- 1 Ağustos 2012
- 870
- 54
- 298
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #32.461
herkese günaydın hayırlı cumalar, sağlık ocağı süt mü veriyor?bana devit3 verdiler,size verdilermi?
kızlar karnınızda bebeğin başını dayamış gibi yükselip şişmesi sanki ayağını dayamış elini koymuş gibi karnınızda elinize sert birşey gelmesinin hepsi kasılmaymış ben bebek hareketi sanıyordum büyüdüğü için kafası kolu sanıyordum doktor çok kızdı kasılmalar onlar dedi. pozisyon değiştirmekle geçmez saatte 4 keredenfazla olursa doktora gitmeliymişiz benim çok oluyor. dikkat edin bol su içip sola yat dedi bana
canım ya bununla geçmiş olsun.. dinlen bol boll.. artık iş neyimizeyse çalışıyoruz halaa başlıcam şimdi işineee yaa ..
hay allah hepimizde aynı sıkıntı sanırım ya benimde cok kasılmalarım var ve sancılı ve ben hala doktorumu aramış deilim(( ağlıcam şimdi sinirdennn napıcağımı şaşırdım bakk
kızlar karnınızda bebeğin başını dayamış gibi yükselip şişmesi sanki ayağını dayamış elini koymuş gibi karnınızda elinize sert birşey gelmesinin hepsi kasılmaymış ben bebek hareketi sanıyordum büyüdüğü için kafası kolu sanıyordum doktor çok kızdı kasılmalar onlar dedi. pozisyon değiştirmekle geçmez saatte 4 keredenfazla olursa doktora gitmeliymişiz benim çok oluyor. dikkat edin bol su içip sola yat dedi bana
Merhaba kızlar biz iki gece hastanede kaldık o kasılmalar erken doğum habercisi olabilir diye doktor bırakmadı bizi hem idrarda enfeksiyon çıktı hem üşütme ve sanırım yorgunluk... Kimseye söylemedim ama evde biraz iş yapmıştım gündüzden sanırım fazla geldi neyse ki atlattık iki gecedir bolca serum antibiyotik progestan hatta nidilat ve olası bir erken doğum riskine karşı da bebeğin ciğerlerini geliştirmek için bir ilaç da aldım şimdi evdeyiz, doktor kesinlikle dinlenmelisin dedi ... Kızlar siz siz olun kesinlikle ağır bir iş yapmayın şu iki günde yaşadığım stress ömrümden ömür götürdü resmen ... Allah korusun bebeklerimizi ve bizi sağlıkla kucaklarımıza alalım ... Hepinizi öpüyorum anneler ...
canım sennn ciddi misinnbu bende dünden beri çok sık olan bişey yaaaaaa... offf offfffffff
verdiler bana da devit3 3 ay doğumdan önce süt 3 ay doğumdan sonra süt bildiğim kadarıyla ama bana bişi veren olmadı.
bir ayndan istemıyım dıyorum. bir yandan da alır sütlaç yaparım. bebeğime yarar diyorum. bilemedim çekiniyorum da.
alan var mı dıye sorayım dedim.
canım hiç kasılma gibi değil ama onlar sanki kafası ayağı gibi alalha çok ilginç
benimki hatta kemik gibi sert olduğu için hiç şüphelenmemiştim kasılma deyince adet sancısı gibi birşey bekliyordum çünkü hep ama doktor yeri gelir alnının kemiği gib sert olur yalancı kasılmalarda olabilir ama sayısı önemli sonuçta bu kasılmalarla rahim ağzı açılıyor dedi. gider ayak benim ödümü kopardı yani yarında yolculuk var bana offff off bende hiç inanmamıştım hatta kesin başı falan diyordum.şunu söyledi her karnında oluşan sertleşme veya tümsekten sonra bebek hareketi hissediyorsan kasılmadır o dedi.
sen sordun mu canım doktoranı... yaa ben işin aslı doktoru arayıpta bişey sormaktan nefret eiyorum. kocam bukonuda bana çok kızar.. her bişeyde ara doktorunu der. oyüzden ona bişeyde belli etmek istemedim.. pöffffff ama çok gerildim aksam dedim noluyoruz bu nerden cıktı aklım cıktı.. yataga yattım ufak sancılar kalbimi sıkıştırıyor.. uyumaya calıstım bişey olursa uykudan uyanırım die bakıorum. her tuvalete kalktıgımda ii hale bi sorun yok dedim hep.. inşallah yoktur canım..
evet doğru bir tanı yaptın.. gündemde bu var galiba
kitabın adıda vasfiye teyzeden çalıntı olur. ne çektiniz be ikizlerdencanım valla hiç aramak istemiorum (( kızım ani ani hareketler yapıp canımı acıtıyor şuan şekilden şekile giriorum. boşluklarıma kadar uzandı orlarada vuruo pat küt batıo sanki biyerleri ama anlamıyorumda neresi.. bide bazen kocaman bişey çıkıo kafasımı totişimi.. kafasıysa daha dönmemiş demektir ((
teşekkür ederim canım. eşim acayip bi insan oldu, şaşırtıyor beni. geçen gün annesine söylüyor işte zayıfmış filan diye, ben de önemli olan sağlıklı olması diye kadını ferahlatmaya çalışıyordum. dönüp demez mi "xlerin bebeği 2 kilo olmuş nerdeyse, haberin var mı?" x arkadaşı, eşi benden 3 hafta önde. moralimi bozuyor, farkında değil.
Neyse kızlar ben uzanıyorum hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın :)
Aynen herkeste var benim doktorum sanki önemsemedi herkesinki çağırmış ama benimki oralı olmadı normal dedi yorgunluktandır dinlenmelisin o kadar:26:
Canım kasılma oluyo o şişkinlik giderek kayıyormuş gibi dimi? Ben de ilk öyle sandım aynaya geçip bakıyorum hatta göbeğime sert hali yumuşak hali çok farklı bildiğin kasların toplanıyor gibi :)
Canım eşine internetten bulduğun çentik ve sonuçları ile ilgili yazıları okuyabilirsin. Faydası olur belki. Ya da duygu sömürüsü yap. Bunun bi sebebi yok sen böyle yaparak beni daha çok geriyorsun dersen belki biraz farkeder. Önemli olan sağlıklı olması. Kilo falan hikaye. Canını sıkmamaya çalış olur mu?teşekkür ederim canım. eşim acayip bi insan oldu, şaşırtıyor beni. geçen gün annesine söylüyor işte zayıfmış filan diye, ben de önemli olan sağlıklı olması diye kadını ferahlatmaya çalışıyordum. dönüp demez mi "xlerin bebeği 2 kilo olmuş nerdeyse, haberin var mı?" x arkadaşı, eşi benden 3 hafta önde. moralimi bozuyor, farkında değil.
Çok geçmiş olsun canım. Dinlen birazcık. Kendimizi yormamamız lazım artık. İnşallah bebeğin sağlıkla doğacak. Aklına kötü şeyler getirme.Merhaba kızlar biz iki gece hastanede kaldık o kasılmalar erken doğum habercisi olabilir diye doktor bırakmadı bizi hem idrarda enfeksiyon çıktı hem üşütme ve sanırım yorgunluk... Kimseye söylemedim ama evde biraz iş yapmıştım gündüzden sanırım fazla geldi neyse ki atlattık iki gecedir bolca serum antibiyotik progestan hatta nidilat ve olası bir erken doğum riskine karşı da bebeğin ciğerlerini geliştirmek için bir ilaç da aldım şimdi evdeyiz, doktor kesinlikle dinlenmelisin dedi ... Kızlar siz siz olun kesinlikle ağır bir iş yapmayın şu iki günde yaşadığım stress ömrümden ömür götürdü resmen ... Allah korusun bebeklerimizi ve bizi sağlıkla kucaklarımıza alalım ... Hepinizi öpüyorum anneler ...
Yaaa ben kasılmaları anlayamayacak mışım gibi geliyor. Bazen karnımın tümü semsert oluyor. Böyle bişey mi acaba. Ayyyy bugün herkesten duyunca gerildim iyice. Bi kendimi dinleyeyim. İşyerinde işten güçten farketmemiş bile olabilirim.
herkese günaydın hayırlı cumalar, sağlık ocağı süt mü veriyor?bana devit3 verdiler,size verdilermi?
Merhaba kızlar biz iki gece hastanede kaldık o kasılmalar erken doğum habercisi olabilir diye doktor bırakmadı bizi hem idrarda enfeksiyon çıktı hem üşütme ve sanırım yorgunluk... Kimseye söylemedim ama evde biraz iş yapmıştım gündüzden sanırım fazla geldi neyse ki atlattık iki gecedir bolca serum antibiyotik progestan hatta nidilat ve olası bir erken doğum riskine karşı da bebeğin ciğerlerini geliştirmek için bir ilaç da aldım şimdi evdeyiz, doktor kesinlikle dinlenmelisin dedi ... Kızlar siz siz olun kesinlikle ağır bir iş yapmayın şu iki günde yaşadığım stress ömrümden ömür götürdü resmen ... Allah korusun bebeklerimizi ve bizi sağlıkla kucaklarımıza alalım ... Hepinizi öpüyorum anneler ...
inşallah canım...canım kıyamam telaşlanmışssın. emin ol doktorun şüphelense başka bi doktora da yönlendirirdi .onlar görünüşünden falan hemen anlıyorlar zaten. yine de inşallah zamanla geçer yok olur da tedirginliğin geçer..
Günaydın kuzular...
Canım senin kız odasını çok sevdi biran önce geleyim de annemin hazırladığı güzel odamda uyuyayım dedi herhalde :) Şaka maka iyi ki hazırlamışsınız herşeyini tatlım aklın evde olmaz en azından. Şurda kalmış 2 hafta yani kızına kavuşmanaHayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah
Geçmiş olsun canım Allahtan korkulacak bişey değilmiş şimdilik başka doktora gitme bence. Nasılsa doğumdan önce müdahale edilemez. Doğumdan sonra gitmek istersen gösterirsin bir başka doktora
Telaşlanma güzelim herkeste aynı olmuyor bebek aşağı indiğinde hissediyormuşsun etraftaki çok bilenlere göre herkes heran doğurabilirBen de sürekli günün az kalmış galiba lafı duyuyorum bu ara
Ah canım ya ben pazartesi nasıl korktum bir bilsen doğuruyorum herhalde diye düşündüm :) Evde kocam yok annemler izmirde değil ne yaparım tek başıma çantam hazır değil nasıl giderim diye hep kötü şeyler geldi aklıma. O geceki kadar yoğun olmasa da çarşambaya kadar devam etti benim sancılarım ilk kez dün daha rahattım şükür. Sanırım topikteki yeni modamız bu sancılar :) İnşallah korkulacak bir durum yoktur canım doktorunu bi arayıp sor bence.
geçmiş olsun canım içini ferah tut bir çok kadında oluyor o kislerden ama bi sorun olmuyo. sen içinin rahatlaması için başka bi doktora git istersen ama doğuma kadar müdahale edilmez heralde.
merhaba kızlar doğuma yakın 1 hafta 10 falan ( yani doğum yapıcağımız yeri) (zeytin yağıyla masaj yapınca doğum kolay oluyormuş ben deneyacem ama normal doğumda ne zaman bebeğin geleceği belli olmadığı için nasıl yapcaz bilmiyorum
yine bu sitedende tavsiye eden bayanlar var işe yaradığını söyleyenler var
benim dün bir arkadaşım söyledi bende araştırmak için internete girdiğimde bu sitedede yapan bayanları gördüm isterseniz sizlerde bir bakın netden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?