- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #29.821
slm kızlarrr.biz oğlumla dün kontrole gittik 1 aydan sonra.çoook özlemiştim bebeğimi ama yine göremedim yüzünü yaramazın dönmüyo hiç ultrasona doğru.ancak bi kulak profilden burun falan görünüyo.parmaklarını gördüm miniğimin uzun uzundu öpmek istedim valla:) kilomuz 1253 gr boyumuz 37,5 çıktı 28+2 de.bana normal gibi geldi sizce nasıl.haftaya yine görcem oğlumu inş. hem tam 1 haftada kaç gr alcak merak ediyorum.sizler napıyosunuz bi bakalım hmmmmm
aynı anda aynı şeylere bakmışız :) ben de şimdi onlara bakıyodum...
bir de bunlar var çok beğendim ben ama crest marka duymadım hiç acaba nasıldır? bir de bu tür şeyleri netten bakmadan incelemeden almak güvenilir olur mu ki diyorum...
Crest PRENSES Beyaz Kubbeli Lüx Oyun Parkı Beşik GittiGidiyor'da 83892323
CREST Haneden Lüx Oyun Parkı Yatak Beşik Karyola GittiGidiyor'da 84456852
Sunny Baby Paradise Oyun Parkı Kırmızı - e-bebek.com kızlar şu linkten park yatak a bi bakarmısınız 209tl 30 lira indirimle 179 gelio varmı sunnybabyden alan?
Sorumu da sormadım :) o sepetlerden alan veya kullanan var mı fikirlerinizi bekliyorum
CANIM kilosu gayet normal bebisinin.benimki 2 haftada 400 gr almıştı
Ne çabuk buyuyorlar.
Artık sıcaklardan bunaliyyorum.bugunde hastane çantamızı hazırladık:)
iyi günler hamişler... ben kızıma elif ismini koymak istiyorum ama yanına ne yakışır bulamadım...
elif sare
elif şule
elif erva
elif naz
ne olabilir
canım biz de aynı modelin mavisini almayı düşünüyoruz aynı markanın diğer park yataklarının cibinlikleri bu modeldeki kadar yüksek değil ya yarım kapatıyor ya da kutu gibi tam yatağın bitiş yerlerinden kapatılıyor bu model daha geniş üstelik yani artıları bize fazla geldi fiyatı da fena değil...
selam kızlar...biz de bugün çıktık şöyle bir bakındık nerde ne var...pazar araştırması yaptık :) şaka bi yana cepaya gittik sadece orda mothercare fln baktık...kıyafet olarak evet çok güzel şeyler var mothercare de olsun h&m de olsun...başka yerlere de bakılır hepsi alınır o kolay da en zoru bebek arabası,yatağı,puseti vs...
orda da hiç çeşit yoktu..bi graco nun modelleri vardı çokta beğendiğimiz bişey olmadı ayrıca çok pahalı geldi bana...
pierre cardinin modelleri çok daha güzel oluyor ve daha uygun fiyatlı...ama alışveriş merkezlerinde yok sanırım..
ankarada olanlar siz nerelerden aldınız,alıyorsunuz? kızılaya fln bakalım diyorum ben bi ara oraya bakıcaz...bir de ankamall'e...
ben yatağını mobilya tarzı karyolalardan istiyordum beyaz...öyle karar vermiştim ama eşim park yatak daha kullanışlı diyor
odadan odaya geçirilir icabında diyor...biz oturma odasında ya da salondayken o içerde kalmamış olur diyor fln...bana da mantıklı geldi sonradan ama bilemiyorum yine de...tam karar vermiştim kafam yine karıştı...arkadaşlarıma soruyorum onlar da park yatak diyor...
biz ayın 4ünden sonra başlayabilecekmişiz alışverişe bazı nedenlerden dolayı...bir an önce halletmek istiyorum...
hadi bebeğin şeyleri tamam da benim için de alınacak şeyler var gecelik pijama,doğum çantası için şeyler vs...
Tabi canım yazıyorum.Benim facede ekli merhababebek programı oradan açıyorum
www.merhababebek.tv adresine kodu KUCUK HARFLER ve bitisik olarak girin, hediyenizi alin... Sayfayi ve kodu surekli kontrol ediyoruz. Problem aninda mudahale ediyoruz. Yogunluktan anlik sikintilar olabilir. Anlayisiniz ve ilginiz icin tesekkur ederiz...
yazıyor açılan sayfaya uzmanbilgisi yazıp enter diyeceksin çıkan ekrana kendi bilgilerini yazıp göndereceksin kısa süre sonra karşı taraftan msj geliyor.Gelen parola ile ebebek ten alışveriş yapabiliyorsun.
selam kızlar...biz de bugün çıktık şöyle bir bakındık nerde ne var...pazar araştırması yaptık :) şaka bi yana cepaya gittik sadece orda mothercare fln baktık...kıyafet olarak evet çok güzel şeyler var mothercare de olsun h&m de olsun...başka yerlere de bakılır hepsi alınır o kolay da en zoru bebek arabası,yatağı,puseti vs...
orda da hiç çeşit yoktu..bi graco nun modelleri vardı çokta beğendiğimiz bişey olmadı ayrıca çok pahalı geldi bana...
pierre cardinin modelleri çok daha güzel oluyor ve daha uygun fiyatlı...ama alışveriş merkezlerinde yok sanırım..
ankarada olanlar siz nerelerden aldınız,alıyorsunuz? kızılaya fln bakalım diyorum ben bi ara oraya bakıcaz...bir de ankamall'e...
ben yatağını mobilya tarzı karyolalardan istiyordum beyaz...öyle karar vermiştim ama eşim park yatak daha kullanışlı diyor
odadan odaya geçirilir icabında diyor...biz oturma odasında ya da salondayken o içerde kalmamış olur diyor fln...bana da mantıklı geldi sonradan ama bilemiyorum yine de...tam karar vermiştim kafam yine karıştı...arkadaşlarıma soruyorum onlar da park yatak diyor...
biz ayın 4ünden sonra başlayabilecekmişiz alışverişe bazı nedenlerden dolayı...bir an önce halletmek istiyorum...
hadi bebeğin şeyleri tamam da benim için de alınacak şeyler var gecelik pijama,doğum çantası için şeyler vs...
benim de çok eksiğim var cnm ya bakım ürünleri , banyo seti küveti vs, sepeti , giysileri de tamamlamadım gbi geliyo , kendime de almadım henüz bişey .. Püf gene içim sıkıldı. Biraz da kararsızlıktan mesela bakım ürünlerini seba med mi alsam eczanede gördüm kararsız kaldım almadım :/ kendime gecelik baktım almadım :/ aldıklarım da hastane çıkışı , battaniye , havlu , pijama takımları , badiler, birkaç zıbın, ve odası . Odası gelse biraz rahatlıycam herhalde , odayı boş görünce paniğe kapılıyorum sanki :)
çabuk çabuk ben de yapayım dedim ama indirim kuponları bitmiş :))))
yok canım bel ağrım olmuyor ama sabah adet ağrısı gibi sol tarafım sürekli ağrıdı çok korktum hatta. biraz uzandım ayaklarımı uzattım oturuyorum şimdi yarın muhakkak sorarım ama. bu aylarda erken doğum riski var diyorlar ya sürekli beni en çok o korkutuyor. son gittiğimde rahim boyun uzun rahim ağzın kapalı demişti inş yine güzel şeyler söyler gelince yazarım sana hemen
canım benim bendede oldu böyle problem doktora gittim al-sense diye bir ped var onu koyuyorsun 24 saat sonra akıntıyla o ped mavi oluyorsa aminiyosentez suyu yani bebeğin suyu ama sarı olursa normal akıntı eğer rahatlamak istiyorsan ondan al bi eczaneden dene
eylüsümü bugn hickirik tuttu ilk defa hisettm 5dakka ayni yer duzenli olarak pit pit atti kucuk kizm buyumste hckirirmis yerm ben onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?