- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #32.421
Ah canım ya ben pazartesi nasıl korktum bir bilsen doğuruyorum herhalde diye düşündüm :) Evde kocam yok annemler izmirde değil ne yaparım tek başıma çantam hazır değil nasıl giderim diye hep kötü şeyler geldi aklıma. O geceki kadar yoğun olmasa da çarşambaya kadar devam etti benim sancılarım ilk kez dün daha rahattım şükür. Sanırım topikteki yeni modamız bu sancılar :) İnşallah korkulacak bir durum yoktur canım doktorunu bi arayıp sor bence.
kızlar ya bu bebek benim popoma vuruo sizdede oluomuseri bi şekilde yapıo bide ya dakkalarca sürüo garip oluyo içim sanki seyriyor
Canım geçmiş olsun. Moralini hiç bozma. Nisan ayında benim yakın arkadaşım da 4 gün hastanede yattı senin gibi. 2 kere ciğer geliştirici iğne oldu. Serumlar falan. Doğumu durdurdular. 39. haftada doğdu bebeği. İyi düşün iyi olsun. Aslında şöyle demek lazım sanırım. Ne zaman sağlıklı doğacaksa o zaman gelsin:)Canlarım benim iyiki varsınız iyi ki sanal da olsa tanışmışız. Geçmiş olsun msjlarınız beni çok duygulandırdı . cep telefonumdan girdiğim için tek tek alıntı yapamıyorum ama herkese çok tşk ediyorum. Biz bu gecede hastanedeyiz, sancı ve kasılmalarım ilaçla engelleniyor yani doğumun başlaması engelleniyor. 34 haftayı görelim 36 mucize dedi doktorum 40 haftayı zaten unut dedi. Sağlıklı olsun da erken olsun önemli değil gönül isterki böyle olmasın ama napalım biz tedbirimizi alıyoruz gerisi Allah tan. Böyle giderse topicin ilk annesi ben olucam sanırım. Çok şükür ki herşeyimizi erken tamamlamıştık iyi ki de öyle yapmışız hayatın ne getireceği belli olmuyormuş. Benim çapulcu kızım gelirse başımın üstünde sadakası var :) bu durumda bile moralim gayet iyi merak etmeyin. Canım kocam yanımda şükür. Ben ve sabırsız kızçemden şimdilik bu kadar sanırım benim zilli deniz mevsimine yetişmeye çalışıyor :)
geçmiş olsun bende dün akşam öyle oldum gece hiç uyuyamadım halının üzerinde döndüm durdum doktoru aradım erken doğum riski olabilir gel bi nst çekelim dedi bakalım sancın varmı dedi bende gitmedim şimdi daha iyiyim bi bakıcam bu günde dün gibi devam ederse gidicem inşallah
Günaydınnnnnnn
Çok Şükür ki bugün hava biraz serin
kızlar sabah dikkat ettimde aynaya bakarken
dudaklarım ne kadar çok kalınlaşmış
ben ne kadar çirkinleşmişim ya
yanaklarımda lekelenmeler olmuş
offfff kollar conanın kolları gibi olmuş
bu ben olamam dedim
makyaj bile yapsam kar etmiyo kendi kendime sinir oldum
oğluşum bi doğsunda eski halime geri dönmek istiyorum tekrar barbi olmak istiyorum ya
yaaaa sanada geçmiş olsun canım babası hep kızım gel artık diip duruyo. bende diorum nekadar durursa onun gelişimi için ii şöyle diip durma die kızıorum ona.. ben yarına kadar sıkayım bari dişimi gidicem nasılsaa.. ay valla çok garip bişey bide ilk bebiş olunca sancıyıda kestiremiyoruz.. hakkımızda hayırlısı artık.. ama dün tırsmadım desem yalan olur
ılk odugundan anlayamıyrzz bn her ağrıda 3bucuk atıyorummm...bnde hıc arayıp soramıyrm doktora yaa onun yerıne gderım muayene olurum daha ıyı bnce...uff vla ıyıce gerılıyo ınsann..allah yardm etsn hepımıze
Canlarım benim iyiki varsınız iyi ki sanal da olsa tanışmışız. Geçmiş olsun msjlarınız beni çok duygulandırdı . cep telefonumdan girdiğim için tek tek alıntı yapamıyorum ama herkese çok tşk ediyorum. Biz bu gecede hastanedeyiz, sancı ve kasılmalarım ilaçla engelleniyor yani doğumun başlaması engelleniyor. 34 haftayı görelim 36 mucize dedi doktorum 40 haftayı zaten unut dedi. Sağlıklı olsun da erken olsun önemli değil gönül isterki böyle olmasın ama napalım biz tedbirimizi alıyoruz gerisi Allah tan. Böyle giderse topicin ilk annesi ben olucam sanırım. Çok şükür ki herşeyimizi erken tamamlamıştık iyi ki de öyle yapmışız hayatın ne getireceği belli olmuyormuş. Benim çapulcu kızım gelirse başımın üstünde sadakası var :) bu durumda bile moralim gayet iyi merak etmeyin. Canım kocam yanımda şükür. Ben ve sabırsız kızçemden şimdilik bu kadar sanırım benim zilli deniz mevsimine yetişmeye çalışıyor :)
kızlar çok mutluyum dün yeğenim dünyaya geldi daha yakından görmedim ama resmini sevip duruyorumm...
kardeşimin eşi 39 haftalık hamileydi dün sancısı tutmuş 10 dk da bir gelmeye başlamış sonra7 dkya inmiş hemen kardeşim işten çıkıp gitmiş hastaneye götürmüş nstye bağlamışlar doktor demiş ki sancı yok git dinlen 1 hafta sonra kontrole gel
eve gitmiş akşama doğru suyu gelmiş tekrar apar topar doktora sandalyeye oturtmuşlarrr bebek geliyo bebek geliyo demiş doğumhaneye girer girmez doğurmuşşşş. maşallhhhhh sonra kardeşime diyomuşki ne çabuk doğurdum demi
maşallahh allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin o doğuma gitti beni dah açok heyecan sardııı:18::18::18:
mesela bi de birşey yapıyoruz ya onun yaptığı her zaman en iyisidir sana asla müdahele ettirmez bi dakika bi dakika, bi saniye bi saniye, beni bir dinle bir dinle en sonunda yapar heyecanlı heyecanlı ve çok güzel oldu işte başka türlü olmaz bu der sonra onu değiştirene kadar beynini yerim ben onun.artık en son bağırırsın.laf söylemesen kendini kral sanıyor, söylersende kendini bana yerin dibine sokturuyor... ikizlerrrrrr mi illallah
bizimkide yaaa cebinde para olmasın ne yapar ne eder istediğini yapar.. para olsunn yarınını düşünmez bütün parasını istediğine harcar.. yarındaa para yok die sıkıntıya girer.. bende şimdi arabaya siyah şerit yaptırmak istiyor. diorum bu ay cok acıldık elimize para gecsın sonra yaptırr.. yok onu yaptırmazsa kahrolur ne yapcak ne etcek yaptırcak dün gitcekti kapanmış bu akşam gitcem dio gtsin bakalımm yaptırsın..
nankör konusunda çok şükür diyeyim cnm öyle bişey hiç olmadı şu zamana kadar. kıymet çok ii bilir çok vicdanlı duygusaldır. bişey olmasın benden önce o ağlamaya başlar..
bu arada doktorum bana magnezyum fln vermedi...? kabızlığa da iyi geldiğini söylemişsiniz niye vermedi acaba...size neden ekstradan veriliyor?
merhba herkese bayadır giremiyorum geçmişede bakamadım.
Dün güzelce duşumu aldım uyuyacaktım.duşta göğsümde bi sertlik olduğunu fark ettim.yaklaşık olarak ceviz büyüklüğünde.hemen doktorumu aradım telaşla yani hergün duş alıyorum nasıl fark etmedim böyle bişeyi bende bilemedim.doktor yarın gel bi ultrasonda bakalım dedi.bugünde öğleden sonra gittim...ama beni bi görseniz dokunsalar ağlıcam.gözyaşlarım aktı akacak kirpik uçlarında falan..insanın aklına binbir türlü şey geliyor yağ bezesi mi,süt bezesi mi,kis mi????? neyse ultrasonda falan girdim iki göğsümede bakıldı sol göğsümde 4cm büyüklüğünte kis kümesi varmış.oda oda bi sürü küçük kist birleşmiş bi ceviz kadar var.ama ağrı falan yok.zaten kis deyince ben bi terliyorum ama soğuk soğuk..ömrümden ömür gitti...neyse önemli bişey değil dedi bi kaç ay izleyelim sende o sırada doğumunu yaparsın belki daha fazla büyürler belkide kaybolurlar dedi doktor.kaybolmazsa da doğumdan sonra küçük bi operasyonla temizleriz emzirmenede engel olmaz falan dedi.biraz rahatladım ama yinede bilmiyorum aşka bi doktora daha mı gitsem???
çok az kaldı artık doğuma biran önce hızlıca geçsede zaman bebeğimize kavuşsak.hastaneye giderken çok korktum ya bebeği etkileyen bişeyse yada hemen operasyona almalarını gerektirecek bi durum olursa naparım diye.. içimi ferah tutmaya çalışıyorum ama yinede insan tedirgin oluyor..
bebek odalarını alan arkadaşlar resimlerinizi gördüm.bende bu ay alıcam inşallah bebek odamızı.sağlıklı sıhatlı mutlu üyür inşallah bebişleriniz güle güle kullanın :)))
Kızlar birleşip ikizler konusunda bir kitap yazabiliriz o duruma gelmişiz inan hahayatımsın canım sen bi doktorunu ara sor istersen geçen ben adet ağrısı gibi bi ağrım var diye arayıp sormuştum...
..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?