2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar hazırlık yapan arkadaşları gördükçe daha bi hevesleniyor insan bugün iş çıkışı bende hem kızıma hem oğluşuma pike takımı bakacagım inşallah gönlüme göre bişiy bulurum

kızlar emzirme sütyeni soranlar olmuş ben nbb nin %100 pamuk organik modelini aldım 2 tane.fiyat olarakta iyiydi yıkadıktan sonra denedim çok ta rahat bişiy

Maşallah canım cok güzel , güzel günlerde kullansın bebisin

Boşşver gerek yok o zaman canım. O duvar kağğııtlarıınıı da biliyorum daha yeni bi arkadaş yaptırdı ben patavatsızlık yapıp aaa bunlardan düğün salonunda görmüştüm dedim kız bozuldu biraz ama napayım düşünemedim kötü anlayacağını

teşekkürler canım. hepimizin minikleri inşallah. halı english home dan canım ben çok beğenerek aldım. kalın bir halı istemiyordum zaten normalde de halı sevmem pek.

canım hepsi harika güle güle kullanın çok beğendim çok hayırlı olsun

Ayy ne güzel herşeyi hazıır yerleşmiş Güle güle kullansın miniğin. Şekerleri bile hazır
evet günebakan teyzesi şekerlerini bile bitirdim içlerini doldurması kaldı bir tek :)

canım çok güzel herşey ellerine saglık yorulmuşsun ama değmiş gerçektende güle güle kullan herşeyini canım

sağlıkla kullanın hepside harika cnm.çok özendim valla :)

Maşallah canım cok güzel , güzel günlerde kullansın bebisin

teşekkürler Allah hepinize daha güzellerini nasip eder inşallah

aranızda görmesi bozulan oldu mu ya ben bulanık görüyorum son 1 aydır.dr a sordum son gittiğimde göz dr görsün dedi ama daha gidemedim.nette hamilelikle ilgili olabilir yazıyodu.var mı benim gibi olan ??

Canım ya cok iyi olmus , hakkında hayırlısı olsun insallah , Allah bi kolaylık veriyor iste

Canımmm ne güzel tesadüf, bizde şirin pembeye boyadık ilk etapta rengi açık oluyordu bi baktım kuruyunca rengi daha tatlı oldu. Oda çok daha aydınlık olduuu

yaa gerçektenmı ne güzel tesadüf bebişlerimizin oda renkleri aynı demekkı evet kuruyunca daha bır güzel oldu renk tam kız bebeğe çok uygun aydınlık ferah boş odaya bakıp bakıp duruyoruz ya

Merhaba ; uzun zamandır misafir olarak yazdıklarınızı takip ediyorum ; nasipse Ağustos ayında ben de çocuğumu kucağıma alacağım .
Umarım güzel haberleri paylaşarak , sevincimizi çoğaltırız .

erken miiiiiii ben öelyim madem biliyorsun 1 ay önceden hazırdı odamız.. bence kimseyi dinleme hevesini kırma canım sen başlaaa hazırlamaya.........

canım çok güzel olmuş odanız güle güle büyüt bebeğini güzel günlerde inşallah

Ben haftasonu yıkamaya başlayacağım . Deterjan Dalin Granül Sabun aldım , lavantalı :) Yumuşatıcı da Dalin Hipoalerjenik Soft aldım . Yumuşatıcı kullanmaya gerek yok diyen var çevremde ama emin olamadım ilk yıkamada kullanmayı düşünüyorum .

Canım guzel mutlu saglikli günlerde kullanın hepsini ins. Hepsi çok guzel

Benim bir sorum olcak cibinlik nerden kaça aldın . Araştırıyorum pek guzel bisi bulamadım da

canım ellerinize emeğinzie sağlıkkkkk maşallahhhh... bızdığın huzur dol ugünler geçirsin bu sevimli odasında inşallahhhhhhhh bayıldımmm

canım çok güzel olmuş odanız güle güle büyüt bebeğini güzel günlerde inşallah

Canım guzel mutlu saglikli günlerde kullanın hepsini ins. Hepsi çok guzel

Benim bir sorum olcak cibinlik nerden kaça aldın . Araştırıyorum pek guzel bisi bulamadım da

canım ellerinize emeğinzie sağlıkkkkk maşallahhhh... bızdığın huzur dol ugünler geçirsin bu sevimli odasında inşallahhhhhhhh bayıldımmm

çok teşekkür ederim canlarım. daha güzelleri sizin olsun inşallah.

parmecim cibinliğini teyzesi hediye etti. fi tarihinde kendisi için almış ama hiç paketini bile açmamış. ben de cibinlik arıyordum o dedi ben de var vereyim diye. iyi de oldu üzerine biraz fiyonk kurdele de eklemeyi planlıyorum. ama aynı modellerden english homeda gördüm canım fiyatı falan da uygundu bir bak istersen sayfasına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…