumlarla normal dedim meğer erken doğum riski varmış çok şükür önlem alındı şuan iyiyim

yaa sendede mi oluyor ayy normaldir belkide yaa
netten araştırmadım ağrının sebebini direk size sordum :) bu kadar deneyimli Anneler varken sor bakalım neymiş belinde ağrıyormu o anda ?

yok canım bel ağrım olmuyor ama sabah adet ağrısı gibi sol tarafım sürekli ağrıdı çok korktum hatta. biraz uzandım ayaklarımı uzattım oturuyorum şimdi yarın muhakkak sorarım ama. bu aylarda erken doğum riski var diyorlar ya sürekli beni en çok o korkutuyor. son gittiğimde rahim boyun uzun rahim ağzın kapalı demişti inş yine güzel şeyler söyler gelince yazarım sana hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…