- 2 Ocak 2013
- 2.262
- 6
- 88
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #35.021
Eki Görüntüle 738919 kızlar ayyyy ben kızımı özledim.... 2 günde yaptığım kafamdan uydurduğum bi süveter :) ay kızım doğsun da giydireyim
tüüüüü maşaallah canım harikaaa olmuşş yaaaa çok şekerr valla ne marifett hele patiklerine bittimmm... senin adının altında masalımız geliyor yazıyor ya sende mi kızının adını masal koyacaksın
Eki Görüntüle 738919 kızlar ayyyy ben kızımı özledim.... 2 günde yaptığım kafamdan uydurduğum bi süveter :) ay kızım doğsun da giydireyim
güzeller günaydın...
biz kızımla kahvaltımızı yaptık simdi bıcı bıcım yapıcaz öğleden sonra doktora gidicezz bakalım neler dicek nst ye bağlıcak ilk kez inş. herşey yolundadırr....bize dua edin teyzoşlar
simdiii sizi kocaman öpüyoruzzz işlerimizi halledelimm cicilerimizi giyip babamızı beklicezz doktara gitmek için ....
bu arada bu ebaya bittim nasılll güzel ürünlerr var ve ne kadar uygun ama insan güvenemiyooooo
Kızlar ben de ebay'a daldım çıkamıyorum
Aldığımız puset için ön bar arıyordum ben de türkiyede bulamamıştım. Meğersem burda varmış. Bi de çok güzel puset minderleri var renli renkli bayıldım resmen. Puset kılıfı çıkarıp yıkanabiliyor ama ben yine de yumuşacık olsun diye minder almak istiyordum. dün butik bebede jette markasını gördüm ama 80 lira. Sevi bebe de var. Ucuz ama desenleri modeli hiç güzel değil.
Bi de benim beğendiğime bakın
New Stroller Pad Pram Padding Liner Car Seat Pad Cotton Cushion for Baby | eBay
Ama nasıl alacağım hakkında bi fikrim yok. Shipping'in altında yazan ülkelere mi gönderim yapılıyor sadece. Bi de paypal ile ödeme nasıl yapılıyor. Çok pis gaza geldim. alışveriş yapasım var.
ya böyle şeyleri göstermeyın kardeşler özenıyorum ya aklım kalıyo ebaydan bi kere kozmetik alışverişi yaptım elıme ulaşmadı paramda yandı ama çok güzel şeyler var evet
57-58 le hamile kaldım şuan 65im canım :) Sen de mi aynı boydasın o yüzden mi sordun?
evet canım o yüzden sordum ama cevabını okuyunca moralim bozuldu çok kilo almamışsın ne güzel sanırım bende bi tuhaflık var
teşekkür ederiz teyzesi.. evet nişanlıyken eşimle hep kızımız olursa adını masal koyalım diyoduk.. Allah kısmet edicek inş :)
bende 18 temmuz sezeryan olacak.allah hepimizin yardımcısı olsun
Ohhh ne güzel bebişi görüceksin canımGüzel haberlerini bekliyoruz
Paypala üye olman gerekiyomuş kredi kartı bilgilerin orda kayıtlı durduğu için her alışverişte kart numarası vs girmiyorsun. Ayyy benim de alasım var vallahi biri beni durdursun
Ben de zor tutuyorum şuan kendimiNeden ulaşmadı ki canım ya :26:
Yok canım öyle düşünme ya sen kaçla hamile kaldın ki?
Çok güzel olmuşşş eline sağlık canım çok şeker pamuk pamuk
canım çook tatlııı bi de 2 günde bitirdim derken
Bu bildiğimiz 48 saatlik 2 gün dimi. Bunun 24 saatini uyku desek 12 saat ev işi falan desek sen bunu kaç saatte bitirdin kuzum
Maşallah snaaa
haahahahaha yok kız.. 3 gün önce evi temizlemiştim zati ev işi filan yapmadım.. yemek desen az zamanımı alıyo.. gece 12 de yatıyom sabah 7.5 da kalkıyom.. bütün gün yanlızım evde komşu ilişkim de yok.. e sıcaktan dışarıda çıkılmıyo.. dolayısıyla hemencik bitiyo.. patikler 1 saatimi aldı zaten sadece..
keşke yakın olsanız tanısam sizi de sizede örüp örüp yollasam.. halama neler neler yapıp verdim.. bu ilk ördüğüm elbisenormalde el işi bilmem.. bi düz bi ters işte Eki Görüntüle 738924
ayyy ne güzelll bende daha cinsiyeti belli deilken eşim hep kızımız olacak derdi bende masal nasıl demiştim çok hoşuna gitti ogün bugündür masalım die seviyor çok alıştık ve çok hoşumuza gidiyor.. masallarımız çiftlendi. rabbim ömürlerinide güzel nasip etsin inşallah
Haklısınız kızlar evde tutmak daha mantıklı çantayı.
Heracım harika olmuş eline sağlık. Yalnız bu sıcakta nasıl ördün ya. Ben bırak örmeyi yünlü bişeye bile dokunamıyorum şu ara
Anladım canım elektronik değil alacağım ürün ama yinede tereddütte kalıyorum :) eşim pek güvenmiyor netten alışverişe :)
Önemli olan karşıdaki kullanıcının güvenirliliği yorumlara bakıp öğrenebilirsin. Ayrıca ürünleri listelerken worldwide ve free yaparsan hem Türkiyeye gönderilebilen hem de bedava kargo seçeneği ile listelemiş olursun.
haahahahaha yok kız.. 3 gün önce evi temizlemiştim zati ev işi filan yapmadım.. yemek desen az zamanımı alıyo.. gece 12 de yatıyom sabah 7.5 da kalkıyom.. bütün gün yanlızım evde komşu ilişkim de yok.. e sıcaktan dışarıda çıkılmıyo.. dolayısıyla hemencik bitiyo.. patikler 1 saatimi aldı zaten sadece..
keşke yakın olsanız tanısam sizi de sizede örüp örüp yollasam.. halama neler neler yapıp verdim.. bu ilk ördüğüm elbisenormalde el işi bilmem.. bi düz bi ters işte Eki Görüntüle 738924
Kızlar 8 kiloluk karpuzu 2.5 günde yedim. Sizce çok abartmış mıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?