2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

verdiler bana da devit3 3 ay doğumdan önce süt 3 ay doğumdan sonra süt bildiğim kadarıyla ama bana bişi veren olmadı.
bir ayndan istemıyım dıyorum. bir yandan da alır sütlaç yaparım. bebeğime yarar diyorum. bilemedim çekiniyorum da.
alan var mı dıye sorayım dedim.

canım hiç kasılma gibi değil ama onlar sanki kafası ayağı gibi alalha çok ilginç

Canım sakın ihmal etme bu kasılmalar rahmin açılmasına sebep olabiliyor ve açılma başladığında önlenemiyormuş Allah korusun

Aaaa o kasılmamıymış bende totoişi heralde kafası heralde diyip seviyordum daha şimdiden

bende seni 2g ündür görmedim eşim gelince dr a gitcem diyordun merak etdim bendede çok oluyor dedğim gibi dr a gittim kasılmalar için kendimi yorunca oluyor

sonra dr erken doğum olabilir dedi ben sen telaşlanma diye psikolojikmen etkilenmeni istemedim sadece idrar yolu enfeksiyonu bölümünü söyledim

tekrar geçmiş olsun kendine iyi bak

canım sennn ciddi misinn bu bende dünden beri çok sık olan bişey yaaaaaa... offf offfffffff

benimki hatta kemik gibi sert olduğu için hiç şüphelenmemiştim kasılma deyince adet sancısı gibi birşey bekliyordum çünkü hep ama doktor yeri gelir alnının kemiği gib sert olur yalancı kasılmalarda olabilir ama sayısı önemli sonuçta bu kasılmalarla rahim ağzı açılıyor dedi. gider ayak benim ödümü kopardı yani yarında yolculuk var bana offff off bende hiç inanmamıştım hatta kesin başı falan diyordum.şunu söyledi her karnında oluşan sertleşme veya tümsekten sonra bebek hareketi hissediyorsan kasılmadır o dedi.

kızlarr kasılma falan diye yazdığınızı görünce panikledim ama sakin olun yalancı sancılarımız kasılmalarımızda olabilir bundan sonra bunları çok fazla olmadığı sürece normal karşılayacağız olağanüstü durum alarmı vermeden önce sakinleşin öpüyorum hepinizi

karın kasılmamdan çık ben kasıldım desem yeridir sinirim bozuldu şimdi.. yarın ilk işim doktoruma şikayetimi söylemek.. saol canım bilgi için...

Aynen herkeste var benim doktorum sanki önemsemedi herkesinki çağırmış ama benimki oralı olmadı normal dedi yorgunluktandır dinlenmelisin o kadar:26:

Canım kasılma oluyo o şişkinlik giderek kayıyormuş gibi dimi? Ben de ilk öyle sandım aynaya geçip bakıyorum hatta göbeğime sert hali yumuşak hali çok farklı bildiğin kasların toplanıyor gibi :)

Eşine çok kızdım canım. Moralini bozduğunun farkına varmasını sağlamalısın. Böyle konuşarak sana destek falan olmuyor bunu bilsin! Stres erken doğuma bile sebep olabilir seni böyle gererek bi yere varamaz yani. Tamam baba olarak endişeleniyor olabilir ama onu içinde taşıyan sensin senin hislerini düşünmesi lazım...

Neyse kızlar ben uzanıyorum hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın :)

Kendine dikkat et canım dinlen

merhaba kızlar doğuma yakın 1 hafta 10 falan ( yani doğum yapıcağımız yeri) (zeytin yağıyla masaj yapınca doğum kolay oluyormuş ben deneyacem ama normal doğumda ne zaman bebeğin geleceği belli olmadığı için nasıl yapcaz bilmiyorum

yine bu sitedende tavsiye eden bayanlar var işe yaradığını söyleyenler var

benim dün bir arkadaşım söyledi bende araştırmak için internete girdiğimde bu sitedede yapan bayanları gördüm isterseniz sizlerde bir bakın netden

ben doktorumu aramadım bile.. 1 ay once soyledıgımde normal demişti benimkide

aynen canım kayıyormuş gibii tarifide zor karnımın bi tarafı çukurlaşıo şekli şemali yamuluoo.. ay neyseee bozmayalım morelimizi.. yarın ben sorayım bakim doktora haber veririmmm

Canım eşine internetten bulduğun çentik ve sonuçları ile ilgili yazıları okuyabilirsin. Faydası olur belki. Ya da duygu sömürüsü yap. Bunun bi sebebi yok sen böyle yaparak beni daha çok geriyorsun dersen belki biraz farkeder. Önemli olan sağlıklı olması. Kilo falan hikaye. Canını sıkmamaya çalış olur mu?

Çok geçmiş olsun canım. Dinlen birazcık. Kendimizi yormamamız lazım artık. İnşallah bebeğin sağlıkla doğacak. Aklına kötü şeyler getirme.

Yaaa ben kasılmaları anlayamayacak mışım gibi geliyor. Bazen karnımın tümü semsert oluyor. Böyle bişey mi acaba. Ayyyy bugün herkesten duyunca gerildim iyice. Bi kendimi dinleyeyim. İşyerinde işten güçten farketmemiş bile olabilirim.

canım farketmemem imkansızdır.. iş yogunlugunda bile karnının bi tarafı öyle gerilio gibi bişeyler yan tarafa çekio içten yani mutlaka hissedersin öyle birşey olsa.. kendini çok dinlemee kafaya takmaa olsa anlardın..

dün bende de aşırı kasılmalar oldu 5 dakika da bir olmaya başlayınca nidilat içtim hemen....yarın kontorlum var sanırım 3 öğün nidilata yine geçicem. oda çarpıntı fılan yapıyor zaten nabzım 100lerı buluyor artık...allahım hayırlısıyla bır gecırmemızı nasıp etse su gunlerı.

dun hep yatan ben 1.5 saat dolastım sanrım ondan okadar sıuklastı bılemıyrum.

kasılmamı anlamıycam dıyen arkadas anlamaman ımkansızzz!! demek ki olmuyor sende. hıcc kafana takıpta kendını strese sokma. karnın resmen yamulup ufacık tas gıbı bısey cıkıyor bır tarafında sadece. zaten artık acımı ne ole bıseyde hıssedıyorum ben o ole olunca.

cnm bana devit 3ü doktorum yazdı genelde sağlık ocağından veriolarmış günde 1 damla iç dedi ama sağlık ocağı 7 damla falan diomuş herhalde ama ilacın geçmişi biraz karanlık bebeklerin boyu kısa kalıomuş falan diolar o yüzden 2 ay oldu vereli doktor ben pek içmedim haftada bazen 1 damla bazen hiç doktorların çoğu karşıymış sağlık bakanlığıda bedava dağıtıomuş dediler

cnm çok geçmiş olsun bol bol dinlen yorma kendini

cnm aynı şeyler bana geçen aydan beri hatta 20 haftalıkken beri oluo bende geçen ay doktoruma tarif ettim bebek büyüyor dönerken falan kafası poposu vs. bi yeri gelio normal bi durum korkma dedi tabi çook sık olursa sıkıntıdır doğru ama ii düşünelim ii olsun hepimizde olduğuna göre normaldir,sende yüreğini ferah tut

inşallah canım...

geçmiş olsun canım içini ferah tut bir çok kadında oluyor o kislerden ama bi sorun olmuyo. sen içinin rahatlaması için başka bi doktora git istersen ama doğuma kadar müdahale edilmez heralde.

canım geçen bi arkadaşımla konuştum o doğumdan sonra yaptırmış şöyle bi durum olmuş.normalde 2cm lik bi yara oluyormuş çabuk iyileşiyormuş ama emzirirken süt olduğu için ve bebişlerde emmeleri gerektiğinden o yara bi türlü kapanmıyormuş.emzirmesende göğsün şişiyormuş.doktor hamilelikte de aldırabilirsin sadece göğsünü uyuştururp ayak üstü bi operasyonla aynı gün taburcu oluyorsun dedi.benim kafam karışık bi doktora daha gidicem çünkü doğumdan sonra yaptırıncada zorluğunu ben çekicem o yüzden iyice arastırayımda olmazsa yaptırayım diyorum.. Rabbim yardımcımız olsun..

günebakan, helenas desteğiniz için teşekkürler...
kızlar ben bu yalancı kasılmalar normal diye biliyorum, doğuma hazırlık gibi yani. sadece çok sık olursa doktorunuzu arayın.

Günaydın
Hayırlı Cumalar annişler
Geçmişe çok bakamadım.
Rahatsızlıkları olan arkadaşlarıma şifalar dilerim.

Poli gözünüz aydın olsun.Allah analı babalı büyütsün inş.Darısı başımıza.

Mavi canım aksine bende kendimi çok güzelleşmiş gibi hissediyorum. :)
Aynaya bakıp bakıp çok yakıştı diyorum.Yüzüm aynı,üst bedenim aynı sadece basenler biraz geniş birde karpuzum var. :) (Buarada bir arkd.saç boyasını sormuş ben dr.izin alarak bir kereliğine mahsus boyattım çikolata kahvesine sanıırım oda bana çok moral oldu.:)
Ama kimse kendisini kötü hissetmesin eminim hepimiz çok güzelleştik meleklerimizi taşıyoruz onlar bizi güzelleştirir. :)

Hayatımsın canım sen ne kadarda bir kontrole gidiyorsun?Sanki çok kısa sürede bir gidiyormuşsun gibime geldi :) Benim dr.3 haftada bir çağırıyor geç değil değilmi kızlar?
C.tesi 3 hafta olacak ama rand.dolu olduğundan bir sonraki haftaya gidicem.

Buarada çok komik bir rüya gördüm anlatmadan geçemeyecğim.
Bebişim doğmuş ama ben farkında değilim hala göbişte zannetiyorum.Arkadaşlarım beni göremeye gelmiş odaya giriyorum bakıyorum bebiş doğmuş.Annem yıkamış,giydirmiş ağzına emzik vermiş oda cuk cuk emiyor. :)
Ayy diyorum ben hangi ara doğurdum farkında değilim.Şimdi emzirmem lazım çok acıkmıştır kim bilir saat kaçta doğdu diyorum. :))))
Sonra biraz zorlanarakta olsa emziriyorum,gögüsümde uyuyor.Ne alt değiştirmesini biliyorum nede kıyafetini değiştirmeyi :) arkd.yardım istiyorum.Hayır olsun inş.

Rüyamada şöyle yorum getirdim sanırım benim doğum çok kolay geçecek hiç anlamayacağım. :)))

Son düzenleme:

canım o periferik masaj denen masaj,
dokotr kontrolünde doğumdan 6 hafta önce yapılıyor,
bunun için eczanelrde özel yağ karışımları var doğal yağlar,
ama zeytinyağı veya badem yağı gibi yağlarlada yapılabiliyor. sanırım parmakları o kısma biraz baskı yaparak uygulanıyor, uzamanından öğrenmek lazım, ya da bvidyosunu falan imzalamak lazım.
ben de yapıcam ya da eşime yaptırıcam, çok etkiliymiş gerçekten.

Seyyahcm cok gcmis olsn cnm..yasam ciddenmi bnde poposu kolu faln diye seviyodmo kasilmamiymis.bunlari duydukca ben kasiliyorm vla busbutunbn bikre oyle karnm ta gbiykn ve agri varkn nst ye bglandm hcbsey ckmadi..o neydi ya...bn hftada 1 proluton depot oluyorm 6 hftdr tedbir amacli.bz onlem aldk diyo doktor ama bunlar ne ya...bn tirstm vlA yarin sabah gtsemmi doktora.vla artk kritk donemler randevu gununu bklememk lazm kndimizi kotu hssettgmzde gdicezz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…