2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın fıstıklar )

Kızımla hepinizi öpüyoruz teyzeleri ve arkidişleri

Bişey sorcam. Şimdi biz bu doğum çantalarını hazırlıyoz ya. Arabanın bagajına atsam bu sıcakta kokar mı kapalı yerde sizce ? Evde mi tutsam arabada mı dursa bilemedim yaa:26:

güzeller günaydın...
biz kızımla kahvaltımızı yaptık simdi bıcı bıcım yapıcaz öğleden sonra doktora gidicezz bakalım neler dicek nst ye bağlıcak ilk kez inş. herşey yolundadırr....bize dua edin teyzoşlar
simdiii sizi kocaman öpüyoruzzz işlerimizi halledelimm cicilerimizi giyip babamızı beklicezz doktara gitmek için ....
bu arada bu ebaya bittim nasılll güzel ürünlerr var ve ne kadar uygun ama insan güvenemiyooooo

günaydın tatlışşş bizde seni öpüyoruz meleğinleee
valla canım arabaya koyma bence havalar cok sıcakkk ben girişe antreye koycam gözümüzün önünde olsun bi durum olursa hemen alır cıkarızzz

günaydın kızlar nasılsınız bakalımm?

biz planlarımızda bir değişiklik yaptık ve hafta sonu istanbul çok kalabalık olur diye alışverişe dün gittik.. eminönü taraflarında dolandık hep. en son da havuzlu han'a gittik. ben çok beğendim orayı ya hala alışverişini yapmamış ve ist.dan yapmayı düşünen varsa tavsiye ederim baya birşey aldık bizim böceğe :) babamızın eli cebinden pek ayrılamadı haliyle eksik olarak sanırım sadece puseti,oto koltuğu,bezleri ve benim bir iki ihtiyacım kaldı
biraz yoruldum dolaşmaktan tabii ama kesinlikle değdi. çok zevkliydi çünkü oğluma birşeyler almak, onu o cicilerin,yatağın içindeyken hayal etmek güzel bir gün geçirdim anlayacağınz.. yarın da aldıklarımızın fotosunu eklerim. sevgili teyzoşlarımızın da fikirlerini almış oluruz hem
henüz geçmişe bakmadım ama umarım hepiniz iyisinizdir.. med ve bekle'den de güzel haberler vardır inş... geçmişi kahvaltı eşliğinde okuyup geleyim ben

nasıl temmuz başı gelcek canım. çok erken olur bari sonu deseydin. Bi sıkıntınız var mı?

Graco Dynamo Lite Travel System Stroller Whitney Ultra Lightweight Stroller | eBay

Şu rengin desenin güzelliğine bakar mısınız Fiyat kısmına hiç girmiyorum bileeee
çok güzellllll ya ben hala bebek arabamı almadım burdan alsam mı ki. nasıldır bilemedim yaaaa

Evet canım çok güzel şeyler var ya bayıldımmm hadi bu markayı bilmiyoruz ama gracoyu da benzer fiyatlara satıyolar o fiyata burda oto koltuğunu alırsın sadece

aynen canım yaaa. neden bu kadar farklı bu fiyatlar. Kim gsterdi bu sayfayı çıksın ortayaaa

herse slmmm. bakalım bizim gelişimimiz nasıl bugunn.. bu arada en erken ben doğrcmmm galibaa. 1 ağustss.. hatta temmuz bile olabilirimmm:))

amanınnnn bu ebay a kimse bakmasın ne kadar uygun ve ne kadar güzel ürünler varrrr
yaaaa canım phatosh85 sen neler aldın burdan memnunmusun ürünlerin kalitesi nasıl acaba?

Topikte kimse yazmadığına göre bence herkes ebaya dalmış durumda artık çok geç

Kızlar ben de ebay'a daldım çıkamıyorum
Aldığımız puset için ön bar arıyordum ben de türkiyede bulamamıştım. Meğersem burda varmış. Bi de çok güzel puset minderleri var renli renkli bayıldım resmen. Puset kılıfı çıkarıp yıkanabiliyor ama ben yine de yumuşacık olsun diye minder almak istiyordum. dün butik bebede jette markasını gördüm ama 80 lira. Sevi bebe de var. Ucuz ama desenleri modeli hiç güzel değil.
Bi de benim beğendiğime bakın
New Stroller Pad Pram Padding Liner Car Seat Pad Cotton Cushion for Baby | eBay

Ama nasıl alacağım hakkında bi fikrim yok. Shipping'in altında yazan ülkelere mi gönderim yapılıyor sadece. Bi de paypal ile ödeme nasıl yapılıyor. Çok pis gaza geldim. alışveriş yapasım var.

Son düzenleme:
Evet canım çok güzel şeyler var ya bayıldımmm hadi bu markayı bilmiyoruz ama gracoyu da benzer fiyatlara satıyolar o fiyata burda oto koltuğunu alırsın sadece

ya böyle şeyleri göstermeyın kardeşler özenıyorum ya aklım kalıyo ebaydan bi kere kozmetik alışverişi yaptım elıme ulaşmadı paramda yandı ama çok güzel şeyler var evet

Günaydın cucuşko :) Bugün görüş günün ne güzel Hadi iyi haberlerle dön canım. Evde bile sanki arada açıp havalandırmak lazım gibi geliyor bana. Baya var yaa. 1 ay 1.5 ayda kokar bizim eşyalar. Öff ne sıkıcı tek tek çıkar havalandır yine yerine koy

canım arabaya koyma hem havasızlık olur hem arabayla biyere gidilir sen evde iken sancın olur belki başka araçla gitmek zorunda kalırsın.
Vestiyere kapının önüne koy bence.

güle güle kullanın canım. merakla bekliyoruz resimlerini

Canım haftasonu tatiline falan kalmaya giderseniz al tabi arabaya ama evdeyken arabada durmasının gereği yok sanki. Havalar sıcak kokabilir

canım kusura bakma ama merak ettim kaç kilo ile hamile kaldın toplamda kaç kilo aldın

57-58 le hamile kaldım şuan 65im canım :) Sen de mi aynı boydasın o yüzden mi sordun?

Güzel kokulu sabunlar var onlardan arasına koysan Miss gibi kokar bence bide nemli falan koymazsan bişi olmaması lazım. Bim de satıyorlar tarçınlısı bile var. Benimde artık o işlere girmem lazım sonunda cıscıbıl gidicem hastaneye

canım evdede kapalı olacak sonuçta.. fermuarı açık bırakırım diosan evde bırak arabada tozlanmasın.. bende hazırlayınca arabaya koyarım die düşündüm ama sonra vazgeçtim.. o an araba olmazsa kapı önünde eşimde olur oda hemen gelemez falan panik olurum ben yanıma alcaklarım gene evde dursun ne olur ne olmaz

57-58 le hamile kaldım şuan 65im canım :) Sen de mi aynı boydasın o yüzden mi sordun? [/QUOTE]

evet canım o yüzden sordum ama cevabını okuyunca moralim bozuldu çok kilo almamışsın ne güzel sanırım bende bi tuhaflık var

kızlar ayyyy ben kızımı özledim.... 2 günde yaptığım kafamdan uydurduğum bi süveter :) ay kızım doğsun da giydireyim

canım hiçbi fikrim yok nasıl alışveriş yapılır. minder çok güzelmiş bence. nasyanın alışveriş ürünleri gelmemiş dikkatli olmak lazım :26:
ya böyle şeyleri göstermeyın kardeşler özenıyorum ya aklım kalıyo ebaydan bi kere kozmetik alışverişi yaptım elıme ulaşmadı paramda yandı ama çok güzel şeyler var evet
hımmm o zaman biz sadece bakalım ama çok güzeller.
bende 18 temmuz sezeryan olacak.allah hepimizin yardımcısı olsun

canım 18 temmuz muuu kaç hafta erken olcak doğumun? neden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…