2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım çok sağol verdiğin merhaba bebek bilgisi için bizde yoldaydık çamlıca e bebeğe gidiyorduk cuk dedi senin bu indirim msjın bende dönence istiyorum chicconun senin ana kucağınıda çok beğendim eşimede aldık indirim kuponu çok mutlu oldum sayende canım oğlumla öpüyoruz seni kocaman

hadi yaaa Allah göstermesin inş yoktur öyle birşey birde ben çok yoruluyorum bu aralar ev toplama işlerimiz var dışarı çıkmam gerekiyor derken onlara bağlamıştım ağrıyı

Yani akıntı arada oluyordu .. ama bu ne acaba o dediğin gibiyse olabilir hani terlersin falan ama evdeyken durup durukende nerden çıktı bilemedim yaa korkuyorumda biraz ama inş normaldir

canım benim bendede oldu böyle problem doktora gittim al-sense diye bir ped var onu koyuyorsun 24 saat sonra akıntıyla o ped mavi oluyorsa aminiyosentez suyu yani bebeğin suyu ama sarı olursa normal akıntı eğer rahatlamak istiyorsan ondan al bi eczaneden dene

SUBA85 programı bende izledmde şifre bölümünü kaçırmıştımm çok saol cnm..bende e bebekten ateşölçer arzumun...göğüs kremi we göğüs pedi aldm 30 tl indirim oldu ...

bu arada eczacı 8.aydan itibaren göğüs kremi kullanmaya başla demşti bana..sonra yara olduktan sonra kremler işe yaramaz dedi..önceden sürün ki nemlensinn dedi..bilginize bayanlar :))

Bu hafta raporluyum cok iyi oldu birazcık dinleneceğim insallah

canım indirim e bebekte varmı gidip alabiliyormuyuz anlamadım indirimi nette fiyat 119 tl :S indirimden nasıl yararlanıyoruz bende alıcam casual alıcam olmazsa bunu alırım birde taşıma kapasitesi kaç kilo acaba

ne güzel geçen haftada ben raporluydum iyi dinlendim yarın iş başı :) bol bol yat dinlen canım

bugün çok yordum kendimi kızlar temizlik ,çamaşır,yemek vs derken belimin ağrısı rahatsız etti beni .artık çabuk ve çok yoruluyorum. hepimize maşallah ki haftalarımız ilerliyor çok şükür allah hepimizin yardımcısı olsun...

çok yorulmayın yawaş yawaş yapın işleri...bu aylar tehliklei kızlar..dikkat edinn...

haftasonu die kimse yok sitede...boş kaldı buralar :)

slm kızlar bugün ancak fırsatımız oldu takvimimize bakmaya :) umarım herkes iyidir merak ettiğim bir konu var çatlaklar başladı mı bu ay başlayacağı söyleniyor kremleniyorum sürekli ama yinede sormayı istedim.

slm kizlar.bna doktorm anlatmsti idrar torbasiyla rahim yanyanaymis idrar kaciriyosndr diye.bndedr bazen 1 damla bsey iniyo gbi hssediyrmm suyum normal ckiyo..idrar olabilir..bde amniyon sivisnn kendine has bi kokusu olurmus onu ayirt edersn demisti doktor..onceleri bnde korkmustmda artk her sefer adama sormuyorm..ve amniyon svisi gelmeye bslarsa devamli gelirmis...kasilma san digm seyler kasilma degilmis bnmm bazen karnmn altna agri girio ckiyo doktorm normal oldgnu soyluyo..hftada bir proluton depot oluyrm her ihtimale karsi o seni korur diyo doktorm..allah hepimizi zamannda kvustrsn yavrularimizaa

selam kızlar...biz de bugün çıktık şöyle bir bakındık nerde ne var...pazar araştırması yaptık :) şaka bi yana cepaya gittik sadece orda mothercare fln baktık...kıyafet olarak evet çok güzel şeyler var mothercare de olsun h&m de olsun...başka yerlere de bakılır hepsi alınır o kolay da en zoru bebek arabası,yatağı,puseti vs...

orda da hiç çeşit yoktu..bi graco nun modelleri vardı çokta beğendiğimiz bişey olmadı ayrıca çok pahalı geldi bana...

pierre cardinin modelleri çok daha güzel oluyor ve daha uygun fiyatlı...ama alışveriş merkezlerinde yok sanırım..

ankarada olanlar siz nerelerden aldınız,alıyorsunuz? kızılaya fln bakalım diyorum ben bi ara oraya bakıcaz...bir de ankamall'e...

ben yatağını mobilya tarzı karyolalardan istiyordum beyaz...öyle karar vermiştim ama eşim park yatak daha kullanışlı diyor
odadan odaya geçirilir icabında diyor...biz oturma odasında ya da salondayken o içerde kalmamış olur diyor fln...bana da mantıklı geldi sonradan ama bilemiyorum yine de...tam karar vermiştim kafam yine karıştı...arkadaşlarıma soruyorum onlar da park yatak diyor...

biz ayın 4ünden sonra başlayabilecekmişiz alışverişe bazı nedenlerden dolayı...bir an önce halletmek istiyorum...

hadi bebeğin şeyleri tamam da benim için de alınacak şeyler var gecelik pijama,doğum çantası için şeyler vs...

slm kizlar benim idrardan sonra siddetli bir agri giriyor karnima sizdede olan varmi...doktora soracagim gittigimde ama daha 2 hafta var kontrole

Güneşim o arada sırada bendede oluyor.sanki böbreklerim ya da idrar torbasında iltihap varmış gibi yavaş yavaş yapabiliyorum.tam da anlatamadım ağrıyı ama çok sık olmadığı için mesaneye baskı falan vardır diye düşündüm.benim kontrolüme daha 3 hafta var,benim bebeğim sizinkilerden küçük daha,en son doğuran Ağustos annesi ben olucam heralde.o yüzden sizleri benden önde olduğunuz için can kulağıyla dinliyorum.heralde sizler doğurmaya başladıkça ben okurken ağlar dururum.şimdi bile düşününce gözlerim doluyor.Rabbim sağsalim nasip etsin hepimize

Sunny Baby Paradise Oyun Parkı Kırmızı - e-bebek.com kızlar şu linkten park yatak a bi bakarmısınız 209tl 30 lira indirimle 179 gelio varmı sunnybabyden alan?

aynı anda aynı şeylere bakmışız :) ben de şimdi onlara bakıyodum...

bir de bunlar var çok beğendim ben ama crest marka duymadım hiç acaba nasıldır? bir de bu tür şeyleri netten bakmadan incelemeden almak güvenilir olur mu ki diyorum...

Crest PRENSES Beyaz Kubbeli Lüx Oyun Parkı Beşik GittiGidiyor'da 83892323

CREST Haneden Lüx Oyun Parkı Yatak Beşik Karyola GittiGidiyor'da 84456852

aynen oyle bi agri cok sik oluyor bende artik wcye gitmeye korkar oldum ama idrar testimdede bisey cikmadi...anlayamadim bende neden oldugunu... allahin izniyle saglikla alalim kucagimiza insallah erken gec farketmez

Ben geçen hafta yaptırdım daha şeker yüklememi ve idrar testimi,benimde bişey çıkmadı.bir Üroloji doktoru bebek büyüdükçe böbreklere baskı yapabilir dedi,ben artık ona yoruyorum.umarım öyledir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…