2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım bunu en net çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığından öğrenebilirsin.. alo 170 i ara. durumunu anlat. onlar sana fikir verebilirler. eşim de işsiz kaldığında bu noyu arayarak kendine işsizlik maaşı bağlatmıştı

GÜNAYDINN KIZLAR BİZ BUGÜN RAPORLUYUZ KIZIMLA KAHVALTI YAPIORUZ Bİ YANDANDA SİZİ OKUYORUZ,UYUTMADI BICIRIK BENİ SABAH EŞİMİ YOLCU ETTİM YATTIM TEKMELER DÖNMELER TAKLALAR:dEN SON KALKTIM KAHVALTI YAPAYIM DEDİM DURULDU ACIKMIŞ OBUR KIZIM BENİÖ:)

ben de tam tersi beyaz olsun istedim :)
bizim evde her yer beyaz...ne bileyim beyaz hoşuma gidiyor hele ki bebek yatağında....ama pembe,lila hatta mavi bile olabilir:)

AYY CNM AYNEN BENİM EVİMDE HEP BEYAZ HALIM BİLE SALONUM VEYATAK ODAMDA MOBİLYAM.AMA BUNA BAKTIMDA BEN MOBİLYA OLMADIĞINDAN ÇABUK TOZLANIR HATTA KİTLENİR BEBEK ELLER FALAN DİE DÜŞÜNDÜM SÜREKLİ TİK OLUR ONU SİLER DURURUM BENDE O YÜZDEN İSTEMEDİM:26::26:

BENDE SENİN GİBİ KARARSIZIM RENK KONUSUNDA CNM CUMARTESİ GİTTİM GEZDİM AMA EN ÇOK BEĞENDİĞİM LACİVERT ÜZERİ PEMBE NAZAR BONCUKLUYDU ONUN BİDE LACİVERT MAVİ NAZAR BONCUKLUSU VARDI EŞİMDE ARA RENK OLSUN İSTEDİ BEYAZLARDAÇABUK KİRLENİR DİE İSTEMEDİM CİBİNLİK OLSUN MUTLAKA İSTİYORUM BEN SÜSLÜYÜM AZCIK AMA SENİNKİLERDEN 2. PEMBELİYİ BEĞENDİM AMA KIRMIZI OLSA DAHA İİ

Yeni canım , biri 11 saat önce , digerleri yine Mayıs tarihli bi kaç yazı var nette , sinerji oluşturalım dua edelim valla çıksın insallah su yasa ezan okunuyor su anda , insallah Allah dualarımızı kabul eder

İNŞALLAH ÇIKAR VALLA UYKULARIMA ELEM VERİO ARTIK BU KONU ALLAHIM YÜZÜMÜZE BAKSIN

CNM ÇOK ÜZÜLDÜM OKURKEN BENDE RAPORLUYUM BUGÜN ANNEME GİDECEM İÇİM Bİ TUHAF EŞİM GELEMİO ÇALIŞIO AYRI KALMAK ZOR SENİN DURUMUN HELE ÇOK ZOR RABBİİM YARDIMCIN OLSUN TEZ ZAMANDA KAVUŞUN İNŞALLAH

Günaydınnnn kızlar sizi çok özledik.. kızımla işe başladık ama çok zor geldi sabahın köründe kalkmak.. neyse az kaldı dişimizi sıkalım napacazz mecbur

GÜNAYDIN CNM SEN BAŞLADIN BEN RAPORLANDIM NASIL OLDUN BAKALIM?

çok saol canım.. birilerinden akıl almalıyım gerçekten ne yapacağımı şaşırdım

GÜNAYDIN CNM SEN BAŞLADIN BEN RAPORLANDIM NASIL OLDUN BAKALIM?

en iisini yapmışsın canım.. bende çokk attım son zamana kadar çalışıcam die ama sağlığım beni zorluyacak.. düzelme yok maşşallah hep aynıyım şu an içime baygınlık geldi ağrımdan patronum bile dedi kendini kötü hissedersen izin al kızım die.. çünkü sandalyede kaykılmış oturuyorum bi tarafımda yastıkk..

Bol bolll dinlenn rapor dediğin çabuk bitiyorr doğumdan sonrada çabuk bitecek iştee

cnm doğum izninde olsanda onlar seni işten çıkardığı için alırsın bence işsizlik maaşını,yine kaynanan varmış benim bakacak kimsemde yok bide müdürüm diretio ücretsiz alma die gerçi insan kaynakları kullanırsın dedi ama bende en kötü ihtimal istifa ederim çünkü 2 aylık bebeğimi bırakamam bakıcı eline büyük konuşmayımda. Zaten 5 yıllık bankacıyım 1 yıl evimde dursam bile en kötü ihtimal özel bankalara girerim yada tekrar kpssye girerim 2014te die kendimi rahatlatıyorum ama işsizde kalırsam nasıl ederiz diede düşünmekten kendimi alamıorum üniversiteyi bitirdim hemen atandım emeklerim boşamı gitcek diorum, geride bu bebek için çok sıkıntı çektim bebeğim için değer umrumda deil diorum açıkcası bende ne dediğimi bilmiyorum karmaşık ruh hali içindeyim çok bunaldım allah sorsun bizi bu hale düşürenlerden

belli bir iş gününü doldurman gerekiyor birde bağlanması için. inş o iş gününü geçmişsindir. 400 liraydı galiba işsizlik maaşı az ama en azından yine işe yarar..

6 yıldır çalışıyorum canım doldurmuşumdur heralde.. ama bana demezler mi sen doğum yapmışsın işten çıkarmaları yasal deil falan die..

sorma cnm cuma gece geldim eve sabaha kadar uyumadım ayak şişliğinden ağrısından oturmak hiç ii gelmio bana,cumarteside eksikleri tamamladık doktora gittik fazla dolandık herhalde sancı girdimi karnıma 5 dkkada bi bıçak saplanıo gibi ödüm koptu.kafam bi milyon valla cnm ne zamana kadar çalışsam nasıl etsem 32 de hemen ayrılsam mı yoksa 2 hafta daha mı çalışsam valla kafayı yicem düşünmekten ne zormuş çalışan anne olmak sende yorma cnm kendini seni çok ii anlıorum bak haftasonu evdeydim ayaklarım hiiçç şişmedi nasıl rahatım evde olmak gibiside yok kredim var benimde ücretsize ayırmazlarsa istifa edim desem bi türlü kafayı yemezsem ii valla

amaa canım benim istediğimle çıkarıyorlar işten.. iş yerine bir sorun olmasını da istemem bu yüzdenn.. kaynanam var ama zerre kadar güvenmiyorum ona.. zamanında çocuklarını giydirirken hep kollarını çıkartmış.. eltisi demişti bigün.. sonrada gözünü korkutmuş gibi oldum falan die gülmüştü.. zaten ona bırakma konusunda tereddütlüydüm bunu duyunca heptenn karalara bağladım. çünkü kendisi çok evecik en son baktığı kendi çocukları olmuş. kızları çalışmadığı için kendi çocukalrına kendileri bakmış.. şimdi 6 yaşında kız çocuğa bakıo oda annesi biyere giderse bırakıo öyle.. kendi der zaten ben hiç çocuk yıkayamam ayy tutamamm falan die.. bende üni okudum 5 ay içinde iş hayatında buldum kendimi. iş bulurum mutlaka diorum ama senin gibide ya bulamazsam geçimimiz nasıl olurda diyorum.. şu an sırtımda çok büyük yük varmış gibi hissediyorum kendimi offf.. allahın cezaları adam gibi analık izni çıkaramadı pislikler bizi oyalıyorlar resmen dalga geçiyorlar ya başka bişey deil.. allah yardımcımız olsun canım ((

Çalışan anneler var etrafımda çoxugumun ilk sesini yürüyüşünü ...vs ben görmedim diorlar içime oturuyor valla ((

Son düzenleme:

kolunu mu çıkarmışşş aman allahım:18::18:yani iş yerin için sıkıntı olabilir sanki doğurmuş ondan çıkarmışlar gibi olur,doğumdan önce çıkarsınlar uygun bi sebep göstersinler böylece sende onlarda sıkıntıya girmezsiniz işsizlik maaşını alırsın bi işkura da danış cnm onlar verio ya maaş iice araştır,seni çok ii anlıorum insanın kafasını her an meşgul edio allah yardımcımız olsun inşallah((

ay canım benim yaaaa nolacak bizim bu hallerimiz.. gerçekten çalışan anne olmak ne zormuş.. etrafımda okadar çok çalışmayıp kasılanlar varki kafayı yedirtecekler bana dinlen yorma kendini sürekli uzan arada kalk su iç gene yat canım..

ay bende senin gibiyim bak burnumun direği sızlıyo valla 32 de çıksam mı yoksa doğum iznine mi ayrılsam yada işten çıkıcaksam son zamana kadar gitsem mi... yok öyle mi yok böyle mi yapsamm diye düşünmektennn başım ağrıo daralıyorum.. bendee evdeyken bir gram bile şişmedi canım ayakalrımı sevesim geldi okadar yani.. ah bu kredileri bu doğum iznimi çıkışmı yapsak düşüncelerine bizi sokanlarınnnnnnnnnnnnnnn.... valla açık açık böyle küfür edesim gelio.. çok bunalım durumdayım şuan napmalıyız bizzz canım ya ne yapmalı?????????? inşallah kafalarımızı yemeden bebişlerimize hayırlısı ile kavuşuruz.. diyorum bırak allaha o hayırlısını yazmıştır zaten nie kafanı yoruosn oluruna bırak diorum.. amaa içimdeki sesi durduramıyorum da..

evet yaa bende duyuncaaa ohaaa demiştim... evecik aceleci kadın iştee..

işte bende onlarada sıkıntı olsun istemiyorum. doğumdan önce çıkaracaklar canım ama sonuçta doğum haftalarıma yakın kaldı..ya çıkardıklarında hemen müracat etmicem yada doğumdan 2 ay sonra falan iş kura bildiricem öyle olurmu ki yarabbim ne düşündüğümü ben bile şaşırdımmmmm bi öyleyim bi böyleee gerçekten yedim kafayı.. bende seni anlıyorum canım.. son haftalarımıza girdikçe biz çalışan anneleri ne yapsam doğru olur düşüncesi sarıyor amin canımmm bizim gibii olanların hepsinin allah yardımcısı olsunnn aminnnnnnnnn

Son düzenleme:

Canım haberlerini bekliyoruz git bak bakalım ne kadar büyümüş bıcırık :)

Canım benim kuzenim de geçen yıl işyeriyle anlaşarak ayrıldı yani onlar çıkardılar. Onun evleneli 5 yıl olduğu için tazminat hakkı yoktu. Şirketle konuştu normal doğum raporu süt izinleri bittikten sonra çıkış gösterdiler tazminatını verdiler. Böylece doğum parası ya da işsizlik maaşının süresi yanmadan hepsinden faydalandı.

Bebek arabalısı çok şekermiş

Çok güzel canım güle güle kullanın, huzurla uyusun minik meleğiniz

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım ... Herkesi sıcak basıyor ben bu aralar çok iyiyim hatta bu sabah evde resmen dondum acaba benimki üşek hamilelik mi

aynen eşimde kızıo biraz sakin ol oluruna bırak gamsız ol dio az rahatlatıorum içimi sonra yine başlıorum,en son bugün memlekete gönderio beni ilçedeyiz ya ile götürcek bindircek ordan 1,5 saat yolculuk abimler alacaklr beni,ama kafamda 40 tane tilkiyle gidiorum işte.aynen eşimde dio ayakların normal seveyim ben onları:)cuma sabah namazından sonra 1 saat ovalamak zorunda kaldı kuzum yaa ağrıdan ağladım uyuyamadım valla böle çek emek ver emeğinin karşılığı koca bi fiyasko malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…