- 13 Eylül 2012
- 3.517
- 1.009
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #32.441
kitabın adıda vasfiye teyzeden çalıntı olur. ne çektiniz be ikizlerdencanım valla hiç aramak istemiorum (( kızım ani ani hareketler yapıp canımı acıtıyor şuan şekilden şekile giriorum. boşluklarıma kadar uzandı orlarada vuruo pat küt batıo sanki biyerleri ama anlamıyorumda neresi.. bide bazen kocaman bişey çıkıo kafasımı totişimi.. kafasıysa daha dönmemiş demektir ((
Canım ne diyeceksin biliyor musun aynı durum başımdaydı bende çıkıp bişeyler almak istiyordum daha var alırız ederiz diye sallıyordu bi gün duygu sömürüsü yaptımçocuğumun iki donu var başkada hiç bişeyi yok dedim tamam tamam dedi gittik gezdik bişeyler aldık en önemlisi bebek arabasını ve pusetini almıştık bi kaç ay idare eder bu seni artık çocuğumun bişeyi yok demezsin demişti bakalım şu düğün işi bi geçsinde kardeşinin yine başlıcam sen deki çevremde hamile olan arkadaşlar herşeyini tamamladı boya ve mobilya kokusu bebeği etkiliyormuş de bizimki pek hassas bebeğin sağlığı konusunda hatta aç internetten bak de damardan gir
günaydın arkadaşlarım. bugün moralsiz uyandım ki genelde neşeli bi hamilelik geçiriyordum eşim beni kızdırmadığı sürece... geçen hafta söylemiştim, damarlarımdaki çentikten dolayı bebeğimin kilosu az. eşim sanki sebebi bu değilmiş de benmişim gibi davranıyor, çünkü ben çok az kilo aldım. hamile bir kadına göre çok az yiyormuşum. zaten göbeğimin küçüklüğünden belliymiş bebeğimiz zayıf olduğu, sanki 300 gr ağır olsa benim karnımda 3 kilo fark edecek. bütün gece düşündüm durdum, hamur işinden ve tatlılardan uzak duruyorum ki canım da istemiyor. zaten akşamları o kadar şişkin oluyorum ki ne yersem akşama kadar yiyorum. normalde süt ve süt ürünleri sevmezdim ama birer porsiyon tüketmeye çalışıyorum. meyvemi hiç eksik etmem, kuruyemişimi de yemeye çalışıyorum ama hergün değil. belki iki günde bir. normalde kilo almaya elverişli bir bünyem vardır, evlendikten sonra 4 kilo almıştım 1 yılda. hamilelikten sonra da 5,5 sadecegerçekten benim yüzümden mi diye içim içimi yemiyor değil. bu arada kan değerlerim de iyi. dahası doğuma bişey kalmadı ve bebeğimizin hala eksikleri var. bu ay sonunda kendi evimize taşınacağız, evimizin de eksikleri var. işler bi yandan... feci dalgınım bu ara, yazdığım her yazıda yanlışlar çıkıyor, geri dönüyor. geri dönülemez bir hata yapıcam diye ödüm kopuyor. işte böyle, çok dertliymişim kızlar içimi döktüm size... hepinize güzel birgün dilerim.
kızlar çok mutluyum dün yeğenim dünyaya geldi daha yakından görmedim ama resmini sevip duruyorumm...
kardeşimin eşi 39 haftalık hamileydi dün sancısı tutmuş 10 dk da bir gelmeye başlamış sonra7 dkya inmiş hemen kardeşim işten çıkıp gitmiş hastaneye götürmüş nstye bağlamışlar doktor demiş ki sancı yok git dinlen 1 hafta sonra kontrole gel
eve gitmiş akşama doğru suyu gelmiş tekrar apar topar doktora sandalyeye oturtmuşlarrr bebek geliyo bebek geliyo demiş doğumhaneye girer girmez doğurmuşşşş. maşallhhhhh sonra kardeşime diyomuşki ne çabuk doğurdum demi
maşallahh allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin o doğuma gitti beni dah açok heyecan sardııı:18::18::18:
o bendede oluyo yuvarlak bişeyi karnına bi dayıyo orası sert oluyo demi ben o sırada diyorum ki eğer bu dayadığın totişinse bi çık nasıl ısırıcam diyorum çekiyo
inşallah bizim de öyle kolayca olur doğumumuzz..
ALLAH analı babalı büyütsün inşallah.. yeni bi dünya daha doğdu desenee ne mutlu darısı bizlerin başınaa... ben bile heyecanlandım okurken.. acaba biz ne hallerde olacağız. nezaman sancımız tutacak hmen doğurabilcekmiyiz.. hep sorular sorularr
polıcımm gozunuz aydnn allah analı babalı buyutsun..bzede oyle kolay dogumlr nasıp etsn...mıs kokuyodr o smdıı :):)
Allah analı babalı büyütsün , sağlıklı huzurlu bir bebek olsun inşallah..
Darısı başımıza..
inşallah bizim de öyle kolayca olur doğumumuzz..
kızlar sağlık ocagından süt alan var mı onlar mı verdiler ?
Canım hic sıkma kendini bebek ne ihtiyacı var ise vücuttan alıyor eksik beslenmek bebege değil sana zarar verir. Ornegin kalsiyuma ihtiyacı var ise bebek anneden bunu depodan alır sen kalsiyumumuz kalırsın ornegin dişlerin dökülür . Kendini suçlama centik oldugunda daha az beslendiklerini burda kac kisi söyledi baksana . Bu senin sucun değil tıpkı ben nasil insulin kullanmak zorunda kaldığım icin suçlu degilsem . Bunu aklından çıkarma lütfen
Merhaba kızlar biz iki gece hastanede kaldık o kasılmalar erken doğum habercisi olabilir diye doktor bırakmadı bizi hem idrarda enfeksiyon çıktı hem üşütme ve sanırım yorgunluk... Kimseye söylemedim ama evde biraz iş yapmıştım gündüzden sanırım fazla geldi neyse ki atlattık iki gecedir bolca serum antibiyotik progestan hatta nidilat ve olası bir erken doğum riskine karşı da bebeğin ciğerlerini geliştirmek için bir ilaç da aldım şimdi evdeyiz, doktor kesinlikle dinlenmelisin dedi ... Kızlar siz siz olun kesinlikle ağır bir iş yapmayın şu iki günde yaşadığım stress ömrümden ömür götürdü resmen ... Allah korusun bebeklerimizi ve bizi sağlıkla kucaklarımıza alalım ... Hepinizi öpüyorum anneler ...
ilginç ne kadar çoğaldı bu kasılma vakası bendede var doktor çağırdı ama ben gitmedim bugünde arada arada oluyor ama çok rahatsız edici değil o yüzden duruyorum şimdilik
Merhaba kızlar biz iki gece hastanede kaldık o kasılmalar erken doğum habercisi olabilir diye doktor bırakmadı bizi hem idrarda enfeksiyon çıktı hem üşütme ve sanırım yorgunluk... Kimseye söylemedim ama evde biraz iş yapmıştım gündüzden sanırım fazla geldi neyse ki atlattık iki gecedir bolca serum antibiyotik progestan hatta nidilat ve olası bir erken doğum riskine karşı da bebeğin ciğerlerini geliştirmek için bir ilaç da aldım şimdi evdeyiz, doktor kesinlikle dinlenmelisin dedi ... Kızlar siz siz olun kesinlikle ağır bir iş yapmayın şu iki günde yaşadığım stress ömrümden ömür götürdü resmen ... Allah korusun bebeklerimizi ve bizi sağlıkla kucaklarımıza alalım ... Hepinizi öpüyorum anneler ...
kızlar karnınızda bebeğin başını dayamış gibi yükselip şişmesi sanki ayağını dayamış elini koymuş gibi karnınızda elinize sert birşey gelmesinin hepsi kasılmaymış ben bebek hareketi sanıyordum büyüdüğü için kafası kolu sanıyordum doktor çok kızdı kasılmalar onlar dedi. pozisyon değiştirmekle geçmez saatte 4 keredenfazla olursa doktora gitmeliymişiz benim çok oluyor. dikkat edin bol su içip sola yat dedi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?