2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

onu bende duydum yaa hastaneye götürsek doktor ve hemşireler bişey dermi ki:26::26::26:
kırarız yumruğumuzla bide hehehhe
Denemekte Fayda Var. Bir Poşette Doğum Çantasına Koyalım. Doktorlar Öyle Koca Karı Fikirlerine Kızıyorlar, Onlar Görmeden Sürmek Lazım Doğuma Giderken De Unutur İnsan Onu Çantaya Koymayı, Şimdiden Koysak Bozulur Mu Ki

Eki Görüntüle 732788

Kızlar dün bahsettiğim renk koruyucu mendiller bunlar. Tavsiye ederim gerçekten.
Amway in falanda varmış, başka markalar da var.
Büyük marketlerde satılıyormuş....

Canım bu mendillerden ben kullanıyorum, 24 tane çıkıyor içinden ve fiyatı 2,5 euro. En iyiside bu resmini paylaştığın marka. Almanyada tanıdıkları olanlar onlardan istesinler, kutusundan çıkarıp mendilleri torbaya koysunlar yer tutmaz ağırlığıda yok. Migrosda görmüştüm geçen yaz 20 TL gibi bir fiyatı vardı ki çook pahalı. Birde İzmir ve istanbulda Rossman açılmış, oralarda da daha uyguna bulunuyoırmuş... Ben anneme her zaman fazla fazla götürrüm çünkü, en son bende buldum demişti...

Canım sen damarda centik icin aspirin yada cleksan iğne filan aliyorduysan ondan olmuştur , damar açıcı ya morarmayi da kolaylaştırmıştir , yinede Dr. U na sor tabi

2gündürr küsüm anneeeme ben sinirleriimimi bozdu arayana kadr barışmıcam

selamlaarr.....

bgn tiroid kontrolüne gittim dr sinir etti çok kilo almşsın dio 15 kilo aldm dedim demekki çok yiosun dio hayır dedm normal yiyorum ama yürüyüs yapamıyorum dedim yokyok çok yiosun dio...

sinir oldum....

neyse okadar sıcak kii bayılcaktmmm bizim ew çok serin die kızıodum şuan oh güsel ewimm falan oldum :) sıcaklar fenaa...

Özet geçeyim canım bugün kimsede bir sorun yoktu, olan da halletti sorununu. Pek bişey kaçırmadın Sende ne var ne yok ?

Ne olsun :)
Tek değişiklik, nihayet bebişin dolabını kurduk hafta sonu :)
Kan ter içinde kaldık ama değdi. O kadar yorulduk ki içini silip eşyalarını yerleştiremedik daha. Poşetleriyle duruyor herşey

Ne olsun :)
Tek değişiklik, nihayet bebişin dolabını kurduk hafta sonu :)
Kan ter içinde kaldık ama değdi. O kadar yorulduk ki içini silip eşyalarını yerleştiremedik daha. Poşetleriyle duruyor herşey

Dolap kurulduysa gerisi çabuk hallolur. İkea mıydı? Eğer öyleyse külfet resmen o yaa Bel ağrım oluyo diye eşim bana şu ikeanın yarı sallanır sandalyesinden almış Bursa'dan onu bile birleştirmek yarım saatimizi aldı Dolabı düşünemiyorum.

Canım daha yeni ameliyat oldu. Narkozun etkisi geçmemiştir henüz. Ondan yapmıştır ne yaptıysa. Boşver

haklısın cnmole düşünmem gerek .ama bnmde anne şevkatıne ıhtıyacım konuşmaya ıhtıyacım var ama yok bızım sorunumuz konusamamamk ne bebgımle ılgılı bısyı paylaaabılıom ne naz yapabılıom suan en ıhtyacım oldugm zaman ona ama yok o gun dedım yanından ayrılınca yuzun nıe asık dıe aradı dedım bole bole sormuosun konuşamıyoruz edemiyoruz yüzüme tel kapadı sınırlendı bnde aradım tekrar erkek kardesım açtı telı ona dedım nıe tel kapıo suratıma bu sefer oda kapadı suratıma tel ..bnde kustum o gundur aramıyorum oda aramıo ..başkalarının annelerı elınden bısy gelmesede konuşur eder bızde oda yok

ayy kızlar çok mutlu oldum park yatağım hemen kargoya verilmiş bugün istemiştim

nerden aldın canım park yatağı?? ya ben nette almaya güvenemiyorum görmeden etmeden...ama buralarda da bulamıyorum yok öyle çeşit fln güzel bişey...

netten alanlar nerden aldı nasıl memnun mu paylaşabilir misiniz?

kızlar bu göğüs yarası için kim ne biliyosa paylaşsın kardeşimin eşi yeni doğum yaptı göğüsler çok fena
bizlerde yaşamayalım çok zor o acı bilirim.

bunun için doğuma 1 ay kala lansinoh krem sürmeye başlamak lazımmış bana da bi arkadaşım önerdi...o da martta doğum yaptı...ben aldım kremden 32.haftadan itibaren başlıycam...

sağol cnm cevabın için...

benim doktor neden gidin dedi acaba :44: hatta ben de önemli bişey herhalde bu dedim evet dedi...detaylıya gitmiştik biz de orda hiç bi problem görülmemişti herşey normal dedi doktor...ama bu kendi doktorum şimdi ayrıca çocuk kardiyolojisine gidin diyor...

gitmesem diyorum o zaman da insanın içi rahat etmiyor doktor gidin dedi diye....

Son düzenleme:

Ayy kıyamam yaa. Üzme kendini başkalarının annelerinde de ne sorunlar oluyor. Her anne bir değil canım yaa. Ben annemle konuşurken eğer kocası evdeyse sanki bir yabancıyla konuşuyomuş gibi konuşuyor benle. O yüzden arayasım bile gelmiyor çoğu zaman. O zaten hiç aramıyor bizimle konuşması masrafmış Hep biz arıyoruz. Senede bir defa da gelme hakkı var. Her bayramım annesiz geçti benim. Alıştım artık takmıyorum kafama. Dünyada bir sınavdayız ve mükemmel olmasını beklemek sınavda torpil olurdu. Herkesin ayrı bir derdi var canım emin ol. Bizimki de böyleymiş deyip kabullenmek en doğrusu

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım bende de aynı durum var erken doğum tehlikesi yatıp yatıp duruyorum.benim bildiğm kadarıyla henüz doğum yapan yok. inşallah herkes zamanında yapar doğumunu..

ben ilk kez duyuyorum kardiyolojiyi benim doktor istemedi..

bende hemen hemen okadar kilo aldım. sende de hipotoid falan mı var. bende hipotiroid olduğu için normalde kilo alımımız diğerlerine göre biraz fazala olabilir takma kafanı. doğumdan sonra gider nasılsa

haklısın cnm cok saoll cok doğru dıosun ,ben evlendım ailem oldu hala anne babam arasındkı sorunlar bıtmedı sonuçilgiye muhtaç çocuklar...en ıyısı kimseden fazla bısye beklemeden yasamak galıbaa annesızlık nedır bılıyorum bnde hep gozleırm dolar bu konuda eksik yanım var galıbaaa ama ben evladıma yasatmak ıstemıyorum böyle bıssey allah guc kuvvet versın bızleree bız evlatlarımıza daha ıyı anne baba olalım ınsallah ..

Bak Ege'de geliyor. Artık tam bir aile oluyorsunuz. Dediğin gibi biz iyi anne-baba olalım. Bunlar ders olsun bize. Bir sorunun olduğunda bak bizler varız anlat rahatla. İlla anneye ihtiyacımız yok çok şükür:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…