2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlı olsun bebekkafa güle güle oturun inş. ben park yatak aldım canım çok beğendim zaten alırken bebek biraz daha büyüsün okul çağına gelsin bizde öyle oda dizeceğiz ama bizim sebep sürekli tayinci olmamız.bu gideceğimiz yeni yer bile 4 yıllık 4 yıl sonra hooop başka yere

herkese merhabalar bizim ve meleklerimiz için güzel bir hafta olsun inşallah haftasonum okadar yogun geçtiki cumartesi sabah kahvaltısından akşama kadar misafirlerim vardı dünde kahvaltıdan sonra şehrin dışında bi tanıdıgımızın bag evine gittik gece 12 ye dogru geldik şuan evdeyim birazdan kızımı okula bırakıp işe geçeceğim şimdiden pilim bitti sanki haftasonu yogunluktan biriken işleri yapayım dedim ama yorgunluktan işe nasıl gideceğim bilmiyorum

Evetttttt .Gelelim bütçemizi resmen göçerten bebek alışverişimize kızlar. Allahım bebeğim nasibiyle geliyor heralde gittiğimiz her yerde ya indirim vardı ya indirim yaptılar. Çok cici şeyler vardı. Kız bebeklerinin her şeyinin pembe olmasından hoşlanmadığım için ya beyaz, ya krem yada kahve takımlar aldım. Hatta organik hastane çıkışlarının erkekleri daha güzel diye erkek aldım. Pembe hiç mi bişeyi yok derseniz çok tatlı bir ikili takım ve aynı kumastan alt açma seti aldım dayanamayıp. Ama fuşya pembesi mor siyah renkleri. Tam bu senenin modasına uygun oldu

1. Eki Görüntüle 721440 Eki Görüntüle 721441
Bu bizim aldığımız beşik. Babytech naturel 70x130. Sallanabiliyor, tekerlekli, 2 katlı kullanılabiliyor park yatak gibi ve katlanıp kaldırılabiliyor. resimdeki gibi beşik, yatak, yastık, uyku seti tam takım

2.
Baston pusetimiz. Maclaren quest black/silver modeli. Tam yatıyor, 6 kilocuk, omuz askısı var.

3.
Cybex Aton Basic anakucağı/oto koltuğu

4.
Kraft ev tipi anakucağı

5.
Weewell bebek telsizi WMA 400 model, ses kaydı, gece ışığı, karşılıklı konuşma, 300m çekim alanı, mp3 yükleyebilme

6.
Chicco Easy Touch Plus Kızılötesi Termometre, ortam sıcaklığı ve ateşölçer

7. avent 125ml yenidoğan anti kolik biberonu, avent suluk,avent 2 li emzik ve chicco oyuncaklı emzik tutacağı
8. yenidoğan önlüğü 1 adet , babyjem tek kullanımlık mama önlüğü
9. 1 adet organik 10'lu hastane çıkışı, 1 adet organik 5 li takım. 3 adet kolsuz alttan çıtçıtlı bady, 2 adet tulum 2 adet 2li takım
10. 1 adet penye 1 adet peluş battaniye
11. banyo küveti kovası maşrapası, sevibebe çok fonksiyonlu yıkama filesi, başlıklı havlu
12. 2 adet emzirme sutyeni 3 adet emzirme atleti
13. 2 adet lohusa pijama takımı
14. alt açma seti
15. Unibaby yenidoğan pamuk mendil
16. beşik için alez
17. avent göğüs kalkanı

Eksikler:
Dönence
Oyun halısı
Bebek bezi
Hasta bezi
Çıngırak
Emzirme koltuğu

Bu arada göğüs ucu çıkarıcı almıştım, o yüzden silikon göğüs ucu almadım. Annem gerek yok dedi. göğüs pompasını da doğumdan sonra alalım sütün durumuna göre hangi çeşidi alacağımızı seçeriz dedi. Onu da doğum sonrasına bıraktırdı. Bi örgü battaniye annem alacakmış o yüzden almadım. Fazla alma hediye de çok gelir dedi. O yüzden fazla almayayım dedim. Zaten ıvır zıvırlarını internetten almıştım. Bi de sabahlıklı takımlar hep uzun kolluydu. Sabahlık almadım. Sizce sabahlık alayım mı?

En azından sabah kabussuz uyuyabildim .
Duruselcim çok sağol canım Allah kimseyi eşlerinden ayrı tutmasın şu hayattaki en büyük desteğimiz onlar.
Topikte bübchen marka ürünler soruluyordu nerden alabiliriz die e bebek te satılıyor üstelik indirim var 55.90 tl ye şampuan losyon pişik önleyici krem sabun sünger ( sünger kullanılmaz ama ) çantası içinde de alt değiştirme bezi. Ben aldım sebamedle ilgili satıcı da göz yakma şikayetlerinden bahsetti dedim ikisi de Alman malı mustela alıcaktım Fransızları kazandırmayalım dedi eşim :) çantası ahım şahım değil ama yedek olarak kullanılabilir ben okiedogtan aldım çanta bu yedek oldu dün ki indirim çeki ile küçük eksikleri bitti deterjanı tek kullanımlık alt açma 10lu göğüs pedi 24 lü Uni baby ıslak mendil 3lü poşet 63 tl ye geldi baya ucuza kapattık çalışmıyorum ama göğüs pompası konusunda kararsızım almak istiyorum sonra emin olamıyorum bu arada biberonu ve emziği chicco aldım cam biberon ve kauçul başlık aventin bak mumundan yapılmış biberonu ile ikisi aradıda kalmıştım ama kauçuk uç gerçek meme gibi yumuşak bu yüzden emziğini de kauçuk uç aldım paşamızın eksikleri bitti sayılır büyük şeyler kaldı beşik bebek arabası ama benim hiç bişeyim yok lohusa pijaması beğendim bir tane beyaz istiyorum Kaan'ım da beyaz giyecek 140 tl dedi Temmuz'a bıraktım onuda nabayım al al bitmio ay birde dönence aldık chicconun büyülü yıldızlar dönencesi ışıklı müzikli tavana gökyüzü yansıması yapıyor bide sese duyarlı bebek ağlayınca çalıp dönmeye başlıyor dün sevindirik oldum bunları aldık die gece kabuslarda boğuştum

güle güle kullansın bebeğin hepsini canım...

ben de kız bebek diye pembe takıntısı olmayanlardanım...:) ha pembe bişeylerde alırım illaki ama herşeyi pembe pembe hiç sevmiyorum...maviler,yeşiller,sarılar hepsi çok hoşuma gidiyor...kırmızı bişeyler de alıcam...beyaz ve kırık beyaz da...

hastane çıkışını kırık beyaz istiyorum özellikle...böyle süslü püslü bişey,fistolu dantelli

bu arada ben bu puset,ana kucağı vs hepsini birbirine karıştırıyorum

puset bebek arabasına mı deniyormuş? ben ana kucağına yani oto koltuğu olarak kullanılan var ya ona puset deniyor sanıyordum :)))

Ben de kraftdondy istiyorum ne kadara aldınız canım

biberonu kaç ml lik almak lazım bu arada?

nasıl aldınız siz? süt ve su için ayrı olması lazım...

avent alıcaz biz de büyük ihtimal...cam biberonlar çok ağır,plastikler sağlıklı değil...aventinkiler ikisinin arası bişeymiş baktık dün,gerçekten cam gibi kaliteli duruyor...

Herkese selamlar,

Kabus gibi bir haftasonundan sonra bugün daha iyiyim. Bu hafta hepimiz icin rahat gecer umarım.

Angy neden kuzu kapama yaprak sarma vs yapmiyorsun anneciğine yazık değil mı odağa büyüyecek serpilcek:)

Helenas çok guzel seyler almissin güle güle kullan.

Rabarra oh sende pek çok şeyi bitirmişsin ne guzel.

Hayatimsin Hosgeldin canım kendini sen fazla yorma

Bende kızlara sürekli pembe giydirilmesine deli olurum. Ama malesef kıyafet bakarken sürekli pembeler vardı. Ben de bazılarını krem kahveli aldım. Eminim görenler erkek takımı diye laf edeceklerdir ama kızların hastane çıkışlları (Organikler için söylüyorum) bariz çirkindi yani.
Evet canım bebek arabalarına puset deniyor. Yanlış bilmiyorsam fransızca bi kelime puset. Ama dilimize geçmiş işte.

biz kızımın pusetini kışa almayı düşünüyoruz kızlar.. kaldırımlarımız malum zaten.. kangurusunda yada otokoltuğu-anakucağında taşırım çıktığımızda. çok ağırlaşana kadar bu şekilde taşıcam. kışa arabasını alıcaz kocişle.. hem sıkışmamış oluruz.

Markaya göre. Değişiyor canım 125 Yada 150 mL lik oluor küçükleri bende aventi beğendim anti kolik olma özelliği çok iyi ama chicconun kauçuk ucunu görünce tercihimi chiccodan yana kullandım su için ayrı almadım zaten 6 aydan önce su vermeyi önermiyor doktorlar o zaman alırım dedim

hoşbulduk canım benim çok saoll

yaşamcım çok sağol teşekkür ederiz teyzesi. Sabahlık konusundaki fikrin nedir?

canımcım gerekli olup olmadığını soruyorsan sabahlığın ben kısa kollu pijama takımı ve gecelik takımının üzerinde takımın yanında veriyorlardı aldım iki tane oldu hastanede doğum yapanlar üşüme olduğunu söylüyorlar hem normal hem sezeryan sonrası şüme gelyor terleriz falan diye aldım.aldıkalrımın reismleride bunlar canım
Eki Görüntüle 721614

geceliğin pembesi diğer sabahlıklı takımın somon rengi olanı pijama takımınında kırmızısını aldım. terleyince değiştirmeye olsun evde diye. normöalde kullandıklarımda vardı ama. sezeryan olursam evde rahat edeyim diye çok aldım

Canım sabahlık konusunda bende kararsızdım yaz doğumu olucak zaten sıcak gidebilirmiyim die ama sonra tecrübeliler al dedi evde de kullanabilirsin al dediler bende alıcam bi tanede aynısından gecelik alıcam

ayyy canım bayıldım bende aynen böyle bi model arıyordum sadece beyaz çok şık...

fiyatıyla ilgili bi bilgi görmedim ama ben bitane buldum antalyada 2200TL dedi bana biraz çok geldi hala araştırma yapıyorum umarım bende buralarda istediğim gibi bi model bulurum..

Tünaydın annelerrrr Dün kızımızın odasını eşim boyadı ilk defa boya yapan birisi olduğu için biraz sinirlerim hopladı. Ama iz yapmadan boyamayı başardı şükürler olsun İkeadan mobilyaları almıştık, adam yorgunken birde hadi kuralım diye ısrar ettim. Anacım saat 4 den akşam 9'a kadar sürdü ya kurması. Öyle zormuş ki kurmak, eskiden maket ev yapımları vardı aynen onun gibi. En zoru dolap oldu komidin, beşik, anne emzirme sandalyesi kurulamadı çünkü pelt olduk. Hamileyken çok zor oluyormuş, yardımcı oldum boyarken, yada monte ederken ee birde kutuların temizlenmesi vs öldüm resmen. Gece inleyerek uyudum ve ayaklarımın altı şuanda ezilmiş gibi acıyor.

Ama şimdi odaya girip girip bakıyorum aşk yaşıyorum sanki Öyle güzel oldu ki rengi artık onun geleceğini bilmek çok güzel. Rabbime yalvarıyorum her dakika sağlıklı hayırlı şekilde doğurup kucağıma almamı nasip etsin diiye. Rabbim evlat isteği olan her yüreğe bu duyguyu tattırsın inşaallahhh..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…