- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #30.021
geçmiş olsun canım benim iyisindir şimdi umarım. bu bebişler bizi ıskartaya çıkarmadan doğsalar baricanım benim yaa
ay alerjini allah canını alsın.. bende bu dertten musdaribim yaaa ne bulaşık yılışık bişey geldimi yapışıyoröyle bizlerden elini ayağını çekme amaaa burda birbirimizle ii vakit geçiriyoruz. bende 1 haftadır raporuydum bugün gene iş başı
anladım canım makinaya sıgsa bile dediğin gibi şekkilleri bozulabilir. düz sünger gibiyse belki bişey olmaz ama pamuk elyaf falansa biyere toplanabilir.. kuru temizlemiceye bi danış belki fikir verirler.. İyi düşünmüşsün orayı
benim hastanem süslüyor mu hiç sormadım ama o kadar uğraştım yaptım teşhir etmezsem çatlarım süslerimiBen süslerimi de götürmiycem hastane süslüyor odayı. Zaten aksilik olmazsa 1 gece kalıcaz güzel şeylerimi eve saklarım :)
geçmiş olsun canım benim iyisindir şimdi umarım. bu bebişler bizi ıskartaya çıkarmadan doğsalar bari
benim hastanem süslüyor mu hiç sormadım ama o kadar uğraştım yaptım teşhir etmezsem çatlarım süslerimi
Aventin biberonu bal mumundan yapılma tamamen cam görünümlü bpa içermiyor ve anti kolik eğer şuan aldığım chicco cam biberondan memnun kalmaz isem avent denerim.aventin kauçuk ucu yokcanım avent alıcaksan slikon alıcaksın bide ben çalışmıyorum umarım sütüm yeterli gelir gerek kalmaz biberona çok fazla ilk zamanlar fazla olan sütümü sağıp poşetlerde saklamayı düşünüyorum gezmeye gittiğimizde Dışarda biberonda veririm die Yada ben bi yere gitmek zorunda kalırsam annem biberonda verir sütümü die düşünüyorum hep düşünüyorum işte bakalım düşündüğüm gibi olacakmı herşey. Canım bide taşınmalardan bahsetmişsin bende yeni taşındım kendi evime Nisan sonu taşındım hala tam yerleşemedim bir ayda 3 kere yanlış perde gitti geldi aynı düğün zamanı gibi oluo ev taşımak ta gözünü korkutmak istemem ama yardımcın yoksa zor annen falan özellikle gitgide ağırlaşıyoruz ben temizlik işinde kadın tuttum inşaat pisliği için ince işler var hala onları da doğumdan önce bi daha tutayım diorum halıları falan yıkamaya veririm ama çocuk olmadan taşınabiliyorsan taşın derim canım
Canım ben de diyet ve spor yapıyorum çok dikkat ediyorum iyi ilerliyor kilo alımım da durdu doktorum da çok memnun bu durumdan ben dehoşgördüm canım benim saolasın. sanırım öyle yapıcam sonunda. kuru temizlemeyi icat edenden allah razı olsun vallasen nasılsın şekerle mücadele nasıl gidiyor bakalım. ben hallettim gibi değerlerim düştü, diyet tam gaz. nerdeyse 40 gündür hiç kilo almadım inşallah böyle gider hep.
Ayyyyyhhhhh su bile içilmez su bileeeeeadrenalinww, teşekkür ederim... gayet sağlam görünüyor... Buna peki file mi takacaksın? Nasıl bir aparatı var bebeği yatırmak için?
Kusura bakma çok soru sordum ama ben nedense hiç farklı küvet bulamadım burada, Almanyada yaşıyorumda... Olmassa TR den alacağım küvet ve diğer şeyleri...
Kızlar bu arada, burada çoğu anne baba bebeklerini mutfak veya banyo lavabosunda yıkıyorlar :) Tıpa takıyorlar gidere, içini suyla doldurup, bebeği yatırıp yıkıyorlar birgüzel :) İlk gördüğümde çok şaşırmıştım, bir akşam üzeri eşimin bir arkadaşına uğramıştık, 6-7 aylık bebekleri vardı, altına yapmış bebek... Anneyle biz mutfakta kahve içiyorduk, babası bebeği getirdi, mutfakda poposunu tuttu suyun altına bir güzel yıkadı (bebek kakalıydı) havluya sardı aldı gitti bebeği :S
kuzucuklar herkese selammçok giremiyorum son günlerde ama bugün sona yetiştim okuya okuya neyse ki :) biz iyiyiz böceğimle..sadece 2 gündür göbeğim inanılmaz kaşınıyor :S sanırım büyüdüğü için gerginleşiyor ondan kaşınıyor..kimisi sakın kaşıma çatlak olur kimi alakası yok kaşımakla çatlağın diyor..napsam bilemedim :26: benden başka kaşınan var mı aranızda şekerleerr
:)))
canım 38.haftaya kadar (tabi engel teşkil eden bir durum yoksa) izin veriliyor diye biliyorum.. doktordan rapor alıyosun uçabilir diye o kadar.. annenlere gidecektin dimi sen..merak etme canım iyiysen binersin doktoruna da göründükten sonra
seyyahh ben de üşüyorum burdaaiskenderun da o kadar sıcak değil geldiğimden beri. şaşırıyorum ama hiç şikayetçi değilim.. rahat rahat uyuyorumm bu arada hafta sonu geldin mi sen buraya?
bebek arabalı olan çook güzel kuzum
angyscmm seni kınıyorum çook ayıp etmişsin gerçekten :) bi mantı açaydın eyiydi yan, cıkcıkcııkkk
canım siz resmen göçmen kuş gibisiniz ya bi orayaa bi burayaa
çok geçmiş olsun canım ya bu aralar salgın mı var bilmiyorum ama çevremde de çok var ishal ateş kusma vakaları( inşallah hemen toparlanır kuzun..
canım inanamadım resmen ya bu nasıl bir düşüncesizliktirrr! bırak yatılıyı bir akşamlık misafiri bile artık zor karşılayacak durumdayız biz ya.. ki bir de 2 tane tanımadın adamla kalacaksın yani akıl sır erdiremedim ben bu işeeşinle konuşmalısın ve kesinlikle kabul etmemeli bence. Allah yardımcın olsun tatlım
HAYATIMSINN dönmüşsün işe Allah kolaylık versin kaderdaşım benim
kızlar birkaç foto çektim bu arada paylaşayım kızımın odasını. hem düşünenlere de fikir olur belki. mobilya alacaklara da tavsiyem ellerini çabuk tutsunlar. ben siparişimi 2 martta vermiştim tam 2 ay sonra geldi 2 hafta da boya kokusunu havalandırdım ancak yerleşti eşyaları içlerine.
Eki Görüntüle 721896 Eki Görüntüle 721897 Eki Görüntüle 721898 Eki Görüntüle 721899 Eki Görüntüle 721900 Eki Görüntüle 721901 Eki Görüntüle 721902 Eki Görüntüle 721903 Eki Görüntüle 721904
Canım neden duvar kağıdı düşünüyorsun ki ?kızlar çok verimsiz bir gün şu pazartesilerden hiç hoşlanmıyorummmm
kızlar bana da bi akıl verin benim bebek hazırlıgımın yanında bide salon dekarasyonu işim var koltuk tv ünitesi ve masa alındı ayın 15 ine kadar gelecek salonumun duvar rengi kumbejine yakın bi renk sizce tv ünitesinin arkasını duvar kagıdı kaplattırayım mı tv ünitemin rengi kirli beyaz lake ve ceviz agacı
kızlar birkaç foto çektim bu arada paylaşayım kızımın odasını. hem düşünenlere de fikir olur belki. mobilya alacaklara da tavsiyem ellerini çabuk tutsunlar. ben siparişimi 2 martta vermiştim tam 2 ay sonra geldi 2 hafta da boya kokusunu havalandırdım ancak yerleşti eşyaları içlerine.
Eki Görüntüle 721896 Eki Görüntüle 721897 Eki Görüntüle 721898 Eki Görüntüle 721899 Eki Görüntüle 721900 Eki Görüntüle 721901 Eki Görüntüle 721902 Eki Görüntüle 721903 Eki Görüntüle 721904
canım değişiklik olsun diye tv ünitesi alt platformu var üzerine tv koyuyorsun yanlarında da iki tane bölme var duvar gözüken modellerden farklılı olsun dedik ama zaten karışık dallı güllü bi modelde zaten televizyon izlerken sürekli güzü yorar sade bişiy seçelim dedi eşim açıkçası hiçbir fikrim yok
canım değişiklik olsun diye tv ünitesi alt platformu var üzerine tv koyuyorsun yanlarında da iki tane bölme var duvar gözüken modellerden farklılı olsun dedik ama zaten karışık dallı güllü bi modelde zaten televizyon izlerken sürekli güzü yorar sade bişiy seçelim dedi eşim açıkçası hiçbir fikrim yok
Eki Görüntüle 721896 Eki Görüntüle 721897 Eki Görüntüle 721898 Eki Görüntüle 721899 Eki Görüntüle 721900 Eki Görüntüle 721901 Eki Görüntüle 721902 Eki Görüntüle 721903 Eki Görüntüle 721904 Eki Görüntüle 721913 Eki Görüntüle 721914 Eki Görüntüle 721915 Eki Görüntüle 721916 Eki Görüntüle 721917
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?