- 8 Ocak 2013
- 1.248
- 318
- 323
- 36
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #29.861
ben de tam tersi beyaz olsun istedim :)
bizim evde her yer beyaz...ne bileyim beyaz hoşuma gidiyor hele ki bebek yatağında....ama pembe,lila hatta mavi bile olabilir:)
kızlar ben ılk hamıle kaldıgımdan berı oda dusunuyordum,herseyıyle tam takımm!!kendı yatak odamada park yatak ...sonradan vazgectımm...3 yasına gelsınn,sonra ıstedıgını bırlıkte almaya gıderız dıyee..aklı basına gelsın hebıı!!hem evımız kıra...ev de almayı duusnnuyoruzz ,mobılya mahvolmasın bosuna,ordan oraya tasınırkenn.. ama sımdı daha onemlı bı sorum var..park yatak alıcamda ne renk alıcam!!bebesımız kızz!!!ıcımden canlı renkler gecıyooo amaa..hadı ıkıncıcısı erkek olursa...erkekdee pembe olmazkıı....ıkı park yatagı ne yapayımm sonraa...ben graconun su modellerı arasında kararsız kaldımm...CONTOUR ELECTRA ( DOODLE ) | Graco CONTOUR PRESTİGE ( SWEET PRİNCESS ) | Graco ...yoksa bunların dısında ara renkmı alsamm,ne yapsam bılemedımm... CONTOUR ELECTRA ( BERTİE & FERN) | Graco sizler ne yaptınızz...benım gıbı dusunenler...haa bıde bu arda bu asmayada cok kolay gelmedımm..ılk basta prenses park yataklar hosuma gıdıyorduu!!!gıtım gordumm,musamba gıbıydıı..hıc begenmedımmm..ınternete bakıpda kanmayınn sakınn...
Yeni canım , biri 11 saat önce , digerleri yine Mayıs tarihli bi kaç yazı var nette , sinerji oluşturalım dua edelim valla çıksın insallah su yasaezan okunuyor su anda , insallah Allah dualarımızı kabul eder
Günaydın kızlar güne hiç iyi başlamadım sabaha kadar kabus gördüm birinde kendi başıma doğum yapıyordum bebeğin kanepeden yere düşüyordu rüyamda ağlıyorum gerçekte de ağlıyormuşum eşim uyandırdı sakinleştirdi beni tekrar uyudum bu sefer de rüyamda kanamam vardı gene ağlıyordum sonra eşimin alarmı ile uyandım zaten her hafta onu yolculamak artık çok zor gelmeye başladı onu gönderirken de ağladım yawrum o da çok üzüldü ben sizi nasıl bırakıp gidicem die ağlaya ağlaya gönderdim adamcağızı bu hafta gönende haftaya Lübnan da sonra kimbilir nerde canı sağılsunda varsın uzak kalalım diyordum ama artık daha da zor geliyor dayanmak offffff Neyse sabah sabah içinizi karartmayım zaten bugün Pazartesi çalışan anneciklerin keyfi yok bide ben kaçırmayım öpüyorum hepinizi biraz uyumaya çalışalım
Günaydınnnn kızlar sizi çok özledik.. kızımla işe başladık ama çok zor geldi sabahın köründe kalkmak.. neyse az kaldı dişimizi sıkalım napacazz mecbur
canım bunu en net çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığından öğrenebilirsin.. alo 170 i ara. durumunu anlat. onlar sana fikir verebilirler. eşim de işsiz kaldığında bu noyu arayarak kendine işsizlik maaşı bağlatmıştı
çok saol canım.. birilerinden akıl almalıyım gerçekten ne yapacağımı şaşırdım
GÜNAYDIN CNM SEN BAŞLADIN BEN RAPORLANDIM NASIL OLDUN BAKALIM?
kızlar buna cevap verebilcek var mı? Kafam allak bullak oldu hepten yaa..
Bugün şefim soruo gene gelmicekmisin die.. Dedim tazminatım lazım kredim var. Doğum iznine ayrılırsam 3 ay kredimi ödemem imkansız. Işe başlayınca doğum parasını veriyorlar ya.. Bide doğumdan sonra 2 ay içinde işe dönmek istemiorum kinapacığım şaşırdım kafam allak bullak. Biyandan çıkmak 1 sene bebeğimle geçirmek istiyorum.. Hemen işe dönersem yapğabilirmiyim yetişebilirmiyim güvenemiyorum kendime.. Yapanalr nasıl yapıyor diyebilirsiniz ama ben kendime güvenemiyorum. ölü gibi gezerim heralde ortalıkta.. Bide sabahın köründe kalk çocugu kaynanaya götür sonra servise çık.. Eee gece uykusuzluk geri dönememm işe hemen yaaa.. Bana akıl verin
Birde şu sıralar sırt ğöğüs ağrısı derken kalp çarpıntılarım gene gündeme geldi.. Elllerim buz gibi oluyor içim bi fena oluyor. Ayağa kalkınca gözlerim kararıyor.. Eski halime geri dönüyorum galiba((
belli bir iş gününü doldurman gerekiyor birde bağlanması için. inş o iş gününü geçmişsindir. 400 liraydı galiba işsizlik maaşı az ama en azından yine işe yarar..
en iisini yapmışsın canım.. Bende çokk attım son zamana kadar çalışıcam die ama sağlığım beni zorluyacak.. Düzelme yok maşşallahHep aynıyım şu an içime baygınlık geldi ağrımdan patronum bile dedi kendini kötü hissedersen izin al kızım die.. çünkü sandalyede kaykılmış oturuyorum bi tarafımda yastıkk..
Bol bolll dinlenn rapor dediğin çabuk bitiyorrDoğumdan sonrada çabuk bitecek iştee
cnm doğum izninde olsanda onlar seni işten çıkardığı için alırsın bence işsizlik maaşını,yine kaynanan varmış benim bakacak kimsemde yok bide müdürüm diretio ücretsiz alma die gerçi insan kaynakları kullanırsın dedi ama bende en kötü ihtimal istifa ederim çünkü 2 aylık bebeğimi bırakamam bakıcı eline büyük konuşmayımda. Zaten 5 yıllık bankacıyım 1 yıl evimde dursam bile en kötü ihtimal özel bankalara girerim yada tekrar kpssye girerim 2014te die kendimi rahatlatıyorum ama işsizde kalırsam nasıl ederiz diede düşünmekten kendimi alamıorum üniversiteyi bitirdim hemen atandım emeklerim boşamı gitcek diorum, geride bu bebek için çok sıkıntı çektim bebeğim için değer umrumda deil diorum açıkcası bende ne dediğimi bilmiyorum karmaşık ruh hali içindeyim çok bunaldım allah sorsun bizi bu hale düşürenlerden
amaa canım benim istediğimle çıkarıyorlar işten.. Iş yerine bir sorun olmasını da istemem bu yüzdenn.. Kaynanam var ama zerre kadar güvenmiyorum ona.. Zamanında çocuklarını giydirirken hep kollarını çıkartmış.. Eltisi demişti bigün.. Sonrada gözünü korkutmuş gibi oldum falan die gülmüştü.. Zaten ona bırakma konusunda tereddütlüydüm bunu duyunca heptenn karalara bağladım. çünkü kendisi çok evecik en son baktığı kendi çocukları olmuş. Kızları çalışmadığı için kendi çocukalrına kendileri bakmış.. şimdi 6 yaşında kız çocuğa bakıo oda annesi biyere giderse bırakıo öyle.. Kendi der zaten ben hiç çocuk yıkayamam ayy tutamamm falan die.. Bende üni okudum 5 ay içinde iş hayatında buldum kendimi. Iş bulurum mutlaka diorum ama senin gibide ya bulamazsam geçimimiz nasıl olurda diyorum.. şu an sırtımda çok büyük yük varmış gibi hissediyorum kendimi offf.. Allahın cezaları adam gibi analık izni çıkaramadı pislikler bizi oyalıyorlar resmendalga geçiyorlar ya başka bişey deil.. Allah yardımcımız olsun canım ((
çalışan anneler var etrafımda çoxugumun ilk sesini yürüyüşünü ...vs ben görmedim diorlar içime oturuyor valla((
sorma cnm cuma gece geldim eve sabaha kadar uyumadım ayak şişliğinden ağrısından oturmak hiç ii gelmio bana,cumarteside eksikleri tamamladık doktora gittik fazla dolandık herhalde sancı girdimi karnıma 5 dkkada bi bıçak saplanıo gibi ödüm koptu.kafam bi milyon valla cnm ne zamana kadar çalışsam nasıl etsem 32 de hemen ayrılsam mı yoksa 2 hafta daha mı çalışsam valla kafayı yicem düşünmekten ne zormuş çalışan anne olmaksende yorma cnm kendini seni çok ii anlıorum bak haftasonu evdeydim ayaklarım hiiçç şişmedi nasıl rahatım evde olmak gibiside yok kredim var benimde ücretsize ayırmazlarsa istifa edim desem bi türlü kafayı yemezsem ii valla
kolunu mu çıkarmışşş aman allahım:18::18:yani iş yerin için sıkıntı olabilir sanki doğurmuş ondan çıkarmışlar gibi olur,doğumdan önce çıkarsınlar uygun bi sebep göstersinler böylece sende onlarda sıkıntıya girmezsiniz işsizlik maaşını alırsın bi işkura da danış cnm onlar verio ya maaş iice araştır,seni çok ii anlıorum insanın kafasını her an meşgul edio allah yardımcımız olsun inşallah((
en kokktuğum şey zaten bebeğin suyundaki azalma öyle birşey olmasında .ipazartesiye aldım şimdi saat 9.30 a randevu geçen sefer gidemedim. hem görmüş olurum bıdığı iyi olduğunu duymak insanı mutlu ediyor. sen alışverişe başla gerçektende bebekkafa yavaş yavaş bu sıcaklar tüketecek yoksa bizi
kızlar size birşey sormak istiyorum..ben kısmetse işi bırakacağım.. temmuz 1 de evlenmiştim 1 yılım dolmadan tazminatlı çıkış hakkımı kullanmak istedim. iş yerimle konuştum tazminatlı çıkış hakkım var beni siz çıkarın die onlarda kabul etti. şimdi temmuz 1 den sonrada çıkabilirim yani nasılsa tazminatlı çıkacağım.. ama benim merak ettiğim şirket çıkarınca belli bir ay işsizlik maaşı bağlanıyormuş. ama ben doğum yapacağım.. böyle bir haktan yararlanabilir miyim? yararlanırsam hangi aydan sonra ??
Bisikletli Bebek Şekeri GittiGidiyor'da 85696158
BEBEK ARABASINDA YATAN BEBEK-BEBEK ŞEKERİ GittiGidiyor'da 84390685
ikisi arasında kararsız kaldım :26: sizce?
kızlaaaar :) bakın ne aldık h sonu Tombik Bebe ve Genç firmasının satışını yaptığı İnci Bebek Odası ürününü inceleme sayfası | MASKO MOBİLYA KENTİ çok beğendım arkadaş bayıldıum...
ay canım benim yaaaa nolacak bizim bu hallerimiz.. Gerçekten çalışan anne olmak ne zormuş.. Etrafımda okadar çok çalışmayıp kasılanlar varki kafayı yedirtecekler banaDinlen yorma kendini sürekli uzan arada kalk su iç gene yat canım..
Ay bende senin gibiyim bak burnumun direği sızlıyo valla 32 de çıksam mı yoksa doğum iznine mi ayrılsam yada işten çıkıcaksam son zamana kadar gitsem mi... Yok öyle mi yok böyle mi yapsamm diye düşünmektennn başım ağrıo daralıyorum.. Bendee evdeyken bir gram bile şişmedi canım ayakalrımı sevesim geldi okadar yani.. Ah bu kredileri bu doğum iznimi çıkışmı yapsak düşüncelerine bizi sokanlarınnnnnnnnnnnnnnn.... Valla açık açık böyle küfür edesim gelio.. çok bunalım durumdayım şuan napmalıyız bizzz canım ya ne yapmalı?????????? Inşallah kafalarımızı yemeden bebişlerimize hayırlısı ile kavuşuruz.. Diyorum bırak allaha o hayırlısını yazmıştır zaten nie kafanı yoruosn oluruna bırak diorum.. Amaa içimdeki sesi durduramıyorum da..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?