- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #33.081
Eki Görüntüle 732007 Eki Görüntüle 732009
kızlarr bunlarda diktiğimmmmmm hastane yatağı süslerimiizzzz nasıl olmuşlarrrrrrbitti sonundaa
aldım gitti park yatağımı hem gözümle görmüş oldum hem mağazadan 50 lira ucuza aldım inşallah kolayca kurarızDDhttp://www.civilim.com/urun/s704-massimo-ricco-oyun-parki-pembe.aspx
gunaydın herkese dün oğlumun oyun parkını aldık http://www.crestbaby.com/galeri/22_b.jpg uyku setini de aldık Oyun Parkı Uyku Setleri, Belis Denizci Oyun Parkı Bebek Uyku Seti ilkebebe.com paylaşmak ıstedım
kızlar son bi soru daha park yatak için uyku seti değilde sadece yan korumalık satan bi site varmı:26::26:fazla oldum ama lütfen yardım:26::26:
Canım benim çok saol. Yardımcı olacağından hiç şüphem yok. seninle tanışmakta çok güzel olurdu
Biz tarsus çok istemiştik ama olmadı, adana konusunda kararsızız biraz. eşim hataylı olduğu için gitmek mantıklı geliyor ama onunda iş değişikliği yapması gerekecek :44:
Offf bir sürü detay var. O yüzden doğumdan sonraya kaldı, hayırlısı artık. bakalım nasıl çıkacağız bu işin içinden :44:
HAYATIMSIN işlerinin tatlıya bağlanmasına sevindim. darısı başıma artık....
LESYA_90 antalya da hangi hastaneye gidiyorsun canım, bende Özel Anadolu Hastanesinde doğum yapacağım inşallah.
günaydın kızalar. günaydın demek için biraz geç oldu ama tembellik yapıyorum :) kaç gündür başıma neler geldi bir bilseniz. karnımda kaç gündür sertelşemeler vardı ama normal diyordum hiç kafama takmadım. cumartesi doktor randevumuz vardı bebeğimiz büymüş gayet güzel 2 kiloyu geçmiş. nst ye bağlayalım dedi doktor. nst de düzenli sancılarım olduğu çıktı. ben pek anlamamıştım ama kasıklarımda adetsancısı gibi çok hafifi ağrılarım vardı kısa süreli oluyor geçiyordu meğer onalr doğum sancısıymış. açıklık varmı diye muayen ettiler çok şükür açıklık çıkmadı. serum taktılar sonra tekrar nst ye aldılar ve yine sancılarım çıktı. erken doğum olabilir dedi dotor. erken doğum riskine karşı bebeğin ciğerlerni geliştirici iğne yaptılar. ertesi gün bir iğne daha. nidilat verdi erken doğumu engeleyici. bende doğumla ilgili hiç bir şey hazırlamamıştım doğum olursa ne olacak diye korktum. bebeğin bütün kıyafetlerini yıkadım ütüledim hazırladım. hastane çantamıda hazırladım. inaşallah vaktinde doğum olur ama yienede hazırlıklı olmak lazım. hiç bir sıkıntım yokken nerden çıktı bu bilmiyorum. şimdi yorulmak kesinlikle yasak bol bol dinleniyorum
Netten Değil Canım, İzmirdeyim Ben Direk Gidip Şekerciden Şipariş verdikNereden yaptırıyorsunuz acaba netten mi
Kızlar iştahınız ne durumda? Sıcaklardan dolayı bir haftadır acayip iştahsızım, nerdeyse zordan yiyorum. Bir de yememe dikkat etmiştim son zamanlarda sanırım midem küçüldü çabucak doyuyorum. Meyve istiyor canım sürekli, çok içim yanıyor ve ben de bol bol meyve yiyorum. Bu ay 1 kilo almışım. Bu iştahsızlıkla sanırım doğuma kadar 1.5 daha alırım en fazla. Sizde durumlar ne?
Kızlar iştahınız ne durumda? Sıcaklardan dolayı bir haftadır acayip iştahsızım, nerdeyse zordan yiyorum. Bir de yememe dikkat etmiştim son zamanlarda sanırım midem küçüldü çabucak doyuyorum. Meyve istiyor canım sürekli, çok içim yanıyor ve ben de bol bol meyve yiyorum. Bu ay 1 kilo almışım. Bu iştahsızlıkla sanırım doğuma kadar 1.5 daha alırım en fazla. Sizde durumlar ne?
canım park yatak ta yan korumalığa pek gerek olduğunu düşünmüyorum kumaş olduğu için yanları yumuşak zaten ama yinede sen bilirsin tabi. bide sünger yataklar terletiyor çocuğu ablam kullanamadı yün yatak yaptırdı içine sende pamuk tercih ediyor isen yaptırabilirsin canım
benimde öle cok iştahım yok canım meyve bende cok seviyorum mevsimden dolayıda cok fazla meyve cesidi var sanslıyız bebişler zaten en cok meyveden kilo alıyomuş
bende gecen ay 700 gr almıştım ben zaten her ay 1 kilo 800 gr arası kapattım şimdiye kadar 7 kilo almışım ...
canım hep serin soğuk seyler istiyor salata meyve yoğurtlu salatalar falan
herkese günaydın kızlar.bizim odamız ve eşyalarımız hazır.ben kıyafetleri yıkayıp ütülemeyi istiyorum ama annem ısrarla yıkama diyor.zaten hepsi paket içinde hem çocuğu şimdiden hassas yetiştirme zorlanırsın diyor.güya yeğenim gibi olurmuş.yengem çocuğun kıyafetlerini ayrı kirli sepetine koyar ayrı yıkar sabun tozuyla dışarı pek çıkarmaz tprakla oynamasına izin vermez.çok titizdir.ama çocuk yaşıtlarından daha zayıf ve ufak görünüyor ve sürekli hastalanıyor ayda nerdeyse iki kez doktordalar.kararsızım açıkcası
Benim aynı canım değişiklik yok:)
Zaten çok abartmıyorum herşey normal seyrinde.Sabah-öğle -akşam çok abartmadan yiyorum.Aralarda da bol meyve yiyorum.Tek kötü yanım ekmek çok yemekonuda yemezsem doyduğumu hissetmiyorum ve ağzımın tadı bir tuaf oluyor.
benimde öle cok iştahım yok canım meyve bende cok seviyorum mevsimden dolayıda cok fazla meyve cesidi var sanslıyız bebişler zaten en cok meyveden kilo alıyomuş
bende gecen ay 700 gr almıştım ben zaten her ay 1 kilo 800 gr arası kapattım şimdiye kadar 7 kilo almışım ...
canım hep serin soğuk seyler istiyor salata meyve yoğurtlu salatalar falan
Benim İştahım İyice Arttı Günde 1 Ekmek Kesin Yiyorum Ana Öğünlerde, Ara Öğünleri Saymıyorum Bile :26: Benimde İçim Çok Yanıyor Algidanın Buz parmak Dondurması Var Ondan Yiyorum Buzlu Ya Çok Ferahlatıyor Tavsiye EderimKızlar iştahınız ne durumda? Sıcaklardan dolayı bir haftadır acayip iştahsızım, nerdeyse zordan yiyorum. Bir de yememe dikkat etmiştim son zamanlarda sanırım midem küçüldü çabucak doyuyorum. Meyve istiyor canım sürekli, çok içim yanıyor ve ben de bol bol meyve yiyorum. Bu ay 1 kilo almışım. Bu iştahsızlıkla sanırım doğuma kadar 1.5 daha alırım en fazla. Sizde durumlar ne?
bende 17 günde 1 kilo almışım malesef tabi annemin yanına gidince böle oluo bolca tatlılar hamur işleritabi günlük tükettiğim sütüm yoğurdum muzum cevizimde buna eklenince gelsin kilolar 13 kilo aldım şimdiye kadar ama görenler bi karnın var dio dünde eşim takıldı doğumdan sonra fit isterim seni die demekki gözüne kilolu görünüorum (
Kepekli ye bariBen günde toplam 2 dilim yiyorum ve yetiyor. Bol salata yediğim için şişiyorum sanırım:)
Evet aynen benim de öyle. Salata, sulu meyveler. Hele soğuk soğuk yoğurt nasıl iyi geliyor var yaaa. Sıcaklardan yana şanssız olsak da meyve sebze konusunda çok şanslıyız gerçekten. Çeşit çeşit meyve var. Normalde ben meyveyi hiç sevmeyen biriydim, alırdım dolapta çürürdü. Sağlıklı yiyeceklere karşı hiç isteğim yoktu. Bu kız benim ezberimi bozdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?