2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ya kızlar bendede halsızlık yok ama felakettttt bulantı var ya ölüyorum resmen iştahım hıc yok zorla bıseyler yıorum kendımı sıka sıka . asırı bulantı ve mıdemda yanma var . sık sık wc ve bitmeyen gazımı saymıorum bile sanırım cok zor gecıcek benım hamıleligim

kimbilir gelecek haftalarda ben nasıl olucam, umarım düzelirsin cnm.

arkadaşlar diğer topiktede sormuştum ama yine sorayım,çok endişeleniyorum çünkü,kasıklarınızda ağrı varmı?benim sağ tarafım ağrıyor,sanki yumurtalığın olduğu yer,deneyimli arkadaşlarım acaba normalmidir?hafiften belime vuruyor,nokta halinde ağrıyor..adetten 1 gün öncede cok ağrımıştı,1 hafta geçti bugün yine başladı......lütfen cevap yazarmısınız?aynısını yaşayan varmı?Allah hepimize sağlıklı evlatlar versin inşallah...

evet cnm bendede kasık agrısı vardı hatta bole arada bıck saplanıo sankı yumurtalıklara o sekıldeve bel agrısıda oluo simdide cok agrıo bnm belım mesela

evet cnm bendede kasık agrısı vardı hatta bole arada bıck saplanıo sankı yumurtalıklara o sekıldeve bel agrısıda oluo simdide cok agrıo bnm belım mesela

ben korkuyorum canım ya,dış gebeliği araştırdımda biraz,sanki sağ tüpümde ağrı var gibi,doktora gidince belli olacak ama işte 2 gün geçmek bilmez....Hayırlısı artık..benim bat 8 kasımdı,sen nezaman adet olmuştun?

selam kızlar..nasılsınız? canlarım bişey sorcam patetez kızartmasının zararı varmı yaaa tüp bebekle hamile kaldım cok fazla bırsey yapamıyorum... cnm cok patetez kızartması çekıyorr ama ne yıyıp n yemıyıcem bılmıyorumm..?

cnm kızartma normal insanada zararlı ama cann çok çektiyse ye mutlaka çok abartmadan evde kendinin yaptığından bişey olmaz ama dışarda yeme sakın

cnm kızartma normal insanada zararlı ama cann çok çektiyse ye mutlaka çok abartmadan evde kendinin yaptığından bişey olmaz ama dışarda yeme sakın

haklısın cnm hayatımdan çıkardım bırcok seyı aburcubur cok fazla yerdım sımdı meyve suyumu bıle evde sıkıp ıcıyorum çay hıc ıcmıyorum hergun bır ıkı kase salata yapıyorum ekşi çok çekiyor cnm..evde bı tane dograyıp kızartıcam sımdı patetezıde saol tatlım

İyi akşamlar anne adayları.Kızlar hamile kaldınız artık çok şey okuyup kendinizi korkutmayın ne olursunuz.Rainsun aklına kötüşeyler getirme cnm tüpler rahim çok yakın zaten bebişin şu anda yerini yapıyor annesi

bende cayı bırakamıorum ya ıstahım kesıldı hıc bısey yemek ıstemıorum mıdemı cok bulandırıo hersey bide hamburger ıstıo cnm of napcm ben ya smdıden cektırmeye basladı karnımda bana cok mıgdem bulanıo coooooooooooook kızlar doktorun verdıgı vıtamınlerı kullandıklarını yazarmısınız bana folıdoce verdı gunde 1 tane alıorum

kızlar bende de kasık ve rahmimin sağ tarafında ağrı var. Bende de çay içme isteği çok fazla hatta biraz önce içtim ama kahvaltı yanında veya yemekten hemen sonra içmiyorum vitaminleri öldürmesin diye. Bi de çok su içmek gerekiyomuş, ben nedense pek içemiyorum....Su çok önemliymiş kızlar, düşüğü önlüyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…