- 2 Ocak 2013
- 2.262
- 6
- 88
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #29.881
Canım benim kuzenim de geçen yıl işyeriyle anlaşarak ayrıldı yani onlar çıkardılar. Onun evleneli 5 yıl olduğu için tazminat hakkı yoktu. Şirketle konuştu normal doğum raporu süt izinleri bittikten sonra çıkış gösterdiler tazminatını verdiler. Böylece doğum parası ya da işsizlik maaşının süresi yanmadan hepsinden faydalandı.
:
günaydın göbişliler kulübü :) dün akşam düğün vardı hala kendime gelemedim. Cumartesi içime çok sinen bi elbise aldım çok şeker oluyomuş yahu hamile hamile düğüne gitmekHerkes soruyo falan ne kadar kaldı diye... Bir ilgi bir alaka bir iltifatlar havalara uçtum vallahi
aynen eşimde kızıo biraz sakin ol oluruna bırak gamsız ol dio az rahatlatıorum içimi sonra yine başlıorum,en son bugün memlekete gönderio beni ilçedeyiz ya ile götürcek bindircek ordan 1,5 saat yolculuk abimler alacaklr beni,ama kafamda 40 tane tilkiyle gidiorum işte.aynen eşimde dio ayakların normal seveyim ben onları:)cuma sabah namazından sonra 1 saat ovalamak zorunda kaldı kuzum yaa ağrıdan ağladım uyuyamadım valla böle çek emek ver emeğinin karşılığı koca bi fiyasko malesef
bende şimdi eşime anlattım durumu 3 ay sonra dönmek istiyormusun işe dedi ama ağlıcam sesim titriyor. Hayır istemiyorum biliyorsun dedim. Tamam nie kendine skntı yapıyorsun çıakrsın işten alırsın tazmiantını dedi.. Sonra dönmek istediğinde sorarsın eleman almadılarsa geri dönersin dedi.. Biraz rahatladım o teli kapadı gene beni sorular sardıı.. Canım onalrdanda allah razı olsunn napcaklarr çok şükür vurdum duyma deiller onlarda bizi idare edecekler..
Günaydın göbişliler kulübü :) Dün akşam düğün vardı hala kendime gelemedim. Cumartesi içime çok sinen bi elbise aldım çok şeker oluyomuş yahu hamile hamile düğüne gitmekHerkes soruyo falan ne kadar kaldı diye... Bir ilgi bir alaka bir iltifatlar havalara uçtum vallahi
öle tabi destek vermeseler kafayı yerdik cnm,kalkımda gidecem kocama yemek hazırlayım valizimi falan hazırlayım ütümü yapayım bari tabii bi yandanda kdüşünmeye devam kafayı yiyim
ayy cnm benimde kuzenimin düğünü var nasıl bişe aldın ki nerden aldın çok kararsızım bende bulamadım bişe
gunaydınnn kızlar....calısan anneler allah hepınızın yardmcısı olsun mıleetn ıckısıyle bılmem neyiyle ugrasmk yerıne su yasayla ılgılenselerdı...aylardr oylama bska bsey degıl...güzel bı gun olsn ınsss hepımıze....bnm kaynanam gecen gun bna gelmıstı bn ac bırakmısm kadını kızlar yemek vermemısmmm ağlaya ağlaya gtmıss kadın :) ıskncede ypmısstm onu soylemeyı unutmusss :)
gunaydınnn kızlar....calısan anneler allah hepınızın yardmcısı olsun mıleetn ıckısıyle bılmem neyiyle ugrasmk yerıne su yasayla ılgılenselerdı...aylardr oylama bska bsey degıl...güzel bı gun olsn ınsss hepımıze....bnm kaynanam gecen gun bna gelmıstı bn ac bırakmısm kadını kızlar yemek vermemısmmm ağlaya ağlaya gtmıss kadın :) ıskncede ypmısstm onu soylemeyı unutmusss :)
HEE O KREMİ BİLİYORUM CNM HATTA DOKTORLAR YAZIYORDU Bİ ARA ŞİMDİ ÜCRETLİ ALIYORSUN .
kızlar bende size sormak için geldim buraya sabah adet ağrısı gibi ağrım oldu yine önemsemedim sonra geçti .. 1 saat sonra vc de baktım kilodum ıslanmış az bişey.. 1 2 saat geçmişti kahvaltımızı fln yaptık az önce baktım bu sefer daha çok ıslaklık gelmiş şimdi kilodumu değiştirdim bakayım yine olacakmı diye yine gelmeye başladı :26: sizce ne yapayım kızlar normal midir
canım ben bir ara bu yüzden afayı yemek üzereydim, şimdi azaldı o sıvı, ama hala gelmeye devam ediyor.
sanırım türkiyede doktorlar o sıvının amniyo sıvısı olup olmadığını anlamk için bir test yapıyorlarmış, eğer gelen sıvı çoksa yaptırda için rahatlasın istersen,
benim burda öyle bir imkanım yok o yüzden yaprtıramıyorum, sadece içimi ferah tutmaya çalşıyorum değildir inşallah diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?