2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sabahtan beri millete heyecan yaptırıyorum kızlar Üzerinize afiyet telefonumu evde unutmuşşum arayan herkes merak etmiş başta sabah eşim, sonra bi arkadaşım, sonra annem, sonra kayınvalidem tabi ilk akıllara gelen şey erken doğuma mıı gitti acaba olmuş :)

geçmiş olsun canım benim iyisindir şimdi umarım. bu bebişler bizi ıskartaya çıkarmadan doğsalar bari

Ben süslerimi de götürmiycem hastane süslüyor odayı. Zaten aksilik olmazsa 1 gece kalıcaz güzel şeylerimi eve saklarım :)
benim hastanem süslüyor mu hiç sormadım ama o kadar uğraştım yaptım teşhir etmezsem çatlarım süslerimi

kızlarrr ağustosun 1-4 arası alınacak sanırım oğluşumm tüp bebek olduğu için sezeryan istedik normal doğum 14 ağustosa gelıyordu malum bayram gırdıgı ıcın arayaa ağustos bası alırız dedı doktorrr 2 aycık kaldııı 65-70 gün demekkkk oluyor buu zaman su gıbı geçeceekkk inşallah ay heyecan yaptımmmmm..

Hahahaha bütün hastane çatlasıın tabi canıım seninki değişik olsun Ben evde teşhir edicem. Hastanede güvenmiyorum kimseye el emeği göz nuru süslerimin başına bişey gelmesin

arkadaşların çoğu yeni doğan için silikon demiş..o zaman ilk silikon alırız dişler çıkınca kauçuğa geçeriz...ama aventin kaucuğu yok diyorsun,başka marka balık alsak kaucuk ,o avente uyar mı ki?

taşınma işini bana kalsa doğumdan sonra olsun istiyorum..karnım burnumda hiç çekecek halim yok bir de o saıcaktaa !
ama eşim dün konuşurken öyle dedi,çünkü bi de boşuna buraya kira,aidat vericez falan...

temizlik işi için oraya temizlik firmasından geliyolarmış..4 kişi,her tarafı ince ince temizliyomuş inşaat pisliği için vs...sen bişey yapmıycan zaten diyor,nakliyeciler götürcek herşeyi diyor diğer şeyleri de ben götürürm diyor...güya taşınırken annem gelecekti yardıma,niye bişey demiyor çünkü annemi istemiyor...! e ben de onun kini istemiyorum !!!zaten o da teklif edemiyor çünkü o zaman ben de benimkini çağırırım...naptıysa benim annem ona,onlara !!

dünden beri bunları düşünüyorum,aklıma geldikçe sinirlerim bozuluyor...

Canım ben de diyet ve spor yapıyorum çok dikkat ediyorum iyi ilerliyor kilo alımım da durdu doktorum da çok memnun bu durumdan ben de
Ayyyyyhhhhh su bile içilmez su bileeeee

Canım biz hafta sonu İskenderun'daydık sana haber vermedim çünkü eşim de gelmişti ama bu hafta içi kesin geliyorum haberleşiriz ... Bu arada İskenderun bile serin bu aralar şanslıyız ama Antakya buzzzz

kızlar birkaç foto çektim bu arada paylaşayım kızımın odasını. hem düşünenlere de fikir olur belki. mobilya alacaklara da tavsiyem ellerini çabuk tutsunlar. ben siparişimi 2 martta vermiştim tam 2 ay sonra geldi 2 hafta da boya kokusunu havalandırdım ancak yerleşti eşyaları içlerine.

Son düzenleme:
kızlar çok verimsiz bir gün şu pazartesilerden hiç hoşlanmıyorummmm

kızlar bana da bi akıl verin benim bebek hazırlıgımın yanında bide salon dekarasyonu işim var koltuk tv ünitesi ve masa alındı ayın 15 ine kadar gelecek salonumun duvar rengi kumbejine yakın bi renk sizce tv ünitesinin arkasını duvar kagıdı kaplattırayım mı tv ünitemin rengi kirli beyaz lake ve ceviz agacı

Ayyy canım herşeyy çooook güzel bayıldım yaaa Bebişin rahat ferah bir odada misler gibi büyüsün inşaallah. Halın english homedan sanırım . Aynı modele bende baktım, ama tamamen kilim olunca tereddütde kaldım, fotoda daha gösterişli duruyor çünkü. Çok beğendim herşeyi çok güzel maşallah.

Merhaba arkadaşlar.Bugün kendimi çok yorgun, bitkin hissediyorum.Sanki her yerim ağrıyor.Bugün yazılanlarıda okuyamadım.
Butik bebede saba med ürünlerinde indirim var.Almak isteyenler bir baksın isterlerse.Ben sebemed alacağım.

Hayatımsın işyerinin kıymetini bil patronunu ben bile takdir ettim şimdi , Masal Hanım gelsin sonra da çalışmaya devam et bence

Canım neden duvar kağıdı düşünüyorsun ki ?

Son düzenleme:

canım hepsi harika güle güle kullanın çok beğendim çok hayırlı olsun

canım değişiklik olsun diye tv ünitesi alt platformu var üzerine tv koyuyorsun yanlarında da iki tane bölme var duvar gözüken modellerden farklılı olsun dedik ama zaten karışık dallı güllü bi modelde zaten televizyon izlerken sürekli güzü yorar sade bişiy seçelim dedi eşim açıkçası hiçbir fikrim yok

Ayy ne güzel herşeyi hazıır yerleşmiş Güle güle kullansın miniğin. Şekerleri bile hazır

Bizimkinin de tv nin arkasından duvar görünüyor duvarımız da meltem rengi kum bejine yakın bir renk çok sade ve hoş görünüyor bence

Canım ünitenin arka duvarına doğal taş görünümlü kaplamalar da süper oluyor onlara da bi bakın :)

sağlıkla kullanın hepside harika cnm.çok özendim valla :)

aldıgımız yerde de arkası koyu renk bi boyaydı gayette güzeldi ne bileyim eşim işte eger zaten maliyeti fazla olursa yaptırmam bukadar masrafın içine bide onu sokamam yaa

günebakan bende dogal taş kaplamaları çok begeniyorum ama hepsi üstüste acayip masraf olacak bide yeni duvar kagıtları çıkmış kagıt gibi ince değil kalın plakalar düşün üzerinde kumlar taşlar arasında parlak cam kırıkları gibi değişik bi dokusu var ama tek rulosu 500 tl den başlıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…