- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #35.001
Günaydın fıstıklar)
Kızımla hepinizi öpüyoruz teyzeleri ve arkidişleri
Bişey sorcam. Şimdi biz bu doğum çantalarını hazırlıyoz ya. Arabanın bagajına atsam bu sıcakta kokar mı kapalı yerde sizce ? Evde mi tutsam arabada mı dursa bilemedim yaa:26:
nasıl temmuz başı gelcek canım. çok erken olur bari sonu deseydin. Bi sıkıntınız var mı?Kızlar benım doğum agustos başı galiba benım oğlan temmuz başı gelıcek.
Ne hareketi yavaşlıo ne bişey fıkır fıkır kıçı başı ayrı oynuyor.
Sanki adet olcam anamm yaklaşıo minik kuşumun gelişi sevınsemmı korksammı bilemedim
çok güzellllllGraco Dynamo Lite Travel System Stroller Whitney Ultra Lightweight Stroller | eBay
Şu rengin desenin güzelliğine bakar mısınızFiyat kısmına hiç girmiyorum bileeee
Evet canım çok güzel şeyler var ya bayıldımmm hadi bu markayı bilmiyoruz ama gracoyu da benzer fiyatlara satıyolar o fiyata burda oto koltuğunu alırsın sadece
Canım belki vücut yapısındandır. Benim boyum 1.58 haliyle gövdem de kısa oraya sığmaya çalışıyo bebişcik :) Belki bu yüzden rahat edemeyip sürekli debeleniyodur bana bu sebeptenmiş gibi geliyor bilemiyorum :26:
amanınnnn bu ebay a kimse bakmasın ne kadar uygun ve ne kadar güzel ürünler varrrr
yaaaa canım phatosh85 sen neler aldın burdan memnunmusun ürünlerin kalitesi nasıl acaba?
Topikte kimse yazmadığına göre bence herkes ebaya dalmış durumda artık çok geç
Evet canım çok güzel şeyler var ya bayıldımmm hadi bu markayı bilmiyoruz ama gracoyu da benzer fiyatlara satıyolar o fiyata burda oto koltuğunu alırsın sadece
günaydın tatlışşş bizde seni öpüyoruzmeleğinleee
valla canım arabaya koyma bence havalar cok sıcakkk ben girişe antreye koycam gözümüzün önünde olsun bi durum olursa hemen alır cıkarızzz
herse slmmm. bakalım bizim gelişimimiz nasıl bugunn.. bu arada en erken ben doğrcmmm galibaa. 1 ağustss.. hatta temmuz bile olabilirimmm:))
canım arabaya koyma hem havasızlık olur hem arabayla biyere gidilir sen evde iken sancın olur belki başka araçla gitmek zorunda kalırsın.Günaydın fıstıklar)
Bişey sorcam. Şimdi biz bu doğum çantalarını hazırlıyoz ya. Arabanın bagajına atsam bu sıcakta kokar mı kapalı yerde sizce ? Evde mi tutsam arabada mı dursa bilemedim yaa:26:
günaydın kızlarnasılsınız bakalımm?
biz planlarımızda bir değişiklik yaptık ve hafta sonu istanbul çok kalabalık olur diye alışverişe dün gittik.. eminönü taraflarında dolandık hep. en son da havuzlu han'a gittik. ben çok beğendim orayı ya hala alışverişini yapmamış ve ist.dan yapmayı düşünen varsa tavsiye ederimbaya birşey aldık bizim böceğe :) babamızın eli cebinden pek ayrılamadı haliyle eksik olarak sanırım sadece puseti,oto koltuğu,bezleri ve benim bir iki ihtiyacım kaldı
biraz yoruldum dolaşmaktan tabii ama kesinlikle değdi. çok zevkliydi çünkü oğluma birşeyler almak, onu o cicilerin,yatağın içindeyken hayal etmekgüzel bir gün geçirdim anlayacağınz.. yarın da aldıklarımızın fotosunu eklerim. sevgili teyzoşlarımızın da fikirlerini almış oluruz hem
henüz geçmişe bakmadım ama umarım hepiniz iyisinizdir.. med ve bekle'den de güzel haberler vardır inş... geçmişi kahvaltı eşliğinde okuyup geleyim ben
Günaydın fıstıklar)
canım kusura bakma ama merak ettim kaç kilo ile hamile kaldın toplamda kaç kilo aldın
Günaydın cucuşko :) Bugün görüş günün ne güzelHadi iyi haberlerle dön canım. Evde bile sanki arada açıp havalandırmak lazım gibi geliyor bana. Baya var yaa. 1 ay 1.5 ayda kokar bizim eşyalar. Öff ne sıkıcı tek tek çıkar havalandır yine yerine koy
Günaydın fıstıklar)
canım hiçbi fikrim yok nasıl alışveriş yapılır. minder çok güzelmiş bence. nasyanın alışveriş ürünleri gelmemiş dikkatli olmak lazım :26:Kızlar ben de ebay'a daldım çıkamıyorum
Aldığımız puset için ön bar arıyordum ben de türkiyede bulamamıştım. Meğersem burda varmış. Bi de çok güzel puset minderleri var renli renkli bayıldım resmen. Puset kılıfı çıkarıp yıkanabiliyor ama ben yine de yumuşacık olsun diye minder almak istiyordum. dün butik bebede jette markasını gördüm ama 80 lira. Sevi bebe de var. Ucuz ama desenleri modeli hiç güzel değil.
Bi de benim beğendiğime bakın
New Stroller Pad Pram Padding Liner Car Seat Pad Cotton Cushion for Baby | eBay
Ama nasıl alacağım hakkında bi fikrim yok. Shipping'in altında yazan ülkelere mi gönderim yapılıyor sadece. Bi de paypal ile ödeme nasıl yapılıyor. Çok pis gaza geldim. alışveriş yapasım var.
hımmm o zaman biz sadece bakalımya böyle şeyleri göstermeyın kardeşler özenıyorum ya aklım kalıyo ebaydan bi kere kozmetik alışverişi yaptım elıme ulaşmadı paramda yandı ama çok güzel şeyler var evet
bende 18 temmuz sezeryan olacak.allah hepimizin yardımcısı olsun
Eki Görüntüle 738919 kızlar ayyyy ben kızımı özledim.... 2 günde yaptığım kafamdan uydurduğum bi süveter :) ay kızım doğsun da giydireyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?