2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ay ne güzel... canım benim tazmiant hakkım var diye onlar tazminatla çıkarmayı kabul ettiler.. böyle bir teklif sunsam tazminatla çıkarmazlar (( şefim zaten işe dönmemi istiyor. bende kredim var tazminatımla onu kapatMAK isatiyorum. yoksa doğum iznimden dönene kadar kredim açıkta kalırr.. ailem yardım ederiz diyorlar işten çıksam bile ama her ay 500 tl ((

Gunaydin hepinize....biz dun istanbulda bisikletciler carsisi diye bilinen kopru altina gittik bebek arabasi icin o kadar cok cesit varki kafamiz allak bullak oldu ama sonunda pierre cardin bebek aramasi aldik ve kraftin dondy sallanan besik ve daha sonra ana kucagi ve mama sandalyesini aldik etrafimda alan herkes cok memnun bu urunden uzaktan kumandali titresimli ve ninni caliyor istanbulda olup bebek arabasi alacaklar kesinlikle oradan almali fiyatlar magzalara gore gayet uygun biz orayada bi fiyat bakalim diye gittik ama o kadar uygun oldugunu gorunce aldik..

Günaydın göbişliler kulübü :) Dün akşam düğün vardı hala kendime gelemedim. Cumartesi içime çok sinen bi elbise aldım çok şeker oluyomuş yahu hamile hamile düğüne gitmek Herkes soruyo falan ne kadar kaldı diye... Bir ilgi bir alaka bir iltifatlar havalara uçtum vallahi

Gunaaydinnn herkese mutlu bir gunumuz olsun insallah
Minik kizim tepikleye tepikleye kaldirdi yataktan uyandim biraz keyif yapayim dedim bi saga bi sola dondum ama kizçem rahat vermedi nasilda guzel tepikliyo iki yanimdan keyifle gulerek kalktim yataktan..
Artik sabirsizlaniyorum bi dogsada o minik ayaklarini isirsam totosunu

ayy cnm benimde kuzenimin düğünü var nasıl bişe aldın ki nerden aldın çok kararsızım bende bulamadım bişe

bende şimdi eşime anlattım durumu 3 ay sonra dönmek istiyormusun işe dedi ama ağlıcam sesim titriyor. hayır istemiyorum biliyorsun dedim. tamam nie kendine skntı yapıyorsun çıakrsın işten alırsın tazmiantını dedi.. sonra dönmek istediğinde sorarsın eleman almadılarsa geri dönersin dedi.. biraz rahatladım o teli kapadı gene beni sorular sardıı.. canım onalrdanda allah razı olsunn napcaklarr çok şükür vurdum duyma deiller onlarda bizi idare edecekler..

öle tabi destek vermeseler kafayı yerdik cnm,kalkımda gidecem kocama yemek hazırlayım valizimi falan hazırlayım ütümü yapayım bari tabii bi yandanda kdüşünmeye devam kafayı yiyim

gunaydınnn kızlar....calısan anneler allah hepınızın yardmcısı olsun mıleetn ıckısıyle bılmem neyiyle ugrasmk yerıne su yasayla ılgılenselerdı...aylardr oylama bska bsey degıl...güzel bı gun olsn ınsss hepımıze....bnm kaynanam gecen gun bna gelmıstı bn ac bırakmısm kadını kızlar yemek vermemısmmm ağlaya ağlaya gtmıss kadın :) ıskncede ypmısstm onu soylemeyı unutmusss :)

Birde ben bulsam şöyle içime sinen bişey

öle tabi destek vermeseler kafayı yerdik cnm,kalkımda gidecem kocama yemek hazırlayım valizimi falan hazırlayım ütümü yapayım bari tabii bi yandanda kdüşünmeye devam kafayı yiyim

aynen canım aynenn bide onlara saradık. kafamız zaten bir milyonn artık ağlancak halimize gülesim geldi.. :) sana kolay gelsin canım inş. bu değişim seni rahatlatır

ayy cnm benimde kuzenimin düğünü var nasıl bişe aldın ki nerden aldın çok kararsızım bende bulamadım bişe

Sade bişey canım su yeşili boyundan itibaren genişliyo yakada pilileri var diz üstünde bitiyo. Resmini yüklerim olmadı tam anlatamadım :) Jan rascodan aldım çok da ucuz 40 TL.

Çok ayıp yaptığın angel seni kınıyorum nasıl aç bırakırsın zavallı kadıncağızı :) Hayret bişey ya hamile kadının evine gelmiş 1 kap yemek pişireyim yardımım olsun dememiş bide yemek verilmedi diye ağlıyo

amin canım saol..

ohaaa beee sıyırmış mı o.. kalkıp sana bişeyler hazırlayacağı yerde bide yemek beklemiş heeee yuhhhhh karnını doyurupta gelseymiş allahım yaa

Günaydın hanımlar;
Geçmişi okudum geldim. Haftasonu deli gibi alışveriş yaptık bebişe. Aldıklarımın fotolarını bulayım netten. göstereyim fikir olsun size. Çok bi eksiğimiz kalmadı çok şükür. Herkese kolay stressiz bi hafta diliyorum.

hey allahım ya bu kaynanalara ne demelı bılmıyorum karnı burnunda kadının evıne gelmış bi işin ucundan tutayım yardımım olsun demıyoda aç geldim diyo yazık ya sırf çocuklarına şımarıklık olsun dıye boyle yapıyolar allah bunlara yardım etsin

merhabalar herkesee iyi sıkıntısız bi hafta geçiririz umarımmm

alışveriş telaşları var gördüğüm kadarıylauzun zamandır yazamadım telden okuom mutlaka ama ziyaretçi olarak

yakşalık 3-4 gündür ayaklarımda şişmeler olduğunu farkettim h.içi çalıştığım zamanlar oluo ama, ayakları sallamaktan heraldde, h.sonu öyle bi problemim olmadı ben de bugün masamın altına koyacak minik bi kutu buldum 23-30cm lik onun üstüne uzattım ayaklarımı fayda faydadır heralde dimi işe yarıodur:26:

h.sonu oğlumun odasındaki ıvır zıvırları boşalttık beşiğimizi yerleştirdik, ama gelgelelim dolap konusunda kararsız kaldık.
henüz almadık 3 kapılı bi dolap alıcaktım sadece ama eşim dedi ki üstüne ıvır zıvır bişiler koymak için bi de şifonyer tarzı bişi lazım.
ondan sonra düşündük ki netten güzel bi model beğenip kafamıza göre uyarlasak mobilyacılara bi sorsak yapabilirler mi bize kabaca bi fiyat çıkarslar:26:zaten beyaz olcak tamamen o yüzden çok zor olmaz die düşünüom

perde olarak da kesin zebraya karar verdik bu h.içi onu da hallederiz.
yalnız halı konusunda muallaktayız.eşim kaynımların kullanmadığı oturma odasındaki shaggy yi almış gelmiş serdi odaya tamam ii hoş güzel de üstündeki renkler krem üstüne pembe mor ve kahve, hiç oldu mu şimdi erkek odasına
bi taraftan b,raz da sıkışığız zar zor toparlıcaz para bakımından, ama güzel bi odası olsun istiyorum oğlumun

ayrıca da şu yasa çıksın artık kardeşim neymiş erdoğanın masasına gdicek miymiş, e hadi bakalım inş. fasa fiso çıkmaz bu da yaaa, ona göre senelik iznimi neyimi ayarlıcam ben, valla yanıcak die üzülüom

Huhuuu bugun raporluyum ve cok mutluyum. Ayaklarım şişmeyecek ev islerim bitecek yupppiiiii

kızlar günaydın öperim hepinizi doktorumuza görünemedik ne yazık ki eli boş döndük yarın tekrar gideceğiz o yüzden iyimiz kilomuz ne kadar yine bilmiyoruzgeldim şimdi geçmişe baktım

hayatımsın; inş tazminatını verirler herşey istediğin gibi olur

angel; kayınvalideni bebeğinmle yuhladık şu an onun sana yemek yapması lazım ayakta duracak halimiz mi kalmış mış açsa açım deyip de yiyeymiş canım tüh çin işkencesini unutmuşsun sen

tondora; sana cevap yazacaktım unutmadan yazayım doktorumu bugün göremedim yaın inş tekrar gidiyorum ama oradaki hemşire şunu söyledi erken doğum belirtilerinde kasık ağrıların düzenli olur dinlenmeyle vs geçmez eğer dinlenince hareket şeklini değiştirince geçiyorsa yalancıdır dedi. birde bel ağrıları önemsenmeliymiş kasıkla beraber olan onu söyledi sen dikkat et kuzum belin ağrıyor diyordun. sonra artık yorulma ayaklarını kaldır yükseğe öyle otur bol su içip soluna yat dedi yani bildiğimiz şeyler yarın gelince bakarız dedi

Son düzenleme:
Günaydın herkesee

bi kaç gündür moralsizim yine...olan bişey de yok ama keyifsiz hissediyorum nedendir bilmem...

yeni evimiz bitiyormuş sanırım...eşim haziran sonu taşınabiliriz diyor...nası olacak bilmiyorum bu halimle...hoş nakileyciler götürcek herşeyi...ufak tefek şeyleri de ben hallederim diyor eşim...zaten yeni evde şu an kine yakın uzak bir yer değil yani...ama son anlarda bir de bunla uğraşmayı istemiyordum hiç...

rüyamda hep bebek kıyafetleri gördüm onu mu alsam bunu mu alsam :)

şu yatak konusu hala kafamı kurcalıyor...

eşim park yatak alalım sonra 2-3 yaşına gelince oda yaparız normal diyor...bilmiyorum off...

bu hafta sonuna doğru ya da cmrtsi kontrole gidicez,kızımı özledim çok merak ediyorummmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…