- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #29.901
Huhuuu bugun raporluyum ve cok mutluyum. Ayaklarım şişmeyecek ev islerim bitecek yupppiiiii
Günaydın herkesee
bi kaç gündür moralsizim yine...olan bişey de yok ama keyifsiz hissediyorum nedendir bilmem...
yeni evimiz bitiyormuş sanırım...eşim haziran sonu taşınabiliriz diyor...nası olacak bilmiyorum bu halimle...hoş nakileyciler götürcek herşeyi...ufak tefek şeyleri de ben hallederim diyor eşim...zaten yeni evde şu an kine yakın uzak bir yer değil yani...ama son anlarda bir de bunla uğraşmayı istemiyordum hiç...
rüyamda hep bebek kıyafetleri gördüm onu mu alsam bunu mu alsam :)
şu yatak konusu hala kafamı kurcalıyor...
eşim park yatak alalım sonra 2-3 yaşına gelince oda yaparız normal diyor...bilmiyorum off...
bu hafta sonuna doğru ya da cmrtsi kontrole gidicez,kızımı özledim çok merak ediyorummmmm
kızlaaaar :) bakın ne aldık h sonu Tombik Bebe ve Genç firmasının satışını yaptığı İnci Bebek Odası ürününü inceleme sayfası | MASKO MOBİLYA KENTİ çok beğendım arkadaş bayıldıum...
hayırlı olsun bebekkafa güle güle oturun inş. ben park yatak aldım canım çok beğendim zaten alırken bebek biraz daha büyüsün okul çağına gelsin bizde öyle oda dizeceğiz ama bizim sebep sürekli tayinci olmamız.bu gideceğimiz yeni yer bile 4 yıllık 4 yıl sonra hooop başka yere
Evetttttt .Gelelim bütçemizi resmen göçerten bebek alışverişimize kızlar. Allahım bebeğim nasibiyle geliyor heralde gittiğimiz her yerde ya indirim vardı ya indirim yaptılar. Çok cici şeyler vardı. Kız bebeklerinin her şeyinin pembe olmasından hoşlanmadığım için ya beyaz, ya krem yada kahve takımlar aldım. Hatta organik hastane çıkışlarının erkekleri daha güzel diye erkek aldım. Pembe hiç mi bişeyi yok derseniz çok tatlı bir ikili takım ve aynı kumastan alt açma seti aldım dayanamayıp.Ama fuşya pembesi mor siyah renkleri. Tam bu senenin modasına uygun oldu
1. Eki Görüntüle 721440 Eki Görüntüle 721441
Bu bizim aldığımız beşik. Babytech naturel 70x130. Sallanabiliyor, tekerlekli, 2 katlı kullanılabiliyor park yatak gibi ve katlanıp kaldırılabiliyor. resimdeki gibi beşik, yatak, yastık, uyku seti tam takım
2. Eki Görüntüle 721497
Baston pusetimiz. Maclaren quest black/silver modeli. Tam yatıyor, 6 kilocuk, omuz askısı var.
3. Eki Görüntüle 721500
Cybex Aton Basic anakucağı/oto koltuğu
4. Eki Görüntüle 721501
Kraft ev tipi anakucağı
5. Eki Görüntüle 721502
Weewell bebek telsizi WMA 400 model, ses kaydı, gece ışığı, karşılıklı konuşma, 300m çekim alanı, mp3 yükleyebilme
6.Eki Görüntüle 721512
Chicco Easy Touch Plus Kızılötesi Termometre, ortam sıcaklığı ve ateşölçer
7. avent 125ml yenidoğan anti kolik biberonu, avent suluk,avent 2 li emzik ve chicco oyuncaklı emzik tutacağı
8. yenidoğan önlüğü 1 adet , babyjem tek kullanımlık mama önlüğü
9. 1 adet organik 10'lu hastane çıkışı, 1 adet organik 5 li takım. 3 adet kolsuz alttan çıtçıtlı bady, 2 adet tulum 2 adet 2li takım
10. 1 adet penye 1 adet peluş battaniye
11. banyo küveti kovası maşrapası, sevibebe çok fonksiyonlu yıkama filesi, başlıklı havlu
12. 2 adet emzirme sutyeni 3 adet emzirme atleti
13. 2 adet lohusa pijama takımı
14. alt açma seti
15. Unibaby yenidoğan pamuk mendil
16. beşik için alez
17. avent göğüs kalkanı
Eksikler:
Dönence
Oyun halısı
Bebek bezi
Hasta bezi
Çıngırak
Emzirme koltuğu
Bu arada göğüs ucu çıkarıcı almıştım, o yüzden silikon göğüs ucu almadım. Annem gerek yok dedi. göğüs pompasını da doğumdan sonra alalım sütün durumuna göre hangi çeşidi alacağımızı seçeriz dedi. Onu da doğum sonrasına bıraktırdı. Bi örgü battaniye annem alacakmış o yüzden almadım. Fazla alma hediye de çok gelir dedi. O yüzden fazla almayayım dedim. Zaten ıvır zıvırlarını internetten almıştım. Bi de sabahlıklı takımlar hep uzun kolluydu. Sabahlık almadım. Sizce sabahlık alayım mı?
tüm aldıkların çok güzel canımcım bebeğinde sende güle güle kullanın
Gunaydin hepinize....biz dun istanbulda bisikletciler carsisi diye bilinen kopru altina gittik bebek arabasi icin o kadar cok cesit varki kafamiz allak bullak oldu ama sonunda pierre cardin bebek aramasi aldik ve kraftin dondy sallanan besik ve daha sonra ana kucagi ve mama sandalyesini aldik etrafimda alan herkes cok memnun bu urunden uzaktan kumandali titresimli ve ninni caliyor istanbulda olup bebek arabasi alacaklar kesinlikle oradan almali fiyatlar magzalara gore gayet uygun biz orayada bi fiyat bakalim diye gittik ama o kadar uygun oldugunu gorunce aldik..
Bende kızlara sürekli pembe giydirilmesine deli olurum. Ama malesef kıyafet bakarken sürekli pembeler vardı. Ben de bazılarını krem kahveli aldım. Eminim görenler erkek takımı diye laf edeceklerdir ama kızların hastane çıkışlları (Organikler için söylüyorum) bariz çirkindi yani.güle güle kullansın bebeğin hepsini canım...
ben de kız bebek diye pembe takıntısı olmayanlardanım...:) ha pembe bişeylerde alırım illaki ama herşeyi pembe pembe hiç sevmiyorum...maviler,yeşiller,sarılar hepsi çok hoşuma gidiyor...kırmızı bişeyler de alıcam...beyaz ve kırık beyaz da...
hastane çıkışını kırık beyaz istiyorum özellikle...böyle süslü püslü bişey,fistolu dantelli
bu arada ben bu puset,ana kucağı vs hepsini birbirine karıştırıyorum
puset bebek arabasına mı deniyormuş? ben ana kucağına yani oto koltuğu olarak kullanılan var ya ona puset deniyor sanıyordum :)))
biberonu kaç ml lik almak lazım bu arada?
nasıl aldınız siz? süt ve su için ayrı olması lazım...
avent alıcaz biz de büyük ihtimal...cam biberonlar çok ağır,plastikler sağlıklı değil...aventinkiler ikisinin arası bişeymiş baktık dün,gerçekten cam gibi kaliteli duruyor...
Herkese selamlar,
Kabus gibi bir haftasonundan sonra bugün daha iyiyim. Bu hafta hepimiz icin rahat gecer umarım.
Angy neden kuzu kapama yaprak sarma vs yapmiyorsun anneciğine yazık değil mı odağa büyüyecek serpilcek:)
Helenas çok guzel seyler almissin güle güle kullan.
Rabarra oh sende pek çok şeyi bitirmişsin ne guzel.
Hayatimsin Hosgeldin canım kendini sen fazla yorma
yaşamcım çok sağol teşekkür ederiz teyzesi.Sabahlık konusundaki fikrin nedir?
Bende kızlara sürekli pembe giydirilmesine deli olurum. Ama malesef kıyafet bakarken sürekli pembeler vardı. Ben de bazılarını krem kahveli aldım. Eminim görenler erkek takımı diye laf edeceklerdir ama kızların hastane çıkışlları (Organikler için söylüyorum) bariz çirkindi yani.
Evet canım bebek arabalarına puset deniyor. Yanlış bilmiyorsam fransızca bi kelime puset. Ama dilimize geçmiş işte.
kızlaaaar :) bakın ne aldık h sonu Tombik Bebe ve Genç firmasının satışını yaptığı İnci Bebek Odası ürününü inceleme sayfası | MASKO MOBİLYA KENTİ çok beğendım arkadaş bayıldıum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?