2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

anemi kansızlık demek...aşırı kansızlığın mı var ??

benim de kanım çok düşük 9,5 ...ben de geçenlerde boynumda daha doğrusu boynumun ön kısımlarında hani kemikler olur ya boğazımızın aşğasında oralarda morluk farkettim biraz...bir de bel kısımlarımda var sanki...hiç dr.a da sormak aklıma gelmedi önemsemedim...zaten o kadar umursamaz oldum ki son zamanlarda...hiç bişey umrumda değil...

bu arada bişey sorucam size,çocuk kardiyolojisine gittiniz mi??

doktorunuz istedi mi böyle bişey??

biz geçen hafta gittik kontrole dediğim gibi,dr 2 hafta sonra çocuk kardiyolojisine gidin dedi...kalbine bakılması gerekiyormuş...bugün aradım haziran sonu olur mu diye olur farketmez dedi...benim haftalarımda olan arkadaşlar siz gittiniz mi ?

selam kızlaar,

minnoşun kıyafetlerini yıkadım, astım bi güzel, sanki evde bebek var gibi kokuyor, çok güzell, kendi kıyafetlerimide mi dalinle yıkasam acep

Canım verdiğin bilgiler çok güzel Allah razı olsun.
Bu arada 40 gün lohusalık olacağı için birliktelik olmaz zaten canım. Rabbim bize zararlı olan herşeyi zaten yasaklamış

Evet canım, bazı kadınların kanamaları erken bitiyor, kadınlar lohusalık bitti sayıyorlar o yuzden onemsemiyorlar demişti ebem. o yuzden 6 haftalık süreyi mutlaka söyledi...

Cnm bn surekli yemiyrm ama canm istedgnde yedm ara sira o kdrdanda bsey olmaz cok fzla kasmamk lazm.bnm anneme kan yapan diye ciger yedirrlerms cok pismems ...

bilgiler için teşekkürler canım senin için sevindim seninle ilgilenen bir ebenin olması çok iyi olacaktır eminim
şuanda bebeğim çok hareketlendi ve 2 kere alt tarafıma sancı girdi hareketiyle birlikte nie ki acaba tırstım biraz:18::18::18:
bende de bazen oluyor hareketiyle birlikte aşağıda hareketlenme gibi oluyor acaba açılma falanmı yoksa? ilk gebeliğim olduğu için bilemiyorum
Artık aşağı baya baskı yapıyolar minik sıpalar. Çok hareketlenince benim de oluyor

kızlar benim bebeğim hala dönmemiş, yola girmemiş. normal mi acaba?

benim dr daha erken dedi.son ayda bile dönebilir dedi. sizin dr lar kaçıncı hafta diyor ?????????

benim doktor daha birşey demedi ama hiç dönmedi bebişim:26:

Ayy bnde hstasiyim cnm yaa bebis daha yokken kndi alir gelidi seviyrm diye..cocuk gbi sevinirdmsigir jelatinini duysa bda asla yedrmezz vla

Üşenmeyip yazdığın ve bizi bilgilendirdiğin için çok teşekkürler canım.

ellerine sağlık canım sağol paylaştığın için aklına geldikçe yaz yine sen bi cesaret geliyo sanki

Rica ederim kızlar, çoğu bilinen şeylerdir belki ama yinede içim rahat etmedi belki bilmeyen vardır diye paylaşmak istedim. Her kurstan sonra yazarım öğrendiklerimi... Benimde içim çok rahatladı doğum korkum biraz azaldı diyebilirim :)

kızlar bu göğüs yarası için kim ne biliyosa paylaşsın kardeşimin eşi yeni doğum yaptı göğüsler çok fena
bizlerde yaşamayalım çok zor o acı bilirim.

canım detaylı ultrason çektirdiğimde bebişin kalbinde beyaz nokta vardı, parlama da diyorlar. benim dr önermişti kardiyolojiye yönlendirdi üniv.hast. gittik .onlar gerekli görmedi .normal bir durum dediler. her 5 gebelikten 1inde olabilir. zaten anne karnında tedavi gibi bişey olmadığı için gitsende faydasız. bebişin kalp atışları normalse, kalp odacıkları tam, kalp akışı normalse herşey yolundadır inşallah .

hanımlar herkezlerden çok buyuk rıcam var lutfen okuyunuz cok onemlı ınsalahkı pozıtıfle sonucalır hayırlısı ileee
komsumun görumcesı 7 yıllık evli bu ay tüp bebek yaptırıyorlar geçimleride dar(ne zorlukla yaptırdıkları ıcn dıyorum),psıkolojık olarak cok ıhtıyacıda var(eş ailesi kendı aılesı )hayırlısı ıle yumurtaları toplandı 3 de 2 si canlanmıs yarında esınden alıp dollenme ıcın tranfer yapacaklar ben dedım dım sızlere guvenerekdenn tranfer olacagı zaman ara dua ısterım dıyekı ınsl.da hayırlısı ıse olurr oda kavusur hasretınee lütfen KUR AN bılenlerınızz
dua edebılır
meryen suresi(sayfa-306-313)

ayetel kürsi(Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.)
okuyabılırmı??
kişi nin adı hacer...

okuyan kısıler beyenırse anlarım sımıden sagolunuz
RABBIM KIMSEYI EVLAT HASRETI ILE SINAMASIN INSLLL

kızlar bu göğüs yarası için kim ne biliyosa paylaşsın kardeşimin eşi yeni doğum yaptı göğüsler çok fena

canım ben yazmıştım daha önceden...
1 elmayı fırında pişiriyosun yumuşak kısımlarını alıp macun kıvamına getiriyosun içine 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ekleyip karıştırıyosun...meme başı ve cevresine sürüp 10 dk bekletip siliyosun inş. ii gelir kuzucum

Mobilyamız geldi kızlar şuan kuruluyor ama heves kalmadı yanlış kapak getirmişler işlemesi yok düz standart sinir oldummmm , yarım montesini yapıp yanlış parçaları geri götürecekler .. 1 ay bekle gene olmasın offf

Doğumdan Hemen Sonra Kuru Soğan Sürülürse Yara Olmuyormuş Diye Duydum Canım Ama Deneyeni Görmedim Hiç , Olumlu Sonuç Veriyor Mu Bilmiyorum

Kızlar dün bahsettiğim renk koruyucu mendiller bunlar. Tavsiye ederim gerçekten.
Amway in falanda varmış, başka markalar da var.
Büyük marketlerde satılıyormuş....

onu bende duydum yaa hastaneye götürsek doktor ve hemşireler bişey dermi ki:26::26::26:
kırarız yumruğumuzla bide hehehhe

Valla soğan işini bende duydum annem de söylemişti çocuk daha emmeden sürersek yara olmaz diye ne varsa eskilerde var,ben götürcem yanımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…