2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Eki Görüntüle 738919 kızlar ayyyy ben kızımı özledim.... 2 günde yaptığım kafamdan uydurduğum bi süveter :) ay kızım doğsun da giydireyim

tüüüüü maşaallah canım harikaaa olmuşş yaaaa çok şekerr valla ne marifett hele patiklerine bittimmm... senin adının altında masalımız geliyor yazıyor ya sende mi kızının adını masal koyacaksın

Son düzenleme:

teşekkür ederiz teyzesi.. evet nişanlıyken eşimle hep kızımız olursa adını masal koyalım diyoduk.. Allah kısmet edicek inş :)

Eki Görüntüle 738919 kızlar ayyyy ben kızımı özledim.... 2 günde yaptığım kafamdan uydurduğum bi süveter :) ay kızım doğsun da giydireyim

canım çook tatlııı bi de 2 günde bitirdim derken
Bu bildiğimiz 48 saatlik 2 gün dimi. Bunun 24 saatini uyku desek 12 saat ev işi falan desek sen bunu kaç saatte bitirdin kuzum
Maşallah snaaa

Son düzenleme:

Ohhh ne güzel bebişi görüceksin canım Güzel haberlerini bekliyoruz

Paypala üye olman gerekiyomuş kredi kartı bilgilerin orda kayıtlı durduğu için her alışverişte kart numarası vs girmiyorsun. Ayyy benim de alasım var vallahi biri beni durdursun

ya böyle şeyleri göstermeyın kardeşler özenıyorum ya aklım kalıyo ebaydan bi kere kozmetik alışverişi yaptım elıme ulaşmadı paramda yandı ama çok güzel şeyler var evet

Ben de zor tutuyorum şuan kendimi Neden ulaşmadı ki canım ya :26:

Yok canım öyle düşünme ya sen kaçla hamile kaldın ki?

Çok güzel olmuşşş eline sağlık canım çok şeker pamuk pamuk

[/QUOTE]canım 18 temmuz muuu kaç hafta erken olcak doğumun? ned

benim geçen yıl dış gebelikten dolayı bi sezaryenim var o yüzden normal doğum yasak.benim de normalde 1 ağustos ama 18 temmuzda 38+0 olacağaım sanırım seninle son adet tarihlerimiz aynı

teşekkür ederiz teyzesi.. evet nişanlıyken eşimle hep kızımız olursa adını masal koyalım diyoduk.. Allah kısmet edicek inş :)

ayyy ne güzelll bende daha cinsiyeti belli deilken eşim hep kızımız olacak derdi bende masal nasıl demiştim çok hoşuna gitti ogün bugündür masalım die seviyor çok alıştık ve çok hoşumuza gidiyor.. masallarımız çiftlendi. rabbim ömürlerinide güzel nasip etsin inşallah

Haklısınız kızlar evde tutmak daha mantıklı çantayı.

Heracım harika olmuş eline sağlık. Yalnız bu sıcakta nasıl ördün ya. Ben bırak örmeyi yünlü bişeye bile dokunamıyorum şu ara

canım yurtdışında çeşitli ülkelerde küçük büyük satıcıların toplandığı bı site sanırım ebay satıcının alakası ile ilgili ben hiç cevap alamadım mesela sonra gümrükte takıldı bana geri döndü falan dedi satıcı yanı bıraz sıkıntılı gümrükten geçtikleri için

canım çook tatlııı bi de 2 günde bitirdim derken
Bu bildiğimiz 48 saatlik 2 gün dimi. Bunun 24 saatini uyku desek 12 saat ev işi falan desek sen bunu kaç saatte bitirdin kuzum
Maşallah snaaa

haahahahaha yok kız.. 3 gün önce evi temizlemiştim zati ev işi filan yapmadım.. yemek desen az zamanımı alıyo.. gece 12 de yatıyom sabah 7.5 da kalkıyom.. bütün gün yanlızım evde komşu ilişkim de yok.. e sıcaktan dışarıda çıkılmıyo.. dolayısıyla hemencik bitiyo.. patikler 1 saatimi aldı zaten sadece..

keşke yakın olsanız tanısam sizi de sizede örüp örüp yollasam.. halama neler neler yapıp verdim.. bu ilk ördüğüm elbise normalde el işi bilmem.. bi düz bi ters işte

Selamlar teyzoşlar güzel bir gün dilerim herkese.
Çok sıcak durduğum yerde terliyorum şimdi soğuk bir duşa kendimi atmayı planlıyorum.

Ben henüz yıkama,ütüleme işlerine girişmedim.Haftaya yaparım diye düşünüyorum.:)

canım 18 temmuz muuu kaç hafta erken olcak doğumun? ned

benim geçen yıl dış gebelikten dolayı bi sezaryenim var o yüzden normal doğum yasak.benim de normalde 1 ağustos ama 18 temmuzda 38+0 olacağaım sanırım seninle son adet tarihlerimiz aynı[/QUOTE]

Hayırlısı olsun canım yeterki sağlıklı olsun
o zaman topiğin ilk annesi olabilirsin

Bu örgü bilmeyen halin mi canım O ne tatlı elbise öyle güle güle giysin gizli marifetlerin varmış demek ki

vallahi benim kocişte öyle masalım güzel kızım diyip göbeğimi öpüyor :) amiiin canım cümlemizin bebeklerine güzel ömürler nasip etsin inş..

canım sıkıntısından patlamaktansa ellerim terlesin varsın.. tv de hiç bişi yok.. 12 de tom ve jerry başlıcak starda .. arka sokaklar zaten 7-24 kös kös oturuyorum bütün gün evin içinde. bide bu sayfayı yenileyip duruyorum :)

Anladım canım elektronik değil alacağım ürün ama yinede tereddütte kalıyorum :) eşim pek güvenmiyor netten alışverişe :)

Önemli olan karşıdaki kullanıcının güvenirliliği yorumlara bakıp öğrenebilirsin. Ayrıca ürünleri listelerken worldwide ve free yaparsan hem Türkiyeye gönderilebilen hem de bedava kargo seçeneği ile listelemiş olursun.

Koş yetiş bize phatosh
Daldık çıkamıyoruz. Nasıldır nedir bilemiyoruz.

Canım tersini düzünü bilmem de çok tatlı olmuş yaaa
Bide örgü bilden düşünemiyorum seni
Battaniye falan da yapmışındır sen şimdi biter bi düz diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…