- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #35.041
Kızlar 8 kiloluk karpuzu 2.5 günde yedim. Sizce çok abartmış mıyım
Bu örgü bilmeyen halin mi canımO ne tatlı elbise öyle güle güle giysin gizli marifetlerin varmış demek ki
Canım tersini düzünü bilmem de çok tatlı olmuş yaaa
Bide örgü bilden düşünemiyorum seni
Battaniye falan da yapmışındır sen şimdi biter bi düz diye
:))))))) bence abartmamışsın canım zaten akşamları pek yemek yiyemediğini yazmıştın
ben haftada 3 kilo taneli meyvelerden yiyorum
1 tanede kocaman karpuzu kocişle yiyioruz düşün :)))
8 kilo ne kı hiç abartmamışsın bence hahaha şeker sorunun yoksa ye gitsin
tek başına mıııı
Teni ayakta alkışlamalı tabikim abartmışınbaşka bişi yemedin mi
Senin kız karpuz güzeli olacak desene
ne çok yazmışınız ancak bitirebildim
Bu arada bende hem bi mutluluk hem bi hüzün var.
Bu cumartesi izne ayrılıp memlekete gidiyorum. Doğumu orda yapıcam. Ailemi çokkk özledim. 10 ay oldu ilk kez bu kadar uzak kaldım.
Eşim 1 ay sonra gelicek nasıl dayanıcam onun yokluğuna da bilmiyorum düşündükçe gözlerim doluyor.
Ama yapacak bişi yok 10 ay olduk izne gitmeyeli ben toplam 2 ay kalıcam eşim de 1 ay kalmış olucak.
Hem son zamanların zorluğu olucak, hem eşimin olmaması zorluğu olucak...
Eşim bensiz bişi yiyesi gelmez. Evde olsa bile dolap yemekle dolu olsun aç kalır illa akşama kadar beni bekler kıyamammm
Çok mu şımartmışım bilmem. İkimizde benim gidicemi konuşunca başlıyo gözler dolmaya(
Bi de bu arada taşınıyoruz. Evi topladık ama ben gidince eşim taşıyıcak evi bide aklım o yüzden burda kalıcak. Yapabileceğini hiç sanmıyorum bakalım 2 ay sonra meleğimizle yeni evimizde başlıycaz allah nasip ederse...
Offf aklım çok karışık. Eminim memlekete gidince hepsi geçicek kalabalıkta zaman çabuk geçer. Gelen giden çok olur. Allah kocişime sabır versin artık. Yapcak bişi yok
günaydın kızlarr zor ve uykusuz bi gecenın ardından karnım taş gibi kalktım benım kız geceleri ayaklarımı nasıl kaburgaların arasına sokabilirim denemeleri yapıyoda
eşimide ingiltereye uğurladım az önce 2 gün yalnızlık benı beklıyo allahtan sizler varsınız öpüyorum sizi ve tatlı bebeciklerimizi
Canım ebaydan çok alışveriş yapıyorum. 1 ürünüm hariç hepsi geldi ama elektronik ürünlerin gümrükte takılma durumu olabiliyor.
Açelya afiyet olsun.
Kızlar aramızda temmuz sonu doğum yapacaklar olacak belki bende onlardan biri olabilirim.Beklenen doğum tarihim 4 ağustos ama sez.olursa iki hafta önce alındığı için...
O zamanda bu topiğe girebiliriz değilmi?Ben size bu kadar alışmışken gidip temmuz annesi filan olamam :)))
Hayır kovarıs seni temmuzda doğurursanKız deli misin hiç olur mu öyle şey. Sen bizim Ağustos annemizsin yine Hem biz doğum tarihi değil sat kabul ediyoruz. Çok tıbbi bir topik burası
Günaydınnnnnnnnnn
Gece çişe kalkmaktan uyuyamıyorum, sabah 8 oldu mu da 10a kadar gözümü açamıyorum :)
depresyonum da arada bi depreşiyor :))))
depresyon dışında aynı cnm. bi de kalkıp yatmak o kadar zor ki. wc iki adım ama gidene kadar oraya buraya tutunuyorum çünkü sağ ayağımın üstüne basamıyorum. bi süredirde kalçalarım artık altımda eziliyor sanırım kilodan. sürekli yan yatmaktan mı nedendir bilmiyorum, sürekli bi sağa dönüyorum sonra sola dönüyorum. sürekli sola yatamıyorum yani bu ağrıdan dolayı. uyuşuk gibi ezilmiş gibi tuhaf bi ağrı oluyor yan tarafımda. az kaldı inşallah..
slm kızlar,
sohbet muhabbet oh ne güzel :) bişey sorucam size. bebişlerin uyku setlerini yıkadınız mı? benimki dün yeni geldi. beşik, yatak, uykuseti, cibinlik hepsi dahil almıştık. uykuseti fermuarlı olanlardan değil. makinede hassas yıkama yaptırırım diyordum ama elyaf herhalde içi. elyafı toparlanır mı? kırışırsa nasıl açıcam bilemedim. gerçi tek kişilik misafir uyku setim var onu yıkamıştım küvette daha önce hiçbir problem olmadı ama kafam karıştı. uyku setlerini kuru temizlemeciler yıkıyor. kuru temizlemeye mi versem? siz nasıl yaptınız. öpüldünüz canlar...
Arastacım bu durumda senin örneğinden yola çıkarak çok yemek yenilerek bebeklerin kilosunu arttırabiliriz gibi bir sonuç çıkmıyor.Çünkü 41 kere maşallah senin kuzun 3 hafta önce ve sen hiç birşey yiyemiyorsun.
Belkide genetik birdurumdur değilmi?
Kızlar ya;
Hani siz yazıyorsunuz ya kaburgama dayandı falan diye. başı şurda burda falan . Benim kız hiç öyle şeyler yapmıyor. Arada bir pıt pıt yapıyor o kadar. Acaba ben mi anlamıyorum?? Yada bizimkinin eli kolu bacağında az mı hareket var. Böyle yazınca saçma geliyor ama ne bileyim kafama takılıyor işte. Kilosu az ya belki hareketlerini ondan az hissediyorumdur değil mi?Yada karnım mı çok yağlı acaba. karın duvarım mı kalın benim
Angysangel şeker nerelerdesin? bi ses ver. Canını sıkan bişey yok değil mi?
Günaydınnnnnnnnnn
Gece çişe kalkmaktan uyuyamıyorum, sabah 8 oldu mu da 10a kadar gözümü açamıyorum :)
depresyonum da arada bi depreşiyor :))))
Yaaaaa allah bizi eşlerimizden ayırmasın. Annemden babamdan çok düşünür beni eşimNapardım onsuz...
Allah kavuştursun fıstıklar...
Gümrükte vergiydi, kapıda kargosuydu falan astarı yüzünden pahalı olur der eşim hep, öyle mi?
Canım iştahım yok dedim ama yemiyorum demedimBak mesela hiç istemeye istemeye o yumurtayı mutlaka yiyorum. Peyniri de. Her gün mutlaka et yiyorum ekmeksiz de olsa. Bulgur pilavı yiyorum 5-6 kaşık. Bir tabak yoğurt, bir bardak süt(bazen). Ceviz, fındık, badem. Yani canım istemese de bebeğimin temel ihtiyaçlarını mutlaka karşılıyorum. Bu ilk günden beri böyle.
Açelya afiyet olsun.
Kızlar aramızda temmuz sonu doğum yapacaklar olacak belki bende onlardan biri olabilirim.Beklenen doğum tarihim 4 ağustos ama sez.olursa iki hafta önce alındığı için...
O zamanda bu topiğe girebiliriz değilmi?Ben size bu kadar alışmışken gidip temmuz annesi filan olamam :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?