- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #32.941
şefim delircek yaptıgın işi kimse yapmıo neylerine güveniolar dio. sırf o kız ing. hocası ve bunlara ders versin die ama yaptıgım işin i sini bilmiyor.. evet cnm ilk başta çok zoruma gitti ama sallamıyorum şuan tek duymak istediğim kesin bi sonuç.. çünkü çok sogudum burdan biranönce defolacaksam olayım amaçları niyetleri belli olmayan ınsanlara katlanamıyorum gördükçe..
Medilife'ın fiyatı iyiymiş. Ben sadece Medipol Bağcılar'a sordum. 400 veya 450 gibi bir fiyat verilmişti. Aslında bir şey hakkında ne kadar okursan daha fazla kafan karışıyor. Mesela bazıları ürolog değil, çocuk cerrahı yapmalı diyor. Medipol'den bebek doğduktan bir ay sonra muayene oluyor, eğer cerrah uygun görürse yapılıyor dendi. Renann Medilife ne zaman yapıyormuş biliyor musun? Çünkü ilk hafta içinde olmasının daha iyi, bebek hareketlenmediği için daha kolay ve acısız olduğunu internette pek çok sitede okudum.
Evet, Medipol Hande Akbaş Güleç'e devam ediyorum.
Bebek Şekerlerimizin Siparişini Verdik, Eşim Ayrı Ben Ayrı Beğendiğimizden İki Çeşit Yaptıracağız.
Eki Görüntüle 731837
Medilife'ın fiyatı iyiymiş. Ben sadece Medipol Bağcılar'a sordum. 400 veya 450 gibi bir fiyat verilmişti. Aslında bir şey hakkında ne kadar okursan daha fazla kafan karışıyor. Mesela bazıları ürolog değil, çocuk cerrahı yapmalı diyor. Medipol'den bebek doğduktan bir ay sonra muayene oluyor, eğer cerrah uygun görürse yapılıyor dendi. Renann Medilife ne zaman yapıyormuş biliyor musun? Çünkü ilk hafta içinde olmasının daha iyi, bebek hareketlenmediği için daha kolay ve acısız olduğunu internette pek çok sitede okudum.
İyi akşamlar kızlar,oda hazırlayan arkadaşlar odalarınız süper olmuş.sağlık ve mutlulukla büyütün miniklerinizi.ben daha bakmadım bile oda.ben aranızda doğuracak son Ağustos annesi olacağım için malesef benim daha vaktim var.malesef diyorum çünkü havalar çok sıcak ve günden güne zorlaşıyor herşey.bi de siz çatır çatır doğurup kurtulup meleklerinizle olduğunuz zamanlarda ben ha doğurdum ha doğurcam derdiyle uğraşıyor olucam.hatta bazılarınız Mevlüt okuturken ben daha yeni doğurmuş bile olabilirim.bugün kontrolümüz vardı ama benim tembel kızım malak gibi yatmış yalnızca.29. Haftadayız ama benim kızım daha 1020 gr.haftasından 2-3 gün geride hatta.işin kötüsü baba 1.92 cm ama zayıf, bense 1,71 ve şu an 71 kiloyum.dev gibi insanlar sayılırız ama bizim kız rezil ediyor bizi.işin şakası bir tarafa ama biraz kilosu düşük geldi bana.dikkat ettiğimi düşünüyordum ama demek ki daha dikkatli olmalıyım.3 hafta sonra yine var kontrolümüz bakalım ne durumda olacak bizim kız.bizden haberler böyle.hepinizi çooook öpüyoruz.ha bu arada HAYATIMSIN işteki gerginlikler hepimizin başında,benide hergün bir posta ağlatmadan rahat etmiyor müdürüm.izinden sonra benimde dönüp dönemeyeceğim belli değil.o yüzden çok iyi anlıyorum seni.valla ben hakkımı helal etmiyorum,müdürüm gözleri açık gitse gel hakkını helal et deseler galiba etmem.büyük konuşmuyayım ama çok yordu ve 1 gün mutlu olduğum günü hatırlamıyorum.öyle işte canım,umarım adaleti bu dünyada görürüz
iyi geceler kızlar;
nisanın annesi bebek odasına bayıldım inşallah meleğinde mışıl mışıl uyur huzur bulur odasında...
bugün bizde bebek odamızı aldık haftaya getirip kurucaklar bakalım beğenecek misiniz ? :)))
Eki Görüntüle 732236
Eki Görüntüle 732007 Eki Görüntüle 732009
kızlarr bunlarda diktiğimmmmmm hastane yatağı süslerimiizzzz nasıl olmuşlarrrrrrbitti sonundaa
Merhabalar annelerrrr.. Kızımın odasını yerleştirdim. Dün annemler cicilerini getirdi yıkadım ütüledim. Bir tek perde fonum ile yatağımız gelecek. Oda hazır ama miniğimsiz herşey eksik geliyor gözüme.. Mobilyalar ikeadır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?