2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bir arkadaşım medilife beylikdüzünde doğum yaptı sünneti de orada yaptıracağını söylüyordu orada bir uzman ürolog var sünneti o yapmıyormuş ama asistanları yapıyormuş arkadaşıma sorarım yaptırmış mı diye kızlar sizce asistanların yapması doğrumu sonuçta önemli mediife kaç paraya yapıyor

İyi akşamlar kızlar,oda hazırlayan arkadaşlar odalarınız süper olmuş.sağlık ve mutlulukla büyütün miniklerinizi.ben daha bakmadım bile oda.ben aranızda doğuracak son Ağustos annesi olacağım için malesef benim daha vaktim var.malesef diyorum çünkü havalar çok sıcak ve günden güne zorlaşıyor herşey.bi de siz çatır çatır doğurup kurtulup meleklerinizle olduğunuz zamanlarda ben ha doğurdum ha doğurcam derdiyle uğraşıyor olucam.hatta bazılarınız Mevlüt okuturken ben daha yeni doğurmuş bile olabilirim.bugün kontrolümüz vardı ama benim tembel kızım malak gibi yatmış yalnızca.29. Haftadayız ama benim kızım daha 1020 gr.haftasından 2-3 gün geride hatta.işin kötüsü baba 1.92 cm ama zayıf, bense 1,71 ve şu an 71 kiloyum.dev gibi insanlar sayılırız ama bizim kız rezil ediyor bizi.işin şakası bir tarafa ama biraz kilosu düşük geldi bana.dikkat ettiğimi düşünüyordum ama demek ki daha dikkatli olmalıyım.3 hafta sonra yine var kontrolümüz bakalım ne durumda olacak bizim kız.bizden haberler böyle.hepinizi çooook öpüyoruz.ha bu arada HAYATIMSIN işteki gerginlikler hepimizin başında,benide hergün bir posta ağlatmadan rahat etmiyor müdürüm.izinden sonra benimde dönüp dönemeyeceğim belli değil.o yüzden çok iyi anlıyorum seni.valla ben hakkımı helal etmiyorum,müdürüm gözleri açık gitse gel hakkını helal et deseler galiba etmem.büyük konuşmuyayım ama çok yordu ve 1 gün mutlu olduğum günü hatırlamıyorum.öyle işte canım,umarım adaleti bu dünyada görürüz

merhabalar herkeseee

o renk koruyucu mendiller bunlar olmalı
Dr. Beckmann | Renk Koruyucu Mendil | renk koruyucu, renk koruyucu mendil

bi ara reklamlarda da çıkıodu ben kullanmadım kullananı da duymamıştım demek ki işe yarıomuş gerçekten

odalar bi harika olmuş hepsine bayıldım iyi günlerde uyusun bebişleriniz içindebiz de inş. bi ay içinde halledicez dolap halı ve perde olayını

doğum izni konusu görüşülüo demiş bi arkadaş inş. bir an önce sonuç çıkar bekle bekle salak ettiler insanları senelik izinlerimi nası kullanıcam bi türlü işin içinden çıkamıom ha uzarsa doğum izni die

slm tombul şekerler.valla tombul dediğime bakmayın bende az tombul değilim hani:) herkesin bebişi iyidir inş.odaları gördükçe çok özeniyorum valla güle güle büyüsün minikler içinde.daha benim odam eşyalarım darmadağın ayrıca bi kısmı annemde hala.e bebekte molfix indirimi vardı ihtiyacı olanlar baksın.ben dün aldım bi alana bi hediye.bide baby&me ıslak pamuklardan epey bi aldık o da kampanyalıydı içinde alkjol paraben parfüm falan yok yazıyodu iidir inş.ayyy çenem düştü sizlere bi bakalım nasılsınız

2 gün içinde yapılıyor medilife da bildiğim kadarıyla canım

kızlar kocişlerin ilk babalar gününde ne yapcaz fikirleri paylaşalım kopya alalım ne diosunuz :) ben özel olsun istiom ama daha karar veremedim hiçbişeye

iyi geceler kızlar;

nisanın annesi bebek odasına bayıldım inşallah meleğinde mışıl mışıl uyur huzur bulur odasında...

bugün bizde bebek odamızı aldık haftaya getirip kurucaklar bakalım beğenecek misiniz ? :)))

kızlar,diğer ağustos anneleri topiğinde Goks nickli anne adayımız da ikizlerini dünyaya getirmiş,artık 2 erkek 2 kız bebişlerimiz merhaba dedi bile...

Ben de sendenim cnm 29. Haftadayım , muhtemel doğum 28 Ağustos :) artık topikteki her doğum haberinde ölür diriliriz herhalde, bilmiyorum normal doğum düşünüyosan:) bebiş için üzülme sakın sağlıklı olması önemli olan birden büyür o annesi :)

Çok güzel cnm mışıl mışıl uykuları olsun bebeğinin yatağında:)

Merhaba benim becerikli arkadaşlarımm aferin sizee yaptılarınızı beğendim ellerinize sağlık güzel günlerde kullanmak nasip olur inşallah..

Nisanın anasıı :) odanız çok şirin bizimde mobilyamız geldi çarşamba gelip kuracaklar aynen bende ıkeadan aldım dolap ve karyola diğer eksiklerini yavaş yavaş tamamlıycam inşş hepimiz için hayırlısı olsun..

iyi geceler teyzeler ve bebişleri..benim ufak bi sorunum var acaba aynını yaşayan oldumu aranızda.göğüslerim sızlıyo ve acıyo ayrıca neredeyse 6.aydan itibaren şeffaf veya sarımsı sıvı geliyo bu gün yoğun olarak geldiğini fark ettim ama ilk defa acı hissediyorum.aynı durumu yaşayan oldu mu??

Ya negüzel odalar bunlar , bayıldım herşeyi çok zevkli. Nisa bebek güle oynaya eskitsin cnm :)

Canim ikeadanmi aldiniz niye diye sorarsan bende ikeadan aldim yatagimiz dolabimiz vecekmeceli dolabimiz ayni

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…