2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

o bendede oluyo yuvarlak bişeyi karnına bi dayıyo orası sert oluyo demi ben o sırada diyorum ki eğer bu dayadığın totişinse bi çık nasıl ısırıcam diyorum çekiyo

inşallah bugün gelsin ne kadar duygu varsa sömürcem inşallah ikna olur..

Canım hic sıkma kendini bebek ne ihtiyacı var ise vücuttan alıyor eksik beslenmek bebege değil sana zarar verir. Ornegin kalsiyuma ihtiyacı var ise bebek anneden bunu depodan alır sen kalsiyumumuz kalırsın ornegin dişlerin dökülür . Kendini suçlama centik oldugunda daha az beslendiklerini burda kac kisi söyledi baksana . Bu senin sucun değil tıpkı ben nasil insulin kullanmak zorunda kaldığım icin suçlu degilsem . Bunu aklından çıkarma lütfen

Son düzenleme:

inşallah bizim de öyle kolayca olur doğumumuzz..

o bendede oluyo yuvarlak bişeyi karnına bi dayıyo orası sert oluyo demi ben o sırada diyorum ki eğer bu dayadığın totişinse bi çık nasıl ısırıcam diyorum çekiyo

aynen öyle oluo canım :))) bende seviyorum kızımın neresiymiş burası yerim onu ben die yumuşuyor sonra

polıcımm gozunuz aydnn allah analı babalı buyutsun..bzede oyle kolay dogumlr nasıp etsn...mıs kokuyodr o smdıı :):)

polıcımm gozunuz aydnn allah analı babalı buyutsun..bzede oyle kolay dogumlr nasıp etsn...mıs kokuyodr o smdıı :):)

Allah analı babalı büyütsün , sağlıklı huzurlu bir bebek olsun inşallah..
Darısı başımıza..

inşallah bizim de öyle kolayca olur doğumumuzz..

çok sağolun kızlarrr darısı başımıza koklamak için sabırsızlanıyorummm halasının minik prensini

kızlar sağlık ocagından süt alan var mı onlar mı verdiler ?

Merhaba kızlar biz iki gece hastanede kaldık o kasılmalar erken doğum habercisi olabilir diye doktor bırakmadı bizi hem idrarda enfeksiyon çıktı hem üşütme ve sanırım yorgunluk... Kimseye söylemedim ama evde biraz iş yapmıştım gündüzden sanırım fazla geldi neyse ki atlattık iki gecedir bolca serum antibiyotik progestan hatta nidilat ve olası bir erken doğum riskine karşı da bebeğin ciğerlerini geliştirmek için bir ilaç da aldım şimdi evdeyiz, doktor kesinlikle dinlenmelisin dedi ... Kızlar siz siz olun kesinlikle ağır bir iş yapmayın şu iki günde yaşadığım stress ömrümden ömür götürdü resmen ... Allah korusun bebeklerimizi ve bizi sağlıkla kucaklarımıza alalım ... Hepinizi öpüyorum anneler ...

kızlar karnınızda bebeğin başını dayamış gibi yükselip şişmesi sanki ayağını dayamış elini koymuş gibi karnınızda elinize sert birşey gelmesinin hepsi kasılmaymış ben bebek hareketi sanıyordum büyüdüğü için kafası kolu sanıyordum doktor çok kızdı kasılmalar onlar dedi. pozisyon değiştirmekle geçmez saatte 4 keredenfazla olursa doktora gitmeliymişiz benim çok oluyor. dikkat edin bol su içip sola yat dedi bana

teşekkür ederim canım. eşim acayip bi insan oldu, şaşırtıyor beni. geçen gün annesine söylüyor işte zayıfmış filan diye, ben de önemli olan sağlıklı olması diye kadını ferahlatmaya çalışıyordum. dönüp demez mi "xlerin bebeği 2 kilo olmuş nerdeyse, haberin var mı?" x arkadaşı, eşi benden 3 hafta önde. moralimi bozuyor, farkında değil.

ilginç ne kadar çoğaldı bu kasılma vakası bendede var doktor çağırdı ama ben gitmedim bugünde arada arada oluyor ama çok rahatsız edici değil o yüzden duruyorum şimdilik

Ve bu arada bebeğim ters dönmüş artık kafası yukarda o da ağrıya sebep oluyor ona tahammül edebiliyorum ama kasılmalar kesinlikle ciddiye alınmalı

ilginç ne kadar çoğaldı bu kasılma vakası bendede var doktor çağırdı ama ben gitmedim bugünde arada arada oluyor ama çok rahatsız edici değil o yüzden duruyorum şimdilik

Canım öyle ağrı falan olmuyor ama mutlaka doktora görün benim kasılmalar en son 5 dakikada bir olmaya başlamıştı...

canım ya bununla geçmiş olsun.. dinlen bol boll.. artık iş neyimizeyse çalışıyoruz halaa başlıcam şimdi işineee yaa ..

hay allah hepimizde aynı sıkıntı sanırım ya benimde cok kasılmalarım var ve sancılı ve ben hala doktorumu aramış deilim (( ağlıcam şimdi sinirdennn napıcağımı şaşırdım bakk

canım sennn ciddi misinn bu bende dünden beri çok sık olan bişey yaaaaaa... offf offfffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…