- 28 Eylül 2012
- 1.236
- 10
- 108
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
ya kızlar bendede halsızlık yok ama felakettttt bulantı var ya ölüyorum resmen iştahım hıc yok zorla bıseyler yıorum kendımı sıka sıka . asırı bulantı ve mıdemda yanma var . sık sık wc ve bitmeyen gazımı saymıorum bile sanırım cok zor gecıcek benım hamıleligim
bizim herifler yandıbir de gaz var onu unutmuşum, bitip tükenmeyen bi gazvalla bıktım artık ya.
üretime geçicem aygaza ortak olcm
ayy ne guldum yaaa hahahahabence hamile kadınlardaki bu doğal enerji bi fabrika açılarak değerlendirilmeliElektrik enerjisine dönüştürülmeli
evet cnm bendede kasık agrısı vardı hatta bole arada bıck saplanıo sankı yumurtalıklara o sekıldeve bel agrısıda oluo simdide cok agrıo bnm belım mesela
selam kızlar..nasılsınız? canlarım bişey sorcam patetez kızartmasının zararı varmı yaaa tüp bebekle hamile kaldım cok fazla bırsey yapamıyorum... cnm cok patetez kızartması çekıyorr ama ne yıyıp n yemıyıcem bılmıyorumm..?
cnm kızartma normal insanada zararlı ama cann çok çektiyse ye mutlaka çok abartmadan evde kendinin yaptığından bişey olmaz ama dışarda yeme sakın
ben hıc ıcmıorum ya zorlasamda ıcemıorum :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?