2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cok cici olmuş odanız canım minişin güzel günlerde uyusun

Eki Görüntüle 732007 Eki Görüntüle 732009

kızlarr bunlarda diktiğimmmmmm hastane yatağı süslerimiizzzz nasıl olmuşlarrrrrr bitti sonundaa

cok güzellll olmuşş keske benimde böle maharetlerim olsaaellerine sağlık canım

kızlar buda dün gitti gidiyordan sipariş ettiğim pike takımı
nasıl sizce?
Eki Görüntüle 732361

cok güzelmişş canım şirinleri oldum olası cok severim cok seker...
bebek sekerleride cok güzel ama ben 2. cok beğendim

aldım gitti park yatağımı hem gözümle görmüş oldum hem mağazadan 50 lira ucuza aldım inşallah kolayca kurarızDDhttp://www.civilim.com/urun/s704-massimo-ricco-oyun-parki-pembe.aspx

hayırlı olsun canım cok güzell

gunaydın herkese dün oğlumun oyun parkını aldık http://www.crestbaby.com/galeri/22_b.jpg uyku setini de aldık Oyun Parkı Uyku Setleri, Belis Denizci Oyun Parkı Bebek Uyku Seti ilkebebe.com paylaşmak ıstedım

cok güzel cicileriniz yaa maviş maviş

hayatımsın :canım gözün aydın gecmişi okurken cok üzüldüm ama olayların tatlıya bağlanmasına cok sevindim
arkanda öle bi desteğin varkii sırtın yere gelmez canım....artık kendinide masal kızıda üzme canımm

kızlar son bi soru daha park yatak için uyku seti değilde sadece yan korumalık satan bi site varmı:26::26:fazla oldum ama lütfen yardım:26::26:

canım park yatak ta yan korumalığa pek gerek olduğunu düşünmüyorum kumaş olduğu için yanları yumuşak zaten ama yinede sen bilirsin tabi. bide sünger yataklar terletiyor çocuğu ablam kullanamadı yün yatak yaptırdı içine sende pamuk tercih ediyor isen yaptırabilirsin canım

Medstar Antalya Hastanesine gidiyorum canım.

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun. dinlenince yoluna girecektir herşey. içini ferah tut.

selam hamişler sağlık ocağından kan sonuçlarımı aldım ya hiç bi fark yok 2 aydır kan hapı kullanıyorum değerlerim hemen hemen aynı çıktı gene ya o hapın yüzünden hızlı kiloda almaya başladım 1 ayın içinde tam 5 kilo almışım idrar testi yaptı proteinim birazcık yüksekmiş tuzlu yeme dedi ki ben tuzu hiç sevmeyen biriyim söledimde peyniri zeytini suda beklet öyle tüket dedi esmer ekmek kullan dedi. bebişimin kalp atışlarını dinledik güzel dedi emzirme hakkında bilgi verdi bilgisayardan slayt izletti

Kızlar iştahınız ne durumda? Sıcaklardan dolayı bir haftadır acayip iştahsızım, nerdeyse zordan yiyorum. Bir de yememe dikkat etmiştim son zamanlarda sanırım midem küçüldü çabucak doyuyorum. Meyve istiyor canım sürekli, çok içim yanıyor ve ben de bol bol meyve yiyorum. Bu ay 1 kilo almışım. Bu iştahsızlıkla sanırım doğuma kadar 1.5 daha alırım en fazla. Sizde durumlar ne?

Benim aynı canım değişiklik yok:)
Zaten çok abartmıyorum herşey normal seyrinde.Sabah-öğle -akşam çok abartmadan yiyorum.Aralarda da bol meyve yiyorum.Tek kötü yanım ekmek çok yemek onuda yemezsem doyduğumu hissetmiyorum ve ağzımın tadı bir tuaf oluyor.

benimde öle cok iştahım yok canım meyve bende cok seviyorum mevsimden dolayıda cok fazla meyve cesidi var sanslıyız bebişler zaten en cok meyveden kilo alıyomuş
bende gecen ay 700 gr almıştım ben zaten her ay 1 kilo 800 gr arası kapattım şimdiye kadar 7 kilo almışım ...
canım hep serin soğuk seyler istiyor salata meyve yoğurtlu salatalar falan

cnm sırf estetik olsun die istiorum bende yan korumalığı sünger düşünmüorum viskoyuda kansorejen madde üretio ve çok terletio die düşünmüorum o yüzden yaylı olsun yada pamuk olsun die düşünmüştüm ama yaylı ağır gelir die düşünüorum pamuk alacam sanırım

bende 17 günde 1 kilo almışım malesef tabi annemin yanına gidince böle oluo bolca tatlılar hamur işleritabi günlük tükettiğim sütüm yoğurdum muzum cevizimde buna eklenince gelsin kilolar 13 kilo aldım şimdiye kadar ama görenler bi karnın var dio dünde eşim takıldı doğumdan sonra fit isterim seni diedemekki gözüne kilolu görünüorum(

Bence yıkamalısın canım çünkü ilk 6 ay bağışıklık sistemleri zayıf olduğundan alerji olma olasılığı yüksek ayrıca neticede hangi şartlarda dikiliyor o kıyafetler kimlerin elinden geçiyor bize gelene kadar kimbilir? En azından ilk 6ay yıka ve ütüle bence.Bu arada hepinize merhaba kızlar çok uzun zamandır kk giremiyor ve sizleri takip edemiyordum. Kısaca durumumdan bahsedeyim maalesef erken doğum riskim var ve 20 gün önce doktorum iş göremez raporu verdi ve uzun süredir annemdeydim bügünde 32 hafta analık iznine ayrıldım darısı tüm çalışan arkadaşlarımın başına..ama dilerim benim gibi olmazsınız siz çünkü erken doğum riskinde dolayı sadece lavabo hastane için yerimden kalkıyorum. Çalışan bir insan olduğum için evimin temizliği ile ilgili izne çıkınca çok planlarım vardı yalan oldu anlıyacağınız.bu arada bebeğim maşallah biraz iri kıyım bugün baktı doktorumuz 2,5 kilo olmuş 2,5 hafta önden gidiyormuş böyle giderse sezeryanla olacakmış doğumum hayırlısı diyelim artık..sizler iyisinizdir inşallah Bayadır giremiyorum Sonada yaklaştık artık doğuran falan var mı aramızda?

Kepekli ye bari Ben günde toplam 2 dilim yiyorum ve yetiyor. Bol salata yediğim için şişiyorum sanırım:)

Evet aynen benim de öyle. Salata, sulu meyveler. Hele soğuk soğuk yoğurt nasıl iyi geliyor var yaaa. Sıcaklardan yana şanssız olsak da meyve sebze konusunda çok şanslıyız gerçekten. Çeşit çeşit meyve var. Normalde ben meyveyi hiç sevmeyen biriydim, alırdım dolapta çürürdü. Sağlıklı yiyeceklere karşı hiç isteğim yoktu. Bu kız benim ezberimi bozdu

kızlar şampuan sebamed alcaktım ama baktım ki içinde alkol var o yüzden vazgeçtim bübchen mustela ve nivea sensitive arasında kaldım en iisi hangisi acaba.birde kimyasalı en az olan göğüs kremi hangisi bilen varsa yardım etsin lütfen çünkü alcam bunları

Benim İştahım İyice Arttı Günde 1 Ekmek Kesin Yiyorum Ana Öğünlerde, Ara Öğünleri Saymıyorum Bile :26: Benimde İçim Çok Yanıyor Algidanın Buz parmak Dondurması Var Ondan Yiyorum Buzlu Ya Çok Ferahlatıyor Tavsiye Ederim Kilo Almam Hızlandı Ama Dışardan Göbek Dışında Bişey Yok, Oğlum Tombik Olcak Biraz 300 gr. Önde Kilosu Ona Gidiyor Herhalde Yediklerim

anneler öle oluyor canım yaa gecen ay gelmiştii bize sunu ye bunu ye bende yiyodum ama kücük porsiyonlar halindebende cevizimi fındığımı sütümü yoğurdumu ihmal etmiyorum ama cok abartı yemiyorum ...ekmek cok tüketmiyorum belki onunda etkisi var özellikle son zamanlarda cok cabuk sisiyorum sanki kim bilir ne yemişim o yüzden az az sık yemekte fayda var

aynen canım ya soğuk seyler süper gidiyorr ekmeksiz götürüyorum onlarda anlık sişiriyor cok fena sık sık az yiyorum
meyve ben eskidende cok severdim simdide devam meyve salatalası yapıyorum bazen jöleli falan hem hafif tatlı niyetine ii gidiyoo tavsiye ederim....

canım ben de aynı durumdayım. sıcaklar yüzünden hiç bir şey yiyemiyorum. öğlen yine işte mecbur yiyorum ama akşamları ya da haftasonları sadece karpuz kavun yanında peynir kaşar peyniri falan yiyebiliyorum. hem hararetimi alıyor hem de çok seviyorum hafif de oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…