- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #29.801
Endişe etme herşey Allah'tan ona sığın duanı et vakti zamanında,sağlıkla gelsin kuzularımız.Evet benimde ilk 6.yıl hediyemiz olacak bizim kuzumuz :)
Buarade ben kocişi ikna ettim.E bebekten indirimli ev tipi anakucağımı aldım:) çok mutluyum.
Linkini atayım size bakalım beğenecekmisiniz?
Joymaker İcy Ev Tipi Ana Kucağı - e-bebek.com
merhababebek indirimi ile 74tl ye geldi :)
selam kızlar hiç bir ağrınızı göz ardı etmeyin özellikle bu aylarda nette yazan herşey doğru değil büyüyor baskı yapıyor yorgunluktan falan aldanmayın muhakkak doktorunuza hemen gidip söyleyin bende netteki yorumlarla normal dedim meğer erken doğum riski varmış çok şükür önlem alındı şuan iyiyim
Yani akıntı arada oluyordu .. ama bu ne acaba o dediğin gibiyse olabilir hani terlersin falan ama evdeyken durup durukende nerden çıktı bilemedim yaa korkuyorumda biraz ama inş normaldir
Canım çok sağol verdiğin merhaba bebek bilgisi için bizde yoldaydık çamlıca e bebeğe gidiyorduk cuk dedi senin bu indirim msjın bende dönence istiyorum chicconun senin ana kucağınıda çok beğendim eşimede aldık indirim kuponu çok mutlu oldum sayende canım oğlumla öpüyoruz seni kocaman
SUBA85 programı bende izledmde şifre bölümünü kaçırmıştımm çok saol cnm..bende e bebekten ateşölçer arzumun...göğüs kremi we göğüs pedi aldm 30 tl indirim oldu ...
bu arada eczacı 8.aydan itibaren göğüs kremi kullanmaya başla demşti bana..sonra yara olduktan sonra kremler işe yaramaz dedi..önceden sürün ki nemlensinn dedi..bilginize bayanlar :))
iyi günler hamişler... ben kızıma elif ismini koymak istiyorum ama yanına ne yakışır bulamadım...
elif sare
elif şule
elif erva
elif naz
ne olabilir
Kızlar odama beşik almak istiyorum ama okuduğum bütün yorumlarda park yatak önerilmiş, ben ve eşim sevmedik;/ sepet tarzı beşiklerden istiyorum çok yüksek olmayan mobilya beşik ama .. Telden yazıyorum ben hep oyüzden resim yükleyemiyorum sanırım , takvim de oluşturamadım notbuktan bağlanıp yapayım bari :)
slm kizlar benim idrardan sonra siddetli bir agri giriyor karnima sizdede olan varmi...doktora soracagim gittigimde ama daha 2 hafta var kontrole
Sunny Baby Paradise Oyun Parkı Kırmızı - e-bebek.com kızlar şu linkten park yatak a bi bakarmısınız 209tl 30 lira indirimle 179 gelio varmı sunnybabyden alan?
Güneşim o arada sırada bendede oluyor.sanki böbreklerim ya da idrar torbasında iltihap varmış gibi yavaş yavaş yapabiliyorum.tam da anlatamadım ağrıyı ama çok sık olmadığı için mesaneye baskı falan vardır diye düşündüm.benim kontrolüme daha 3 hafta var,benim bebeğim sizinkilerden küçük daha,en son doğuran Ağustos annesi ben olucam heralde.o yüzden sizleri benden önde olduğunuz için can kulağıyla dinliyorum.heralde sizler doğurmaya başladıkça ben okurken ağlar dururum.şimdi bile düşününce gözlerim doluyor.Rabbim sağsalim nasip etsin hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?