2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın herkese. Bugün kızımı gördüm rüyamda yüzünü göremedim ama zor kucağıma aldım altına doldurmuş ben altını değiştiremiyodum.

Günaydınnnnnnn
Çok Şükür ki bugün hava biraz serin

kızlar sabah dikkat ettimde aynaya bakarken
dudaklarım ne kadar çok kalınlaşmış
ben ne kadar çirkinleşmişim ya
yanaklarımda lekelenmeler olmuş
offfff kollar conanın kolları gibi olmuş
bu ben olamam dedim
makyaj bile yapsam kar etmiyo kendi kendime sinir oldum
oğluşum bi doğsunda eski halime geri dönmek istiyorum tekrar barbi olmak istiyorum ya

sen sordun mu canım doktoranı... yaa ben işin aslı doktoru arayıpta bişey sormaktan nefret eiyorum. kocam bukonuda bana çok kızar.. her bişeyde ara doktorunu der. oyüzden ona bişeyde belli etmek istemedim.. pöffffff ama çok gerildim aksam dedim noluyoruz bu nerden cıktı aklım cıktı.. yataga yattım ufak sancılar kalbimi sıkıştırıyor.. uyumaya calıstım bişey olursa uykudan uyanırım die bakıorum. her tuvalete kalktıgımda ii hale bi sorun yok dedim hep.. inşallah yoktur canım..

evet doğru bir tanı yaptın.. gündemde bu var galiba

kızlar ya bu bebek benim popoma vuruo sizdede oluomuseri bi şekilde yapıo bide ya dakkalarca sürüo garip oluyo içim sanki seyriyor

hıçkırıyordur canım seri bişekilde oluyorsa.. kızımı günde 2 yada 3 kere hıçkırık tutuyor bariz bellii. oda genelde hep rahmime vurur pıt pıt pıt 5 dk. sürdüğü kesin..

Günaydın hanımlar;
Bu hafta çok yazamadım. Hem işler çok yoğun hem kendimi iyi hissetmiyorum moral olarak. Olan bişey de yok da içim sıkılıyor işte. Bol bol dua okumaya çalışıyorum aklıma geldikçe. Dua okumak beni rahatlatıyor.

Luboyf canım alıntı yapamadım. Senin yazdıklarını okudukça kendime kızıyorum. Başka bir ülkedesin. Zor şartlarda geçiriyorsun hamileliğini. Ama o kadar pozitifsin ki.... Seni bu konuda tebrik etmek istiyorum. Her şeyin düşündüğün gibi olacağına inanman çok güzel. Ben iyi düşün iyi olsun lafına çok inanırım.

Canım geçmiş olsun. Moralini hiç bozma. Nisan ayında benim yakın arkadaşım da 4 gün hastanede yattı senin gibi. 2 kere ciğer geliştirici iğne oldu. Serumlar falan. Doğumu durdurdular. 39. haftada doğdu bebeği. İyi düşün iyi olsun. Aslında şöyle demek lazım sanırım. Ne zaman sağlıklı doğacaksa o zaman gelsin:)

yaaaa sanada geçmiş olsun canım babası hep kızım gel artık diip duruyo. bende diorum nekadar durursa onun gelişimi için ii şöyle diip durma die kızıorum ona.. ben yarına kadar sıkayım bari dişimi gidicem nasılsaa.. ay valla çok garip bişey bide ilk bebiş olunca sancıyıda kestiremiyoruz.. hakkımızda hayırlısı artık.. ama dün tırsmadım desem yalan olur

ayyyyy aynı şeyleri bende hissediyorum canım ya..
yarmagül gibi oldum.
neden bu kadar kalınlaşma oldu tüm bedenimde diyorum sonra sofraya oturunca aklım başımdan gidiyor:))))))
ben 15 kilo aldım ama toplamda sen kaç kilo aldın?

benmde yüzümü sivilce bastı..normalde hiç çıkmazz..heralde stres yapıyorum doğum yaklaştıkça...

benmde drum bebiş önden gidio die bayrama kalmadan alalım dedi ağustosun başı gibi normalde en geç 15 ağustos gözüküoda

kafama takıldı erken mi die...zaten tüm sezeryanlar 38-39.haftada oluyor değil mi ? bi sorun olmaz sanırımmm bayramı geçirsem ya

sancı gelse suyum gelse rezil olurum dr da bulunmaz burda ne dersinizzz

ılk odugundan anlayamıyrzz bn her ağrıda 3bucuk atıyorummm...bnde hıc arayıp soramıyrm doktora yaa onun yerıne gderım muayene olurum daha ıyı bnce...uff vla ıyıce gerılıyo ınsann..allah yardm etsn hepımıze

kızlar çok mutluyum dün yeğenim dünyaya geldi daha yakından görmedim ama resmini sevip duruyorumm...
kardeşimin eşi 39 haftalık hamileydi dün sancısı tutmuş 10 dk da bir gelmeye başlamış sonra7 dkya inmiş hemen kardeşim işten çıkıp gitmiş hastaneye götürmüş nstye bağlamışlar doktor demiş ki sancı yok git dinlen 1 hafta sonra kontrole gel
eve gitmiş akşama doğru suyu gelmiş tekrar apar topar doktora sandalyeye oturtmuşlarrr bebek geliyo bebek geliyo demiş doğumhaneye girer girmez doğurmuşşşş. maşallhhhhh sonra kardeşime diyomuşki ne çabuk doğurdum demi
maşallahh allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin o doğuma gitti beni dah açok heyecan sardııı:18::18::18:

ohh ne güzel ilk bebiş senin olucak hayırlısıyla. moralli olman da çok güzel bu bebeğe de yansıyacaktır. bak senin ki bir an önce kollarına gelmek istiyo ne güzel. inşallah herşey yolunda gidicek ve ilk doğum hikayesini okuyacağız biz de

ALLAH analı babalı büyütsün inşallah.. yeni bi dünya daha doğdu desenee ne mutlu darısı bizlerin başınaa... ben bile heyecanlandım okurken.. acaba biz ne hallerde olacağız. nezaman sancımız tutacak hmen doğurabilcekmiyiz.. hep sorular sorularr

Kızlar birleşip ikizler konusunda bir kitap yazabiliriz o duruma gelmişiz inan hahayatımsın canım sen bi doktorunu ara sor istersen geçen ben adet ağrısı gibi bi ağrım var diye arayıp sormuştum...
bu arada doktorum bana magnezyum fln vermedi...? kabızlığa da iyi geldiğini söylemişsiniz niye vermedi acaba...size neden ekstradan veriliyor?

Kramplar giriyorsa sanada doktoruna söyle verir canım,krampların sebebi magnezyum eksikliğiymiş..

geçmiş olsun canım içini ferah tut bir çok kadında oluyor o kislerden ama bi sorun olmuyo. sen içinin rahatlaması için başka bi doktora git istersen ama doğuma kadar müdahale edilmez heralde.

günaydın arkadaşlarım. bugün moralsiz uyandım ki genelde neşeli bi hamilelik geçiriyordum eşim beni kızdırmadığı sürece... geçen hafta söylemiştim, damarlarımdaki çentikten dolayı bebeğimin kilosu az. eşim sanki sebebi bu değilmiş de benmişim gibi davranıyor, çünkü ben çok az kilo aldım. hamile bir kadına göre çok az yiyormuşum. zaten göbeğimin küçüklüğünden belliymiş bebeğimiz zayıf olduğu, sanki 300 gr ağır olsa benim karnımda 3 kilo fark edecek. bütün gece düşündüm durdum, hamur işinden ve tatlılardan uzak duruyorum ki canım da istemiyor. zaten akşamları o kadar şişkin oluyorum ki ne yersem akşama kadar yiyorum. normalde süt ve süt ürünleri sevmezdim ama birer porsiyon tüketmeye çalışıyorum. meyvemi hiç eksik etmem, kuruyemişimi de yemeye çalışıyorum ama hergün değil. belki iki günde bir. normalde kilo almaya elverişli bir bünyem vardır, evlendikten sonra 4 kilo almıştım 1 yılda. hamilelikten sonra da 5,5 sadece gerçekten benim yüzümden mi diye içim içimi yemiyor değil. bu arada kan değerlerim de iyi. dahası doğuma bişey kalmadı ve bebeğimizin hala eksikleri var. bu ay sonunda kendi evimize taşınacağız, evimizin de eksikleri var. işler bi yandan... feci dalgınım bu ara, yazdığım her yazıda yanlışlar çıkıyor, geri dönüyor. geri dönülemez bir hata yapıcam diye ödüm kopuyor. işte böyle, çok dertliymişim kızlar içimi döktüm size... hepinize güzel birgün dilerim.

Bende dün akşam rüyamda oğluşu gördüm kızlar diğer odadaymışım birden fırladım onun beşiğinin yanına gittim ağlıyo hani bebekler ağlarken annı diye bi ses çıkar yaaa ayy diyorumki annelik duygusu bak duymadığım halde ağladığını bile hissettim galiba diyorum,nasıl terlemiş kuzum üşütmese bari diye düşünürken emziriyorum göğsümden süt aktığını gördüm oda bi emiyo şappıdı şappıdı sonra oyun yapıo bi alıyo memeyi bi bırakıyo çok güzeldi yaa sonra sabah kalkınca ben o çocuğun üstünü niye değiştirmedim ki diye kendi kendime kızdım

Kızlar birleşip ikizler konusunda bir kitap yazabiliriz o duruma gelmişiz inan hahayatımsın canım sen bi doktorunu ara sor istersen geçen ben adet ağrısı gibi bi ağrım var diye arayıp sormuştum...
..

kitabın adıda vasfiye teyzeden çalıntı olur. ne çektiniz be ikizlerden canım valla hiç aramak istemiorum (( kızım ani ani hareketler yapıp canımı acıtıyor şuan şekilden şekile giriorum. boşluklarıma kadar uzandı orlarada vuruo pat küt batıo sanki biyerleri ama anlamıyorumda neresi.. bide bazen kocaman bişey çıkıo kafasımı totişimi.. kafasıysa daha dönmemiş demektir ((

günaydın hamişler günlerdir ilk kez bu kadar erken kalkıyorum uykudan bu sabah aile hekimine sonkez kan verdim sonuçları p.tesi alıcam doğum yawaş yawaş yaklaşıyor :18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…