2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bu örgü bilmeyen halin mi canım O ne tatlı elbise öyle güle güle giysin gizli marifetlerin varmış demek ki

inan çok basit. sırf haraşo zaten.. benim gibi ilmek atmayı youtube dan öğrenmiş biri yapabiliyosa herkes yapabilir yani :) teşekkür ederiz..

Canım tersini düzünü bilmem de çok tatlı olmuş yaaa
Bide örgü bilden düşünemiyorum seni
Battaniye falan da yapmışındır sen şimdi biter bi düz diye

vallahi denemedim ama onu beceremedim canım hehehehe

:))))))) bence abartmamışsın canım zaten akşamları pek yemek yiyemediğini yazmıştın
ben haftada 3 kilo taneli meyvelerden yiyorum
1 tanede kocaman karpuzu kocişle yiyioruz düşün :)))

8 kilo ne kı hiç abartmamışsın bence hahaha şeker sorunun yoksa ye gitsin

tek başına mıııı

Teni ayakta alkışlamalı tabikim abartmışın başka bişi yemedin mi
Senin kız karpuz güzeli olacak desene

Kızlar iştahım yok bu sabah sadece 1 yumurta ile biraz peynir yedim mecburiyetten ve sonra dayandım yine karpuza. Sabah öğle akşam karpuz yiyesim var. Eşim karpuz almaya bıktı

Açelya afiyet olsun.

Kızlar aramızda temmuz sonu doğum yapacaklar olacak belki bende onlardan biri olabilirim.Beklenen doğum tarihim 4 ağustos ama sez.olursa iki hafta önce alındığı için...
O zamanda bu topiğe girebiliriz değilmi?Ben size bu kadar alışmışken gidip temmuz annesi filan olamam :)))

Günaydınnnnnnnnnn
Gece çişe kalkmaktan uyuyamıyorum, sabah 8 oldu mu da 10a kadar gözümü açamıyorum :)
depresyonum da arada bi depreşiyor :))))

Yaaaaa allah bizi eşlerimizden ayırmasın. Annemden babamdan çok düşünür beni eşim Napardım onsuz...
Allah kavuştursun fıstıklar...

Canım ebaydan çok alışveriş yapıyorum. 1 ürünüm hariç hepsi geldi ama elektronik ürünlerin gümrükte takılma durumu olabiliyor.

Gümrükte vergiydi, kapıda kargosuydu falan astarı yüzünden pahalı olur der eşim hep, öyle mi?

slm kızlar,
sohbet muhabbet oh ne güzel :) bişey sorucam size. bebişlerin uyku setlerini yıkadınız mı? benimki dün yeni geldi. beşik, yatak, uykuseti, cibinlik hepsi dahil almıştık. uykuseti fermuarlı olanlardan değil. makinede hassas yıkama yaptırırım diyordum ama elyaf herhalde içi. elyafı toparlanır mı? kırışırsa nasıl açıcam bilemedim. gerçi tek kişilik misafir uyku setim var onu yıkamıştım küvette daha önce hiçbir problem olmadı ama kafam karıştı. uyku setlerini kuru temizlemeciler yıkıyor. kuru temizlemeye mi versem? siz nasıl yaptınız. öpüldünüz canlar...

Arastacım bu durumda senin örneğinden yola çıkarak çok yemek yenilerek bebeklerin kilosunu arttırabiliriz gibi bir sonuç çıkmıyor.Çünkü 41 kere maşallah senin kuzun 3 hafta önce ve sen hiç birşey yiyemiyorsun.
Belkide genetik birdurumdur değilmi?

Hayır kovarıs seni temmuzda doğurursan Kız deli misin hiç olur mu öyle şey. Sen bizim Ağustos annemizsin yine Hem biz doğum tarihi değil sat kabul ediyoruz. Çok tıbbi bir topik burası

günaydın güzel annişler nasılsınız? ben en son pijamalarımı aldım deneyerek. netten fotosunu bulamadım nena diye bir marka bir de altına çorap aldım şimdi giyemiyorum ama herkes lohusalıkta giyilir diyor:26: bir de terlik alacağım. bir de gecelik alsammı diyorum onu da bulursam bitiyor gibi hazırlıklarım. normalde gecelik hiç giymem ama iyi oluyor diyorlar

Ben uyku seti almadım ama sanırım garanti olması açısından kuru temizlemeye verirdim.

Canım iştahım yok dedim ama yemiyorum demedim Bak mesela hiç istemeye istemeye o yumurtayı mutlaka yiyorum. Peyniri de. Her gün mutlaka et yiyorum ekmeksiz de olsa. Bulgur pilavı yiyorum 5-6 kaşık. Bir tabak yoğurt, bir bardak süt(bazen). Ceviz, fındık, badem. Yani canım istemese de bebeğimin temel ihtiyaçlarını mutlaka karşılıyorum. Bu ilk günden beri böyle.

Canım herkesin hamişliği farklı aslında. İç karından mıdır, vücut yapısından mıdır artık bilemem:) Annem de öyle gece mece uyanmazmış, az az hissedermiş gündüz. Ben onun kızıyım ama çoook farklıyım buna rağmen. Benim sıpa habire kolbastı oynuyo içerde

yok canım bedava kargo seçeneği ile çok ucuza şeyler alabiliyorsun. Ama elektronik ürünler bazen gümrükte kalabiliyor.

Çok iyi canım zaten bilinçli bir anne adayısın elbette bunlara çok dikkat etmemiz lazım.
Ama işte çevremde 9 ay boyunca kusan vey iştahsız olan anne adayları olduğunu bildiğim için senide öyle zannettim.

Bende her sabah bir yumurta,bolca peynir,tereyağ,pekmez,domates salatalık vs.yiyorum birde bunları yarım ekmekle yiyorum. :)))
Bulgur çok faydalı ben aylardır pirinç pilavı yapmıyorum.
Yeşil mercimekte çok faydalı.

cnm tdt'si ağustosun ilk haftası olanlar muhtemelen temmuz annesi olacak normal bile olsa. benim de allahın izniyle 23-24 temmuz gibi olacak doğum sezeryan istediğim için. gerçi 3 ağustos olsa daha iyi olurdu, mübarek kadir gecesi ama ben aşağıya kesik, dikiş filan istemediğimden mecburen daha erken olacak. yine de hepimiz ağustos annesiyiz, bu böyle bilineee :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…