2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah canım nezaman yayınlandı bu haber merak ettim yeni mi? sürekli bakıyorum görmedim artık umudumu kesmiştim bu izinden

meclis tatile girmeden yasalaşacağı söylenmişti geçen ay,inş diye dua edelim de sinerji oluşturalım...hihihihihi....

kızlar ben ılk hamıle kaldıgımdan berı oda dusunuyordum,herseyıyle tam takımm!!kendı yatak odamada park yatak ...sonradan vazgectımm...3 yasına gelsınn,sonra ıstedıgını bırlıkte almaya gıderız dıyee..aklı basına gelsın hebıı!!hem evımız kıra...ev de almayı duusnnuyoruzz ,mobılya mahvolmasın bosuna,ordan oraya tasınırkenn.. ama sımdı daha onemlı bı sorum var..park yatak alıcamda ne renk alıcam!!bebesımız kızz!!!ıcımden canlı renkler gecıyooo amaa..hadı ıkıncıcısı erkek olursa...erkekdee pembe olmazkıı....ıkı park yatagı ne yapayımm sonraa...ben graconun su modellerı arasında kararsız kaldımm...CONTOUR ELECTRA ( DOODLE ) | Graco CONTOUR PRESTİGE ( SWEET PRİNCESS ) | Graco ...yoksa bunların dısında ara renkmı alsamm,ne yapsam bılemedımm... CONTOUR ELECTRA ( BERTİE & FERN) | Graco sizler ne yaptınızz...benım gıbı dusunenler...haa bıde bu arda bu asmayada cok kolay gelmedımm..ılk basta prenses park yataklar hosuma gıdıyorduu!!!gıtım gordumm,musamba gıbıydıı..hıc begenmedımmm..ınternete bakıpda kanmayınn sakınn...

cnm ben dün baya inceledim batktım ama hep beyaz vardı bi tanede pembe beğendim kırmızısı yoktu kırmızı istiyorum ikinci bebek erkek olursa onada kullanalım diebeyaz çok kirlenir die düşündüm

ben de tam tersi beyaz olsun istedim :)
bizim evde her yer beyaz...ne bileyim beyaz hoşuma gidiyor hele ki bebek yatağında....ama pembe,lila hatta mavi bile olabilir:)

senin yine eksiğin var yani bişeyler almışsın,biz daha hiç bişey almadık :)
ben daha çok panikliyorum :))

bir annem almış işte bişeyler biraz,o kadar...

ayy cnm ulus bize o kadar ters ve uzak ki...bir de biz evleneceğimiz zaman davetiye şeker için oraya gitmiştik,arabayı da çekmişlerdi park ettiğimiz yerden...çok kalabalıktı fln bir daha töbe demiştik ulusa :))) kızılaya bakabilirim en fazla..orda nerelere bakılabilir peki fikir verebilir misin?

inşallah canım nezaman yayınlandı bu haber merak ettim yeni mi? sürekli bakıyorum görmedim artık umudumu kesmiştim bu izinden

Yeni canım , biri 11 saat önce , digerleri yine Mayıs tarihli bi kaç yazı var nette , sinerji oluşturalım dua edelim valla çıksın insallah su yasa ezan okunuyor su anda , insallah Allah dualarımızı kabul eder

Bu haftanın ve bu günün ilk günaydını benen olsun arkadaşlar.Gece 3:30 dan beri yatakta dön dön delirdim.Uyuyamıyorum.En
sonunda kalktım.Saat sabahın 5 i.Herkese günaydın ve iyi haftalaaaar.

Kızlar rüyamda erken doğum yapmışım.Ayyy nasıl birşeydi anlatamam.

Son düzenleme:
Günaydın kızlar güne hiç iyi başlamadım sabaha kadar kabus gördüm birinde kendi başıma doğum yapıyordum bebeğin kanepeden yere düşüyordu rüyamda ağlıyorum gerçekte de ağlıyormuşum eşim uyandırdı sakinleştirdi beni tekrar uyudum bu sefer de rüyamda kanamam vardı gene ağlıyordum sonra eşimin alarmı ile uyandım zaten her hafta onu yolculamak artık çok zor gelmeye başladı onu gönderirken de ağladım yawrum o da çok üzüldü ben sizi nasıl bırakıp gidicem die ağlaya ağlaya gönderdim adamcağızı bu hafta gönende haftaya Lübnan da sonra kimbilir nerde canı sağılsunda varsın uzak kalalım diyordum ama artık daha da zor geliyor dayanmak offffff Neyse sabah sabah içinizi karartmayım zaten bugün Pazartesi çalışan anneciklerin keyfi yok bide ben kaçırmayım öpüyorum hepinizi biraz uyumaya çalışalım

Günaydınnnn kızlar sizi çok özledik.. kızımla işe başladık ama çok zor geldi sabahın köründe kalkmak.. neyse az kaldı dişimizi sıkalım napacazz mecbur

günaydınnnn annecikler we bebişleriii :))

hızlı bi hafta olsunn hemencecik geçsin....

okullarda bitio ass kaldı dayanmalıyıss :)) diğer çalışanlarda zaten raporla ayrılcak..

bebişimi ösledimmm haftaya bgn randewumm...sezeryan günü werir mi ki ?

günaydın güzel anneler ve melekleri :) ben bugün nedense bi sevinç ile uyandım.. çarşamba günü kızımın mobilyaları gelecek acaba o yüzden mi? üstüne birde miniğimin tekmeleriyle uyanınca sevinçli bir gün kaçınılmaz oldu .. herkese hayırlı haftalar diliyorum.. çalışan anneler; size kolay gelsin göz açıp kapayıncaya kadar mesainiz bitsin inş :) kızımla öpüyoruz sizi

kızlar buna cevap verebilcek var mı? kafam allak bullak oldu hepten yaa..

Bugün şefim soruo gene gelmicekmisin die.. dedim tazminatım lazım kredim var. doğum iznine ayrılırsam 3 ay kredimi ödemem imkansız. işe başlayınca doğum parasını veriyorlar ya.. bide doğumdan sonra 2 ay içinde işe dönmek istemiorum ki napacığım şaşırdım kafam allak bullak. biyandan çıkmak 1 sene bebeğimle geçirmek istiyorum.. hemen işe dönersem yapğabilirmiyim yetişebilirmiyim güvenemiyorum kendime.. yapanalr nasıl yapıyor diyebilirsiniz ama ben kendime güvenemiyorum. ölü gibi gezerim heralde ortalıkta.. bide sabahın köründe kalk çocugu kaynanaya götür sonra servise çık.. eee gece uykusuzluk geri dönememm işe hemen yaaa.. bana akıl verin

Birde şu sıralar sırt ğöğüs ağrısı derken kalp çarpıntılarım gene gündeme geldi.. elllerim buz gibi oluyor içim bi fena oluyor. ayağa kalkınca gözlerim kararıyor.. eski halime geri dönüyorum galiba ((

Günaydın hayırlı haftalar güzel anneler, ne olur bugün çabucak akşam olsun o kadar yorgunumki haftasonu evde badana boya temizlik annem kayınvalidem geldiler sağolsun ama ayakata dolanmakdan bile ayaklarımın üstüne basamıyorum ellerim şişmişdolap içlerime kadar pek güzel mis gibi oldu ama iki akşamda gece saat 2 de yattım sabah da kalk işe gel evdeki annişler bide benim için ayaklarınızı uzatıp yatar mısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…