2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlarrr.biz oğlumla dün kontrole gittik 1 aydan sonra.çoook özlemiştim bebeğimi ama yine göremedim yüzünü yaramazın dönmüyo hiç ultrasona doğru.ancak bi kulak profilden burun falan görünüyo.parmaklarını gördüm miniğimin uzun uzundu öpmek istedim valla:) kilomuz 1253 gr boyumuz 37,5 çıktı 28+2 de.bana normal gibi geldi sizce nasıl.haftaya yine görcem oğlumu inş. hem tam 1 haftada kaç gr alcak merak ediyorum.sizler napıyosunuz bi bakalım hmmmmm

CANIM kilosu gayet normal bebisinin.benimki 2 haftada 400 gr almıştı
Ne çabuk buyuyorlar.
Artık sıcaklardan bunaliyyorum.bugunde hastane çantamızı hazırladık:)

cnm ben dün baya inceledim batktım ama hep beyaz vardı bi tanede pembe beğendim kırmızısı yoktu kırmızı istiyorum ikinci bebek erkek olursa onada kullanalım diebeyaz çok kirlenir die düşündüm

Sunny Baby Paradise Oyun Parkı Kırmızı - e-bebek.com kızlar şu linkten park yatak a bi bakarmısınız 209tl 30 lira indirimle 179 gelio varmı sunnybabyden alan?

canım biz de aynı modelin mavisini almayı düşünüyoruz aynı markanın diğer park yataklarının cibinlikleri bu modeldeki kadar yüksek değil ya yarım kapatıyor ya da kutu gibi tam yatağın bitiş yerlerinden kapatılıyor bu model daha geniş üstelik yani artıları bize fazla geldi fiyatı da fena değil...

Sorumu da sormadım :) o sepetlerden alan veya kullanan var mı fikirlerinizi bekliyorum

cnm ben 1 yeni doğan park yatak aldım hani şu yavrulardan birde sepet yatak aldım bence sepetler çok şirin.evet çok uzun süre yatamayabilir ama olsun 1-2 yaşına gelince daha büyük bişiy alırım inş. oğluma yoksa içimde kalcaktı.park yatak katlanabildiği ve pratik old için iyi özellikle ilk aylarda oda oda gezeriz artık biz :)

CANIM kilosu gayet normal bebisinin.benimki 2 haftada 400 gr almıştı
Ne çabuk buyuyorlar.
Artık sıcaklardan bunaliyyorum.bugunde hastane çantamızı hazırladık:)

banada normal geldi teyzesi ama fikrinizi alalım dedik :) maşallah senin bebeğine bakalım benimki 1 haftada ne kadar alacak.artık ben bidahaki cumartesiyi iple çekerim :)

cnm sende mi e bebekten alıosun bugün indirim varmış alsammı onu düşünüyorum

Benim de çok eksiğim var cnm ya bakım ürünleri , banyo seti küveti vs, sepeti , giysileri de tamamlamadım gbi geliyo , kendime de almadım henüz bişey .. Püf gene içim sıkıldı. Biraz da kararsızlıktan mesela bakım ürünlerini seba med mi alsam eczanede gördüm kararsız kaldım almadım :/ kendime gecelik baktım almadım :/ aldıklarım da hastane çıkışı , battaniye , havlu , pijama takımları , badiler, birkaç zıbın, ve odası . Odası gelse biraz rahatlıycam herhalde , odayı boş görünce paniğe kapılıyorum sanki :)

Çabuk çabuk ben de yapayım dedim ama indirim kuponları bitmiş :))))

Canım ulus a da bak, cok fazla çeşit var her çeşit kalitede ve fiyatta aradığını bulabilirsin cikrikcilar yokuşu denen yerde
Ben ilk bebekte mobilya beşik almıştım , kizim yeni doğduğunda kv dem ulustan Portatif sallanan bi beşik aldı ilk zamanlar onu kullandık odadan odaya taşıdık rahat oldu

benimde beşiği yatağı yorganı kaldı cnm bide ateşölçer acaip kararsız bi insan oldum çıktım dün gittik küvet seti kraft anakucağı,2 penye battaniye,bi peluş battaniye,ufak tefek zıbın mendil alt açma,sebamedin seti,lansinoh göğüs ucu kremi,2 ayakkabı,kendime gecelik sabahlık takım ama pijama bulamadım,sebamed de indirim vardı chicconun bayiisi olan bi mağazadan aldım 55 liraya geldi ayrıca 16 lirayada pişik kremi aldım,chicconun yeni doğan emzik ve bimberonunu aldım onlarda 40 liraya geldi ama bi yorganmı uyku setimi alacam pamuk yorgan bulamadım bide beşiği beğenemedim işte pembe beğendim bi tanede eşim ara renkler olsun dio ikinci çocuk olursa onuda yatırırız die ama bilemiorm,anakucağınıda kırmızı aldık.fikir olur belki sana cnm,ha küveti falanda sevi bebeden aldım battaniyeleride mothercareden,seninde en azından odan hazırmış

Kızlar çok sevindim sizlerinde indirimden faydalanmanıza :)
Herhafta takip ediyorum sadece 2 haftadır yapıyorlar bu uygulamayı yoksa birçok şeyi indirimli alırdık. :)
Sağlık olsun.
Buarada bizde kocişle Sunny Baby cibinlikli takımına bakıp alsakmı diye düşündük ama ben bir mağazaya gidip görelim diye almadım. :)

eylüsümü bugn hickirik tuttu ilk defa hisettm 5dakka ayni yer duzenli olarak pit pit atti kucuk kizm buyumste hckirirmis yerm ben onu

ayy banada hep aynısını diyolar doğum olur bu ayda falan filan korkutuyorlar yaa bide ilk olunca ..
demekki aynı ağrıları yaşıyoruz inşallah normaldir yada rahim büyüyor oda olabilir .. sen haber verirsin tatlım sağol :)

iyi fikir canım sağol denemek lazım bakim yine ıslaklık olacak mı en son öğlen geldi şimdi yok ama :44:

bugün çok durgundu buralar.eşimde ev olmayınca sıkıntıdan öldüm yahu. yarın 9.30da randevum var kızlar şimdiden öpüyorum hepinizi .HEPİCİĞİMİZİ Allaha emanet edip kaçıyorum gelene kadar iyi bakın kendinize. iyi geceler dünya güzelleri

6 ay doğum izninde son viraja girildi!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin uzun süredir merakla beklenen doğum izninin 6 aya çıkması konusundaki son gelişmeleri anlattı. Şahin, doğum izni paketinin haftaya Erdoğan'ın masasında olacağını belirtti.
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, aile ve iş yaşantısı uyumuyla ilgili çok büyük bir paket üzerinde çalıştıklarını, bir hafta içinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından içeriğinin vatandaşlarla paylaşılacağını söyledi. Şahin, "Evlenmeyi teşvik edeceğiz. Kadını ekonominin içinde tutacak yeni alternatifler üretmeye çalışıyoruz." dedi.
Bakan Fatma Şahin ve AK Parti Kadın Koları Genel Başkanı Gülden Akşit ve partililer Şehitkâmil Kültür Merkezi’nde düzenlenen “Yerel Yönetimlerde Kadın Zirvesi” adlı programa katıldı. Burada kadının geldiği son noktaya değinen Bakan Fatma Şahin, kadını, anayı, aileyi merkeze alan bir politika uyguladıklarını dile getirdi.

DOĞUM İZNİ, SÜT İZNİ, ESNEK ÇALIŞMA SONRAKİ HAFTAYA BAŞBAKAN'IN ÖNÜNE GİDECEK!

Aile ve yaşantısı ile ilgili çok büyük bir paketin üzerinde çalıştıklarının bilgisini veren Şahin, şunları kaydetti:

“Başbakanımız ile beraber Ali Babacan Bakanımızın başkanlığında aile ve iş yaşantısı uyumuyla ilgili çok büyük bir paket üzerinde çalışıyoruz. Doğum izni, süt izni, esnek çalışma modeli bu pakette yer alacak. Evlendirmeyi nasıl teşvik edeceğiz, aile kurumunu daha güçlü kılmayı hedefliyoruz. Aile olmayı önemli kılacak ve kadını da ekonominin içinde tutacak yeni alternatifler üretmeye çalışıyoruz. Bunun için kadının yaşadığı zorlukları azaltacak, sosyal devlet için gereğini yapmayı hedefliyoruz. Önümüzdeki hafta inşallah onu da çalışacağız. Ondan sonraki hafta da Başbakanımız bu güçlü paketi sizlere anlatacak.”

“Kadına karşı ayrımcılık ırçılıktan beterdir” diyen Şahin, kadın artık siyasetin nesne değil, öznesi durumuna getirdiklerini belirtti.

250 BİN KADIN, AYLIK 250 TL MAAŞ İLE DÜZENLİ YARDIMA GEÇTİ

Şahin, eşi vefat eden kadınlarla ilgili bir çalışma yaptıklarını ve bu kapsamda 250 bin kadına aylık 250 TL mali destek ile düzenli yardım yaptıklarını hatırlattı. Şahin, “Paranın miktarı hiç önemli değil. Kadının yaşamına dokunuyorsunuz. Ve şu anda en son çıkardığımız kararla muhtaç aile de, evi çocuk evi geçindiriyorsa ve bu çocukta askere gittiyse, askerden gelene kadar aileye destek veriyoruz.” diye konuştu.

Hadi insallah arkadaslar yaa , insallah yasa çıkar meclis tatile girmeden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…