2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hehehe zevkli aslında yaa. Bizimki ikea değil internetten almıştık zürafalı maymunlu bir dolap. Du resim çektiydim birazdan onu eklerim. Üzerinde 2 kişilik montaj gerektirir yazıyodu. Benim gücüm ne ki, yarım bile değil hemen nefes nefese kalıyorum. Anca rafın bi tarafını takınca yan parça gelene kadar aşağıya eğilmesin diye ucundan tutmak, tornavidayı vermek, matkabı getirmek, vida bulmak gibi işlere yarayabildim. İşin çoğunu eşim yaptı sağolsun. Ama sonunda bitti dolabımız:)

Son düzenleme:
Bak Ege'de geliyor. Artık tam bir aile oluyorsunuz. Dediğin gibi biz iyi anne-baba olalım. Bunlar ders olsun bize. Bir sorunun olduğunda bak bizler varız anlat rahatla. İlla anneye ihtiyacımız yok çok şükür:)

canımsın tesekkur ederım bu destek bıle ne kadr ıyı geliyor allh razı olsun zaten k.k bü sizlerrr olmasaydınız napardım dıe düşünüyorum bazen aklımı kaçırırdım arastaa.. ben bebğimin neden olmıdıgnı tedavı sureçlerımı herşeylerımı buradan öğrendim..tüp bebek için testler yaptırdım tedavime başladım... hamilelik sürecimdede sizler gibi dostlar edindim bilmediklerimi öğrendim sızler iyiki varsınızızzz....8 aydır saolun her sorumada cvp aldım burdann, ege de gelsın doğru dıon tam aıle olcaz babmız egemız ve bn allhın ıznıyle allahım evlatlarımızı sag sağlım kucağımıza almayı nasıp etsınn inşallahhhhhh

Anaaam çok şirin kız bu dolap :) Güle güle kullanın canım. Bu tür dolapları kurmak da baya zor oluyor. Benim bekarlık dolabım vardı buna benzer eşimin yanına taşınırken eşim söktü beraber kurmaya kalktık nedense bir kapak hep diğerinden 2 parmak yukarda durdu. 4 tane marangoz toplayamadı dolabı nasıl söktüyse artık Hatta bir marangoz nasıl düzelmez bu deyip inada bindirdi işi ertesi gün de gelmişti ama sonuç negatif Taşınmaya kalktığınızda bırakın gelen adamlar söksün elleşmeyin.

Aminnnnnn

Cnm civil im den aldim ama bem görmüştüm cok beğendim nettede ucuz buldum getirttim massimo riccoydu markasi pembe modeli nazar boncukludiger sayfada paylastim
bakarsın naylon gibi durmuo cibinligi falan cokguzel beyazida var

evet canım kullanıyorum coraspin, 4 gün önce bıraktım, doktora danışmadan, çünkü tr deki doktorum 28.haftadan sonra dmarda düzelme olursa bırakacaksın demişti. yarın zar zor iizn aldım gidicem doktora bakalım sorun yoktur umarım.

canim burada anneden muzdarip en dertli kardesin var anlatsam roman olur ama bosver bosvermeyi ogrenmek zorundayiz. ben annesiz anne olmayi ogrendim nasil bir anne olunmamasu gerektigini ogrendim sayesinde su anda yanindayim ama sinirlerim oyle bozuluyor ki bugun giydigim bluza laf etti mesela karnin cok belli utaniyorum senden git bol giy diyor terbiyesiz. seni cekemiyorum hamilelikte Allah askina sus dedim.sanki babasiz cocuk karnimdaki. elden bile daha yabanci bana hic sevmiyorum onu hiiic. her kadin anne diye melek olmuyor yasayan biliyor bunu. tek istegim zaman gecsin yanindan defolup gideyim bir an once hic konusamayiz biz onla hep tepkili hep ofkeli bende o yuzden artik onunla onun gibi konusuyorum.ondan anliyor cunku. sevmiyorum sevememde yasadiklarimi biliyorum

Yasamcm bosver gecici bi sure icn orda oldugunu dusn ve kndni uzme..bn senn cok iyi bi anne olucagndn eminm bu yasadiklrndn dolayi.seni uzmesne izn verme annelik fedakarliktir sen ilk annelk deneyimni yasiyosn cnm.kizn icn annene katlaniyosn tika kulaklarini herseye

kızlar,milupaya üye olmuştum doğum öncesi tanıtım ürün paketlerimiz bir de uzun askılı bir çanta göndermişler bugün geldi haaa bir de indirim kuponları var içinde .bebek bakım kitabına göz gezdiriyorum biraz,faydalı bilgiler var özet geçilmiş bilmediğimiz ya da dikkatimi çeken konular olursa özetin özetini yazarım size arkadaşlar.

Kizlar biraz dertlesmek istedim kendimi cok yalniz hisssettim birden esim 6 aydir issizdi cok guzel bir yerde is buldu ve dun basladi maasida cok cok iyi olacak ama ben yinede tedirginim ilk 3 ay deneme suresinde tel. Yanina alamiyor yasak ve bu 3 ayda goze batmamasi izin falan almamasi gerekiyor bana birsey olsa onun haberi olmayacak yani burda benim bir tane akrabam bile yok cok zor ya muhakkak bulurum birini yanima birsey olmus olsa tabiki ama bu ilk bebegimiz ve beklnen bir bebek istedigim birinin ozellikle esimin yanimda olmasini cok istiyorum...tek basima yemk yedim sekerimi olctum 207 cikti buda beni sinir ediyo bebegime birsey olacak diye cok korkuyorum sekerden dolayi 3 tane biber dolmasi ve yogurt yedim dolmalarda kucuktu sekerim cikmasin diye doymadan kalktim ya sofradan stresden mi cikiyor anlamadim ki guzel haberlerde var cocuk odamiz hafta sonu geldi esim kurdu ben esyalarini yerlestirdim resim telefondan girdigim icin koyamadim bilgiseyardan deneyecegim saat 10 olsunda esim gelsin diye bekliyorum ( oylee biraz karisik anlattim ama:)

kızlarrr çokk yazıyosunuz yaa...bende tel den takip ediyorum yazılanları ama üye girişi yapmıyorum telden o yüzden cevapta veremiyorum...soracaklarım vardı ama geçmişe dönmem lazım..

kızlar yaa benim hep akşam saatlerinde gazım oluyor ama hep aynı saatlerde başlıyo karnım öyle bir şişiyor ki inanılmaz rahatsız ediyor
akşam yemeğinde az bile yesem sanki beş kilo taş yutmuş gibi oluyorum, sizlerde de öyle oluyor mu? bu gazı önlemek yada azaltmak için ne yapmak lazım yaaa? :44:

selam canım bende bu ilacı kullanıyorum..doktorum bunu ilk verdiğinde günde 2 adet demişti ilk zamanlar dediği gibi kullandım ama sonra fazla olabileceğini düşündüm.Daha sonra doktorumu değiştirdim ona da sordum 1 yeterli dedi.uzun zamandır 1 adet kullanıyorum.geçenlerde iki sabah arka arkaya sol bacağıma kramp girdi.acaba yetersiz mi geliyo diyo aklıma takıldı???

arkadaşlar kramplara ben kendimce bi çare buldum belki sizde de bi işe yara deneyin derim
kramp gireceğini anladığım anda bacağımı uzatıp ayak parmaklarımı kendime doğru çekiyorum hemen krampı engelliyor. ama kramp sonrası bacakta bi ağrı kalıo ya o bi süre luo, en azından o bikaç dakika süren ama ömrümü yyen kramplardan kurtudum bi aydır falan.magnezyum kullan demişti doktorum, hiç kullanmadım şimdye kadar gerek duymadım umarım sizde de işe yarar

arkadaşımm ist.dan nerden aldın mobilyanı çok güzel görünüyo bi de fiyat ne acaba?

Doktoruna sor canım, ben içmeyince rahatsız oluyorum. Kasılmada kırampda oluyor.

Canım seninki bacakta olanmış. Benim ön taraf baldırıma giriyor imkanı yok hiçbir şekilde de geçmiyor. Bu ilaç kıramp için değik kemik ağrılarını da azaltıyor.

Canım maalesef hayatın güzelliğinin yanında zorluğu var. Eşinin yanında olmasını istemen çok normal, doğum yaptığın gün elbet izin verirler canını sıkma. Olumlu düşünmelisin, daha olmamış şeyler için kafanda kurup kendini sitrese sokma. Sonuçta geçinmek için çalışmak lazım, eşinin işi biraz zor gelebilir sana, ama bebek doğduğu zaman her ihtiyacını alabilecek imkana sahip olacaksınız bu yönden düşün. Üzüntüden şekerin çıkıyor. Ayrıca çekeri pirinç de yükseltir. Pirinç makarna vs tüketmemeye özen göster. Bulgur yükseltmiyor.

ön tarf baldır dediğin neresi tam anlamadım, benim de dizden alt kısmıma girio baldırıma yaniilaç rahatlatıosa o da ii, inş. geçecek hepsi az daha dayanalım

dün annemle lohusa tacı yapmak için kurdele aldık, bi de bebişime lif örmek için yumuşak sakallı iplerden aldım maviş maviş az önce başladım bakmaktan öremiom bi türlü, ayy allahım oğlumu ykadığım günleri de gösterir inş.

bugün de deniz sezonunu açtım, soğuktu ama bana göre belime kadar ancak girebildim, sonra da kıyıda dagalarla oynadım bi süre, resmen yorulmuşum yaa, ama çok ii geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…