- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #33.221
Denemekte Fayda Var. Bir Poşette Doğum Çantasına Koyalım. Doktorlar Öyle Koca Karı Fikirlerine Kızıyorlar, Onlar Görmeden Sürmek Lazımonu bende duydum yaa hastaneye götürsek doktor ve hemşireler bişey dermi ki:26::26::26:
kırarız yumruğumuzla bide hehehhe
Eki Görüntüle 732788
Kızlar dün bahsettiğim renk koruyucu mendiller bunlar. Tavsiye ederim gerçekten.
Amway in falanda varmış, başka markalar da var.
Büyük marketlerde satılıyormuş....
kızzzlarrr acil yardımmm!!!!
son bir hafatdır uykusuzluk yorgunlukla birlikte baya yıprandım. zaten sol bacağımda morluklar vardı, ama sabah gördüğüm görüntü karşısında dehşete düştüm. morluklar artık siyah renge dönüşmüş, ve o kısımların olduğu deri kabarmış, elimle dokunduğumda o morlukların olduğu kısma dokunabiliyorum. ağrı acı yapmıyor ama yürümekte zorlanıyorum.
benim gibi olan var mı başka?
bir de bu nedir, burada sekreterimize gösterdim, onun 3 çocuğu var deneyimli baya. anemi bu falan dedi ama o nedirki?
bilemedim, doktora da gidemedim, en yakın zamnda gideceğim.
Saglikli seyler ye sirf kimyasal madde boya o istedgn diyo ....bnde bebis icn dayaniyrm ama acayip iradeliymism onu anladim
Yaaaaaa 1 günden az süreli okuyamadım 40 sayfa birikmişşşş
Piff gene kaçırdım ucunu
Umarım herkes iyidir
Öpüyorum
2gündürr küsüm anneeeme bensinirleriimimi bozdu arayana kadr barışmıcam
Özet geçeyim canım bugün kimsede bir sorun yoktu, olan da halletti sorununu. Pek bişey kaçırmadınSende ne var ne yok ?
Ne olsun :)
Tek değişiklik, nihayet bebişin dolabını kurduk hafta sonu :)
Kan ter içinde kaldık ama değdi. O kadar yorulduk ki içini silip eşyalarını yerleştiremedik daha. Poşetleriyle duruyor herşey
Gunaydinlar herkese kyifler yerindedir insallah . 5 te bir uyandim birdaha uyuyamadim dun aksamdan ber karnimda bir aci var yine haftada birkere mutlaka boyle ouyir bi turlu cozemedim bebek buyudugu icin mi oluyor yoksa kabizlik ve gaz probleminden doayimi gobek deligimin sag tarafina dokunamiyorum canim cok yaniyor
Benim de oluyor ben de bebek kafasını ya da totosunu dayıyor orayı geriyor da ondan acıyor diye düşünüyorum.
Canım daha yeni ameliyat oldu. Narkozun etkisi geçmemiştir henüz. Ondan yapmıştır ne yaptıysa. Boşver
ayy kızlar çok mutlu oldum park yatağım hemen kargoya verilmiş bugün istemiştim
kızlar bu göğüs yarası için kim ne biliyosa paylaşsın kardeşimin eşi yeni doğum yaptı göğüsler çok fena
bizlerde yaşamayalım çok zor o acı bilirim.
canım detaylı ultrason çektirdiğimde bebişin kalbinde beyaz nokta vardı, parlama da diyorlar. benim dr önermişti kardiyolojiye yönlendirdi üniv.hast. gittik .onlar gerekli görmedi .normal bir durum dediler. her 5 gebelikten 1inde olabilir. zaten anne karnında tedavi gibi bişey olmadığı için gitsende faydasız. bebişin kalp atışları normalse, kalp odacıkları tam, kalp akışı normalse herşey yolundadır inşallah .
haklısın cnmole düşünmem gerek .ama bnmde anne şevkatıne ıhtıyacım konuşmaya ıhtıyacım var ama yok bızım sorunumuz konusamamamkne bebgımle ılgılı bısyı paylaaabılıom ne naz yapabılıom suan en ıhtyacım oldugm zaman ona ama yok o gun dedım yanından ayrılınca yuzun nıe asık dıe aradı dedım bole bole sormuosun konuşamıyoruz edemiyoruz yüzüme tel kapadı sınırlendı bnde aradım tekrar erkek kardesım açtı telı ona dedım nıe tel kapıo suratıma bu sefer oda kapadı suratıma tel ..bnde kustum o gundur aramıyorum oda aramıo ..başkalarının annelerı elınden bısy gelmesede konuşur eder bızde oda yok
Bence yıkamalısın canım çünkü ilk 6 ay bağışıklık sistemleri zayıf olduğundan alerji olma olasılığı yüksek ayrıca neticede hangi şartlarda dikiliyor o kıyafetler kimlerin elinden geçiyor bize gelene kadar kimbilir? En azından ilk 6ay yıka ve ütüle bence.Bu arada hepinize merhaba kızlar çok uzun zamandır kk giremiyor ve sizleri takip edemiyordum. Kısaca durumumdan bahsedeyim maalesef erken doğum riskim var ve 20 gün önce doktorum iş göremez raporu verdi ve uzun süredir annemdeydim bügünde 32 hafta analık iznine ayrıldım darısı tüm çalışan arkadaşlarımın başına..ama dilerim benim gibi olmazsınız siz çünkü erken doğum riskinde dolayı sadece lavabo hastane için yerimden kalkıyorum. Çalışan bir insan olduğum için evimin temizliği ile ilgili izne çıkınca çok planlarım vardı yalan oldu anlıyacağınız.bu arada bebeğim maşallah biraz iri kıyım bugün baktı doktorumuz 2,5 kilo olmuş 2,5 hafta önden gidiyormuş böyle giderse sezeryanla olacakmış doğumum hayırlısı diyelim artık..sizler iyisinizdir inşallah Bayadır giremiyorum Sonada yaklaştık artık doğuran falan var mı aramızda?
anemi kansızlık demek...aşırı kansızlığın mı var ??
benim de kanım çok düşük 9,5 ...ben de geçenlerde boynumda daha doğrusu boynumun ön kısımlarında hani kemikler olur ya boğazımızın aşğasında oralarda morluk farkettim biraz...bir de bel kısımlarımda var sanki...hiç dr.a da sormak aklıma gelmedi önemsemedim...zaten o kadar umursamaz oldum ki son zamanlarda...hiç bişey umrumda değil...
bu arada bişey sorucam size,çocuk kardiyolojisine gittiniz mi??
doktorunuz istedi mi böyle bişey??
biz geçen hafta gittik kontrole dediğim gibi,dr 2 hafta sonra çocuk kardiyolojisine gidin dedi...kalbine bakılması gerekiyormuş...bugün aradım haziran sonu olur mu diye olur farketmez dedi...benim haftalarımda olan arkadaşlar siz gittiniz mi ?
selamlaarr.....
bgn tiroid kontrolüne gittim dr sinir etti çok kilo almşsın dio 15 kilo aldm dedim demekki çok yiosun dio hayır dedm normal yiyorum ama yürüyüs yapamıyorum dedim yokyok çok yiosun dio...
sinir oldum....
neyse okadar sıcak kii bayılcaktmmm bizim ew çok serin die kızıodum şuan oh güsel ewimm falan oldum :) sıcaklar fenaa...
Ayy kıyamam yaa. Üzme kendini başkalarının annelerinde de ne sorunlar oluyor. Her anne bir değil canım yaa. Ben annemle konuşurken eğer kocası evdeyse sanki bir yabancıyla konuşuyomuş gibi konuşuyor benle. O yüzden arayasım bile gelmiyor çoğu zaman. O zaten hiç aramıyor bizimle konuşması masrafmışHep biz arıyoruz. Senede bir defa da gelme hakkı var. Her bayramım annesiz geçti benim. Alıştım artık takmıyorum kafama. Dünyada bir sınavdayız ve mükemmel olmasını beklemek sınavda torpil olurdu. Herkesin ayrı bir derdi var canım emin ol. Bizimki de böyleymiş deyip kabullenmek en doğrusu
haklısın cnm cok saoll cok doğru dıosun ,ben evlendım ailem oldu hala anne babam arasındkı sorunlar bıtmedı sonuçilgiye muhtaç çocuklar...en ıyısı kimseden fazla bısye beklemeden yasamak galıbaaannesızlık nedır bılıyorum bnde hep gozleırm dolar bu konuda eksik yanım var galıbaaa ama ben evladıma yasatmak ıstemıyorum böyle bıssey allah guc kuvvet versın bızleree bız evlatlarımıza daha ıyı anne baba olalım ınsallah ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?